Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Asi tak, o tréningu s vlastnou váhou som nič nepísal.
Tak počas dlhého týždňa odcvičí len dvakrát, to sa dá. Ale mám kamoša kuchára, obrovského, ktorý tiež robí kuchára a nejako to dáva. Ľahké to nebude, ale dá sa.
Tak počas dlhého týždňa odcvičí len dvakrát, to sa dá. Ale mám kamoša kuchára, obrovského, ktorý tiež robí kuchára a nejako to dáva. Ľahké to nebude, ale dá sa.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
urcite to zmysel ma .. ale narazi na limity ovela skor .. to minimalne 3x je dobre pre svaly lebo sa hovori ze 24h regeneruje mala partia, 48h velka .. takze sa to pekne strieda ze zregeneruje a sup zasa ju rozbit .. takto bude dlho odpocivat, vela stresu a makacky v robote .. po tyzdni dojde do posilky a rozbity ako blazen .. ale urcite neco vybuduje ..to je jasné
-
R1k1nko
Darca
94faroSVK slusne ti poviem je* na tu vlastnu vahu ... zober zelezo a to tlac - tahaj - zdvíhaj
ja mam problem s alkoholom
a tlacim , taham a drepnem velmi vela
a tak isto jem hoci co ... ( cekni fitclan ony vedia o com pisu ... )
tak isto si otvorene a nahlas poviem ze drep nieje hlavny cvik ! a nezakoncim to ziadnym PEACe ci co ...
ja mam problem s alkoholom
a tlacim , taham a drepnem velmi vela
a tak isto jem hoci co ... ( cekni fitclan ony vedia o com pisu ... )
tak isto si otvorene a nahlas poviem ze drep nieje hlavny cvik ! a nezakoncim to ziadnym PEACe ci co ...
Keď som sa do toho pustil, tak to už dotiahnem do konca. Ale cvičenie je jedna vec, jedlo druhé. A to by som považoval momentálne za väčší problém.
Ako som písal, BCAA pred tréningom, po tréningu proteín, hodinu a niečo na to ryža s mäsom.
Problém vidím v tom, že ten proteín som si dával len vtedy, keď som cvičil, inokedy nie. V deň cvičenia som mal bielkovín +- dosť, no určite chýbali v ten deň, keď som necvičil. Na tom musím zapracovať či už s proteínom alebo so stravou.
Ryža s mäsom fajn, no bolo tam dosť vyprážaného čo tiež nie je boh vie čo.
No a asi najväčší problém je ten, že som si po cvičení nedoplnil glykogén... Včera som zvolil alternatívu: gumených medvedíkov (že vraj lepšie ako nič). Zároveň som si zakúpil VitarGo.
Ako som písal, BCAA pred tréningom, po tréningu proteín, hodinu a niečo na to ryža s mäsom.
Problém vidím v tom, že ten proteín som si dával len vtedy, keď som cvičil, inokedy nie. V deň cvičenia som mal bielkovín +- dosť, no určite chýbali v ten deň, keď som necvičil. Na tom musím zapracovať či už s proteínom alebo so stravou.
Ryža s mäsom fajn, no bolo tam dosť vyprážaného čo tiež nie je boh vie čo.
No a asi najväčší problém je ten, že som si po cvičení nedoplnil glykogén... Včera som zvolil alternatívu: gumených medvedíkov (že vraj lepšie ako nič). Zároveň som si zakúpil VitarGo.
-
Point
Professional
ja vlastne ani neviem co chces .. aky je tvoj ciel .. ci priberat alebo chudnut .. ale smejem sa na tom ako popises svoju "trening vazna" stravu.. ze pred treningom bcaa ..po treningu protein a hodinu potom ryza s masom 
Mne ten marketingový pojem tréning väzne už vážne lezie na nervy... aj tak je to bulšit. V lochu sa aj tak sype prvá liga. Na nejaké bcaa tam serie pes. Nevraviac o tom, že bcaa sú zbytočné aj pre naturála.
Stravuješ sa v deň tréningu inak ako v netréningový ?94faroSVK napísal:Problém vidím v tom, že ten proteín som si dával len vtedy, keď som cvičil, inokedy nie. V deň cvičenia som mal bielkovín +- dosť, no určite chýbali v ten deň, keď som necvičil. Na tom musím zapracovať či už s proteínom alebo so stravou.
-
Point
Professional
nosite v posilke mp3? vadi mi kabel..nemate overene nejake cinske bezdrotove sluchatka? nemam chut vyhadzovat 50e za blbost..
Meizu ep51 napríklad za cca 20-25€ v nejakej akcii
-
Point
Professional
mas ich vyskusane? mam rad basy a nvm ci som o nich necital ze zrovna basy nic moc
Mám ich na von a šport, priorita je voľnosť. Basy ako Koss the plug to nemá.
Potom prípadne lepší zvuk majú kz z5 + BT kábel.
Potom prípadne lepší zvuk majú kz z5 + BT kábel.
Mám už pár rokov Xiaomi Mi Sports Bluetooth a som spokojný. Určite za tie peniaze nebudeš ľutovať.
-
Point
Professional
tie xiaomi su take cez ucho..to mi nevyhovuje voobec.. objednal som tie meizu za 20e ..tak hadam to bude ok
dik za rady
-
Point
Professional
2trusardi
co si myslel tym casom 6.55? ze nevedel zapnut sporak? ci co
co si myslel tym casom 6.55? ze nevedel zapnut sporak? ci co
-
R1k1nko
Darca
kks teraz ma zabolelo srdce !!! ze 50 euro za blbost ....Point napísal:nosite v posilke mp3? vadi mi kabel..nemate overene nejake cinske bezdrotove sluchatka? nemam chut vyhadzovat 50e za blbost..
ano pusti si v posilke mp3 cez mobilny repracik a pocuvaj ako to krasne susti
alebo mam lepsi napad kup si BT reprak ( zapni ho v posilke a pocuvaj si svoje a pritom na druhom konci posilky ide origos audio z posilky ) toto som zazil
ale kedze ty si pisal ze chces mp3 ( predpokladam chces sluchadla ktore nemaju kabel nie mp3 co je format pesnicky ..) tak obetuj eura kup si BT sluchadla napr tieto Sennheiser HD 4.40 BT krasne zatvorene nikto nebude pocut co pocuvas.. nebudes vyzerat jak kkt.. a ides svoje...
-
Point
Professional
rikinko ..prave ludia v tychto velky sluchatkach vzyeraju podla mna teda uzasne "trendovo, pozersky, americky" .. ano myslel som som mp3 ako vlastny - osobny mp3 prehravac - kus hardwaru .. ktory so sebou nosim ja .. ale vadi mi kabel aj pri bencoch aj pri mrtvole, kladlach, jednoruckach...preto som si dovolil opytat sa ci niekto nema skusenost s lacnymi bt sluchatkami k mp3 prehrávaci.. nakolko nie som narocny na hudbu, nepotrebujem a je mi zbytocne minut 50e na sluchatka ktore použijem len v posilke .. inde hudbu nepocuvam ..neviem odkial si zobral to s tym prenosným repracikom ..na to sa mi ani moc nechce odpovedať..
kazdopadne prisli mi tie meizu a som prekvapeny ako dobre vyzerajú .. ako dobre hraju (na moj vkus).
takze dakujem
kazdopadne prisli mi tie meizu a som prekvapeny ako dobre vyzerajú .. ako dobre hraju (na moj vkus).
takze dakujem
inac co hovorite na kombinaciu mlieko+protein? v minulosti som vsade cital o tom ako to mlieko brani lepsiemu vstrebavaniu a teraz je zrazu v ponuke kopa mliecnych proteinovych napojov, tak neviem co si o nich mysliet.
-
Point
Professional
vsetko co das k proteinu, spomali jeho vstrebavanie.. po posilke by som daval s vodou .. inak je to podla mna jedno
Asi tak. Ja dávam len s vodou. A všimol som si, že v mlieku sa ten môj proteín aj horšie rozmiešava.