Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tiež to vidím na radu, ktorú sa chystajú postupne vytlačiť a nahradiť tou 12 palcovou bez názvu. Ale o tom evente čo má byť o 5 dní, kde majú predstaviť nové modely som nevedel, dobrý postreh, díky
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

No neviem ta 12" uz bola v dobe predstavenia pekny sunt :D Ale je pravda, ze pro vytlacil uz air uplne.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

yoggy napísal:No neviem ta 12" uz bola v dobe predstavenia pekny sunt :D

Vysvetli
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

macbook 12 ma horsi procesor, nez ostatne macbooky, je pasivne chladeny, co spravi tiez vela..Nicmenej, stale je na tom vykonovo lepsie, ako air.. Dalej, ak chce co i len trochu robit s grafikou, tak kvoli displeju uz z principu aira by som nekupoval.. Skor napis este, aky mas budget.. Ze ci za tu cenu nebude lepsie kupit nejaky pouzity macbook pro 13, 2015-16..
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

DanielDevil napísal:Máte niekto Macbook Air? Kamoška chce kúpiť Mac a páči sa jej Air, aj vzhľadom na jeho cenu. Ja mám Pro a som spokojný, len sa obávam toho výkonu pri Air-ku, je tam o dosť slabší procesor, grafika a čítal som že aj tie RAM-ky sú slabšie, aj keď sú pri oboch 8GB, ale v AIR sú na nižšej frekvencii. Využitie u nej bude najmä kancelárska práca, čiže internet, office a podobne. Avšak chcela by aj nejaké základné grafické programy na úpravu obrázkov. A tu sa bojím, ako by si to poradilo napr. s Photoshopom. Nemáte niekto skúsenosti?

No offence ale keby si kúpila nejaké lenovo s designom ako má air ? Možno by to bolo pre ňu lepšie. IMO.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

nekupila.. ide o system a displej a touchpad, ktory nema konkurenciu.. vykonovo to moze byt ok, ale to nie je vsetko..
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Základný MBP je už veľa navyše? Pretože touchpad, displej, výkon atď. je úplne niekde inde...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Už som ju aj presvedčil na Pro, teraz riešime či počká na to predstavenie čo bude, či neklesnú ceny starších, alebo zoberie niečo maximálne ročné z bazáru so zárukou. Chce Macbook, lebo má stolový iMac, tak aj kvôli synchronizácií a celkovo, takže iné produkty nepripadajú do úvahy.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

daj, aky mas budget, poradime lepsie..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nevie ani ona presne, ideálne čo najmenej, takže už ide len o to, či si kúpi najlacnejšiu verziu modelu Pro, ktorá je teraz v ponuke, alebo pôjde do bazárových kusoch modelu Pro. Veľkosť 13 palcov.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Btw vlastnite AirPods? Ako ste spokoni?

Co myslite, budu predstavene 30. oktobra ako verzia 2?
yoggy

Ja ich uz mam dost dlho a poviem ti, ze je to najlepsia investicia aku som kedy spravil. Ked vyjde dvojka, tak predobjednavam a rovno beriem aj airpower, kedze nabijat sa mi to stale velmi nechce a ked mam case na stole, tak by sa to mohlo nabijat. :)

Ale najviac mi na nich vadi asi tie usadzujuce kovove ciastocky (ci ako sa to vola po slovensky :D ), ktore sa tazko cistia :(
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak predstavenie za nami, akurát, že iba model Air, čo s cenami Pro modelov asi nezamáva. Navyše som zistil (odkedy som si kúpil svoj, prestal som to sledovať), že Apple si ide svoje a vyhodil z notebookov USB A porty, HDMI port aj slot na pamäťové karty :/ O to radšej som za svoj starší model, len sa obávam čo potom, keď ho budem musieť vymeniť. A teraz aj z pohľadu tej kamošky, má si kúpiť notebook za 1 500€, pričom si tam nebude vedieť ani zapnúť USB-čko, ani externý monitor, bez toho aby nedokupovala a netrepala so sebou nejakú redukciu :nono: a to tuším odstránili aj megsafe nabíjačku
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A nepredstavili ani Airpods 2....
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Myslite, ze sa oplati ist este do jedniciek?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nad tym uvazujem. Som si uz chcel predobjednat 2ky ale takto neviem... Ci ich predstavia az na dalsi rok v Septembri alebo nie. Chcem sa vyhnut kupe jedniciek ked mesiac na to predstavia 2...
yoggy

DanielDevil napísal:Tak predstavenie za nami, akurát, že iba model Air, čo s cenami Pro modelov asi nezamáva. Navyše som zistil (odkedy som si kúpil svoj, prestal som to sledovať), že Apple si ide svoje a vyhodil z notebookov USB A porty, HDMI port aj slot na pamäťové karty :/ O to radšej som za svoj starší model, len sa obávam čo potom, keď ho budem musieť vymeniť. A teraz aj z pohľadu tej kamošky, má si kúpiť notebook za 1 500€, pričom si tam nebude vedieť ani zapnúť USB-čko, ani externý monitor, bez toho aby nedokupovala a netrepala so sebou nejakú redukciu :nono: a to tuším odstránili aj megsafe nabíjačku
Bezne so sebou nosis externy monitor? Pretoze asi 99.99% ludi nie

USBcko? To je rok 2010? Este povedz ze ti vadi, ze to nema mechaniko na cd a musi si ju tiez dokupit, kvoli tomu nemoze pocuvat na Superstar - Kym vies snivat. :roll:
marek788 napísal:Myslite, ze sa oplati ist este do jedniciek?
za cenu okolo 140e v poho, dvojku predstavia najskor az v marci. Co ti mozu nove airpody priniest az take vynimocne, ze by sa ti to neoplatilo kupit teraz?
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

yoggy: "hey siri" by mohlo byt fajn, mozno predlzena vydrz a lepsia kvalita zvuku. Hovori sa aj o aktivnom potlacani hluku, ale to si myslim, ze by cenovka isla hore, a tym padom kupil aj tak jednicky.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

yoggy monitor nenosíš, ale keď ideš niekam prednášať, nevieš sa napojiť ani na premietačku, nehovoriac o tom, že aj keby to používaš doma, zasa si musíš dokupovať redukciu. A neviem kde žiješ, ale v mojom svete využíva väčšina ľudí na prenos súborov USB-čka a externé disky, neviem čo tu splietaš CD-čka, ale jednoducho USB kľúče sú veľmi často využívané a skús si pozrieť reakcie ľudí na absenciu tohto portu, zjavne nie som jediný, kto ho využíva. Pamäťové karty sa zasa využívajú vo foťákoch a akčných kamerách.
yoggy

Pokial ma ako jedina v office macbook s usb-c, tak je to problem, pokial maju vsetci macbooky, tak na taku situaciu su pripraveny a pochopitelne maju redukciu v meeting roome.

Pretoze cdcka su rovnako zastarana technologia prenosu ako usb. :roll: Usb som pouzil a vyhradne pouzivam len na preinstalovanie os, popr kopirovaniu ovladacov... (co na osx nikdy nebudes potrebovat robit) A usb-c flash si vies kupit za uplny lacny peniaz. (potom mozes hatovat non-apple ludi, ze nemaju usb-c :D )

Vsetko je to o preferenciach, pokial jej to bude chybat, tak zial osx nie je pre nu.
Napísať odpoveď