Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Tiež to vidím na radu, ktorú sa chystajú postupne vytlačiť a nahradiť tou 12 palcovou bez názvu. Ale o tom evente čo má byť o 5 dní, kde majú predstaviť nové modely som nevedel, dobrý postreh, díky
-
yoggy
No neviem ta 12" uz bola v dobe predstavenia pekny sunt
Ale je pravda, ze pro vytlacil uz air uplne.
yoggy napísal:No neviem ta 12" uz bola v dobe predstavenia pekny sunt
Vysvetli
macbook 12 ma horsi procesor, nez ostatne macbooky, je pasivne chladeny, co spravi tiez vela..Nicmenej, stale je na tom vykonovo lepsie, ako air.. Dalej, ak chce co i len trochu robit s grafikou, tak kvoli displeju uz z principu aira by som nekupoval.. Skor napis este, aky mas budget.. Ze ci za tu cenu nebude lepsie kupit nejaky pouzity macbook pro 13, 2015-16..
DanielDevil napísal:Máte niekto Macbook Air? Kamoška chce kúpiť Mac a páči sa jej Air, aj vzhľadom na jeho cenu. Ja mám Pro a som spokojný, len sa obávam toho výkonu pri Air-ku, je tam o dosť slabší procesor, grafika a čítal som že aj tie RAM-ky sú slabšie, aj keď sú pri oboch 8GB, ale v AIR sú na nižšej frekvencii. Využitie u nej bude najmä kancelárska práca, čiže internet, office a podobne. Avšak chcela by aj nejaké základné grafické programy na úpravu obrázkov. A tu sa bojím, ako by si to poradilo napr. s Photoshopom. Nemáte niekto skúsenosti?
No offence ale keby si kúpila nejaké lenovo s designom ako má air ? Možno by to bolo pre ňu lepšie. IMO.
nekupila.. ide o system a displej a touchpad, ktory nema konkurenciu.. vykonovo to moze byt ok, ale to nie je vsetko..
Základný MBP je už veľa navyše? Pretože touchpad, displej, výkon atď. je úplne niekde inde...
-
DanielDevil
Addict
Už som ju aj presvedčil na Pro, teraz riešime či počká na to predstavenie čo bude, či neklesnú ceny starších, alebo zoberie niečo maximálne ročné z bazáru so zárukou. Chce Macbook, lebo má stolový iMac, tak aj kvôli synchronizácií a celkovo, takže iné produkty nepripadajú do úvahy.
daj, aky mas budget, poradime lepsie..
-
DanielDevil
Addict
nevie ani ona presne, ideálne čo najmenej, takže už ide len o to, či si kúpi najlacnejšiu verziu modelu Pro, ktorá je teraz v ponuke, alebo pôjde do bazárových kusoch modelu Pro. Veľkosť 13 palcov.
Btw vlastnite AirPods? Ako ste spokoni?
Co myslite, budu predstavene 30. oktobra ako verzia 2?
Co myslite, budu predstavene 30. oktobra ako verzia 2?
-
yoggy
Ja ich uz mam dost dlho a poviem ti, ze je to najlepsia investicia aku som kedy spravil. Ked vyjde dvojka, tak predobjednavam a rovno beriem aj airpower, kedze nabijat sa mi to stale velmi nechce a ked mam case na stole, tak by sa to mohlo nabijat. 
Ale najviac mi na nich vadi asi tie usadzujuce kovove ciastocky (ci ako sa to vola po slovensky
), ktore sa tazko cistia 
Ale najviac mi na nich vadi asi tie usadzujuce kovove ciastocky (ci ako sa to vola po slovensky
-
DanielDevil
Addict
Tak predstavenie za nami, akurát, že iba model Air, čo s cenami Pro modelov asi nezamáva. Navyše som zistil (odkedy som si kúpil svoj, prestal som to sledovať), že Apple si ide svoje a vyhodil z notebookov USB A porty, HDMI port aj slot na pamäťové karty
O to radšej som za svoj starší model, len sa obávam čo potom, keď ho budem musieť vymeniť. A teraz aj z pohľadu tej kamošky, má si kúpiť notebook za 1 500€, pričom si tam nebude vedieť ani zapnúť USB-čko, ani externý monitor, bez toho aby nedokupovala a netrepala so sebou nejakú redukciu
a to tuším odstránili aj megsafe nabíjačku
A nepredstavili ani Airpods 2....
Myslite, ze sa oplati ist este do jedniciek?
Nad tym uvazujem. Som si uz chcel predobjednat 2ky ale takto neviem... Ci ich predstavia az na dalsi rok v Septembri alebo nie. Chcem sa vyhnut kupe jedniciek ked mesiac na to predstavia 2...
-
yoggy
Bezne so sebou nosis externy monitor? Pretoze asi 99.99% ludi nieDanielDevil napísal:Tak predstavenie za nami, akurát, že iba model Air, čo s cenami Pro modelov asi nezamáva. Navyše som zistil (odkedy som si kúpil svoj, prestal som to sledovať), že Apple si ide svoje a vyhodil z notebookov USB A porty, HDMI port aj slot na pamäťové kartyO to radšej som za svoj starší model, len sa obávam čo potom, keď ho budem musieť vymeniť. A teraz aj z pohľadu tej kamošky, má si kúpiť notebook za 1 500€, pričom si tam nebude vedieť ani zapnúť USB-čko, ani externý monitor, bez toho aby nedokupovala a netrepala so sebou nejakú redukciu
a to tuším odstránili aj megsafe nabíjačku
USBcko? To je rok 2010? Este povedz ze ti vadi, ze to nema mechaniko na cd a musi si ju tiez dokupit, kvoli tomu nemoze pocuvat na Superstar - Kym vies snivat.
za cenu okolo 140e v poho, dvojku predstavia najskor az v marci. Co ti mozu nove airpody priniest az take vynimocne, ze by sa ti to neoplatilo kupit teraz?marek788 napísal:Myslite, ze sa oplati ist este do jedniciek?
yoggy: "hey siri" by mohlo byt fajn, mozno predlzena vydrz a lepsia kvalita zvuku. Hovori sa aj o aktivnom potlacani hluku, ale to si myslim, ze by cenovka isla hore, a tym padom kupil aj tak jednicky.
-
DanielDevil
Addict
yoggy monitor nenosíš, ale keď ideš niekam prednášať, nevieš sa napojiť ani na premietačku, nehovoriac o tom, že aj keby to používaš doma, zasa si musíš dokupovať redukciu. A neviem kde žiješ, ale v mojom svete využíva väčšina ľudí na prenos súborov USB-čka a externé disky, neviem čo tu splietaš CD-čka, ale jednoducho USB kľúče sú veľmi často využívané a skús si pozrieť reakcie ľudí na absenciu tohto portu, zjavne nie som jediný, kto ho využíva. Pamäťové karty sa zasa využívajú vo foťákoch a akčných kamerách.
-
yoggy
Pokial ma ako jedina v office macbook s usb-c, tak je to problem, pokial maju vsetci macbooky, tak na taku situaciu su pripraveny a pochopitelne maju redukciu v meeting roome.
Pretoze cdcka su rovnako zastarana technologia prenosu ako usb.
Usb som pouzil a vyhradne pouzivam len na preinstalovanie os, popr kopirovaniu ovladacov... (co na osx nikdy nebudes potrebovat robit) A usb-c flash si vies kupit za uplny lacny peniaz. (potom mozes hatovat non-apple ludi, ze nemaju usb-c
)
Vsetko je to o preferenciach, pokial jej to bude chybat, tak zial osx nie je pre nu.
Pretoze cdcka su rovnako zastarana technologia prenosu ako usb.
Vsetko je to o preferenciach, pokial jej to bude chybat, tak zial osx nie je pre nu.