Windows 7

Informácie o software, ankety...
medrolist
Light Expert
Light Expert

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa medrolist »

Ahojte,

asi dva dni vždy keď zapnem PC mi vyhodí okno "telefonické pripojenie" je to čudné pretože nikdy predtým to nerobilo.
Nemôže to byť nejaký infiltrát?
Ďakujem

//obrazky patria do prilohy
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co si spravil preto, aby si zistil, ze ci mas infikovany pc??? Mam pocit, ze nic. Takze si prebehni PC antivirusom, k tomu daky Malwarebytes Antimalware a potom uvidis. Okrem toho treba v ovladacom paneli ist do nastaveni siete a tam vyhodit telefonicke pripojenie, zrejme tam bude nieco nahodene.
medrolist
Light Expert
Light Expert

Ja som prebehol PC s mbamom a avastom, nenašlo problém. Neviem prečo to zrazu začalo robiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak este pozriet ovladaci panel a tam centrum sieti.
medrolist
Light Expert
Light Expert

Tam som nič nezvyčajné nenašiel... neviem, že prečo to začalo robiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak potom Internet explorer - Moznosti siete internet - Pripojenia a tam zmazat vytacave/VPN spojenie.
medrolist
Light Expert
Light Expert

Myslíš toto zmazať?
Prílohy
dff.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ano, toto je to co to sposobuje. Este mozes hodit nastavenie, nech sa pozrieme co je tam ulozene, resp. nastavene. Pripadne zatial klikni len na Nikdy sa nesnazit pripojit, cim to vypnes.
medrolist
Light Expert
Light Expert

Pomohlo, dík :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Mám taký problém. Ak počúvam hudbu cez WMP a pripojím usb, nejde následne odobrať ak mi stále ide na pozadí WMP. Robí mi to len pri jednom kľúči. Synchronizáciu s prehrávačom zapnutú nemám. Ak WMP vypnem, usb ide normálne odobrať. Ináč mi tak vypíše tú kravinu, že zariadenie používa nejkaý program atď. Viete poradiť čo s tým? Skúšal som už aj odinštalovať zariadenie, aby sa to ako keby nanovo nainštalovalo, ale nepomohlo. Na inom PC ide normálne odobrať, aj keď na pozadí beží WMP.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

A skúsl si to aj cez tento počítač, klik PTM vysunúť.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Jasnačka :)

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2018, 10:01)
Skúsil som aj sformátovať usb ale nepomohlo. Niečo je s tým prehrávačom :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nie je v nastaveniach WMP niekde oblubena polozka, naposledy pouzita s cestou na dany usb kluc? Mozno resetovat nastavenia vo WMP, ale neviem co vsetko tam je mozne, uz velmi dlho nepouzivam WMP, tusim este vo Win7 sa ani nespustil bez preskenovania celeho disku, mozno si tam pridal cesty automaticky, mozno to preskenovanie spravit znova pri odpojenom usb by mohlo pomoct.

Inak este mozes vyskusat na audio AIMP a na video PotPlayer, pre oba su aj WMP skiny, takze by mohli vyzerat rovnako, len budu rychlejsie a budu mat viac funkcii.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

WMP používam len na hudbu. Na filmy mám VLC. Nemám v ňom nič nastavené, ale kašlem na to. Toľko ho zavriem keď budem potrebovať odpojiť usb :-D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ahojte, kúpil som pre mamu starsi ntb aby mala na bruzdanie po internete niečo, lenovo T400, kupovany bol z nemecka takže mal nemecky win 7 premium aktivovany.
Vymenil som v ňom akurat stary disk za ssd, naklonoval a všetko bolo ok, potom som sa snažil inštalovať slovenčinu vistalizatorom aj to prešlo, no rozhodoal som sa urobiť recovery z disku, lebo pri updatoch my stále vyhadzovalo hlášku, že sa nepodarilo nainštalovať update na win 10 ešte z 2015, vtedy boli naposledy stiahnute aktualizacie, asi čo začalo robiť tie problemy s update klientom.

Takže po inštalaici z recovery stiahlo všetky updaty, akurát pri inštalácii slovenčiny cez visatlizator mi to začalo blbnúť a ponúkalo to nainštalovať rôzne fixy a nakoniec som sa pri štarte už nemohol ani dostať za úvodnú obrazovku a zostala čierna obrazovka s myšou.

Tak som sa rozhodol nainštalovať čistí slovenský win ale tento krát win 7 professional, lebo som mal ešte zakúpený win key na multi lingual licenciu . Rok dozadu som kupoval z ebayu key na multilingual win 7 professional, zadal som ho teraz do aktivácie no vypísalo, že key nie je vo win databéze, tak som zavolal na ten automat a zadal tam tú 9 násobnú kombináciu, no vyhlásilo, že to neaktivuje.

Takže čo teraz, ešte mám 2 dni na aktiváciu, mám ešte zavolať na to číslo čo je na operátora, alebo si niekde zohnať ďalší key na sk win, alebo ako postupovať.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Osobne by som si ušetril nervy a dal tam Windows 10 a kúpil kľúč cez ebay.
retkvic
Addict
Addict

To som tiež rozmýšlal, no čítal som si na nete rôzne diskusie a tam riešili aj na leno support stránke win u T400 a pri čistej inštalácii win 8 a novších to robí len šarapatu, čo písali, tak to ide ok len tým čo si win upgradovali na 10.

Len teraz neviem čo im poviem na tej linke ak by som tam volal. Pôvodne tam bol win 7 home premium nemecky, má tam vzadu nálepku. ja som tam však teraz dal slovensky win 7 pro a ten key čo som mal z ebay mi nebere, mi povedalo, v automate, že sa mám obrátiť na predajcu.
fildinko
King
King

Skús iný key. Hlavne aby si nedával Key zo 7 na 10 a opačne.
retkvic
Addict
Addict

No a kde zoženiem key na sk win 7 pro, na ebay sú síce klúče ale na en, de verzie. Čo som si čítal, tak klúč musí byť na tú istú jazykovú verziu akej je win. ja zatial chcem aktivovať win 7 pro, včera som skoro celý deň sťahoval aktualizácie a tunoval system.
fildinko
King
King

https://www.ebay.com/itm/Windows-7-Prof ... :rk:4:pf:0

Can be activated globally.
Multi language.
Napísať odpoveď