Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Netflix

Príspevok od používateľa aacid »

pozri amazon video. ale neviem ci ma realne viac filmov. a hlavne tam budu asi ine filmy. idealne platit vsetko :D este aj hbo go.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

potom je tu este varianta Plex + zátoka :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Nedá sa niekde aj zaplatiť za čas aby som mal čas pozerať tieto streamovacie služby ? jk :oops:
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

zacal novy rok, vyber si celu rocnu dovolenku teraz a pozeraj :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Netflix SK má asi 4000 titulov, HBO GO asi 1800, info zo včerajšieho podcastu SME (inak podcast mal podtitul "Prečo HBO nevyhnutne porazí Netflix na Slovensku" - just saying na margo ohnivej debaty z predchádzajúcich stránok :) ).

Inak neviem, či ste zachytili petíciu za sprístupnenie českých tituliek, treba určite podpísať. Netflix má na Slovensku cca 15k platiacich používateľov, cieľ je vyzbierať cca polovicu z nich, v súčasnosti je to na cca 5k podpisoch, s tým, že prvýkrát v dejinách už Netflix oficiálne reagoval na .. ako to nazvať.. dotaz zo Slovenska? - zatiaľ, v štýle, že berú na vedomie a budú sa tým zaoberať. Predpokladá sa, že CZ Netflix bude už možno tento rok zaradený medzi regióny s plnou titulkovou lokalizáciou.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Moze mat 4000 titulov, ale kolko z nich je kvalitnych? Netflix ma velmi vela balastu, naproti tomu HBO Go ponuku pravidelne obmiena. Tiez to nie je uplne najlepsie, ale subjektivne sa mi zda obsah na HBO Go lepsi. PS: Dostupnost titulkov/dabingu na to nema vplyv, bezne pozeram obsah s anglickymi titulkami.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozri strategia Netflixu je zobrať koncept nejakého blockbustru a natočiť na podobnej kostre vlastnú a hlavne lacnejšoi vykrádačku. Jediná výnimka je snáď Bandersnatch, ale to je podľa mňa záner, ktorý zadefinoval práve teraz.

Subjektívne preto nájdeš na HBO GO kvalitnejšie filmy, lebo tam nájdeš kvázi tie originály a nie vykrádačky. Príklad z práve teraz? Na HBO Go máš Quiet Place, na Netflixe Bird Box. Ale netvrdil by som, že HBO GO je nejaká väčšia kvalita. Jo a ešte vidno, že HBO GO má kopu práv od Walta Dinseyho, máš tam kopu rozprávok, to je niečo čo na Netflixe nie je.

Ja som pozrel niekoľko Netflix originals filmov, Annihilation je totálna 50% vykrádačka nenapadne ten film, tá vec čo pristane na zemi a nikto nevie čo to je a chodia tam komunikoa s jednou dobrou scénou (medveď), Extinction s Peňom, to bol mimochodom TOP 10 najhorší film minulého roka vo viacerých rebríčkoch, pocit jak č-čkový film z videopožičovne. Troška reputáciu si napravili u mňa s Hold The Dark, čo je solídny mysteriózny triller s dobrou prestrelkou a 1922 čo je taký psycho-horor, ktorý som si dosť užil vdaka dobrému hercovi v hlavnej role.

V neposlednom rade ak zájdeš do hlbin SK netflixu tak tam nájdeš neuveriteľný balast z Bolywoodu a Azie celkovo. To je tá druhá polovica čísla 4000 :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

stale dookola sa diskutuje netflix vs hbo go ako keby to boli navzajom nezlucitelne produkty... my platime obe, na netflixe su lepsie serialy, na hbo go je zase vela rozpravok pre deti v ceskom jazyku.

urcite to nedopadne tak ze jeden porazi druhy, budu tu bez problemov koexistovat, dokonca si myslim ze na trh sa bez problemov zmesti este niekolko streamovacich sluzieb.
pamatam ked sme sa nastahovali do bytu tak sme s velkou pompou zaplatili ten najvyssi tv balik, nech mame vsetko, vychadzalo to nejakych 40 eur. nakoniec sme to zrusili lebo sme zistili ze telku skoro nepozerame. ale tych 40 eur je suma, ktoru nemam problem zaplatit mesacne za kvalitny obsah. teraz platim 10 + 6 za netflix a hbo, takze este bez problemov zvladnem dalsiu sluzbu tam pridat :D (shutter, cakam na teba)

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2019, 10:14)
begbeee, je to strasne o vkuse, ja napriklad to vidim uplne opacne ako ty. annihilation a birdbox boli dobre filmy, hold the dark dost bieda.

hlavne mam pocit ze netflix sa viac zameriava na serialy ako na filmy. filmy maju len ako taku bokovku, vacsinou skupuju, obcasne nieco spravia svoje.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Suhlasim, Netflix robi dost slabe filmy. Zatial sa mi od nich pacili iba serialy (Narcos, The Punisher, 13 reasons why, atd.).
Zlucitelne s HBO to urcite je, ale mne osobne pripada zbytocne platit 10 € za Netflix, ked HBO ponuka za 6 lepsi obsah. Preto fungujem tak, ze HBO mam zaplatene nonstop a Netflix obnovujem podla toho ako vychadzaju nove serie dobrych serialov. Kvoli filmom vobec.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Netvrdím, že Bird Box bol zlý, ale sorry...je to čistá vykrádačka Quiet Place, akože..úplný kopírák.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Je reálne aby sa niekedy HBO GO a Netflix spojili?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Spojili? Ani náhodou. To ako keby sa spojili Adidas a Nike.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Je reálne, že časom sa objaví niekto.. napr. Telekom, ktorý ti ponúkne balíček, kde si zaplatíš HBO a Netflix spolu a vyjde ta lacnejšie ako kupovať ich samostatne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja by som takemuto spojeniu aj veril. streamovacich sluzieb stale pribuda, jedna vec je platit ich vsetky, druha vec je sa v tom potom aj orientovat. ked chces najst nejaky film, musis ist na netflix, hladat tam, ak tam neni, tak na hbo go, hladat tam. a podobne, sice napriklad google assistant mi sice ponukne vsetky sluzby na ktorych sa to nachadza, ale napriklad vcera mi ukazal ze film je na netflixe ale realne tam nebol (asi pre iny region).

takze skor ci neskor pride sluzba ktora sa bude snazit rozne streamovace agregovat.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tym by sli jednotlive sluzby proti sebe nielen tym, ze by stracali konkurencnu vyhodu, ale aj cenou. teraz stoji to stoji na mesiac male prachy a keby to mala zobrat nejaka externa firma museli by ist s cenou dole min. o polovicu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Opravte ma sa mýlim, ale v zahraničí také appky sú.. HULU je vlastne agregát, nie?

Keď sme pri cene, tak Netflix tento rok zdražie, predpoklad je cca o 20%, naopak HBO GO minulý rok zlacnoval na 5€, neviem zo 6 alebo 7?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale ak ma netflix milion uzivatelov (cisto priklad) a od kazdeho ma 10 eur a bola by moznost pridat sa do agregovanej sluzby z ktorej by mal sice len 5 eur od divaka ale tych divakov by bolo 3x viac, preco by to nespravil?
proste tak ako to funguje dnes s hudbou. nema sony, warner ci emi kazdy vlastnu streamovaciu sluzbu, vsetko je pekne na spotify a ty ako zakaznik nemusis vobec riesit veci ktore ta ako zakaznika nezaujimaju (co kto vlastni). proste len pocuvas hudbu.

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2019, 11:23)
existuju take appky, hulu nie (pokial viem je to to iste ako netflix, skupuju rozny obsah ale robia aj originaly), ale napriklad vrv je sluzba ktora agreguje rozne mensie streamovacie sluzby s podobnou tematikou, napriklad tam je zrovna ten shudder alebo crunchyroll, ktore maju stale vlastne portaly a moznost platit si to samostatne).
netflix pokial viem tak u nas zdrazovat nebude, asi si to ani nemozu dovolit. to hbo go stoji 6 eur aktualne.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no apka mozno, ale slovenski operatori by to museli mat mega vyhodne, lebo ak by to prijali mozu rovno vypnut Doma, Dajto, Plus a pod.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No nemyslím, že by takáto ponuka nejako ovplyvnila súčasnú ponuku programov u nás. Najsledovanejšie televízie sú s obrovským náskokom JOJ a Markíza. Občasný obsah vysielania medzi reklamami na tých staniciach nebudem komentovať :D Realita je taká, že slovenský divák je proste nenáročný a chce presne to, čím ho tieto televízie kŕmia. Ozaj si nemyslím, že by balík zahraničných stremovacích služieb mal nejako zásadne zamiešať kartami - kto chce HBO a Netflix, vie si ho objednať aj teraz. Komu stačí JOJka, tomu bude stačiť i naďalej :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no v prvom rade by museli byt vsetky dabovane, takze tato rozpravka tu konci
Napísať odpoveď