Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Upistane vysky maju, nie ze nie. Dokonca ako citam tak to tam aj spomina sam. Grafy su dobre na to aby ukazali co vedia sluchadla zahrat. Zial neukazu ako to vedia zahrat.
ZS10 su lepsie sluchadla s lepsim detailom, separaciou, priestorom, maju dospelejsi, kultivovanejsim zvukom.
ZS10 su lepsie sluchadla s lepsim detailom, separaciou, priestorom, maju dospelejsi, kultivovanejsim zvukom.
Caute, co najlepsie sa da kupit do ceny 100€ stuplove? Prevazne na filmy pocas cesty + sem tam hudba. Iba kupitelne u nas. Dik 
-
Ryan Giggs
VIP
iBasso IT01. Eventualne Audio-Technica ATH-E40
Dik, tie ibasso vyzeraju dobre, pojdem do nich.
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsie stuple do 65e (prevazne techno/dnb/rap)? Ryan raz si mi poradil Vsonic VSD3 a to boli doteraz zatial najvacsie pecky, uplne super sadli do ucha aj zvuk uplne mi vyhovoval ale odisli nedavno tak by som chcel mozno aj nieco odnich znova (nove VSD5S?) ale nechcem tie iste 5rokov stare sluchadla, pozeram ze maju VSD3S v novych farbach aj kablom, zatial len na aliexprese..nie je tam velky rozdiel medzi VSD3 a S? popr. kludne uvitam aj nieco ine ale tam by som som chcel aspon mikrofon na kabli a tiez vedenie za uchom..dik moc
/dokonca som aj prave doguglil ze su nove verzie Si s mikrofonom za tu istu cenu co je uplne ze sen takze uz len asi sa rozhodnut medzi VSD3S a 5S? oplatí sa posunúť o skoro 30e vyššie?/
/dokonca som aj prave doguglil ze su nove verzie Si s mikrofonom za tu istu cenu co je uplne ze sen takze uz len asi sa rozhodnut medzi VSD3S a 5S? oplatí sa posunúť o skoro 30e vyššie?/
-
Ryan Giggs
VIP
VSD3 su už stare sluchadla za zenitom. Do tvojho rozpočtu su top KZ ZS 10, ale nie su to sluchadla uplne na žanre ktore počuvaš. V tejto kategorii je celkom pretlak, od Whizzer A15, Magaosi K3 Pro, TFZ Exclusive King...
-
JaQuBe
Medium Star
cize toto by bol krok vedla pre mna? https://bit.ly/2BFrCUC vsak by sa malo jednat o nejaku novu 2018 ediciuRyan Giggs napísal:VSD3 su už stare sluchadla za zenitom. Do tvojho rozpočtu su top KZ ZS 10, ale nie su to sluchadla uplne na žanre ktore počuvaš. V tejto kategorii je celkom pretlak, od Whizzer A15, Magaosi K3 Pro, TFZ Exclusive King...
-
Ryan Giggs
VIP
Krok vedľa to pre teba byť nemusi, ale obecne "slava" Vsonic je už preč. A nič nenasvedčuje že by to nove modely mali zmeniť. Su lepšie možnosti.
-
JaQuBe
Medium Star
no moc sa mi nepacia, zdaju sa mi nejake velke ale ak su niekde inde ako tie Vsonicy a budem mat z nich vacsi uzitok ako VSD3, akurat su vo flashsale o polovicu menej (28e) tak myslim ze nie je o com kedze si mi este zle neporadil asi to veru treba skusit ale 28e sa mi zda uz moc malo za IEM 
-
Ryan Giggs
VIP
Teraz neviem ktore konkretne myslis. Asi ZS 10. Len ako pisem, to su sluchadla s neutralnym zvukom. Neviem ci si tam uzijes ten hiphop a spol. A vacsie byt musia kedze tam je 5 menicov v kazdom sluchadle.
Kazdopadne dnes uz zvuk na urovni VSD3 vedia mat aj sluchadla do 10€. Cena nie je urcujuci faktor kvality, Cinan to vie vyrobit.
Kazdopadne dnes uz zvuk na urovni VSD3 vedia mat aj sluchadla do 10€. Cena nie je urcujuci faktor kvality, Cinan to vie vyrobit.
Ahojte.
Hladam sluchatka na doma.
Mozu byt AKG K272HD?
Hladam sluchatka na doma.
Mozu byt AKG K272HD?
-
Ryan Giggs
VIP
To si napisal dosť malo.
Použitie, hudobne žanre, z čoho to budeš počuvať, potrebuješ izolovať, rozpočet?
K 272HD su už ťažšie dostupne, či to z druhej ruky? Ak nove, tak za koľko? Lebo K271 MkII je zvukovo to iste, lacnejšie a s lepšou vybavou.
Použitie, hudobne žanre, z čoho to budeš počuvať, potrebuješ izolovať, rozpočet?
K 272HD su už ťažšie dostupne, či to z druhej ruky? Ak nove, tak za koľko? Lebo K271 MkII je zvukovo to iste, lacnejšie a s lepšou vybavou.
Ahoj.
Pouzitie na doma.
Pocuvam skoro vsetko.
Izolovat nevyhnutne nepotrebujem.
Zdroj zvuku-mp3,mobil,integrovana zvukovka,nic lepsie zatial nemam.
Rozpocet stanoveny nemam, a ako si spravne poznamenal,nie su nove,
ale nasiel som ich na bazosi za 40e, co sa mi zda ako dobra cena.
Pouzitie na doma.
Pocuvam skoro vsetko.
Izolovat nevyhnutne nepotrebujem.
Zdroj zvuku-mp3,mobil,integrovana zvukovka,nic lepsie zatial nemam.
Rozpocet stanoveny nemam, a ako si spravne poznamenal,nie su nove,
ale nasiel som ich na bazosi za 40e, co sa mi zda ako dobra cena.
-
Ryan Giggs
VIP
Keď su v dobrom stave tak je to ok cena.
Len mobil či nejaky menej vykonny prehravač nie je pre nich uplne optimalny zdroj.
Len mobil či nejaky menej vykonny prehravač nie je pre nich uplne optimalny zdroj.
Toho som si vedomy,ze nemam nic co by ich aspon ako tak vybudilo.
Ahojte,
Audio Technica m50x alebo niečo iné? Pomer cena/výkon?
Použitie zatiaľ všeobecne k pc, v budúcnosti možno pokusy s tvorbou muziky, počúvanie hudby rôznych žánrov,...
Ď
Audio Technica m50x alebo niečo iné? Pomer cena/výkon?
Použitie zatiaľ všeobecne k pc, v budúcnosti možno pokusy s tvorbou muziky, počúvanie hudby rôznych žánrov,...
Ď
-
Ryan Giggs
VIP
V PC maš integrovanu zvukovku?
M50x nie. Ak Audio Technica, tak ATH-A550Z, Beyerdynamic DT 770 PRO, Shure SRH840.
M50x nie. Ak Audio Technica, tak ATH-A550Z, Beyerdynamic DT 770 PRO, Shure SRH840.
A prečo M50x nie? len zvedavosť, rád si nechám poradiť 
Aktuálne interná, ale v pláne je časom dokúpiť aj externú
Aktuálne interná, ale v pláne je časom dokúpiť aj externú
-
Ryan Giggs
VIP
M50x nie su za tie prachy ničim zaujimave sluchadla. Vyššie menovane hraju lepšie.
Interna či integrovana na doske?
Interna či integrovana na doske?
Integrovaná na doske MSI B450 Mortar, takže nič extra, čo sa výstupu týka