Point napísal:co ja viem..tyzden sa mi zda kratko .. ja si davam normalne 250 kofeinovu tabletku a striedam len pumpy ..
To je dávka, ktorá môže mať nejaký účinok na spaľovanie tuku, nie na silu.
Ohľadom toho zvyku: ja sa kofeínu vyhýbam čo najviac, kávu nepijem, čiže problém nemám. Keď si ho teda ráno pacnem po zobudení ešte v takej ospalosti (cvičím ráno), tak cítim ako ma to mierne nakopne (a cvičím každý druhý deň, resp. keď mi toho niečo behne, tak každý tretí). Samozrejme, žiadne zázraky to nie sú, ale cítim to. Na placebo už mám čosi odcvičené a odskúšané. A takisto, ono by to malo najmä zvýšiť silu - to sa, samozrejme, v domácich podmienkach ťažko exaktne merá.
apopo, ten mix vyssie /silna kava, c vitamin, kreatin/ je poriadna zataz na zaludok a predisponovani jedinci sa mozu dopracovat k zaludocnym vredom
Tomuto mixu nechápem... kreatín nie je žiadny nakopávač, rovnako ako C. Netreba ich jesť pred tréningom, ale kedykoľvek počas dňa.
Ako som spomínal, ja užívam ešte citrulín a beta alanín. Tam ide skôr o pumpu, ale v podstate vedľajším efektom b. alanínu je mravčanie po tvári atď. A to je tiež istým spôsobom nakopujúce. Ale trvá to len pár minút, vybije sa to prvými opakovaniami.