Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
sano456
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa sano456 »

Viem, že niekde sa to dalo nastavit na sukromne kedysi :lol: . A možno to je v upravách videa ked ho už uploadneš. Ale potom rozmyslam ze na google mam vela veci prepojenych tak preto som radsej vyuzil henten file shareing. Navyse po dvoch mesiacoch to zmizne takze anonymita je ako tak zachovana . Aj som nasytil vlka a aj je ovca cela. Ktovie ake problemy tu este budem na hojkovi riesit a som rad za anonymitu :lol: .
A tie ramena. S tym naprosto suhlasim . Zial pri maximalkach si ich idem len vytahat, tak to zialbohu je . Pri normalnom cviceni mam take vahy aby som aj ramena ustriehol .
A ako je videt na videu tak pri maximalkach si pomaham opaskom a trhackami. No drep mam viac menej cisty, na kolenach som bandaze nikdy nemal . Jedine tak na benchi na zapastiach, tie zvyknu pobolievat :lol: .
Slusnou formou by som to nenazval, ale dakujem .
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale áno, pravda, pri maximálkach sú prípustné aj nedokonalosti.

Nahrám teda čosi aj ja tam kde ty, mimo moje videá. Naposledy som točil 3 opakovania (v rámci sérií 5 x 3) výrazového tlaku spoza hlavy 101 kg.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

sano456 napísal:No drep mam viac menej cisty, na kolenach som bandaze nikdy nemal . Jedine tak na benchi na zapastiach, tie zvyknu pobolievat :lol: .

Čo znamenali tie drepy s tým sadnutím ? To je nejaký cvik v tom silovom tréningu ? Som sa tešil na hlboký drep.
sano456
Medium Star
Medium Star

Ten žiaľ ako som som spomínal na videu nemám . Môžem sa pohrabať vo videách dnes a nájsť klasicky drep no tam neviem nakoľko sa budem k maxke blížiť . Nepamätám sa čo mám posledné na videu.
//žiaľ klasicky drep nemám na videu
hughito
Redeemer
Redeemer

fildinko napísal:

Čo znamenali tie drepy s tým sadnutím ? To je nejaký cvik v tom silovom tréningu ? Som sa tešil na hlboký drep.
To je proste jeden z mnohých variantov drepu. Na ukážku:

Low bar/ wide stance squat – nízko položená osa a širší postoj
High bar olympic squat – vysoko položená osa a užší postoj
Front squat – čelní dřep
Low box squat – dřep do sedu na nízkou podložku
High box squat – dřep do sedu na vysokou podložku
WOB good mornings – předklony s činkou na zádech
Safety bar squats – dřepy s bezpečnostní osou (osa na zádech, úchop za madla před tělem)
Overhead squats – dřepy s činkou drženou nad hlavou
Zercher squat – dřepy s činkou drženou v ohybu loktů

Mám dojem, že s týmto drepom na box prišla jedna americká silová "škola," jeden gym, ktorého názov mi teraz vypadol.
sano456
Medium Star
Medium Star

Je to jedna z variant ako hovori hughito. Kvazi priprava CNS na velke vahy da sa povedat. Krasne sa s tym zvysuje sila rovnako ako na dotahoch sa zlepsuje mrtvola.
Ale tych 200 kg drep maxka som mal samozrejme na mysli klasiku. Len drepy som si netocil som zistil :lol: Dokazat to neviem :)
fildinko
King
King

Hmmmmm tak to musím niekedy vyskúšať aj ja. Snáď mi to pomôže sa "odtrhnúť" s váhou vyššie. Posledné roky som striedal iba zadné a predné (čelné) drepy :D .
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite vyskúšaj, najjednoduchšie je striedať high a low bar.
fildinko
King
King

Robím posledné tréningy drepy so safety bar. A môžem povedať že je to niečo super. Ešte musím trošku vychytať techniku. Určite odporúčam.

Hľadám predtréningovku bez kofeínu. Arginín môže byť. Nejaké overené tipy ? Ďakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja si robím mix citrulin+beta alanín+tebou odmietaný kofeín.
fildinko
King
King

hughito napísal:Ja si robím mix citrulin+beta alanín+tebou odmietaný kofeín.

Ja mám strašne rád kávu a pred tréningom na ňu nedám dopustiť. Preto by som bol radšej keby v predtréningovke prevládajú iné látky.

Momentálne mám mix 4g arginínu, 5g kreatínu, 1g vitamín c a káva.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

podla mna to moc hrotis..nic sa nestane ked si das aj kavu aj kofeinovy pumpu
hughito
Redeemer
Redeemer

fildinko napísal:

Ja mám strašne rád kávu a pred tréningom na ňu nedám dopustiť. Preto by som bol radšej keby v predtréningovke prevládajú iné látky.

Momentálne mám mix 4g arginínu, 5g kreatínu, 1g vitamín c a káva.
Však kávu ti nikto nezakazuje si dať. V káve máš dokopy hovno kofeínu. Ja si dávam pred tréningom 500 mg kofeínu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

moja skusenost je, ze ked beriem vyssie davky kofeinu viac ako cca jeden tyzden kazdy den, tak mi prestava zaberat. Takze to robim tak ze beriem iba kazdy druhy den,maximalne 2dni a den bez. Vtedy mam pocit ze telo si na kofein nezvyka a stale šlape rovnako dobre.

apopo, ten mix vyssie /silna kava, c vitamin, kreatin/ je poriadna zataz na zaludok a predisponovani jedinci sa mozu dopracovat k zaludocnym vredom..Ciastocne riesenie je vylucit z toho mixu kavu a nahradit kofeinom v tabletke, ale aj tak je to z dlhodobrho hladiska dobry humus.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

co ja viem..tyzden sa mi zda kratko .. ja si davam normalne 250 kofeinovu tabletku a striedam len pumpy ..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

uz po menej ako tyzdni brania citim, ze mi kofein zabera vyrazne slabsie ako na zaciatku. Ale u kazdeho to moze byt ine, skuste si to odsledovat. Citim to napr na spalovani tuku ci nabudenosti na cvicenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Point napísal:co ja viem..tyzden sa mi zda kratko .. ja si davam normalne 250 kofeinovu tabletku a striedam len pumpy ..
To je dávka, ktorá môže mať nejaký účinok na spaľovanie tuku, nie na silu.

Ohľadom toho zvyku: ja sa kofeínu vyhýbam čo najviac, kávu nepijem, čiže problém nemám. Keď si ho teda ráno pacnem po zobudení ešte v takej ospalosti (cvičím ráno), tak cítim ako ma to mierne nakopne (a cvičím každý druhý deň, resp. keď mi toho niečo behne, tak každý tretí). Samozrejme, žiadne zázraky to nie sú, ale cítim to. Na placebo už mám čosi odcvičené a odskúšané. A takisto, ono by to malo najmä zvýšiť silu - to sa, samozrejme, v domácich podmienkach ťažko exaktne merá.
apopo, ten mix vyssie /silna kava, c vitamin, kreatin/ je poriadna zataz na zaludok a predisponovani jedinci sa mozu dopracovat k zaludocnym vredom
Tomuto mixu nechápem... kreatín nie je žiadny nakopávač, rovnako ako C. Netreba ich jesť pred tréningom, ale kedykoľvek počas dňa.

Ako som spomínal, ja užívam ešte citrulín a beta alanín. Tam ide skôr o pumpu, ale v podstate vedľajším efektom b. alanínu je mravčanie po tvári atď. A to je tiež istým spôsobom nakopujúce. Ale trvá to len pár minút, vybije sa to prvými opakovaniami.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal: To je dávka, ktorá môže mať nejaký účinok na spaľovanie tuku, nie na silu.

Ohľadom toho zvyku: ja sa kofeínu vyhýbam čo najviac, kávu nepijem, čiže problém nemám. Keď si ho teda ráno pacnem po zobudení ešte v takej ospalosti (cvičím ráno), tak cítim ako ma to mierne nakopne (a cvičím každý druhý deň, resp. keď mi toho niečo behne, tak každý tretí). Samozrejme, žiadne zázraky to nie sú, ale cítim to. Na placebo už mám čosi odcvičené a odskúšané. A takisto, ono by to malo najmä zvýšiť silu - to sa, samozrejme, v domácich podmienkach ťažko exaktne merá.

Tomuto mixu nechápem... kreatín nie je žiadny nakopávač, rovnako ako C. Netreba ich jesť pred tréningom, ale kedykoľvek počas dňa.

Ako som spomínal, ja užívam ešte citrulín a beta alanín. Tam ide skôr o pumpu, ale v podstate vedľajším efektom b. alanínu je mravčanie po tvári atď. A to je tiež istým spôsobom nakopujúce. Ale trvá to len pár minút, vybije sa to prvými opakovaniami.
kofein urcite neberiem ako nejaky uzastny zvyšovac sily .. na to mam kreatin .. kofein si dam a do hodiny sa zacnem potit .. skor mi pomaha viac sa sustredit .. tym padom sa mi zda ze trening som viav odmakal..a hlavne ked idem cvičiť pred nocnou .. citim ci som tabletku mal alebo nie .. len tak na rýchlo som sa docital ze na zlepsenie fyz. aktivity sa ma pouzivat 3-6mg kofeinu na kg .. takze 3mg x 90kg .. je cca tabletka.. + pumpa ..

// cital som ze najlepsie zazbanenane vysledky su ked sa kreatin dava po treningu
hughito
Redeemer
Redeemer

A skúšal si 500 mg?

Kedy a ako dávkovať kreatín...za tie roky som sa už načítal toľko variantov, že by sa dala spísať kniha. Kreatín treba užívať denne, konštantne, a hotovo.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

co sa tyka kreatinu, vsetko najdes tu... https://fitclan.sk/strava/vsetko-co-pot ... -kreatine/
Napísať odpoveď