Drobné opravy svojho auta / motorky
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Drobné opravy svojho auta / motorky
napis o aku stranku sa jedna..mozno pomoze viacerym neskor
Jasne, pravda.
Prešiel som asi 15 stránok na autodiely, sk aj cz, ale až takéto prkotiny tam nemali. Avšak tu:
http://bazar.automedik.cz/peugeot/508/k ... anne-listy
177 položiek.
Prešiel som asi 15 stránok na autodiely, sk aj cz, ale až takéto prkotiny tam nemali. Avšak tu:
http://bazar.automedik.cz/peugeot/508/k ... anne-listy
177 položiek.
-
tacosi
Moderátor
jj,automedik je polsky shop a oni maju snad vsetko.
Skladom ale nemaju vobec nic,,,najprv to objednaju z polska a potom to preposlu Tebe,cize tam rataj aj z predlzenou lehotou dopravy.
Skladom ale nemaju vobec nic,,,najprv to objednaju z polska a potom to preposlu Tebe,cize tam rataj aj z predlzenou lehotou dopravy.
Áno, ale to mi vôbec nevadí, takže pohoda. Určite to vyjde rádovo lacnejšie ako cez Peugeot. Akurát rozmýšľam, že z Peugeotu mi napísali aj toto:
Ak budu potrebné aj upínacie spony 3ks k jednej krytke, cena je 3,17 / ks.
Teraz neviem, ale predpokladám, že asi budu potrebné. Čiže tie asi predsa len objednám z Peugeotu.
Takto vyzerá ten konkrétny kus, pravý zadný a lavý zadný:
http://bazar.automedik.cz/AMD3609295937/peugeot/508
http://bazar.automedik.cz/AMD2454514337/peugeot/508
Ak budu potrebné aj upínacie spony 3ks k jednej krytke, cena je 3,17 / ks.
Teraz neviem, ale predpokladám, že asi budu potrebné. Čiže tie asi predsa len objednám z Peugeotu.
Takto vyzerá ten konkrétny kus, pravý zadný a lavý zadný:
http://bazar.automedik.cz/AMD3609295937/peugeot/508
http://bazar.automedik.cz/AMD2454514337/peugeot/508
-
Andi_Cibula
Addict
To budú asi také jednorázové klipy, ktoré sa pri demontáži ulomia a treba potom nové.
Tá cena je masaker za kus plastu.
Tipujem že na ebay za cenu jedného bude celý sáček. 
https://www.ebay.com/itm/100X-Mixed-Aut ... SwjkxbdWyc
Niečo na tento spôsob ale treba vedieť presné číslo toho klipu.
Tá cena je masaker za kus plastu.
https://www.ebay.com/itm/100X-Mixed-Aut ... SwjkxbdWyc
Niečo na tento spôsob ale treba vedieť presné číslo toho klipu.
Je to možné, ale ťažko povedať. Zase mi bude na riť keď kúpim tie lišty lacnejšie, ale nebudú tam držať. Našťastie sa dajú od tých Peugeoťákov objednať aj samostatne... Cena, prirodzene, veľmi "super," ako všetko takéto "originálne."
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2018, 18:05)
Inak na tom bazar.medikovi bola taká situácia, že lištu na ľavú stranu mali len jednu a na pravú viacero a zrovna tú ľavú už nemali, predvčerom mi prišiel mail.
Sranda je to, že vďaka tomu, že niekto tu napísal o tom poľskom pozadí, som si rýchlo vygooglil, ako to vlastne je a odkiaľ reálne to bazar.medik berie. Suma sumárum, obidva kusy som si objednal z Poľska za 21 (!) € dohromady. Tí Česi si na tom riadne prihadzujú.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2018, 18:05)
Inak na tom bazar.medikovi bola taká situácia, že lištu na ľavú stranu mali len jednu a na pravú viacero a zrovna tú ľavú už nemali, predvčerom mi prišiel mail.
Sranda je to, že vďaka tomu, že niekto tu napísal o tom poľskom pozadí, som si rýchlo vygooglil, ako to vlastne je a odkiaľ reálne to bazar.medik berie. Suma sumárum, obidva kusy som si objednal z Poľska za 21 (!) € dohromady. Tí Česi si na tom riadne prihadzujú.
-
hojko
Site Admin
Vsak to zrejme beru z Allegra, rovnaku sluzbu ponuka aj tovarzpolska.sk alebo ine sluzby na Slovensku.
Presne, Allegro! Super vec.
Tak pred viac ako rokom sa mi odlepila latka na stropnici. chcel som to robit latkou, teda precalunit to, no pri mojom tapacire z AUDI S3 8L to nie je az take jednoduche kedze ma taky "rovinny" tvar 
od lepidla a peny som to cistil asi 4 dni. potom som hladal latku.. svagor mi pozhanal, ale latka nebola vhodna, lebo nebola pruzna. potom som asi dalsie 2 mesiace hladal vhodnu latku. nasiel som nieco u jedneho calunika v Komarne, skusal som ju nalepit, ale nebola dostatocne pruzna a na miestach kde su rucky na chytenie + clonitka a predne stropne svetlo to proste nedrzalo... odlozil som to..
po viac ako roku som zacal intezivnejsie patrat, ako by sa to dalo spravit a aby to vypadalo super. nasiel som na ebay aj OEM latku na stropnicu, no z USA by s postovnym a clom latka stala okolo 200€ + este lepenie, ak by to nevypadalo dobre, tak by ma asi porazilo..
natrafil som na flockovanie stropnice. pozistoval som co a ako, odolnost voci teplu a oteru, vypadalo to super.
tak som sa dohodol s panom Koleničom z firmy KOLENIČ - Flock TECHNOLOGY a odniesom som mu tam svoju a kolegovu stropnicu z Golf IV. Pocital osm s tym, ze to spravi za 3 dni, co mi vysvetlil, az ked som tam prisiel, ze to bude trvat dlhsie.. ale to je nepodstatne.
Koniec koncov, to nakoniec vypada super
Pridam Vam nejaku fotodkomumentaciu... Celkova cena bola cca 200€ vratane nakladov 2x cesta do BA, poflockovanie stropnice + poflockovanie stlpikov.
inak za mna, urcite to dat spravit niecim inym ako latkou... pokial parkujete auto v garazi, tak je to jedno.. problem odliepajucej latky sa ukaze na autach, co parkuju von..
od lepidla a peny som to cistil asi 4 dni. potom som hladal latku.. svagor mi pozhanal, ale latka nebola vhodna, lebo nebola pruzna. potom som asi dalsie 2 mesiace hladal vhodnu latku. nasiel som nieco u jedneho calunika v Komarne, skusal som ju nalepit, ale nebola dostatocne pruzna a na miestach kde su rucky na chytenie + clonitka a predne stropne svetlo to proste nedrzalo... odlozil som to..
po viac ako roku som zacal intezivnejsie patrat, ako by sa to dalo spravit a aby to vypadalo super. nasiel som na ebay aj OEM latku na stropnicu, no z USA by s postovnym a clom latka stala okolo 200€ + este lepenie, ak by to nevypadalo dobre, tak by ma asi porazilo..
natrafil som na flockovanie stropnice. pozistoval som co a ako, odolnost voci teplu a oteru, vypadalo to super.
tak som sa dohodol s panom Koleničom z firmy KOLENIČ - Flock TECHNOLOGY a odniesom som mu tam svoju a kolegovu stropnicu z Golf IV. Pocital osm s tym, ze to spravi za 3 dni, co mi vysvetlil, az ked som tam prisiel, ze to bude trvat dlhsie.. ale to je nepodstatne.
Koniec koncov, to nakoniec vypada super
inak za mna, urcite to dat spravit niecim inym ako latkou... pokial parkujete auto v garazi, tak je to jedno.. problem odliepajucej latky sa ukaze na autach, co parkuju von..
Naposledy upravil/-a Gothar v 17 feb 2019, 9:40, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: opraveny link
Dôvod: opraveny link
Pekne... čiže aj na stĺpikoch máš teraz akoby tú čiernu látku, akú máš aj na stropnici?
Ono to nie je latka, ale take chlpky
a ano, aj stlpiky mam teraz rovnakej farby. Ale dal som spravit len tie, ktore boli v latke. Mam vyhodu, ze vo svojom eSku, mam komplet cierny interier. Ja som mal na poflockovani len stropnicu a 5 kusov stlpikov.
Jednou cestou som bral aj interier z G IV a tam bola stropnica a 9 stlpikov a list.. Kremovy inerier.. Kolegov syn si musi nastriekat na cierno lampicky, stropne drziaky na ruky a este aj na tesneni dveri je prechodova biela cast.. Ja este podoliepam STP platy a neopren na tlmenie a poskladam
Jednou cestou som bral aj interier z G IV a tam bola stropnica a 9 stlpikov a list.. Kremovy inerier.. Kolegov syn si musi nastriekat na cierno lampicky, stropne drziaky na ruky a este aj na tesneni dveri je prechodova biela cast.. Ja este podoliepam STP platy a neopren na tlmenie a poskladam
zdravim boys, vie mi niekto povedat v akom stave je tento kotuc ? ako vazne to je ?
hucia mi zadne brzdy koli dostickam ktore su uz v tahu lenze mi trebalo jazdit s autom a nemal mi to kto zrobit az do dnesneho dna tak preto som s nim jazdil aj napriek tym dostickam
ale spat ku kotucu ako to cca vazne je ? su to TRWecka
hucia mi zadne brzdy koli dostickam ktore su uz v tahu lenze mi trebalo jazdit s autom a nemal mi to kto zrobit az do dnesneho dna tak preto som s nim jazdil aj napriek tym dostickam
ale spat ku kotucu ako to cca vazne je ? su to TRWecka
-
guess.whoo
Redeemer
co myslis ked sa na to takto pozries?
takyto zniceny kotuc som uz davno nevidel. ak sa nechces niekde zabit tak vymenit
takyto zniceny kotuc som uz davno nevidel. ak sa nechces niekde zabit tak vymenit
-
Grim
Darca
Ja by som to vyhodil, ale možno sa to dá zbrúsiť.
v inom pripade ake kotuce by ste mi doporucili aby som si kupil ? dosticky k tym TRW mam take ktore su makke aby mi nepiskali brzdy alebo nieco, mam ist do tych TRW ?
Zdravim, ma ta spodna cast naraznika nejaku funkciu? Nie je o to ani nic pripevnene a dost mi to tam vadi, vzdy ked parkujem na chate kde je nerovny povrch presne o tuto cast zavadim. Pokazim nieco ked tu cast odrezem? Dik za reakcie
Nepokazis, teoreticky to zvysuje pritlak, prakticky to pri jazde nerozoznas.
-
kukiak
Addict
Mam stare berlingo, kde casto odchadza zadna naprava a vyzera, ze uz to chyta aj ten moj.. Jedno zadne koleso mi uz skoro sucha o karoseriu.. Nejdem to davat repasovat, to auto najazdi tak 1500km rocne na spinavy odpad, zem, nabytok a podobne. Niekde som cital, ze staci dat nejake "podlozky" a nove srouby a ze tym padom sa koleso troska posunie smerom do vonkajsej strany a zas to nejaky cas vydrzi.. Neviete co za podlozky to su?
Budem meniť a lakovať predný blatník na mojej ix35 po facelifte. Ceny neorigo blatníka začínajú od 30€ hore. A origo mi v Hyundai povedali za 160. Otázka znie. Viete mi poradiť nejaký lepší (overenú lepšiu značku) neorigo blatníka, alebo brať originál? Auto ma v podstate "len" 4 roky, takže chcem aby to vyzeralo možno čo najlepšie.
Ide o rozširovacie podložky na náboj kolesa. Vytiahne ti to kolesá viac von, ale musíš si byť istý, že ti to šúcha z vnútornej strany. Príde mi to ale dosť nepravdepodobné...kukiak napísal:Mam stare berlingo, kde casto odchadza zadna naprava a vyzera, ze uz to chyta aj ten moj.. Jedno zadne koleso mi uz skoro sucha o karoseriu.. Nejdem to davat repasovat, to auto najazdi tak 1500km rocne na spinavy odpad, zem, nabytok a podobne. Niekde som cital, ze staci dat nejake "podlozky" a nove srouby a ze tym padom sa koleso troska posunie smerom do vonkajsej strany a zas to nejaky cas vydrzi.. Neviete co za podlozky to su?
https://www.google.com/search?rlz=1C5CH ... IJ1xsTU1UM: