Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tyler91
King
King

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa tyler91 »

heker,dík za názor,tiež som pomyslel,na tú druhú časť Tvojej vety,nič iné mi prakticky neostáva,ide už len o to,či ju dovtedy zaujme niekto viac...jasné,že mám aj svoje veci,ale čo som spoznal dievčatá za poslednú dobu tak žiadna ma nezaujala či už výzorom alebo vystupovaním...

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2019, 18:06)
fildinko napísal:

Možno by si sa čudoval :smt059 že veľa chalanov sa neodváži písať pekným ženám lebo si myslia že im neodpíšu.
je to ako v klube,keď na jedno dievča pripadajú 3 muži :D ako sa niekto môže báť napísať,len netreba začať trápnym a jednoduchým spôsobom,kto sa bojí cez net osloviť,tak osobne je vopred odvrhnutý
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

tyler91 napísal:Stretko nepripadá do úvahy nakoľko je momentálne preč..
no a kedy je teda to stretnutie mozne? lebo ak nemate byt poriadne v osobnom kontakte, tak o com to je?
tyler91
King
King

M142 napísal: no a kedy je teda to stretnutie mozne? lebo ak nemate byt poriadne v osobnom kontakte, tak o com to je?
je len dočasne preč na liečení
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Protidrogove alebo protialkoholicke? Nerozmyslal si ist ju pozriet na liecenie? Len sa pytam, neviem ake liecenie ma, ako daleko je od teba a ake su tvoje moznosti.
tyler91
King
King

Predná hora - alkoholička...nie to je ďaleko a neviem či by to bolo rozumné,veď toľko počkám a uvidí sa...
M142
Addict
Addict

tyler91 napísal: je len dočasne preč na liečení
jaj takto, uz som si myslel, ze robi v zahranici alebo take nieco. v zavislosti na tvojej odpovedi som mal v plane nieco odpisat, ale kedze som sa dozvedel z dalsieho prispevku, ze je alkoholicka, tak len jedna rada. rychlo zarad spiatocku a najdi niekoho ineho. mozno je to odomna ignorantske, ale ked si predstavim tie potencialne problemy..to za to nestoji
heker
Redeemer
Redeemer

Takze spolocne zaluby, heeej? :D Co ja viem, podla mna toto jej liecenie meni situaciu a kto vie ako by reagovala. Myslim si, ze mala svoje problemy cez ktore teraz prechadza, neviem odhadnut ako by reagovala na navstevu. A ci je vobec mozna daka navsteva mimo rodiny. Ked sa na to pozeram, tak si myslim, ze na jednu stranu by ju navsteva mohla potesit, ale na druhu stranu by to bolo pre nu zrejme trapne a hanbila by sa, predsalen na prve stretnutie su aj lepsie miesta ako liecebna alebo nedaleky bar vedla liecebne. Ja by som v tomto pripade od navstevy upustil, popripade jej to mozes skusit naznacit a opytat sa jej, mozno bude mat na to iny nazor ako mam ja. Alebo zvolni, nechaj ju trosku vytrapit. Co sa stane ked jej nedodpises 4 dni? Ved sa ti pokazil prave mobil a cakal si od kamarata na nahradny :D

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2019, 19:39)
M142 - Prave preto chodia ludia na liecenie, lebo si svoj problem uvedomili, chceli nieco zmenit a nastupili na liecenie. Teda za predpokladu, ze to nedostali rozhodnutim sudu.
tyler91
King
King

joj chlapciii,bože kľud :D ja som myslel,že pochopíte iróniu :D veď som písal,že sme športové typy :D takže je na pooperačnom liečení s KOLENOM :D
heker
Redeemer
Redeemer

Dilino :D Tak chod za nou, aspon mas istotu, ze ti neutecie ;)
tyler91
King
King

nie je to trošku moc ? také vtieranie ? trepať sa za ňou 250km ?
M142
Addict
Addict

tyler91 napísal:joj chlapciii,bože kľud :D ja som myslel,že pochopíte iróniu :D veď som písal,že sme športové typy :D takže je na pooperačnom liečení s KOLENOM :D
:D mne to divne neprislo, akurat pol roka dozadu vyliezol z liecebne ujo, ktory bol 3x tyzdenne vo fitku, 1x tyzdenne plaval a ked sa dalo chodil na hory. a ked som ho tam bol pozriet, prave na tej prednej hore, tak som sa cudoval kolko slusnych mladych slusnych kusov sa tam naslo. teda nie moc, ale clovek by cakal vacsie trosky :D

k teme: vsak jej nemusis hovorit pravdu, nemusi vediet, ze si ochotny trepat sa za nou taku dialku. povedz jej, ze ides kdesi na hory a cestou ju mozes prist pozriet ak chce :D
heker
Redeemer
Redeemer

Ked sa vrati z liecenia, tak ako daleko bude? Ci je z rovnakeho mesta? Ked nechces ist 250km za nou, tak nechod a nerozmyslaj nad tym, pockaj kym skonci liecenie.
tyler91
King
King

je z vedľajšieho mesta,takže v tom nie je najväčší problém..ostáva asi len udržiavať kontakt,dúfať,že ma nikto netromfne a počkať či prijme pozvanie von a tam byť sám sebou a zapôsobiť
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

asi by som neriesil prve stretnutie tak ze sa objavim necakane niekde kde som nebol pozvany (raz som to spravil, nedopadlo to uplne zle ale ani dobre).

k povodnej otazke, neviem co riesis, videla tvoje fotky, vie ako vypadas a aj napriek tomu by sa chcela stretnut. do friendzony sa budes rutit iba ak sa budes tvarit ze chces byt kamarat. musis jej dat jasne najavo ze mas zaujem ist na rande (aj ked to by malo byt jasne ked ste sa zoznamili na badoo). ze nemas zaujem si pokecat ale ze chces zistit ci sa budete pritahovat nazivo.

pokial sa bojis ze si niekoho najde na lieceni... to je riziko, ale tak aj keby si nasla, podla mna s tebou pojde stale von a mozno budes ty ten lepsi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tyler91 napísal:tu však prichádza druhá strana mince a to,keď prišla téma o výzore,dosť jasne napísala svoje predstavy,akí chlapi ju priťahujú,žiaľ ja som presný opak jej predstáv :D proste po fyzickej stránke jej nevyhovujem (jej typy sú chlapi s bradou,holohlavý...ja mám krátke husté vlasy,bez brady a navyše sa zasmiala,že nevyzerám na svoj vek :D) a dosť to aj dáva najavo,napíše mi,že "wááu aký krásny chalan jej podržal dvere v obchode" a ták...a to sa chcem opýtať,či sa nezadržateľne rútim do friendzone alebo myslíte,že z toho môžem vyťažiť viac ? Stretko nepripadá do úvahy nakoľko je momentálne preč..pokračovať v debate o bežných veciach alebo naňu viac tlačiť alebo to nechať tak ?
Pozri, feromony a veci atd....

nebolo by to prvy ani posledny krat ze sa niekto stretol s niekym kto "papierovo" vobec nebol "jej typ" ale nazivo zistili, ze sa pritahuju (alebo naopak, ma vsetko to co by si od krasnej zeny cakal, ale sa stretnete, a zistis, ze ta pritahuje viacej ta poulicna lampa o ktoru sa oprela)

teda, dufam ze za tie 3 tyzdne sa to uz niekam posunulo, ale tak tak.
tyler91
King
King

Po písaní si vyše mesiaca (nebol deň aby sme nepísali),už máme dohodnuté stretko na tento víkend :D ...No sám som zvedavý čo sa z toho vyvinie,podľa správ si ma celkom obľúbila,často krát sa ona ozve ako prvá,už ma stihla pochváliť aj na fotke (že aký fešák,ktorý sa vie aj usmiať :D ) tak uvidíme aká bude realita :)
martin0134
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa martin0134 »

Caute , kde si momentalne pisete s babami ? Ja mam uz dlho badoo , ale to uz tak extremne zdrazilo, ze platit si za napisanie spravy s tym ze ti potom neodpise je dost blbe kedze za 2 eura nenapises ani jednej babe :lol: .
A baby su skor take ze oni neriesia tie srdiecka a iba cakaju kto im napise .

Bol som uz s troma babami z Badoo vonku ale vsetko dopadlo na hovno , z jednej sa vyklulo ze sukala s chlapmi ako na beziacom pase a nieco take ma nelaka :? .
S dalsou som sa uz dalsi raz nestretol lebo to bolo len dohadovanie stretnuti a potom to len rusila vsetko , dokonca mi po case ako som ju zacal ignorovat napisala tak sme si znova dohodli stretnutie ktore zase 3 krat zrusila , takze koniec .
S tretou sa stretavam uz 4 mesiace a dost som sa na nu namotal lenze ona ma dost vysoke naroky a hlada muza na cely zivot kedze po poslednom jej rozchode chodila aj nejaky cas k psychologovi a zacala chodit na inu skolu , takze mi po nejakom case nedobytnosti oznamila ze sa k sebe nehodime ale ze bude rada ak budeme kamarati (klasicke zvasty ), tak sa s nou stretavam dalej a stale som dufal ze sa nieco zmeni , ale je to v piiiip . Dokonca sme boli spolu na niekolkych vyletok a tak a sme v kontakte , ale z jej strany to je len kamaratstvo bohuzial pre mna :x .

Odkedy Badoo zdrazilo tak su tam stale tie iste baby a nikto novy , uz som aj minul dost prachov na pisanie tam bezvysledne za poslednu dobu , tak neviem ako dalej .
Neviem uz o ziadnej normalnej zoznamke . Tinder ten je totalne na hovno nikdy som si tam s nikym nepisal a mam ho stale nainstalovany
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Instagram je v pohode na zoznamovanie.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Kazdemu funguje nieco ine... Ale do ukrajinskej stranky badoo by som urcite nedaval prachy a radsej by som si za to kupil tricko (ako Terepin)
martin0134
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa martin0134 »

Paťko napísal:Instagram je v pohode na zoznamovanie.
To by mohlo byt fajn len cez insta nezistis odkial ta konkretna baba je pokial to tam nema napisane
Napísať odpoveď