//autoeditácia príspevku (08 Okt 2019, 18:06)
je to ako v klube,keď na jedno dievča pripadajú 3 mužifildinko napísal:
Možno by si sa čudovalže veľa chalanov sa neodváži písať pekným ženám lebo si myslia že im neodpíšu.
je to ako v klube,keď na jedno dievča pripadajú 3 mužifildinko napísal:
Možno by si sa čudovalže veľa chalanov sa neodváži písať pekným ženám lebo si myslia že im neodpíšu.
no a kedy je teda to stretnutie mozne? lebo ak nemate byt poriadne v osobnom kontakte, tak o com to je?tyler91 napísal:Stretko nepripadá do úvahy nakoľko je momentálne preč..
je len dočasne preč na liečeníM142 napísal: no a kedy je teda to stretnutie mozne? lebo ak nemate byt poriadne v osobnom kontakte, tak o com to je?
jaj takto, uz som si myslel, ze robi v zahranici alebo take nieco. v zavislosti na tvojej odpovedi som mal v plane nieco odpisat, ale kedze som sa dozvedel z dalsieho prispevku, ze je alkoholicka, tak len jedna rada. rychlo zarad spiatocku a najdi niekoho ineho. mozno je to odomna ignorantske, ale ked si predstavim tie potencialne problemy..to za to nestojityler91 napísal: je len dočasne preč na liečení
tyler91 napísal:joj chlapciii,bože kľudja som myslel,že pochopíte iróniu
veď som písal,že sme športové typy
takže je na pooperačnom liečení s KOLENOM
Pozri, feromony a veci atd....tyler91 napísal:tu však prichádza druhá strana mince a to,keď prišla téma o výzore,dosť jasne napísala svoje predstavy,akí chlapi ju priťahujú,žiaľ ja som presný opak jej predstávproste po fyzickej stránke jej nevyhovujem (jej typy sú chlapi s bradou,holohlavý...ja mám krátke husté vlasy,bez brady a navyše sa zasmiala,že nevyzerám na svoj vek
) a dosť to aj dáva najavo,napíše mi,že "wááu aký krásny chalan jej podržal dvere v obchode" a ták...a to sa chcem opýtať,či sa nezadržateľne rútim do friendzone alebo myslíte,že z toho môžem vyťažiť viac ? Stretko nepripadá do úvahy nakoľko je momentálne preč..pokračovať v debate o bežných veciach alebo naňu viac tlačiť alebo to nechať tak ?
To by mohlo byt fajn len cez insta nezistis odkial ta konkretna baba je pokial to tam nema napisanePaťko napísal:Instagram je v pohode na zoznamovanie.