mLuks napísal:Môže a aj vyvracia, len by si nemohol byť taký pribrzdený aby si to pochopil. Kebyže mám veľa času, tak ti nájdem ďalších xyz krajín, kde je rozvodovosť homo párov nižšia ako hetero párov. Ale nemám, tak si daj samoštúdium.
Ešte ťa to drží? Musí ti veľmi záležať na tej "nerozvodovosti"
homošov 
.. napriek tomu, že vo veľkých štátoch ako USA a UK to teda vraj až tak ružové nie je.
mLuks napísal:Ano majú byť prohomo argumenty podopreté práve týmto, lebo prijatiu LGBT práv sa pripisuje ohrozenie a rozpad tradičných rodín, amorálnosť a podobne. Takže je úplne v poriadku ak sa pri argumentácii poukazuje na to, že rozpad vzťahov, amorálnosť v hetero zväzkoch tu je už dávno aj bez nejakých LGBT práv, ale ti ti píšem už xtý krát. Jak hrach na stenu...
Ináč podobný argument sa používa pri imigrácii .. "Máme tu kriminalitu aj teraz", tak prečo "riešiť prípadnú zločinnosť migrantov".

mLuks napísal:Pointa je hlavne inde. A to v tom, že si opäť klamal a zavádzal a teraz sa to akože snažíš zosmiešniť. Snažil si sa poukázať na to, že LGBT je téma západu a krajín pod jeho vplyvom nejakou krajinou východu ale v Japonsku majú RP a uznávajú homo manželstvá uzavreté mimo Japonska. To je to isté čo pri ČR, nebudem to ďalej rozoberať.
Napísal som, že homosexuálne-manželstvo "nie je možné ani vo vyspelom a už relatívne dekadentnom Japonsku". Realita: V Japonsku nie je legálne uzavretie homosexuálneho manželstva, alebo adopcie homosexuálmi. "Klamstvo a zavádzanie" je skôr hovoriť, že je to ako v ČR.

mLuks napísal:o homo manželstve na Slovensku aj tak nikto nehovorí, dokonca ani Sulík, čo od začiatku pretláča RP, takže na Slovensku sa bavíme o RP a adopcie sú uľahčenie života ale .... na túto temu s tebou nebudem diskutovať (jedine za predpokladu, že by som bol 6 mesiacov na úrade práce, poberal podporu a vonku by celý čas zúril monzún)
Dobre, radšej si uži monzún ako vysvetľovať uľahčovanie života adopciami. Ale netreba zabúdať, že odmietavé stanovisko zďaleka nie je politická téma výlučne ĽSNS, tak keď budeš na tej podpore, presuň to skôr do Homo témy čo tu je. Sulíka som tu pár strán dozadu citoval sám, "pokrokovejší" postoj sa dá očakávať skôr od členov strany PS.