Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Co maju prezidentka a bratislavky zupan s volbami do NRSR buduci rok?
Takze zase OT. A ziadny zdroj, lebo link smeruje len zbierku videi postavicky reklamnej agentury pana sudruha poslanca dokotra Masniaka. Ako sme videli za poslednych 7 dni, tak ako to nie je schopne pisat vlastne prace, len kompilovat cudzie texty, tak aj v telke hovori len to, co preseda strany, ktorej on, Mastniak, nie je clenom vymysli. A to je velka bieda chciet byt akademik a musiet papagajovat notorika.
Takze zase OT. A ziadny zdroj, lebo link smeruje len zbierku videi postavicky reklamnej agentury pana sudruha poslanca dokotra Masniaka. Ako sme videli za poslednych 7 dni, tak ako to nie je schopne pisat vlastne prace, len kompilovat cudzie texty, tak aj v telke hovori len to, co preseda strany, ktorej on, Mastniak, nie je clenom vymysli. A to je velka bieda chciet byt akademik a musiet papagajovat notorika.
Na pobavenie
Na pobavenie tvojho bankove uctu, kedze je to kanal siriaci blahove a kotlebie dristy.
Prosim, zacni pridavat material do diskusie, alebo si najdi inu pracu ako zdielat dusevnych malorolnikov. Vdaka.
Prosim, zacni pridavat material do diskusie, alebo si najdi inu pracu ako zdielat dusevnych malorolnikov. Vdaka.
Na tomto videu je pekne viditelna absencia chrbtovej kosti len aby sa dostali k moci. tento material ma vacsiu hodnotu ako tvoje žvasty.
Parlamentné voľby 2020
Moje zvasty? Ved ty tu zdielas ludi s technicakom na hlavu ako zdroje 
A “len sa dostat k moci” a absencia chrbtovej kosti? To sme videli pred 4 rokmi, ked musel Mazurek utocit na turistov, aby mali zabery na “imigrantov”.
Ale tuto jar uz tieto zvasty neplatili a Kotleba ani Harabin nie su prezidenti. Takze mas pravdu v tom, ze ludia pouziju vsetko mozne, ked sa chcu dostat k moci. Len davaj zdroje, z ktorych ty ani autor nemaju prijem. Dakujem(e).
A “len sa dostat k moci” a absencia chrbtovej kosti? To sme videli pred 4 rokmi, ked musel Mazurek utocit na turistov, aby mali zabery na “imigrantov”.
Ale tuto jar uz tieto zvasty neplatili a Kotleba ani Harabin nie su prezidenti. Takze mas pravdu v tom, ze ludia pouziju vsetko mozne, ked sa chcu dostat k moci. Len davaj zdroje, z ktorych ty ani autor nemaju prijem. Dakujem(e).
Urcite. Tu hodnotu odrzkadluje hodnotenie a pocet pozreni videa. Uz z principu otvarat taky bordel je plytvanie caso, energiou a nervami.
Prieskum: Koalícia PS/SPOLU aj SaS klesajú, silu naberá Za ľudí
Zaujimave, ze madarske strany by mali spolu presne 7%, co by im tesne stacilo ak by isli ako koalicia, takze zrejme budu musiet ist ako strana (ak sa teda dohodnu). Smer bez zmeny aj po poslednych kauzach, SaS opat len tesne nad 5%.
Zaujimave, ze madarske strany by mali spolu presne 7%, co by im tesne stacilo ak by isli ako koalicia, takze zrejme budu musiet ist ako strana (ak sa teda dohodnu). Smer bez zmeny aj po poslednych kauzach, SaS opat len tesne nad 5%.
Pôjdeme podľa aktuálnych trendov do patovej situácie a prípadných ďalších volieb.
https://www.tyzden.sk/politika/58540/ol ... rtnerstva/hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti nevstúpi do žiadnej koalície, ktorá bude propagovať registrované partnerstvá homosexuálov, adopcie detí homosexuálmi, či liberalizáciu drogovej politiky.
Matovič taktiež odmieta vstúpiť do takej vlády, ktorá zmení prístup k migrácii či bude presadzovať rušenie sociálnych opatrení.
Viac nez mesiac stara info ale dik za pripomenutie.
Nie je problém, aj nabudúce.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2019, 19:24)
Pripomenul to aj Matovič, dnes v debate s Kotlebom.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2019, 19:24)
Pripomenul to aj Matovič, dnes v debate s Kotlebom.
Najideálnejší stav by bol, kebyže sa Matovič ani nedostane do parlamentu. Ten človek nie je schopný fungovať v koalícii a ani nikdy nebude. Maluje terč na chrbáty LGBT spoluobčanom, ktorí nijako neohrozujú väčšinovú spoločnosť a potom si na kandidátku zoberie radikálnych fundamentalistov (opäť), ktorí Slovensko oblepili sloganon "čo káže pán farár Kuffa, my presadíme politicky". To už rovno môže ponúknuť miesta na kandidátke aj ľuďom z islamského štátu, vyšlo by to narovnako. A jasné, že si ten magor bude klásť podmienky a vyhrážať sa, že nevstúpi do koalície. To je presne jeho cieľ. 10 rokov vo vrcholovej politike strávil tým, že upozorňuje na kauzy SMERu. On Fica potrebuje. Podľa mňa má strašný strach z toho, že zrazu bude mať zodpovednosť a role sa otočia.
Kto volil Matoviča dostal to, čo sa dalo čakať, čo robil aj predtým - bol radikálny, útočil 24/7, vykrikoval kde sa dalo kauzy Smeru - Bašternák, Bonaparte, Jankovská a iné. A robil to dobre, nie ako ostatní, že sa po tichu prizerali a nič. Faktom je, že možno časť jeho voličov, čo chcú extrémne radikálneho politika prejdú k Harabinovi.
Azda do volieb ešte nejaké politické prostitútky založia nejakú tú stranu, aby Fico mal po voľbách dostatočný výber na parlamentné nákupy poslancov.
Nech už vznikne aj vláda bez Smeru vieme ako dopadnú koalície z veľkého počtu strán - dlho to nevydrží a do pol roka sa to rozpadne a aj v tých nových stranách je x odídencov, čo vystriedali už všetky strany v parlamente.
A Fico už teraz má istého Kotlebu, Harabina, Druckera, Bugára (keď sa dostane do parlamentu), Danka. A z tých nových strán je tiež celkom reálne, že sa k nemu pridajú tak isto ako anno Procházka či Bugár.
A keby sa Matovič nedostal do parlamentu alebo Sulík tak Fico si môže hneď otvárať šampanské (alebo Coca Colu).
Azda do volieb ešte nejaké politické prostitútky založia nejakú tú stranu, aby Fico mal po voľbách dostatočný výber na parlamentné nákupy poslancov.
Nech už vznikne aj vláda bez Smeru vieme ako dopadnú koalície z veľkého počtu strán - dlho to nevydrží a do pol roka sa to rozpadne a aj v tých nových stranách je x odídencov, čo vystriedali už všetky strany v parlamente.
A Fico už teraz má istého Kotlebu, Harabina, Druckera, Bugára (keď sa dostane do parlamentu), Danka. A z tých nových strán je tiež celkom reálne, že sa k nemu pridajú tak isto ako anno Procházka či Bugár.
A keby sa Matovič nedostal do parlamentu alebo Sulík tak Fico si môže hneď otvárať šampanské (alebo Coca Colu).
Nerád si to priznávam, no ďalšia vláda bude zase len Smer plus+
A vďaka tomu, že sa do parlamentu nedostanú madarské strany, plus možno ešte jedna opozičná, ako napr Sas, tak sa po volbách prepočítajú hlasy a na zostavenie bude stačiť aj 47%, povedzme
Smer 18%
ĽSNS 10%
Vlasť 8%
SNS 6%
Sme Rodina 5%
a ešte je prípadne možná varianta, kedy by sa do parlamentu dostal aj Drucker, prípadne len odoberie hlasy, ale podla toho ako zobral kampaň, tak to vidím na 5% plus.
A vďaka tomu, že sa do parlamentu nedostanú madarské strany, plus možno ešte jedna opozičná, ako napr Sas, tak sa po volbách prepočítajú hlasy a na zostavenie bude stačiť aj 47%, povedzme
Smer 18%
ĽSNS 10%
Vlasť 8%
SNS 6%
Sme Rodina 5%
a ešte je prípadne možná varianta, kedy by sa do parlamentu dostal aj Drucker, prípadne len odoberie hlasy, ale podla toho ako zobral kampaň, tak to vidím na 5% plus.
-
AllGoneDead
Medium Star
Nevravel vcera Ravasz ze Most rokuje s Druckerom? To by im 5% dat mohlo.
A Drucker to hneď po tom poprel.
Aj keby sa dali do kopy to sú zase Ficove bábky. Keď to pre ne bude vyzerať že obidvaja ostanú pod 5% tak sa určite spoja, sú Ficove bábky, je logické že sa spoja.
Ja si myslím tiež, že po voľbách tu bude zase vládnuť Fico, keď im nevydajú počty tak dá na stôl milión a politické prostitútky sa pôjdu pobiť kto sa pridá skôr. A je dosť možné že sa pridá Boris alebo sa rozpadne Kiskova strana alebo od Beblavého odídu ako anno zo Siete.
Pri maximálne optimistickom variante pre súčasnú opozíciu vznikne nejaký meta zlepenec, ktorý sa samozrejme rozpadne do pol roka veď sú tu viaceré témy, kde sa to rozpadne do 24 hodín - registrované partnerstvá, potraty a nájde sa určite aj voľačo iné. Stačí keď Fico dá takýto nejaký zákon o týchto témach do parlamentu ako poslanecký návrh a je koniec.
Teraz po tom, čo sa Bugár a SMK sa definitívne nedohodli by bola zase šanca pre Matoviča dať sa s SMK do kopy, oni aspoň nie sú Ficove bábky.
Ja si myslím tiež, že po voľbách tu bude zase vládnuť Fico, keď im nevydajú počty tak dá na stôl milión a politické prostitútky sa pôjdu pobiť kto sa pridá skôr. A je dosť možné že sa pridá Boris alebo sa rozpadne Kiskova strana alebo od Beblavého odídu ako anno zo Siete.
Pri maximálne optimistickom variante pre súčasnú opozíciu vznikne nejaký meta zlepenec, ktorý sa samozrejme rozpadne do pol roka veď sú tu viaceré témy, kde sa to rozpadne do 24 hodín - registrované partnerstvá, potraty a nájde sa určite aj voľačo iné. Stačí keď Fico dá takýto nejaký zákon o týchto témach do parlamentu ako poslanecký návrh a je koniec.
Teraz po tom, čo sa Bugár a SMK sa definitívne nedohodli by bola zase šanca pre Matoviča dať sa s SMK do kopy, oni aspoň nie sú Ficove bábky.
Toto je podľa mňa hrubé nepochopenie pozície PS/Spolu voči týmto témam. Ja som ich vyjadrenia a dohodu pochopil tak, že témy ako potraty, registrované partnerstvá a iné "polarizujúce" témy sa v prípade ich vlády otvoria hneď na začiatku, odhlasujú sa (myslím že ako by takéto hlasovanie dopadlo je snáď každému jasné) a ďalej sa počas volebného obdobia riešiť nebudú.Cesar napísal:Pri maximálne optimistickom variante pre súčasnú opozíciu vznikne nejaký meta zlepenec, ktorý sa samozrejme rozpadne do pol roka veď sú tu viaceré témy, kde sa to rozpadne do 24 hodín - registrované partnerstvá, potraty a nájde sa určite aj voľačo iné. Stačí keď Fico dá takýto nejaký zákon o týchto témach do parlamentu ako poslanecký návrh a je koniec.
Ale chápem, ak niečo číta hlavnésprávy, môže nadobudnúť pocit že potraty a registrované partnerstvá sú priorita na ich agende
A ešte je tam legalizácia niektorých drog a masový import nelegálnych migrantov.
To mi nejak nevychádza. Keď vláda nastaví pravidlá tak, že cudzinci sa sem môžu dostať ľahšie, tak sa jedná predsa už o legálnu migráciu. A to sa deje už teraz. Však si pozrite oficiálne čísla, koľko tu je Srbov, Rusov a Ukrajincov.
Pre mňa je stále nevysvetlitelný ten vyslovene animálny strach niektorých ľudí pred hordami imigrantov. Jednak nechápem, ako môžu už 5 rokov žiť v tom, že sakra...ale už už zajtra sa sem určite dovalia...a za druhé mi nejde do hlavy, že tento animálny strach majú hlavne ľudia zo zabudnutých slovenských dolín, kde nechcú žiť ani miestni Slováci a húfne utekajú žiť na západ SR alebo západ EU. Typická práca fašistov, strašiť ľudí vymyslenou hrozbou a potom sa tváriť, že oni sú jediní, ktorí tú imaginárnu hrozbu vedia zastaviť. Pripomína mi to ten vtip o Janovi, ktorý stojí s palicou pri dedinskom potoku a chráni ho pred krokodílmi.
PS: Bugár a Orbánovci sa predsa nedohodli? Som zmeškal nejakú správu? Ja som bol v tom, že idú spolu do volieb, ale obaja predsedovia budú na posledných miestach kandidátky.
Pre mňa je stále nevysvetlitelný ten vyslovene animálny strach niektorých ľudí pred hordami imigrantov. Jednak nechápem, ako môžu už 5 rokov žiť v tom, že sakra...ale už už zajtra sa sem určite dovalia...a za druhé mi nejde do hlavy, že tento animálny strach majú hlavne ľudia zo zabudnutých slovenských dolín, kde nechcú žiť ani miestni Slováci a húfne utekajú žiť na západ SR alebo západ EU. Typická práca fašistov, strašiť ľudí vymyslenou hrozbou a potom sa tváriť, že oni sú jediní, ktorí tú imaginárnu hrozbu vedia zastaviť. Pripomína mi to ten vtip o Janovi, ktorý stojí s palicou pri dedinskom potoku a chráni ho pred krokodílmi.
PS: Bugár a Orbánovci sa predsa nedohodli? Som zmeškal nejakú správu? Ja som bol v tom, že idú spolu do volieb, ale obaja predsedovia budú na posledných miestach kandidátky.