Mozes sa na to pozerat z niekolko pohladov:M4jk1:-) napísal:vysvetli mi tu spojitosť pre voliča aby moratorium netrvalo dlhšie ale iba 14 dni?! to ľudom nestači tie 4 roky aby si spravili svoj obraz... chceš mi povedať že sa budeš rozhodovať medzi intervalom moratorium14 a moratorium50 (presne počas tých 36 dni)?
- Ak ti stacili 4 roky na vytvorenie obrazu, tak ziadne moratorium nie je treba, nemyslis?
- Ak sa volic rozhoduje medzi dvoma stranami s podobnymi hodnotami a vidi, ze jedna sa nedostane do padlamentu, tak da radsej hlas tej druhej, aby neprepadol.
- Principialny pohlad, ide pravo na infromacie, na to aky je obraz v spolocnosti, clovek ma len pocit, ze sa terajsia vladna garnitura snazi upevnit moc, keby za to nehlasuju tvoji oblubenci, tak by si uz krical o cenzure.
No neviem, bilboardy PS/Spolu som poriadne ani nevidel, ale Kotleba na mna pozera a slubuje svoje omacky z bilboardoch kazdych 10 metrov, k tomu ma najmej 3 "internetove denniky" a tisice facebookovskych stranok, ktore neustale pumpuju propagandu. Za tym nasleduje Vlast a nasledne SNS.M4jk1:-) napísal:ie ľudí treba masirovať čo najintenzivnejšie pred voľbami a ťažko je konkurovať stránam PS spolu, za ľudí ktorí majú statisíce na kampaň, široký mediálny dosah + ich podporu.
Za krala medialnej masaze by som oznacil Kotlebu zo svojim Uhrikom.