Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filip87
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Filip87 »

V dnešnej dobe je kamarátstvo cez internet bežne. Ľudia sú dlhé hodiny na PC a majú online kamarátov.

Strýko má syna ktorý nechodí von a je len za PC. Nemá imunitu a ani pigment, kamarátov...nič.
zuzanuska
Professional
Professional

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ešte je tu aj možnosť, že je zadaná (chýbala jej pozornosť, flirt, komplimenty) a prišiel jej na to priateľ. Preto všetko vymazala.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

mňa strašne štve,že neviem pravdu...aj keby sa ukázalo,že v skutočnosti to bola najtučnejšia žena na svete,tak by sa mi uľavilo...
Filip87
Medium Star
Medium Star

Berieš to moc tragicky. A prečo si sa nechcel stretnúť skôr?
zuzanuska
Professional
Professional

Ale je pochopiteľné, že sa ťa to dotklo. Veď počas 4 mesiacov si do toho "vzťahu" investoval svoju energiu, čas, aj nejaké emócie. A to, ako sa zachovala je nielen neúctivé ale aj zbabelé.
tyler91
King
King

Bola na liečení mesiac-presne vedela povedať,že na liečenie sa chodí zväčša 28 dní a pacienti odchádzajú a prichádzajú utorok/štvrtok (odtiaľ mi poslala pár fotiek),dokonca keď prišla domov,tak mi poslala z ambulancie foto kolena aké to má...vraj musela v škole veľa doháňať zameškané a potom si našla vraj aj brigádu..a ja som nechcel tlačiť na pílu,sľúbila ,že si čas na mňa nájde a 2 týždne dopredu mi napísala,že na toho Mikuláša by to šlo....Pamätám si,že som sa jej pýtal kde všade bola na dovolenke tak spomenula medzi inými aj maličkú dedinku v Chorvatsku - Podgoru (vedľa Tučepi),kde som bol mimochodom aj ja...to by asi dievča na vozíku vo svojej fantázii asi nepoznalo...
Felicita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Felicita »

Myslím si, že je zadaná a mohli nastať rôzne situácie. Napr., že skutočne si ona s tebou začala písať, ale frajer jej na to došiel, tak to dotiahol on až tam.. Alebo pri písomnej komunikácii to bola ona, ale opäť už o tom frajer vedel a mohol mať už vaše stretnutie pod kontrolou. Tých možností je viac, ale ako žena si myslím, že je v tom jej vzťah - a konkrétne jej frajer.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Felicita je ta baba s ktorou si si pisal :D
tyler91
King
King

Felicita napísal:Myslím si, že je zadaná a mohli nastať rôzne situácie. Napr., že skutočne si ona s tebou začala písať, ale frajer jej na to došiel, tak to dotiahol on až tam.. Alebo pri písomnej komunikácii to bola ona, ale opäť už o tom frajer vedel a mohol mať už vaše stretnutie pod kontrolou. Tých možností je viac, ale ako žena si myslím, že je v tom jej vzťah - a konkrétne jej frajer.
Katka si to ty ? :D
zuzanuska
Professional
Professional

Yoggy, mne to tiež presne napadlo :lol: že sa tu tak zrazu objavila nová žena a s takou istotou napísala odpoveď, čo sa asi stalo.
Felicita
Novice
Novice

Nie, nie som žiadna Katka, a voľakedy som sem napísala aj nejaký dotaz aj nejaké komenty. Potom som vymenila mašinka a zabudla heslo, ale zvyknem si sem - tam prečítať názory ľudí, ktorí sem prispievajú. Táto téma mi už nedala, tak som sa registrovala opäť, aj keď neviem, ako to dopadne, keďže predtým admin zablokoval moju registráciu pod pôvodným nickom (z nového PC a s novým heslom). Tak bezpečnosť je bezpečnosť. Ale aspoň viete, že nie som úplne "čerstvý výskyt" ;).
tyler91
King
King

nezabúdajme aj na teóriu,že sa tu hrám na obeť,ale všetko bola skutočnosť a vážne ma tam uvidela a povedala si,tak toto nie,je úplne iný než na fotkách a pomyslela si,že ju budem bombardovať správami tak si všetko pre istotu dočasne zmazala,nech má pokoj...vážne je všetko možné...dohodnuté miesto bola košická hlavná stanica,tam si ma kľudne mohla obzrieť,bez toho aby som si ju všimol,bolo tam v tom čase plno ľudí
zuzanuska
Professional
Professional

Odpoveď sa už zrejme nedozvieš. A nevieš naisto, či naozaj na tej stanici bola a videla ťa.
Felicita
Novice
Novice

Vážne ti hovorím, že v tom mal prsty jej frajer. Ja si najskôr myslím, že na miesto stretnutia prišiel on a proste si ťa ocheckoval. Netreba to analyzovať.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kludne sa kohol niekto zabavat. Pamatam si mozno 15 rokov dozadu, nudil som sa a tak sme s kamaratom vymysleli a zalozili si zenske nicky na Pokeci. K tomu treba nie jednu, ale cely album fotiek, najlepsie dake americanky, fotky zo skoly, z domu, z lesa, proste take rozmanite a ked bolo treba, tak sa pridala fotka. Tiez si myslim, ze mam viacmenej bezchybnu gramatiku, ze dokazem pisat v zenskom rode a narozpravat take rozoravky a pribehy, ze to nie je az uveritelne.

Dnes mas kopu skupin na Facebooku, ako su dopravne servisy, hladanie automobilov, bazar a ine. Pokial mas jej fotku, tak si kludne zaloz daky fake ucet na FB a daj tam fotku, ze ci ju niekto pozna. Ved aj pisala, ze je napr. z Presova, tak ju tam niekto poznat musi. Alrbo mi posli fotky a ja ti to vypatram.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Mohol by si, nech to je zaujímavé.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Toto je jej fake profil. Tej vozickarky. A skutočne meno je Ivana Hasarova
tyler91
King
King

dík za ochotu, ale nieje to ona... hekerovi som poslal jej foto, tak možno nájde nejakú stopu...Ja som hľadal stovky profilov na fcb podľa bydliska,školy..nič...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla fotiek som nic nenasiel cez Google. Bud su tie fotky tak dobre orezane, ze ich algoritmus Googlu nedokaze najst alebo su skutocne dakej osoby zo sukromneho profilu. Preto ak by islo o fotky niekde z netu, tak to Google viacmenej najde. Tu vsak nic nenasiel. Nebudem tu zverejnovat fotky, ale nevie niekto co je to za kastiel v pozadi, ci je to vobec na Slovensku?
Prílohy
policiapatra.jpg
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Humensky zamok? :sly:
Napísať odpoveď