Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Ja by som túto tému asi uzamkli, nemá to zmysel. Všetko čo si potreboval sme ti povedali a poradili.
Je to jedna z možno 10tich aktívnych tém na fóre
ak sa budú také témy zamykať, tak to tu už ozaj zanikne.
Podla mna je skoda to zamknut. Ze to trva dlhe roky, to nevadi. Ale moze to pomoct aj inym ludom.
Tak chalan chcel pomôcť, pomohli sme ako sme mohli. Tu už nič iné nespravíš ak má na všetko odpoveď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Filip87: Sice mas mozno v principe pravdu, ale o zamykani tem rozhoduje vedenie fora. A ja nevidim dovod na zamknutie tejto temy, hoci mas pocit, ze sa tu riesi dookola to iste.
Všetko je uhol pohladu a kto chce hladá spôsoby a kto nechce hladá dôvody, zlepšovať sa dá stále všetko. Treba robiť veci ktoré budú prinášať vnutorny pokoj, spokojnosť, radosť a podobne. Každý názor má svoj pozitívny odkaz z ktorého sa dá niečo vziať k srdcu. Niekedy veci nejdu na 1 krat ani na 2 krát moze to trvat dlhšiu dobu alebo nájsť iný spôsob ako ísť na to. Treba robiť aj nevyhnutné zmeny ak spôsobujú človeku nejaké problémy.
Heh. Jedna spolužiačka si ma začala oťukávať. Najprv sa ma opýtala, kde bývam. O týždeň na to, či bývam sám. Som mal pocit, že vyplňujem dotazník. 
To je dobre, ale v takých prípadoch je potrebné nenechať sa uniesť a nevyklopiť všetko o sebe na jedno posedenie. Vytiahol si z nej nejaké info aj ty?
Nebol čas na angličtine.
Prečo si tej zlatokopke hneď jednu neprije8al?
Raz tu tvrdíš, že sa s dievčatami bežne rozprávaš a potom si zrazu celý nadržaný ak sa ťa nejaká spýta kde bývaš...
Ako si sa dopracoval k tomu, že som z toho nadržaný?
-
CrazyJerry
Light Star
Mna takto spovedala kamosova frajerka
Snazila sa mi dohodit niektoru z jej kamosiek
Sanca prisla, je uz len na tebe nedosrat to. GL HF
Sanca prisla, je uz len na tebe nedosrat to. GL HF
Nerobím si z toho hlavu. Čo bude, bude.
Prečítal som si začiatok témy a aj posledných približne 20 strán. Toto ťa Terepin dokonalé vystihuje.
Nesmierne sa mi páči, ako považujete svoje nápady za univerzálne, jediné správne, vždy za všetkých okolností fungujúce na absolútne každého a nikdy inak.
Páči sa mi že hneď vidíme keď sa trafí klinec po hlavičke, tvoje príspevky sú vtedy okato agresívne, ako tento tvoj posledný
.
O nič viac agresívnejšie, ako tie tvoje.