Problem, ktory mi vsak lezie na nervy je to, ze kazdy do mna huci, preco nemas priatelku a milion veci okolo toho, rodina, znami, a uz do toho zacali sparat aj moji priatelia. Hlavne milujem poznamky typu, ci som teply
Single - tlak spolocnosti
Single - tlak spolocnosti
Ahojte, tento rok este stihnem 26tku, a za cely svoj zivot som nemal vztah. Nie je to tym, ze by som bol nejaky cudak, nestaral sa o seba atd. Skor som asi trochu narocnejsi a na nieco vaznejsie mi ta osoba fakt musi sadnut a hlavne by som chcel mat pri sebe nejaku inteligentnejsiu zenu, s ktorou sa mozem porozpravat aj o niecom serioznom. Asi navstevujem blbe miesta, ale vacsinou som prichadzal do styku s trochu jednoduchsimi babami, a ked uz sa aj javila byt celkom fajn, vyklula sa z nej zena, ktora rada strieda chlapov, a to mi stacilo. K tomu som este trochu aj introvert a niekedy mi to ide trochu tazsie. Za svoj zivot som stretol vlastne len dve zeny, s ktorymi som chcel skusit nieco viac, no s tymi to paradoxne nevyslo. Poucil som sa, v pripade jednej asi aj viem, kde som spravil chybu, ale to je jedno. Nejdem tu plakat o tom, ze nemam partnerku, kedze som s tym viacmenej uplne v pohode, a hovorim si, co ma prist to pride.
Problem, ktory mi vsak lezie na nervy je to, ze kazdy do mna huci, preco nemas priatelku a milion veci okolo toho, rodina, znami, a uz do toho zacali sparat aj moji priatelia. Hlavne milujem poznamky typu, ci som teply
Vkuse pocuvam nejake keci okolo toho, az z toho zacinam niekedy pocitovat akoby natlak sam na seba, najst si rychlo nejaku zenu, lebo zostanem do konca zivota sam. Nemozem ale za to, ze som ziadnu osobu, s ktorou by som si to vedel predstavit za posledne obdobie nestretol. Ako sa s tym vysporiadat, a ako inteligentne reagovat na taketo otazky? Doteraz som to vzdy bral sportovo, no zacina mi to posledny cas pekne liezt na nervy, a hoci som cely tento svoj single zivot bral uplne v pohode, tieto caste otazky sposobuju to, ze nad tym viac premyslam, a mam z toho akurat divne pocity, kedze asi nikto nechce zit cely zivot sam
Dakujem za reakcie.
Re: Single - tlak spolocnosti
Môžeš , čakaš že príde sama od seba ? Alebo si ochotný riskovať na náhodu že sa to naozaj stane, nemusí sa to stať.igor91 napísal: Nemozem ale za to, ze som ziadnu osobu, s ktorou by som si to vedel predstavit za posledne obdobie nestretol.
Jasne, ze neckama, ze pride a zaklope mi dvere. Ale nechodim teraz vonku len s tym, ze si idem hladat zensku.
Rob co chces ty a nie co chcu ini, je to tvoj zivot. Mozes zostat sam ale tak isto mozes napriklad skoncit na ulici alebo sa nedozit zajtrajska. No nasilu vytvarat nejake vztahy nicomu nepomoze.
Neboj sa. Ono to príde, nič nie je na tom že si single. Ľudia budú radšej vo nefungujúcom vzťahu než by mali byť sami. Robia si deti a potom odchádzajú od seba, rozvádzajú sa a podobne.
Nemaj stres.
Nemaj stres.
-
mirak2
Hardcore addict
Co mi zacalo fungovat je povedat, ze nehladam aktivne a netlacim na pilu, lebo sa hovori, ze to pride vtedy, ked to najmenej cakas.
Vacsina si povie, ok, ma to zmysel... a da ti pokoj.
Vacsina si povie, ok, ma to zmysel... a da ti pokoj.
Mal som to podobne.. A keď už mám priateľku, tak sa otázky zmenili na "a kedy bude svadba?, a kedy bude dieťatko?,...."
takže otázok sa nezbavíš
je to uplne v pohode, vobec nic si z toho nerob, nie je co silit ani nahlit
neboj sa... ľudia v tvojom okolí si zvyknú a čoskoro ti prestanú dávať tieto blbé otázky.... a budeš spokojne žiť sám! 
igor91
skutocny problem je vies v com? ze dnes to, ze nemas ziaden vztah nevnimas ako velky problem, ale casom mozes prist na to, ze si o nieco prisiel a cas sa uz nebude dat vratit, pretoze zeny a vztahy s nimi jednoducho patria k mladosti..
skutocny problem je vies v com? ze dnes to, ze nemas ziaden vztah nevnimas ako velky problem, ale casom mozes prist na to, ze si o nieco prisiel a cas sa uz nebude dat vratit, pretoze zeny a vztahy s nimi jednoducho patria k mladosti..
Ma 26 a ja v tom nevidim problem. Poznam ludi co maju 35 ci dokonca 39 rokov, po rozchode, par rokov sami a netrapia sa tym. Ak ta prava zena bude mat prist do ich zivota,tak to moze byt zajtra alebo mozno o dva roky, kto vie.
heker
ale on v 26 rokoch ziaden vztah este nemal, ziaden.. to nie je bezne a o niecom to vypoveda.
ale on v 26 rokoch ziaden vztah este nemal, ziaden.. to nie je bezne a o niecom to vypoveda.
o com to vypoveda ? sak bud konkretny.
Poznám človeka čo ma 32 a nemal ešte vzťah.
Otázka je, že keď nemá vzťah, či má pravidelný alebo nepravidelný sex.
Ak nemá ani vzťah ani sex, normálne to nebude.
Ak nemá ani vzťah ani sex, normálne to nebude.
Dakujem za reakcie. Sex nemam, nenaplna ma sex s osobou, ku ktorej necitim nieco viac ako len fyzicku pritazlivost. Mozno som divny, ale tak som to doteraz citil.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám vzťah a nemám sex. Je toto normálne?
Hlavne nenechaj spoločnosť, aby ti diktovala, čo je normálne a čo nie.
Hlavne nenechaj spoločnosť, aby ti diktovala, čo je normálne a čo nie.
Z toho co Igor napisal mi vychadza, ze ma zidealizovanu predstavu o svojej buducej partnerke.
nieGrim napísal:Ja mám vzťah a nemám sex. Je toto normálne?
Igor je terepin