Single - tlak spolocnosti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Single - tlak spolocnosti

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Takže áno, zrejme im nemám viac čo ponúknuť.
takže prvý krok, a to uvedomenie si problému, už máme

Co s tým teda plánuješ robiť?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

heker napísal:Zase vyhovorky? Tak snad vies, ze co im vies ponuknut. Mozes im ponuknut napriklad svoj cas, zabavit ich, chodit na turistiku v okolii, uvarit dobru veceru, rano ju potesit milym telefonatom, perspektivu do buducnosti alebo milion dalsich veci.
Jedna kamarátka o mne povedala, že budem skvelým otcom už len kvôli tomu, ako nadšene som reagoval na jej syna. Druhá mi pre zmenu mi povedala, že nepozná žiadneho muža, ktorý by vyslovene chcel deti. Taktiež, že som skvelý romantik (jej slová, nie moje). Takže asi možno aj mám čo ponúknuť, ale čo mi je to platné, keď som pre ne vzduch? To je ako byť fantastickým plavcom uprostred Sahary.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

konecne pochop co je to vyberavost.
Terepin napísal:A už som x-krát napísal, že von som pozval každú jednu, ktorá sa mi páčila. A každá jedna odmietla, či už z takého alebo onakého dôvodu.
Terepin napísal:Pri každej jednej som sa cítil ako bezdomovec, ktorý sa snažil vôjsť do predajne Ferarri.
toto je vyberavost, ze si vyberas zeny o ktorych sam vies ze si pod ich uroven a potom sa cudujes ze ta odmietnu.

najdi si zenu sebe rovnu. uvedom si konecne kto si, ako na tom si a co vies ponuknut a hladaj si zenu ktora je na tom rovnako.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Nie je to zvlastne ze ta ziadna nechcela ani na stretnutie ani na jednu kavicku?
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:takže prvý krok, a to uvedomenie si problému, už máme

Co s tým teda plánuješ robiť?
Neviem. Zistiť, čo odo mňa chcú? Byť im k dispozícii 24/7? Vo všetko im vyhovieť? Nemám ani páru.
beardie
Redeemer
Redeemer

Pre začiatok mat spoločne záujmy

Dracikmi a špecifickou hudbou asi pravnicku nezaujmes, bolo by asi vhodné hľadať inde
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

heker to napisal vo vedlajsej teme paradne.

sprav si nejaku stupnicu. krasa, charizma, humor, financie, zaujimave hobby. kazde ma max 20 bodov, dohromady 100. ohodnot sam seba.

to je to co vies ponuknut zene. tak sa ohodnot a hladaj si zenu s podobnym cislom.
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:konecne pochop co je to vyberavost.

toto je vyberavost, ze si vyberas zeny o ktorych sam vies ze si pod ich uroven a potom sa cudujes ze ta odmietnu.

najdi si zenu sebe rovnu. uvedom si konecne kto si, ako na tom si a co vies ponuknut a hladaj si zenu ktora je na tom rovnako.
Pozri, ja som furt tvrdil, že som pod úroveň drvivej väčšiny žien, ak nie všetkých. Za čo mi bolo vynadané, že sa podceňujem. Tak som začal pozývať von každú jednu rad za radom. Za to mi pre zmenu bolo vynadané, že som zúfalý. Ani z voza, ani na voz.

A čo sa výberu týka, ako mám vedieť ktorá žena má aké požiadavky na muža? To sa jej mám priamo opýtať? Mimochodom, to nie je sarkazmus. Fakt neviem ako to mám zistiť.

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2020, 13:08)
beardie napísal:Pre začiatok mat spoločne záujmy

Dracikmi a špecifickou hudbou asi pravnicku nezaujmes, bolo by asi vhodné hľadať inde
O právničky ani nemám záujem, keďže tie si prácu nosia domov. Každopádne, ja nemusím mať ženu, ktorá má rovnaké záujmy. Úplne by mi stačila žena, ktorej sa páčia moje záujmy. Ale zistil som, že tú na Slovensku je šanca na niečo také ozaj malá. Príklad: na slovenskom koncerte som bol raz v živote, ešte ako stredoškolák, keď v Košiciach vystúpil Jean-Michel Jarre. A aj to som tam bol s mojou mamou, keďže z mojich rovesníkov ho nepočúval nikto. Ale s kamarátmi som sa dohodol, že začneme pravidelne chodievať spolu na koncerty. A ako inak - všetky v zahraničí. Avšak predsa len bude aspoň jeden koncert tu na Slovensku a možno dokonca aj v KE: ambientný nočný koncert. Minulé leto mal premiéru v BA a stretol sa s úspechom, tak dúfam, že ho rozšíria aj do ďalších miest.

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2020, 13:11)
aacid napísal:heker to napisal vo vedlajsej teme paradne.

sprav si nejaku stupnicu. krasa, charizma, humor, financie, zaujimave hobby. kazde ma max 20 bodov, dohromady 100. ohodnot sam seba.

to je to co vies ponuknut zene. tak sa ohodnot a hladaj si zenu s podobnym cislom.
Krása: 0
Charizma: -20
Humor: 20
Financie: 0
Zaujímavé hobby: 15

Takto reálne hodnotím sám seba. Z toho mi vychádza, že mám na skusy na Luník IX.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak chod do toho. potom daj vediet ako si dopadol.
Terepin
Addict
Addict

V nemocnici s AIDS.
beardie
Redeemer
Redeemer

Doesn't matter, had sex
Terepin
Addict
Addict

Vidíš, toto je môj štýl humoru. Lenže mene pozná len málo ľudí. Takže ak sledujem seriál alebo film, kde sa objaví scéna, z ktorej bol vytvorený meme a žena to nevie, som pre ňu automaticky podivín. A to hovorím z vlastných skúseností.
beardie
Redeemer
Redeemer

Ja sa pri niečom takom uchechtnem, ale frajerke to netlacim
Terepin
Addict
Addict

To by som nerobil ani ja. Humor a smiech je pre mňa antidepresívum. Ja sa smejem rád, veľa a takmer na hocičom. Záchvaty smiechu, pri ktorých až plačem, mám kŕče a sotva lapem po dychu, sú pre mňa úplne bežná vec. A tiež rád rozosmievam druhých. Priateľka, ktorá by sa nesmiala so mnou, by ma len deprimovala. A to je to posledné, čo potrebujem.

Apropo, k tému tlaku spoločnosti, jedine moja stará mama s otcovej strany sa ma neustále pýta, či mám priateľku. Zvyšok rodiny to nerieši a ani nikdy neriešil, takže ja som v tomto smere nikdy žiadny tlak nezažil. Ba práve naopak: moja mama mi nie raz dala najavo, že nemám na to byť otcom.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mam pocit ze si mozno prilis naviazany na matku a to ta negativne ovplyvnuje. Fakt skus tu posilnovnu nech vidis ako vystupuju a reaguju chlapi, aj postavu si zlepsis.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

gogo956 napísal:Fakt skus tu posilnovnu nech vidis ako vystupuju a reaguju chlapi
Co je toto preboha za blbost?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal:V nemocnici s AIDS.
no dobre, sranda, hahaha, ale ja to myslim vazne. nemozes cakat ze ked ty sam seba ohodnotis na 15/100 tak budes mat sancu na zenu co je 80/100. ani 50/100.
to su tie tvoje vysoke naroky.

bud si hladaj seberovnu alebo pracuj na zvyseni svojho skore.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Wladas
To je prave co terepin nevie pochopit. Jeho spravanie zeny nepritahuje prave preto ze sa prejavuje povedzme to "zvlastne".
Terepin
Addict
Addict

Mne bolo odmalička vštepované, že si nemám namýšľať a zakaždým, keď som to urobil, bol som skritizovaný. Ja si doteraz pamätám, ako som svojej mame povedal, že sa teším, až sa stanem otcom a že cítim, že mám na to, v domnienke, že bude na mňa hrdá. Kdeže. Šmahom ma uzemnila. To uzemnenie so mnou zostalo celé roky, až kým mi kamarátka nedala kompliment, že raz budem skvelým otcom. Takéhoto komplimentu som sa nedočkal ani od vlastnej rodiny. Plus to, že som bol 14 rokov non-stop šikanový doma aj v škole spoľahlivo zlikvidovalo moje sebavedomie ešte v zárodku. Ale musím povedať, že za tie roky sa mi podarilo svojpomocne vyhrabať z toho najväčšieho hovna von a už nemám problém si priznať, že som v niečom aj dobrý. Ja mi jasné, že nikdy nebudem typickým alfa samcom, z rešpektu ku ktorému sa mu ľudia uhýnajú z chodníka na opačnú stranu ulice, ale i tak som dosiahol úctyhodný výsledok.

Svoje skóre si aj naďalej snažím zvyšovať, ale ide to ťažko a pomaly. Každý neúspech moje snahy resetuje na nulu. Avšak, nevzdávam sa. Navyše pozorujem limity toho, čo som schopný dosiahnuť osamote bez pomoci. Ja by som to prirovnal k chlapíkovi s amputovanou nohou, ktorý sa snaží pešo vyštverať na Lomnický Štít. Eventuálne sa tam dostane, ale netuším kedy, ani v akom stave.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

prosim napis ako si sa snazil zvysovat skoje skore? za poslednych par rokov? lebo vsetky klasicke rady co ti tu ludia davali si zavrhol.

zase zo seba robis chudacika co robi vsetko spravne ale zbytok sveta ide proti nemu. zobud sa uz konecne, ty si uplne bezny, nicim vynimocny normalny clovek, taky akych stretnes na ulici stovky. akurat ze si rozmaznany traged co sa nevie postavit na vlastne nohy, zatial co tych 100 ludi to zvladne.

ze ti neni zle zo sameho seba sa porovnavat s fyzicky postihnutym clovekom, ked tebe realne nic neni, akurat si neschopny.
Napísať odpoveď