Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Famine »

Je to 50% na 50% u koho je chyba :smt033 ked na rande baba pozerá do mobilu tak dam si snad dve a dve dokopy ze dievca nema zaujem a viac krat nevolat von/tak isto prve rande je o tom dozvediet sa nieco o danej osobe s ktorou som isiel von a je to ista forma slušnosti nepozerat do toho mobilu každu možnu chvílu ked som s niekym vonku(naco potom dana osoba isla s niekym stravit volny cas ked pozerat do mobilu mohla aj doma?)/a pre zachovanie pricetnosti treba nepomyslat na nu a zariadit si stretnutie s inou osobou :smt006
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Terepin napísal:Heh. Jedna spolužiačka si ma začala oťukávať. Najprv sa ma opýtala, kde bývam. O týždeň na to, či bývam sám. Som mal pocit, že vyplňujem dotazník. :D
Vaaau. A uz si rozmyslal, ake date mena detom?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Srandy bokom chlapci, tu uz ide o vazne veci!
23quick
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 23quick »

Terepin napísal:Nesmierne sa mi páči, ako považujete svoje nápady za univerzálne, jediné správne, vždy za všetkých okolností fungujúce na absolútne každého a nikdy inak.
Netvrdím, že ten názor z knihy je správny alebo univerzálny. Z toho čo som čítal, tak ten názor z knihy dokonale sedí na teba. Môžeš to brať ako chceš, je na tebe či sa z toho poučíš, pripustíš si svoje chyby a negativizmus; alebo sa môžeš naďalej ľutovať, nahovárať si ako sa snažíš a byť útočný na každého kto sa ti snaží aspoň trochu poradiť.

Písal si ako sa na teba pýtala jedna žena, spovedala ťa. To dokazuje zaujem. Len jej nevyzvoň všetko, ostaň kúsok zahalený a tajomný, aby mala nutkanie aj nabudúce sa čo to popýtať. Ak ti napíše, odpíš až neskôr. Nech rozmýšľa čo robíš, prečo neodpisuješ. Zavolá ťa von? Sorry, nedá sa mi, inokedy. Ona bude rozmýšľať prečo si ju odmietol. Ľudia chcú to čo nemôžu mať. Buď trochu nedostupný, tajomný, nenechaj so sebou zamatať. Maj vlastný názoe, nauč sa povedať nie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Citát odkiaľsi:
"Žena je ako tieň - ak bežíš za ňou, nikdy ju nedobehneš. Ak začneš ustupovať - pôjde za Tebou"
Známeho (obchodná) taktika: Zahryznem, pustím. Zahryznem, pustím (nie doslova, samozrejme) :D
Môj názor - držať sa vlastného rozumu...citu (...ak sú)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a myslis ze vsetci ti nestastnici co si nevedia najst partnerku sa nedrzia vlastneho rozumu? neni prave to ten problem? zeby tuto terepin dal na rady ostatnych a nedrzal sa vlastneho rozumu tak mozno by sa nieco v jeho zivote zmenilo?

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2020, 22:57)
inak k tym "radam do zivota", doporucujem kazdemu si pozriet The Big Bang Theory. dokonala studia o tom ako by sa muzi nemali spravat. vlastne zo styroch hlavnych postav je najvacsi "chlap" prave sheldon. naopak ostatni traja su velki tragedi, aj napriek tomu ze leonard, ktory je akoze ten najnormalnejsi a dokazal zbalit sexbombu odvedla, stale s nou nema rovnocenny vztah, on je taky psik co za nou beha a vrti chvostom a pomoci sa pri akomkolvek naznahu nespokojnosti Penny. Howard, si sice nasiel tiez sexy panicku ale ich vztah je skor vztah matka-syn. a samozrejme serial si z toho robi srandu (ako on dostava od svojej manzelky vreckove), pritom je to vlastne velmi smutne a v realite ani jeden ani druhy vztah nemoze mat dlhu zivotnost, respektive neverim ze mozu byt obaja partneri v takom vztahu stastni.
o Rajeshovi nema zmysel rozpravat, on sa ku ziadnemu vztahu ani nedostal este, pretoze absolutne netusi ako zeny funguju, rozmyslaju a ako sa treba k zene spravat.
oproti tomu Sheldon ma uplne ine priority, jeho zeny nezaujimaju a tym sa stava pre zenu zaujimavym. samozrejme jeho problem je niekde inde a to ze nema ziadnu empatiu. keby mal sheldon 15% z citov a empatie kohokolvek z dalsich troch, tak je to trhac zenskych srdc.

ale najdolezitejsie ponaucenie z TBBT, co si treba zobrat k srdcu, ze ani jeden z nich si svoje nedostatky neuvedomuje, nechapu preco ich zeny nechcu, preco si z nich akakolvek "normalna" zena robi srandu. proste si myslia ze oni robia vsetko najlepsie ako mozu a chyba je niekde inde... pripomina vam to niekoho?
heker
Redeemer
Redeemer

Aj ked som si povedal, ze sem nebudem a nechcem pisat, tak opat sa musim zapojit. Ano, pripomina mi to Terepina v tom, ze on robi vsetko spravne, vie sa spravat k zenam, je zabavny a mily, podla sestier sa dobre oblieka, lenze chyba nie je v nom, ale v tych zenach co spoznava.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Len zbežne som si prečítal toto vlákno ale riešiť 13 rokov, že sa niekto nevie pohnúť so ženami je viac než smutné. Koľko rokov to má vlastne hlavný aktér?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

33 or so.

On nie ze sa nevie, on ani nic poriadne nevyskusal za tie roky. :smt006
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

32.

Za tie roky ani nebolo kde: ani v školách nič, ani v práci nič.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Prosím ťa aspoň netrep. Si bol zavretý 13 rokov v pivnici u Fritzla alebo čo? Keby sa jednalo o posledného pol roka tak ti poviem, že je to otázka priorít, ale ty po 13 rokoch rokoch napíšeš, že to nebolo kde vyskúšať? Keby si po roku povedal, že to nebolo kde vyskúšať tak to už by si bol za úplného tragéda, neviem aké je označenie pre niekoho, ak toto povie po 13 rokoch....
nath4n
Light Star
Light Star

Však každá normálna žena či v škole, v práci, na pošte alebo v obchode rada poflirtuje. Nie nadarmo sa doma oblieka a maľuje cez hodinu :lol:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Možnosť že sa oblieka a maľuje aby sa cítila dobre/pohodlne/sebavedome ti unikla?
nath4n
Light Star
Light Star

A tebe uniklo čo som tým myslel ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal:32.

Za tie roky ani nebolo kde: ani v školách nič, ani v práci nič.
Taha ta to aspon k tym zenam? nemoze to byt jednoducho tak,ze su ti povedzme sympaticke, ale nie je tam ten eroticky naboj? Pretoze rokmi budes mat uz len menej guraze a menej chuti nieco nove zacinat..
heker
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal:Za tie roky ani nebolo kde: ani v školách nič, ani v práci nič.
Vyhovorky, vyhovorky a opat len vyhovorky. Cele tie roky vyhovorky, nic ine, Ziadne priznanie si chyby, len vyhovorky. Ty si za 13 rokov nemal cas, miesto ani priestor na to, aby si to skusil? Prestan sa uz vyhovarat, postav sa k tomu ako chlap, pozri si da zrkadla a povedz - SI TRAGICKY! Uz sa zobud. Normalne by som sa ta opytal co ides robit v sobotu vecer, len sa obavam odpovede v style, ze ides so sestrami do kina, potom budes citat knihu a potom sa budes hrat na pocitaci alebo hrat na gitare.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal:
Taha ta to aspon k tym zenam? nemoze to byt jednoducho tak,ze su ti povedzme sympaticke, ale nie je tam ten eroticky naboj? Pretoze rokmi budes mat uz len menej guraze a menej chuti nieco nove zacinat..
Mám kamarátku, ktorá je skoro dokonalá. Vždy sa mi páčila a stále sa mi páči. A stále to vie. :)
heker napísal:Normalne by som sa ta opytal co ides robit v sobotu vecer, len sa obavam odpovede v style, ze ides so sestrami do kina, potom budes citat knihu a potom sa budes hrat na pocitaci alebo hrat na gitare.
Už som sa raz ožral. Nebavilo ma to. A fetovanie ma neláka. A keď vylúčim alkohol a drogy, čo iné mi už len zostáva?
nath4n
Light Star
Light Star

Ísť niekam medzi ľudí a nemusí to byť len bar alebo diskotéka ;)
Terepin
Addict
Addict

Čo iné zostáva?
miso2911
Medium Star
Medium Star