Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Zahŕňalo to večeru v reštike. A plánujeme sa stretnúť znovu.
Večera v reštike, aha. Koľko žien bolo pri stole? Koľko žien od vedľa ste oslovili? Kam ste pokračovali po reštike?
Pri našom? Žiadne. Boli sme piati, takže ani nebolo miesto. A čo sa iných stolov týka, tých malo čo tam bolo boli všetko staršie ročníky aj s doprovodom.
Tebe keby sa aj nejakým zázrakom podarilo ísť na rande a zakončiť ho u teba doma, tak ju pošleš domov, lebo v posteli nemáš miesto 
Ja som bol ten, ktorý to celé organizoval. Ostatne ako vždy.yoggy napísal:Ty si bol ten piaty do poctu?/s
Tak to je v podstate ešte horšie, paradoxne, ako keby si bol piate koleso na voze...
Namiesto snahy o socializáciu so ženami si si usporiadal teplú bukkake párty...
Tebe naozaj ostáva len ohmatať dráčika na displeji...
Namiesto snahy o socializáciu so ženami si si usporiadal teplú bukkake párty...
Tebe naozaj ostáva len ohmatať dráčika na displeji...
Dlzka ciciny zeby? No to teda nema daleko od krcmoveho humoru. Kazdopadne to ale mozno aj bolo troska flirtu z jej strany.gogo956 napísal:Terepin
a co je s tou vyskou?
Tak to bola party roka. Idete 5 muzi von, do restauracie, date si veceru a potom idete domov. Strasna socializacia a lovenie zien z tvojej strany.
Takže nič kde by si mal záujem spoznať ženy. Podla toho čo čítam a domýšľam si, tak ste asi po večeri odišli domov. To si tam ani nemusel chodiť.
Išiel som sa zabaviť s kamarátmi, čo sa aj podarilo. Navyše nikto z nich nebol ochotný ísť ráno po opici do práce.
Tak skúsim preformulovať moju otázku takto:
Čo si spravil za posledných 24 hodín / za posledný týždeň / za posledný mesiac aby si spoznal nových ľudí a naviazal nové kontakty, ideálne so ženami? Školu a certifikáty spomínať nemusíš, to nerobíš s primárnym úmyslom spoznávať nových ľudí. Koľko a čo z toho sa odohrávalo vonku, v reálnom svete, a nie spoza PC?
Čo si spravil za posledných 24 hodín / za posledný týždeň / za posledný mesiac aby si spoznal nových ľudí a naviazal nové kontakty, ideálne so ženami? Školu a certifikáty spomínať nemusíš, to nerobíš s primárnym úmyslom spoznávať nových ľudí. Koľko a čo z toho sa odohrávalo vonku, v reálnom svete, a nie spoza PC?
3 nove strany stareho obsahu...yoggy napísal:Clovek sa zabudi a hned tu objavi 3 nove strany
BTW, da sa nejak "odhlasit" z temy? aby sa mi proste nezobrazovala v "Zobrazit temy s vasimi prispevkami"? lebo potom mi to nikdy neda a znova sem kliknem
Terepin dovoľ mi takú otázku. Na čo by ti bola priateľka, čo by si s ňou robil? Ja nepoznám žiadnu ženu, ktorá by chcela sedieť len doma, pozerať televízor, hrať Aktivity, čítať si knihu, len tak ležať alebo sa prechádzať. Každá žena chce žiť, ísť sa občas zabaviť, občas na večeru, občas možno aj na diskotéku, občas do kina, občas do divadla, občas si sadnúť na víno a občas na kávu.
Nie každá žena je extrovertka a nie vždy chcem sedieť doma na zadku, no nie vždy mám možnosť s niekym ísť von.
Čudujem sa že máte ešte silu mu radiť. Však jemu niet pomoci.
Skús mi odpovedať na otázku. Na čo by ti bola priateľka, čo by si s ňou robil?
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2020, 19:55)
Ostal si zaskočený otázkou Terepin a vyhýbaš sa radšej odpovedi?
Incel ako sa patrí, dúfam, že miestni mládenci niečo také neplánujú
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/zdemy ... -zpravy_vb
Na debilné otázky neodpovedám.23quick napísal:Skús mi odpovedať na otázku. Na čo by ti bola priateľka, čo by si s ňou robil?
Ja proti ženám nič nemám. Mám ich rád.beardie napísal:Incel ako sa patrí, dúfam, že miestni mládenci niečo také neplánujú