Ahojte, v prvom rade dakujem vsetkym za odpovede. Trochu som sa tomu smeru v poslednom case zaoberal, a uvedomujem si, ze mam problem. Skusim popisat o co ide, snad ma niekto nasmeruje ako z tejto situacie von, aj ked si uvedomujem, ze si to musim primarne zrovnat v hlave sam.
Narcista nie som, nemyslim si, ze som ja najlepsi a ostatni su nic. Som skor dost kriticky voci sebe.
Kde som si jasne uvedomil v com je problem popisem na situacii, ktory som zazil asi pred tyzdnom. Vybehli sme s kamaratmi vonku, sadli sme do podniku, vedla nas sedela nejaka skupinka, a s jednou slecnou som sa dal nejak nahodou do reci. Nebola to topka, ale celkom sympaticka mlada zena, este studentka, ale co sa mi strasne na nej pacilo, ze nebola tupa, ale velmi inteligentna a dalo sa aj trochu intelektualne pozartovat

. Takze ta debata bola uplne na inej urovni, ako s nejakymi inymi zenami, ktore som neraz postretaval a zoznamil sa s nimi. Sice boli pekne, ale hlupucke. Povedzme si rovno ta debata bude v porovnani so vzdelanou zenou uplne rozdielna.
Uplne presne to vystihol kolega vyssie, ze mam v hlave idealnu zenu. Povedzme, ze tato bola celkom blizko, ale trosku krasy jej asi chybalo (ano viem, som povrchny) Dalsia vec, ako ste mozno postrehli v inej teme, ktoru som zakladal, som momentalne v cesku, s samozrejme, ze bola ceska. Ja som si vzdy vravel, ze chcem len slovenku.
Vtedy som rozmyslal nad tym, co napisal aacid, ze treba ist na to postupne, otukavat sa atd. V com vidim problem? Povedzme, ze by som s nou vybehol parkrat vonku, mne by s nou bolo dobre, ale nic viac by som tam nevidel. Ona by sa zalubila a mal by som “problem”. Co by som jej povedal, ze prepac, nie si moj ideal, len som sa s tebou hral? Pride mi to strasne sproste, nechcem zas ublizovat, lebo sam viem, ake to je, ked laska nie je uprimne opatovana.
Takze sumar, uvedomujem si, ze mam problem a potrebujem s tym nieco robit, zial neviem uplne akou cestou sa vybrat, aby som to vyriesil. Budem rad, ak mi niekto ukazete smer