Single - tlak spolocnosti
Re: Single - tlak spolocnosti
Terepin
chlap potrebuje zdrave sebavedomie- mas ho? Ak citis ze nie tak na to popracuj. Zeny velmi rychlo zistia kto ho ma a kto nie a je si neisty sam sebou.. Zeny vecsinou nehladaju povahovo druhu zenu ale muza so vsetkym co k tomu patri, hladaju otca svojich deti ktore dokaze zabezpecit a zaroven im byt muznym vzorom pri vychove.
chlap potrebuje zdrave sebavedomie- mas ho? Ak citis ze nie tak na to popracuj. Zeny velmi rychlo zistia kto ho ma a kto nie a je si neisty sam sebou.. Zeny vecsinou nehladaju povahovo druhu zenu ale muza so vsetkym co k tomu patri, hladaju otca svojich deti ktore dokaze zabezpecit a zaroven im byt muznym vzorom pri vychove.
dalsia tema v ktorej sa ide riesit terepin? ta jeho mu uz nestaci? vela ludi ju zacalo ignorovat lebo pochopili ze on je proste beznadejny pripad?
Prečo prirovnávaš nesebavedomého muža k žene? Podľa teba žena nemusí byť sebavedomá?gogo956 napísal:Zeny vecsinou nehladaju povahovo druhu zenu
Sebavedomie muza je to co zeny vedia ocenit.
To ja nijako nespochybňujem. Ale to isté platí aj naopak. Sebavedomí muž si nevezme nesebavedomú ženu. Pokiaľ teda nemá fetiš na ženy správajúce sa ako zakríknuté dievčatká.
Ak zena nema sebavedomie tak je to podstatne mensi hendikep ako ked tato situacia je u muza.
Pre mňa je to rovnaký handicap. K čomu by ti bola žena, ktorá sa o nič nepostará, ani nič nevybaví?
10 rokov places ze si nevies najst vobec ziadnu zenu a stale si vyberavy... aj by som napisal ze to bude tvoj problem, ale tych tvojich problemov je uz tolko ze to by bolo len piesok na pust nosit...Terepin napísal:Pre mňa je to rovnaký handicap. K čomu by ti bola žena, ktorá sa o nič nepostará, ani nič nevybaví?
Pred asi tyzdnom mi kamaratka povedala krasnu hlasku. Nieco sme sa bavili, rozpravali sme sa o egu, sebavedomii, namyslenosti, len taka volna diskusia s podpichovackami a vtipmi. A na to mi hovori - "Ked sa budem snazit, budem mat lepsiu pracu, lepsie postavenie, lepsie zarabat a celkovo mi stupne sebavedomie. Tak potom sa aj muzi o mna pobiju, ved kto by nechcel sebavedomu zenu?" Tak som ostal chvilu ticho a hovorim jej, ze to ma pravdu. Ze pre muza je pritazlivejsia zena, ktora ma urcite sebavedomie ako taka, ktoru zrusim dvomi vetami a nezmoze sa na nic.gogo956 napísal:Sebavedomie muza je to co zeny vedia ocenit.
heker
ja som si podla sebavedomia zeny nikdy nevyberal, nie je to aspekt ktory by ma nejako zvlast pritahoval, ale uznavam ze mozno u inych muzov je to ine. Samozrejme ak zena nema ziadne sebavedomie a ma nejake komplexy menejcennosti,tak to je tiez zle. Niekoho mozno vzrusuju dominy, ale ja to nie som..
ja som si podla sebavedomia zeny nikdy nevyberal, nie je to aspekt ktory by ma nejako zvlast pritahoval, ale uznavam ze mozno u inych muzov je to ine. Samozrejme ak zena nema ziadne sebavedomie a ma nejake komplexy menejcennosti,tak to je tiez zle. Niekoho mozno vzrusuju dominy, ale ja to nie som..
Ja netvrdim, ze by to malo vzrusovat. Ale je to isto male plus, ak ma ake take sebavedomie.
suhlasim ak ide o opisany pripad. ak na sebe pracuje a dosiahne nieco, tak je to jej sebavedomie na mieste a je to pre mna velke plus. ale ak je sebavedoma, no zaroven hlupa ci zakladom toho je sebavedomia je len jej vzhlad, tak to pre mna instant fail.
Chceš tým povedať, že ti vyhovuje aj žena sprostá do takej miery, že je schopná ešte aj pripáliť vodu na čaj?Muffi napísal:čo chceš vybavovať a o čo sa ti má starať? Nechaj tak radšej, skutočne treba skonštatovať, že to s tebou nikam nevedie.
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2020, 11:28)
Vieš, čo je sranda? Tu tvrdíte, že som príliš vyberavý, moja rodina tvrdí, že od zúfalstva idem za každou jednou. Teraz kde je pudel zakopaný?aacid napísal: 10 rokov places ze si nevies najst vobec ziadnu zenu a stale si vyberavy... aj by som napisal ze to bude tvoj problem, ale tych tvojich problemov je uz tolko ze to by bolo len piesok na pust nosit...
A už som x-krát napísal, že von som pozval každú jednu, ktorá sa mi páčila. A každá jedna odmietla, či už z takého alebo onakého dôvodu.
Každý človek je iný, jedna síce moze vedieť aj pripalit vodu na čaj, možno ma ale iné prednosti
Ty vieš ženám ponúknuť co?
Ty vieš ženám ponúknuť co?
Neviem prečo treba hrotiť veci do imaginárnych extrémov. Ak si nevieš nájsť ženu tak možno je to vysokej miere zrejme spôsobené aj tým, že máš privysoké nároky a očakávania.
Ak stretneš ženu, čo pripáli vodu na čaj, tak je nemehlo, resp. nešikovná a nie sprostá. Ak ideš odpísať ženu ešte pred tým, než to s ňou skúsiš, tak sa nečuduj, že ostaneš sám. Každopádne skoro každá predstava, čo o tej žene máš je vysoko povrchný odhad, až kým s ňou ozaj nie si vo vzťahu a nezažiješ si, že aká je. A možno bude to nemehlo čo pripálilo čaj skvelá partnerka
A možno bude aj žena s vyrážkami na čele skvelá partnerka. A možno bude na prvý pohľad príjemná pekná sympatická žena ako partnerka riadna mrcha.
Ak si ešte aj v takomto štádiu ideš vyberať ženu podľa toho, či pripáli vodu na čaj, tak good luck a vidíme sa o ďalších 72 strán tvojej témy.
Ak stretneš ženu, čo pripáli vodu na čaj, tak je nemehlo, resp. nešikovná a nie sprostá. Ak ideš odpísať ženu ešte pred tým, než to s ňou skúsiš, tak sa nečuduj, že ostaneš sám. Každopádne skoro každá predstava, čo o tej žene máš je vysoko povrchný odhad, až kým s ňou ozaj nie si vo vzťahu a nezažiješ si, že aká je. A možno bude to nemehlo čo pripálilo čaj skvelá partnerka
Ak si ešte aj v takomto štádiu ideš vyberať ženu podľa toho, či pripáli vodu na čaj, tak good luck a vidíme sa o ďalších 72 strán tvojej témy.
tak, je uplne zbytocne riesit ci zena bude dobra partnerka do buducnosti kym neni tvoja partnerka.
minule som to niekde pisal, zacni levelovat, najdi si tu najskaredsiu najzufalejsiu zenu a zbal tu. pokial sa ti ani to nepodari, tak sa len utvrdis vo svojej teorii ze ty si slepa vetva vyvoja, nie je ti sudene sa plodit.
pokial ju zbalis, neznamena to automaticky ze musite spolu zit do konca zivota. minimalne budes mat vztah, zistit ake je to mat vztah, bude sex a kedykolvek sa s nou mozes rozist kvoli nejakej lepsej.
minule som to niekde pisal, zacni levelovat, najdi si tu najskaredsiu najzufalejsiu zenu a zbal tu. pokial sa ti ani to nepodari, tak sa len utvrdis vo svojej teorii ze ty si slepa vetva vyvoja, nie je ti sudene sa plodit.
pokial ju zbalis, neznamena to automaticky ze musite spolu zit do konca zivota. minimalne budes mat vztah, zistit ake je to mat vztah, bude sex a kedykolvek sa s nou mozes rozist kvoli nejakej lepsej.
Keď som písal o ženách, ktoré sa dokážu vybaviť veci, tak som tým mal na mysli úplne bežné záležitosti typu domácnosť, deti, rôzne vybavovačky na úradoch. Proste aby dokázala fungovať samostatne bez nutnosti ju viesť všade za ruku. A aby bolo jasno, muž ma vedieť to isté; ja sexistické ko*ot typu "žena má byť doma a starať sa o deti" a "muž má živiť rodinu a drieť od rána do večera" neberiem.beardie napísal:Každý človek je iný, jedna síce moze vedieť aj pripalit vodu na čaj, možno ma ale iné prednosti
Nemám ani len potuchy, čo vlastne chcú. A mám pochybnosti, či ony vôbec tušia, čo chcú.beardie napísal:Ty vieš ženám ponúknuť co?
Zase vyhovorky? Tak snad vies, ze co im vies ponuknut. Mozes im ponuknut napriklad svoj cas, zabavit ich, chodit na turistiku v okolii, uvarit dobru veceru, rano ju potesit milym telefonatom, perspektivu do buducnosti alebo milion dalsich veci.
Huh. Zrejme očakávať, že ma žena na mieste neodpíše a dá mi šancu aspoň na jedno stretnutie zrejme je privysoké očakávanie.Muffi napísal:Ak si nevieš nájsť ženu tak možno je to vysokej miere zrejme spôsobené aj tým, že máš privysoké nároky a očakávania.
A ako si ich mám vyberať, keď žiadna si ma nikdy nepustila k telu (obrazne, nie doslova)? Pri každej jednej som sa cítil ako bezdomovec, ktorý sa snažil vôjsť do predajne Ferarri. Keby som bol fakt taký hajzel, ako ma tu vykresľujete, tak každú jednu pošlem do pi*i len preto, lebo všetky predošlé ma odpísali. Ale k žiadnej žene neprechovávam nenávisť kvôli mojim predošlým skúsenostiam s nimi. Som k ním slušný, zdvorilý a taktný, pretože tak som bol vychovaný. Ale tak dnešným ženám to evidentne nestačí. Takže áno, zrejme im nemám viac čo ponúknuť.Muffi napísal:Ak si ešte aj v takomto štádiu ideš vyberať ženu podľa toho, či pripáli vodu na čaj, tak good luck a vidíme sa o ďalších 72 strán tvojej témy.