O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Super Taki,
v článku je aj prelink na nové NEOBMEDZENÉ paušály https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/o2-smart-pausal
v článku je aj prelink na nové NEOBMEDZENÉ paušály https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/o2-smart-pausal
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a FUP 100Gb, potom 2Mbit/s 
túto ponuku si aktivuje iba retard
Prečo myslíš?
Oni tiež niesú hlúpi, dobre vedia že si to nájde zákazníkov.
ak je tam naozaj to FUP, tak je to strasne strasne drahe.. Slovenski operatori si robia s nami to iste co Fico s volicmi.. smeju sa ti do ksichtu a okradaju ta..
Ziaden operator ti neda normalny pausal, so 100 minut volaniami, 100sms a 10gb dat za 15 eur.. vsetci maju nezmyselne drahe zakladne pausaly s extremne malo datami.. to krasne vidno, jak maju vsetci doslova kartelovu dohodu.. Lebo keby pride jeden operator s takou ponukou, tak by tam ludia sli rad radom.. ale nie.. naco.. ideme okradat ludi a kazdy nech si drzi zakaznikov, ktorych ma..
Takze hento nekonecno, co vlastne nekoneco nie je, je zase len oje* na ludi.. a zaplatis s.. neobmedzene data realne fakt nemas ako vyuzit, ako bezny smrtelnik.. Teraz mam od telecomu 1000GB dat a nedaval som minut ani 10gb..
Ziaden operator ti neda normalny pausal, so 100 minut volaniami, 100sms a 10gb dat za 15 eur.. vsetci maju nezmyselne drahe zakladne pausaly s extremne malo datami.. to krasne vidno, jak maju vsetci doslova kartelovu dohodu.. Lebo keby pride jeden operator s takou ponukou, tak by tam ludia sli rad radom.. ale nie.. naco.. ideme okradat ludi a kazdy nech si drzi zakaznikov, ktorych ma..
Takze hento nekonecno, co vlastne nekoneco nie je, je zase len oje* na ludi.. a zaplatis s.. neobmedzene data realne fakt nemas ako vyuzit, ako bezny smrtelnik.. Teraz mam od telecomu 1000GB dat a nedaval som minut ani 10gb..
v 4ke som mal toto za 8€, aktuálne to majú za 10€.cinges napísal: Ziaden operator ti neda normalny pausal, so 100 minut volaniami, 100sms a 10gb dat za 15 eur
Nuž, posúďte sami - https://www.chcemsivyberat.sk/
Hej, len so 4kou som mal extremny problem so sietou... tam kde by som mal mat plnohodnotne 4g, tak ma hadzalo na roaming, problemy pri prechadzani hranicami, fakt pri kazdej blbosti restartovat telefon, alebo letecky rezim.. ako, neviem ako to maju zmaknute teraz, ale este nedavno to vobec nefungovalo na bezne pouzivanie..baldorex napísal:v 4ke som mal toto za 8€,aktuálne o majú za 10€.
s Orange, O2 a Telekom som vzivote problem takyto so sietou nemal.. so 4kou neustaly.. takze kym si to nevyriesia, tak je to pase.. (ale ako ano, 4ka je jedina ktora ponuka normalne pausaly za dobre ceny, ale kazdeho jedneho co poznam a siel do 4rky, tak sa vratil spat prave kvoli tymto neustalym problemom..)
Tie ceny O2 čistá zlodejina alebo rovno úžera.V čase korony,lacných optík,pevných LTE pripojení,za tú cenu si to aktivuje minimum ľudí
Jediné + vidím,že konečne niekto vyložil karty na stôl čo sa týka "neobmedzených" dát (4ku nepočítam)
Ten rýchlostný limit je tam preto,že O2 si je vedomé,že ma slabučkú sieť.Z veľkej trojky má najmenšie pokrytie,majú najmenší počet BTSiek pripojených na optiku,čo je základ na rýchly a stabilný internet
Jediné + vidím,že konečne niekto vyložil karty na stôl čo sa týka "neobmedzených" dát (4ku nepočítam)
Ten rýchlostný limit je tam preto,že O2 si je vedomé,že ma slabučkú sieť.Z veľkej trojky má najmenšie pokrytie,majú najmenší počet BTSiek pripojených na optiku,čo je základ na rýchly a stabilný internet
Mal som 4ku od začiatku a nemal som problém so signálom ani pri prechode hraníc 4 krát do týždňa. Viem ale že tento problém bol na mobiloch Samsung. 4ka sa totiž správa pri prechode do roaming celkom neštandardne, mení sa totiž na nejakého francúzskeho virtuála...
Funfon skoro.cinges napísal:Ziaden operator ti neda normalny pausal, so 100 minut volaniami, 100sms a 10gb dat za 15 eur
Súčasné siete nie sú vhodné na to, aby tu každý mal garantovanú rýchlosť 30 megabitov/s a popri tom nekonečne veľa dát alebo stovky giga dát. Keby také paušály dávali za 15 eur, samozrejme každý by to chcel a si aj dal ale rýchlosť by bola katastrofálna. Ako v tej štvorke.
Zavádzanie veľkých dátových balíkov znamená, že bude preťažená sieť, rýchlosť v špičke mizerná.
Normálne je si sťahovať doma, kde každý normálny človek si predplatí doma net, ktorý je lacný a bez dátových obmedzení. Stiahneš si doma, nakopíruješ to sd kartu a pozeráš alebo počúvaš.
Zavádzanie veľkých dátových balíkov znamená, že bude preťažená sieť, rýchlosť v špičke mizerná.
Normálne je si sťahovať doma, kde každý normálny človek si predplatí doma net, ktorý je lacný a bez dátových obmedzení. Stiahneš si doma, nakopíruješ to sd kartu a pozeráš alebo počúvaš.
ale ty mas mozog pretazeny krista boha.. Alebo pracujes pre niektorych z operatorov..to co pises su absolutne nezmysly. Toto je len a vylucne oje*** zakaznikov a kazdodenne vyhovorky, preco z ludi vytiahnut viacej penazi. Telekom dal teraz kazdemu terabajt dat, konkretne druhy mesiac.. a cuduj sa svete, siet nepada ani naznakom.. nik nema s nicim problem.. V zahranici maju identicke siete, v horsich podmienakch ako my - Alpy a pdobne blbosti. A s pretazovanim tam nemaju problem.
So sietami na Slovensku nieje ziaden problem a rozhodne pri nekonecnych datach sa im nic nestane. A garantovana rychlost, ty si teraz myslis, ze boha ide kazdy stahovat torrenty do mobilu akoze?? vies kolko zerie netflix v mobile?? Ty si myslis, ze po zmene teraz budu vsetci boha stahovat do mobilu plnou rychlostou naraz?? Ked budu mat ludia neobmedzene mobilne data, tak doma zacnu vypinat wifiny, a vsetko budu riesit cez mobilne data? co to tu pises za nezmysly??
So sietami na Slovensku nieje ziaden problem a rozhodne pri nekonecnych datach sa im nic nestane. A garantovana rychlost, ty si teraz myslis, ze boha ide kazdy stahovat torrenty do mobilu akoze?? vies kolko zerie netflix v mobile?? Ty si myslis, ze po zmene teraz budu vsetci boha stahovat do mobilu plnou rychlostou naraz?? Ked budu mat ludia neobmedzene mobilne data, tak doma zacnu vypinat wifiny, a vsetko budu riesit cez mobilne data? co to tu pises za nezmysly??
fildinko napísal:HBO GO zadarmo do 21. 4. 2020
V O2 si uvedomujeme vážnosť aktuálnej situácie. Radi by sme vám preto čas, ktorý ste nútení stráviť doma, trochu spríjemnili.
Pre všetkých zákazníkov s platbou na faktúru prinášame predplatné na službu HBO GO až do 21. apríla 2020 úplne zadarmo.
Spríjemnite si čas doma s HBO GO
https://www.o2.sk/ostandoma
V posledný deň bezplatného predplatného, 21. 4. 2020, vás upozorníme prostredníctvom SMS.
Nájdete v nej aj tvar deaktivačnej SMS (HBOGO D na 99222). Deaktivácia prebehne okamžite po odoslaní správy.
Ak budete chcieť pokračovať tak za 5,99 € mesačne.
Nezabudnite si to prípadne deaktivovať.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O2 zacina ponukat e-SIM.
Zabili to tym, ze aj tak je nutna navsteva pobocky, a ze to stoji 10 eur.
Zabili to tym, ze aj tak je nutna navsteva pobocky, a ze to stoji 10 eur.
Jediny rozdiel oproti Orange, ze ti staci zaplatit raz 10e. v Orange, cokolvek chces zmenit, platis 10e. Iny mobil, platis 10e. Prehodit 2 esim, platis 10e. Daco sa pokazilo, platis 10e. v O2, ak som to spravne pochopil, ti na kartu vygeneruju QR a potom ho uz mozes lubovolne pouzivat.. (teda aspon dufam, ze to tak je..)
hej, to viem, len ako keby tam ten qr po jednom pouziti uz neplatil.. ako neviem presne, to som len cital fora s orange a skusenosti ludi asi tak pol rok dozadu..
A čo si myslite o eSIM? Aké to má výhody a nevýhody?