Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa dasti555 »

Vie ti spraviť iPhone 7 portrétny režim aj na selfie?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Kameru to ma z XR alebo 11
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

specs su super. nech sa len zacne predavat a ludia zistia co sa lame, co sa krci a SE 1st Gen mozem vymenit a zacat si zvykat na velky display, ktory je vlastne na dnes uz relativne maly
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

dasti555 napísal:Vie ti spraviť iPhone 7 portrétny režim aj na selfie?
Jasne, lebo to je ta hlavna feature co potrebujem a ta ma ma presvedcit, aby som si kupil telefon. :roll:
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

To ale nie je telefon, ktory si clovek kupi, ked chce nejaky novy lepsi telefon, ked teraz ma napr. S10.. Nechapem co si tu teraz kazdy na tom onanuje, ze si ho nejde kupovat..
cielovka je - par ludi, co este maju stare 6tky, 6ska.. SE.. a nechcu vyhodit peniaze za novy iphone, ale chcu proste novy iphone, ktory bude zase rychly ako delo
par ludi, co chce stale maly displej a touch ID, ale vykon vlajkovej lode.
telefon, ktory kupis mame, aby jej vydrzal vecnost..
toto je telefon, ktory budu zamestnavatelia kupovat zamestnancom, namiesto drahsich 11tiek.
nove SE nie je vlajkova lod, a ani sa na to nehra.. Nebudu si ju kupovat ti, co maju 7cku a 8cku a vyssie. A nebudu si ju kupovat ludia s Androidom sami od seba.. ked teraz mas lacne android mobily s edge2edge displejom..co je krajsie..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

napr. moja priatelka si ho ide kupit, je maly, vykonny a akurat do ruky, super alternativa k s10e

nevidim na nom ziaden problem, ze neprinasa nic revolucne? to ani nikto od SE necakal, ze je to pozliepany telefon z niekolko XY modelov?
no a co? ved takto to funguje vsade

Samsung chrli model za model mesiac co mesiac a vsetko je pozliepane z komponentov ktore im lezia skladom

navyse tam dali A13 takze nerobil ikompromisy :)
jackb
Redeemer
Redeemer

po tom co som si kupil prve SE, a zacalo naraz prichadzat vela iPhonov naraz, tak som sa v tom stratil: z ktoreho ma design zadneho fotaku s vystupenou sosovkou?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

No už 6ka mala jemne vystúpený foťák ale inak to SE vyzerá ako 7/8.
jackb
Redeemer
Redeemer

Vdaka. Vcera vecer som pozeral obaly a predajcovia na amazone este nemali SE 2nd gen ako moznost. Dnes uz to tak je.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Vsetky z 8 ti tam budu pasovat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

cinges napísal:Porovnaj to s pixelom 4a za rovnaku cenu v US.
Ziaden android telefon nema 4+ rokov podporu. Ani pixel. bezpecnostne updaty su pekna vec, ale tie ma aj 7 rokov stare apple zariadenie..
SE vidim ako mobil pre tych, co chcu mat iphone.. a nemaju 800e na iny iphone.. Ja by som ho hned zobral napr. pre mamu. Lebo viem, ze ho nerozbije a s prehladom vydrzi 4 roky a mobilu nebude nic. Toto si nijak neviem predstavit u samsungu, huawei, kludne aj za 400e.
Kludne napis, iny mobil za rovnaku cenu, v com bude lepsi.. a kludne reaguj na vsetko, na to to forum je..
asi si myslel pixel 3a, nie? 4a pokial viem este neexistuje.
pixel 3a je asi jeden z najhorsich telefonov podla mna, ale velmi dobre sa porovnava s iphone se 2 lebo ma tiez neuveritelne zastaraly dizajn a jedine zaujimave je na nom fotak.

preco nepozriet xiaomi mi note 10 alebo samsung a71? alebo aj lg g8s?

k updatom, mas pravdu, preto je argument ze iphone je lepsi kvoli updatom uplne odveci. aj android aj iphone dostavaju updaty a absolutne neni pravda co si pisal ze android mozes po roku zahodit lebo nebudu updaty.

k rozbijaniu... to je asi u kazdeho ine, manzelka napriklad roztrieskala 2 iphony (4 a 5), potom si kupila budgetovy xiaomi a uz 4 roky rozprava ako je to neznicitelny telefon, lebo jej furt pada na zem a stale mu nic neni.

ale nemam zaujem pokracovat v tejto debate, nema to zmysel, apple ma jasny target audience a ti si ten iphone se2 kupia aj keby to v reali bol iphone se a na nom fixkou pripisana dvojka. a mozem ja davat akekolvek alternativy a pisat argumenty, nic to nezmeni.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Keď to porovnám z dnešnými edge-to-edge mobilmi, tak mi táto "novinka" vôbec nedáva zmysel. Ale keď vidím tu cenu, 5 ročnú apple podporu z novým výkonným cpu a v tejto situácii kde v USA tuším dostávajú ľudia nejaké dotacie/podpory(?), tak si myslím že to bude trhák. Plus ešte značky ako Xiaomi, Oneplus tento rok extrémne zdraželi a "budget" vlajky sa úplne vytratili z trhu.
jackb
Redeemer
Redeemer

zmysel to dava obrovsky: segment ludi, ktori nechcu obrovske telefony, ktori chcu TouchID, alebo FaceID im nevyhovuje, nie su fanboys, ktori na vlajkovu lod stoja kazdy rok v rade, ale pockaju si na telefon, ktory im vyhovuje najviac...
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

A hlavne to má veľký zmysel pre firmy.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Presne Filip, akurát som to chcel napísať. Firmy ale takisto aj rodičia detí ktoré chcú iPhone a otravujú s tým rodičov. Poprípade ženy tiež nemajú radi veľké telefóny. Ale kedže je to iPhone ... každý zabudne na to akú to má bradu a čelo ... nie každý to chce riešiť. Väčšina užívateľov chce ten iPhone používať :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Správne a mamina si už robí zálusk. [emoji6]
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

bavime sa tu o generacnej vymene modelu, ktory bol predstaveny v roku 2016, v roku 2020 prisla jeho druha verzia - za mňa je všetko v absolutnom poriadku :)

Prináša súčasný procesor v podobnom tele, v akom bol predstaveny, takze stale je to prave SE ako ho poznáme

nie je to niečo úplne iné s rovnakým názvom, model ostal verný svojmu menu a svojím parametrom

samozrejme, bolo by oveľa krajšie ak by priniesol edge to edge display o veľkosti 4,7" (ja osobne na to niekde v kútiku duše stále čakám)
ale už by to zrejme nestálo 500 eur :)

a nie každý chce face id a edge to edge, je dôležité mať v portfóliu aj "obyčajný" model

veľa ľudí na toto čakalo :)
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Ahojte, chalani mám takýto problém. Je nejaká možnosť, ako dostať hudbu z PC (Windows) do mobilu bez káblu ? Lebo som si stiahol jeden album ( nie, nejde o pirátenie, bola to predobjednávka dostal som kód na stiahnutie, inak si platím Apple music), ale neviem ho dostať do mobilu lebo mám iPhone ku ktorému kábel nemá klasické USB. Proste nemám lightning na USB a moj PC nemá USB C. Tento album by som chcel dať do mobilu aby som si ho potom mohol pustiť v aute.
Takže moja otázka znie či existuje nejaká alternatíva ako to dostať do mobilu. Keby to nahrám na cez PC na iCloud a potom cez mobil stiahnem, fungovalo by to?

Ďakujem za rady :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Wireless sync je uz roky rokuce. Obe zariadenia su na rovnakej sieti, iPhone sa nabija a cez iTunes by to malo ist. Iba na instalaciu noveho iOS cez iTunes musi byt pripojeny kablom, ale mozno aj to sa uz zmenilo

6 rokov stare, design na zmenil, robi to na Macku, ale rovnako to ide na PC. S Linuxom som to ale neskusal

fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

maiikY napísal:Ahojte, chalani mám takýto problém. Je nejaká možnosť, ako dostať hudbu z PC (Windows) do mobilu bez káblu ? Lebo som si stiahol jeden album ( nie, nejde o pirátenie, bola to predobjednávka dostal som kód na stiahnutie, inak si platím Apple music), ale neviem ho dostať do mobilu lebo mám iPhone ku ktorému kábel nemá klasické USB. Proste nemám lightning na USB a moj PC nemá USB C. Tento album by som chcel dať do mobilu aby som si ho potom mohol pustiť v aute.
Takže moja otázka znie či existuje nejaká alternatíva ako to dostať do mobilu. Keby to nahrám na cez PC na iCloud a potom cez mobil stiahnem, fungovalo by to?

Ďakujem za rady :)
Potrebuješ appky: VLC a Google Drive (odskúšané)
Presuň súbory na Google Drive, označ tie skladby, tri bodky, otvoriť v aplikácií, tam by si mal mať VLC alebo bude schované - klikni na upraviť akcie a povoľ ho, klikneš Kopírovať do VLC a ono sa ti to tam stiahne. A budeš to mať vo VLC a cez to to môžeš spúšťať. :)
Napísať odpoveď