Spotify
Re: Spotify
Nerozmysla niekto nad tidal hifi family?
Odoslané z Mi MIX 2S pomocou Tapatalku
Odoslané z Mi MIX 2S pomocou Tapatalku
Využil by som to keď počúvam z mobilu na bluetooth slúchadlách?
Hľadám 1 miesto v premium family 
Ahojte,
neviem ci mi niekto poradi. Potreboval by som funkcny postup/software na stiahnutie hudby zo spotify do mp3. Mam zaplateny premium, no v aute bohuzial nemam moznost pocuvat spotify, tak by som si rad daval mp3 na disk v aute.
Vdaka.
neviem ci mi niekto poradi. Potreboval by som funkcny postup/software na stiahnutie hudby zo spotify do mp3. Mam zaplateny premium, no v aute bohuzial nemam moznost pocuvat spotify, tak by som si rad daval mp3 na disk v aute.
Vdaka.
Logicky su ulozene pesnicky v spotify sifrovane. S tym nespravis nic. Skor si ich v spotify uloz do offline modu a potom prehravaj cez mob, atd.
viem ako su ulozene. No ako pisem, potrebujem ich v mp3. Skusal som zopar convertorov, ziadny nefungoval 100%
z najväčšou pravdepodobnosťou niečo také možné ani nebude, už len z princípu, že by tým pádom Spotify prichádzalo o kšeft. Aktivujem si free premium, teraz na tri mesiace, posťahujem bohatú databázu songov, vytiahnem si ich do mp3 a potom zruším premium. Blud.
a čo to máš za auto/autorádio ak tam nevieš počúvať spoty jedným zo spôsobov carplay/androidauto, bluetooth, aux výstup, transmitter ale máš tam disk? (hdd?)
a čo to máš za auto/autorádio ak tam nevieš počúvať spoty jedným zo spôsobov carplay/androidauto, bluetooth, aux výstup, transmitter ale máš tam disk? (hdd?)
-
starysomar
Hardcore addict
Čo znamená "nefunguje na 100%" ?
Sidify Spotify Music Converter nepomôže?
Alebo TunesKit Spotify Converter
Sidify Spotify Music Converter nepomôže?
Alebo TunesKit Spotify Converter
Tie konvertery fungujú tak, že to vezme názov pesničky, dĺžku songu, veľkost súboru, a hľadá to najbližšie zhody na kadejakých pofidérnych stránkach a sťahuje to MP3-ky. Tiež som to pred asi 5+ rokmi skúšal, výsledok katastrofa. Kopa songov zlá kvalita, obrovské množstvo úlne iné pesničky (vyslovene že miesto svetoznámeho songu gruzínska ľudovka, a pod.). Nestojí to ani za skúšku.
Nič také ako dekóder pre Spotify asi neexistuje. Je to len tento princíp, sťahovania podľa teoretickej zhody.
Nič také ako dekóder pre Spotify asi neexistuje. Je to len tento princíp, sťahovania podľa teoretickej zhody.
tak si kup fm transmitter a môžeš pocuvat z mobilu na reprakoch v aute
Tak som to riešil aj ja, ale je pravda, že je to otrava, manuálne to zapínať. USB predsa hrá kvázi samo po naštartovaní.
To vie aj transmitter. Mám xiaomi roidmi 3s a automaticky sa mi po naštartovaní spojí s mobilom a spustí ľubovoľnú aplikáciu na hudbu, ja mám samozrejme nastavené spotify.
Doriesene. Kupil som tuneskit. Nestahuje to mp3 z netu, ale nahrava. Dam si vecer playlist so 100 songami, rano mam z toho mp3, takze pohoda.
wow, 100 songov za noc... to ozaj nie je jednoduchsie to postahovat z torrentov ci nejakeho sharu?
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2020, 9:30)
este si za to aj platil
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2020, 9:30)
este si za to aj platil
Nemáte niekto niekde aktuálne 1 voľné miesto v rodinke?
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Už nič 
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Jo, už som tam, zabudol som upraviť príspevok.
-
twardykamen
Medium Professional
hladam miesto v rodine.urgent