Spotify
Re: Spotify
lukas: A čo argumenty, čo píšem vyššie? Buď kvalita zvuku (pri 480p a menej katastrofálna), alebo to, že ti miesto 3:30 min. songu pustí 7 minútový klip, s introm, vsuvkou v strede a outrom?
(neviem či to takto funguje, preto som sa vyššie pýtal, že či áno)
(neviem či to takto funguje, preto som sa vyššie pýtal, že či áno)
Hensym daj nejaký song čo má buď 480p alebo dačo čo má 7 minútový klip.
Mne to aktuálne nepríde že by to bola zberba všetkého. Ale klasicky knižnica hudby (Apple Music, Spotify, etc.)
Mne to aktuálne nepríde že by to bola zberba všetkého. Ale klasicky knižnica hudby (Apple Music, Spotify, etc.)
Daj niečo konkrétne aby som to vyskúšal. Tiež ma to zaujíma.
Inak má to rovnakú kvalitu zvuku ako Apple Music čo som si hneď všimol, že zvuk je ako keby „plnší“ oproti Spotify ... jediné 2 dôvody čo ma držia pri Spotify je skvelé odporúčanie songov a spotify connect - keď počúvam dačo na mobile a bez starostí viem 2 klikmi prepnúť napríklad na pc …
Odporúčanie hudby verím že bude mať asi YTM lepšie nakoľko Google služby vďaka ich zbieranie dát celkom vyhrávajú… len zas počúvam na pc a chcem v rovnakej skladbe/playliste,atď pokračovať na inom zariadení .. hold nedá sa a toto vidím osobne ako veľké mínus.
Odporúčanie hudby verím že bude mať asi YTM lepšie nakoľko Google služby vďaka ich zbieranie dát celkom vyhrávajú… len zas počúvam na pc a chcem v rovnakej skladbe/playliste,atď pokračovať na inom zariadení .. hold nedá sa a toto vidím osobne ako veľké mínus.
480p som fakt nehľadal dlhšie ako 5 sekúnd, proste ma napadol nejaký starší interpret, tak trebárs Metallica - Enter Sandman. Ale som si istý, že obrovské percento songov po roku 2000 nemá väčšiu kvalitu ako 480p. Trebárs klipy od LP remastrovali do HD iba minulý rok, a aj to iba jeden album (na 20. výročie).
Čo sa týka klipov dlhších ako song, napr.:
Green Day - Wake Me Up When September Ends
Lil Nas X - Old Town Road (aj keď ten má aj kratšie video, ale onedávna malo menej views ako to dlhšie)
Michael Jackson - Smooth Criminal
isto ich je veľa, píšem len čo ma napadlo
Čo sa týka klipov dlhších ako song, napr.:
Green Day - Wake Me Up When September Ends
Lil Nas X - Old Town Road (aj keď ten má aj kratšie video, ale onedávna malo menej views ako to dlhšie)
Michael Jackson - Smooth Criminal
isto ich je veľa, píšem len čo ma napadlo
Vyskúšal som na rýchlo Green Day - Wake Me Up When September End.
Video ma niečo cez 7 minút. No ak vypnem videoklip tak sa samotná skladba automaticky skráti na cca 4:30. Kvalitu skúsim vyskúšať neskôr keď prídem domov.
Video ma niečo cez 7 minút. No ak vypnem videoklip tak sa samotná skladba automaticky skráti na cca 4:30. Kvalitu skúsim vyskúšať neskôr keď prídem domov.
Takto nejak by som to zhrnul.
Proste za mňa plnohodnotná konkurencia AM/Spotify.
Autoeditácia príspevku po 3 min 28 sek:
A čo sa týka aplikácie v mobile tak sú tam 2 možnosti buď s videoklipom alebo len skladba a vieš si prepínať medzitým (ale nejde to plynule vždy začne ako keby odznova) a taký smooth criminal keď som zvolil najlepší výsledok tak mi ako video klip dalo nejakú „shortened version“ ktorá mala 4:11 zatiaľ čo teda skladba ako taká má 4:18.
Edit 2: A čo sa týka napríklad toho Green Day - Wake Me Up When September End tak ak som na možnosti s klipom tak automaticky začína od 1:52.
Proste za mňa plnohodnotná konkurencia AM/Spotify.
Autoeditácia príspevku po 3 min 28 sek:
A čo sa týka aplikácie v mobile tak sú tam 2 možnosti buď s videoklipom alebo len skladba a vieš si prepínať medzitým (ale nejde to plynule vždy začne ako keby odznova) a taký smooth criminal keď som zvolil najlepší výsledok tak mi ako video klip dalo nejakú „shortened version“ ktorá mala 4:11 zatiaľ čo teda skladba ako taká má 4:18.
Edit 2: A čo sa týka napríklad toho Green Day - Wake Me Up When September End tak ak som na možnosti s klipom tak automaticky začína od 1:52.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ešte, vie niekto overiť kvalitu zvuku, čítal som, že nepodporuje 320kbps, len nižšie.
Kvalita zvuku je podľa všetkého AAC 256kbps čiže to isté čo má Apple Music.
Spotify Premium má 320 tuším, alebo?
Čo mne zatiaľ najviac vadí na YTM je, že si do offline viem stiahnuť len 100 skladieb.
Hej ale v OGG a z mojej štúdie by práve 256kbps AAC malo byť lepšie alebo minimálne rovnaké ako práve 320kbps OGG.
cauko,
ak mam premium a prechadzam na FAMILY, ostanu mi playlisty ako su alebo budem mat ucet prazdny?
ak budeme vo FAMILY traja, uvidim playlisty aj ostatnych a naopak?
ak mam premium a prechadzam na FAMILY, ostanu mi playlisty ako su alebo budem mat ucet prazdny?
ak budeme vo FAMILY traja, uvidim playlisty aj ostatnych a naopak?
-
ja_som
Star
Ostane ti všetko ako máš, a nevidíš, pokiaľ ti ho oni nenazdieľajú. Ale myslím, že tam je možnosť nejakého rodinného playlistu, ktorý má skladby podľa toho čo všetci počúvajú.
okej super
dik
dik
-
ja_som
Star
Tak som sa pustil do testovania YTM, preniesol som si playlisty zo Spotify do YTM pomocou tejto služby https://www.tunemymusic.com/ je bezplatná pokiaľ prenášate do 1500 skladieb na jedenkrát. Našiel som aj inú službu, ale pýtala peniaze hneď pri pokuse o prenos.
Niekto tu spomínal možnosť stiahnutia len 100 skladieb, mám playlist s takmer 1000 skladbami (pri prenose mi z nich nenašlo asi 60) a momentálne prebieha sťahovanie skladby 481.
Ešte potrebujem aplikácie na W10 a Mac, našiel som túto https://ytmdesktop.app/ len neviem, či má možnosť stiahnutia skladieb.
Niekto tu spomínal možnosť stiahnutia len 100 skladieb, mám playlist s takmer 1000 skladbami (pri prenose mi z nich nenašlo asi 60) a momentálne prebieha sťahovanie skladby 481.
Ešte potrebujem aplikácie na W10 a Mac, našiel som túto https://ytmdesktop.app/ len neviem, či má možnosť stiahnutia skladieb.
Mne to našťastie takto nefunguje. V aute mi z mobilu hraje iný playlist, v práci cez win appku v pracovnom PC hraje iný pracovný podcastový playlist, po práci sadnem do auta a opäť hraje hudobný playlist z mobilu. Iba ak počas pracovnej doby v mobile zapnem Spotify súčasne s appkou v pracovnom PC, vtedy sa do mobilu zvykne natiahnuť pracovný podcastový playlist a ten začne hrať aj po práci v aute. Teraz som skúsil po dlhšej dobe zapnúť Spotify na domácom PC a je tam natiahnutý úplne iný playlist.ja_som napísal: 27 feb 2021, 15:34Ja na Spotify fungujem už niekoľko rokov, a niektoré veci ma začínajú hodne iritovať. Napríklad, z telefónu v aute si pustím jeden playlist, keď prídem domov/do práce chcem si pustiť, pokračovať v inom playliste ale program sa automaticky prepne do playlistu a na skladbu, ktorá mi hrala v telefóne. Toto je pre mňa najväčší problém Spotify.
-
ja_som
Star
No hej, ono sa to "prepája" ak sú zariadenia pripojené k rovnakej sieti a spustené aplikácie. Čo sa u mňa stáva často, keďže si musím nazdieľať internet z mobilu na stiahnutie hudby a alebo počúvanie, aby to nešlo cez firemný net, ITčkar má s tým problémy, nechápem prečo 
Jednoduchým riešením by bola možnosť proste vypnúť toto prepájanie s ostatnými zariadeniami, ale o tom môžem len snívať, keďže ako som písal Spotify "počúva svojich užívateľov", ale nerobí ani prd.
Jednoduchým riešením by bola možnosť proste vypnúť toto prepájanie s ostatnými zariadeniami, ale o tom môžem len snívať, keďže ako som písal Spotify "počúva svojich užívateľov", ale nerobí ani prd.
Mne sa ta funkcia paci a irituje ma ked mi na aktualnom zariadeni nepokracuje playlist z predchadzajuceho 
No aj tak by bolo najlepsie keby bola moznost volby, aby bol spokojny kazdy uzivatel.
No aj tak by bolo najlepsie keby bola moznost volby, aby bol spokojny kazdy uzivatel.
-
ja_som
Star
Ak by to fungovalo stále, že prídem z auta do práce, pokračuje hudba z auta. Odídem z práce, sadnem do auta a hrá mi čo som počúval naposledy v práci, tak s tým problém nemám. Ale bohužiaľ to tak nefunguje. A návrh na túto možnosť majú na fóre od roku 2014, s riešením "zatiaľ nie".