Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
To prvé je funkcia aby si jednou rukou dostal na vrchnú časť display-a.
Volá sa "reachability" alebo v slovenčine by to malo byť preložené ako "dosah". Stačí zadať do vyhľadávania v nastaveniach.
Čo sa týka toho druhého asi nechápem čo chceš. Chceš aby ti vypĺnalo heslá v podstate bez overenia, áno? To veru nie som si či je možné.
Čo sa týka toho druhého asi nechápem čo chceš. Chceš aby ti vypĺnalo heslá v podstate bez overenia, áno? To veru nie som si či je možné.
-
yoggy
Ta jednotka nastane vtedy ked sa dvakrat dotknes home buttonu.
Moja chyba.
dobre chalani ide to! Prvá vec vypnutá
v chrome vám nerobí to touch heslo tiež?

Inak neviete preco sa mi zda 120Hz displej na Samsungoch plynulejsi ako na iPad Pro? Tohtorocne iPhony su pre mna cold uz len kvoli absencii 120Hz displeja, ale Samsung asi robi nieco lepsie.
-
DanielDevil
Addict - Príspevky: 3098
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako to má samsung, ale myslím že iPad to má tak, že nebeží stále na 120hz ale prepína si frekvenciu podľa potreby...žiaľ, pri iPhonoch dostalo tento rok prednosť 5G, ktoré pre náš trh nie je také zaujímavé
Hej, ipad to prepina, technologiou promotion. Dokonca display vie ist 24/25/30/snimkov za sekundu ked pozeras video, podla toho, ake je to video. tiez na iPade mi to pride, ze to nie je az take plynule ako clovek ocakaval, na druhu stranu je to strasne velka plocha a na iphone to bude mozno vyzerat inak..
nedodava applu displeje samsung?
nedodava applu displeje samsung?
Nemáte niekto podobný problém? Dnes som iPad nemal v podstate ani v rukách, no podľa grafu som prezeral 15 hodín xda forum. Mám to iba na iPade, na iPhone som to zatiaľ nespozoroval.
Caute, rychla otazka. Pocul som, ze sa da niekto v mobile oznacit nieco ako emergency kontakt a dozvoni sa ti aj ked budes mat vypnuty zvuk. Chcem si to dat na frajerku. Neviete kde to je? Vdaka
jj da sa to, pouzi google preboha
Myslím, že cez apku ZDRAVIE si to nastavíš v mobile.
Ja to mám v nastaveniach v kolónke SOS.
Nastavenia > Nerušiť > Povoliť telefóny od...
Ovšem neviem úplne ako to je v prípade, že máš len prepnutý ten switch
Ovšem neviem úplne ako to je v prípade, že máš len prepnutý ten switch
No ved toto, nefunguje to vtedy lebo jedna vec je mod nerusit a druha ten cerveny switch.
Pozeral som to aj v sos casti, ale tam tie tiesnove kontakty, to je na 112 predvolby krva skupina a pod.
Cize zatial som neprisiel stale ako na to.
Zjavne to nebude možné, ten HW swtich je nadradený tomu režimu nerušiť.
Ale riešenie je kúpiť si Apple Watch ;D
----
Čo inak vravíte na M1 procesory? Včera som spravil výmenu z 2018 MBP (síce vtedy tej výkonnejšej rady) na aktuálny M1 mac. A to je 1000:1.
Mám aktivovaný Apple Arcade a je tam hra Beyond a Steel Sky ktorá na max na tom intely mala dosť problémy. M1 to dáva úplne bez problémov a pritom to nie je optimalizované ešte na Apple Silicon.
Ale riešenie je kúpiť si Apple Watch ;D
----
Čo inak vravíte na M1 procesory? Včera som spravil výmenu z 2018 MBP (síce vtedy tej výkonnejšej rady) na aktuálny M1 mac. A to je 1000:1.
Mám aktivovaný Apple Arcade a je tam hra Beyond a Steel Sky ktorá na max na tom intely mala dosť problémy. M1 to dáva úplne bez problémov a pritom to nie je optimalizované ešte na Apple Silicon.
Dá sa nejak na trvalo na iphone vypnúť live photo? Vždy na to pri otvorení appky zabudnem a v nastavení som to nejak nenašiel.