fildinko vďaka za tip, ale ako som písal vyššie, takto to nepôjde. Obávam sa, že si jednoducho nezmením fb na dark mod
Re: Facebook
Na mobile apku nemám, chodím cez m.facebook a táto možnosť zmeny tam nie je, dokonca tam mám stále starý dizajn FB.
fildinko vďaka za tip, ale ako som písal vyššie, takto to nepôjde. Obávam sa, že si jednoducho nezmením fb na dark mod
Mam mesiac novy FB a v mobile na Androide mam tiez tmavy rezim (nastavenia - tmavy rezim).
Ja to tam ešte nemám
... Keďže mám Amoled, chcem tmavý režim všade kde sa dá
heker - ale to len messenger, ci?
Aj v FB aplikacii. V FB je to vpravo hore menu, dam nastavenia a sukromie, no a tam je potom tmavy rezim.
Tentokrat tam ja nic take nemam.
System mam nastaveny na tmavy rezim.
System mam nastaveny na tmavy rezim.
spúšťajú to postupne,nie je to plošné
Ahoj
Chcem sa spýtať ako to je s reklamou na Facebooku. Konkrétne s platbou, zadával som údaje s karty. Aj mi prišlo vyúčtovanie,ale ešte žiadne peniaze nestiahli. Vie niekto poradiť?
Chcem sa spýtať ako to je s reklamou na Facebooku. Konkrétne s platbou, zadával som údaje s karty. Aj mi prišlo vyúčtovanie,ale ešte žiadne peniaze nestiahli. Vie niekto poradiť?
trva to par dni az tyzdnov
Takže si to stiahnu sami? Už nemusím nič riešiť?
Ano, stiahnu si to neskor.
Chcem sa opýtať ked si chcem pozrieť na FB v pocitacovej verzii messengeru "hladanie v konverzácii" ktoré sa nachádzalo presne tam ako sú zmeniť motív,zmeniť emodži,upraviť prezývky atd, skrátka tam na pravo obrazovky, tak posledné dni to tam nie je a nemôžem to nikde nájsť. Vie mi niekto povedať kde sa to teraz nachádza?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem, či to zmizlo s príchodom novej verzie, alebo až neskôr, ale nevidím to tam ani ja, možno bug, možno zámer, počkal by som pár dní, prípadne zatiaľ skús využiť mobilnú verziu, tam to stále je...alebo teda už majú aj appku na Mac (neviem či aj pre Windows) a tam to je tiež
DanielDevil- díky za odpoved ja nemam messenger v mobile..V novej verzii ktoru uz mám pár mesiacov tak tam to bolo, pred pár dnami bola istá chyba v chate FB resp messengeru nedalo sa nikomu nič napísať a poslať, ukazovalo tam chybu pripojenia. Ako vravíš bud ten bug alebo zámer, čas ukáže. Každopádne ak vie niekto z fora čo sa stým "hladanie v konverzacii" stalo resp kde sa to nachádza nech dá vediet. Ja som hladal vsade kde ma napadlo ale nenašiel som to nikde.
-
DanielDevil
Addict
tak potom jedine cez tú appku na PC (pozri či je aj na Windows ak nemáš Mac). Je dosť možné, že je to bug, mne napríklad chodia už asi 3 dni správy zo všetkých stránok ktoré spravujem ako notifikácie (mám pomerne dosť klientov a je to otravné, ale tiež je to bug ktorý zatiaľ neopravili) a teda nie je to prvý ani posledný problém FB, majú toho naozaj dosť a ani sa nedá povedať, že poslednú dobu, lebo to trvá už dlho
Tak FB má teda viac chýb? pretože aj som písal pár známim a pár známim ženským ktoré poznám aj som posielal na FB ziadost a dlhsiu dobu nič, napísal som dotyčným ludom do chatu správu a síce ju odoslalo ale ludia si to neprečitali, može to byt sposobene nejakou chybou?
Ahoj, nakoniec som cez banku riešil platbu ktorá odišla asi 2 týždne dozadu. No a dnes mi zas prišlo upozornenie že mám zaplatiťKE10 napísal: 02 dec 2020, 17:22 Ahoj
-
DanielDevil
Addict
tak nie je to bug, už to písali aj v appke, že niektoré funkcie budú obmedzené, má to niečo spoločné zasa s nejakými EU pravidlamiBlastbit napísal: 12 dec 2020, 14:25 Chcem sa opýtať ked si chcem pozrieť na FB v pocitacovej verzii messengeru "hladanie v konverzácii" ktoré sa nachádzalo presne tam ako sú zmeniť motív,zmeniť emodži,upraviť prezývky atd, skrátka tam na pravo obrazovky, tak posledné dni to tam nie je a nemôžem to nikde nájsť. Vie mi niekto povedať kde sa to teraz nachádza?
DanielDevil- hej hej presne tak ale ze pracuju na tom aby boli obnovené tie funkcie.