lukas9206 napísal: 29 jan 2021, 22:19
Ale to nie sú problémy, len to nevieš používať. Každopádne dizajn je na grc, to uznávam.
neviem ci je toto spravna tema to riesit, ale nemyslim si ze mas pravdu. skratka je to limitacia systemu. chapem ze bezpecnost, sandboxing a podobne, ale niekedy je to o drzku.
ver mi ze to nie je tym neviem ipad pouzivat, proste to ze ipad nema nejake spolocne ulozisko ale kazda aplikacia ma vlastny priestor a navzajom mozu zdielat subory iba cez "share" button je uplne naprd ked sa tie 2 aplikacie navzajom nepoznaju. rovnako to ze apple velmi nepekne a monopolne obmedzuje niektore aplikacie, lebo si kindle aplikacia na ipad existuje a dokonca si tam vies aj prezerat katalog kniziek ale knizku si cez nu nekupis, pretoze apple to nedovoli, takze manzelka musi vzdy otvorit prehliadac, prihlasit sa na amazon, znova knizku vyhladat a potom si ju kupit...
to proste neni o tom ze ipad neviem pouzivat to je o tom ze apple potrebuje mat vsetko pod kontrolou a tym padom sa niektore veci bud nedaju alebo idu stylom "skrabem prave ucho lavou rukou".
mozno to vacsine nevadi, mozno sa ich taketo limitacie netykaju a potom jasne, ipad je super zariadenie, pravom najpopularnejsi tablet na trhu, no pre mna skratka nie je.
Autoeditácia príspevku po 2 min 17 sek:
deszka3 napísal: 30 jan 2021, 10:43
Ja som vlastnil iPad Air 2 takmer 4 roky a uplne bez problemov (telefon mam Android este predtym nez mi niekto vynada do Apple oviec

), je to o tom, ci si ochotny naucit sa zaobchadzat s iOS resp. iPadOS. Minuly rok som si hned po predstaveni kupil iPad Pro a iPad Air 2 putoval k bratovi. Tablet je uz 5 rokov kazdy den pouzivany, jedina vec na vymenu by bola len baterka, inak slape paradne (pouzivany hlavne na Youtube, browsovanie po nete). Ja osobne by som vazne popremyslal aj nad iPadom, ten by ti mal podla mojho nazoru dlhsie vydrzat ako nejaky Android tablet.
aj moja zena je s nim totalne spokojna, jediny dovod preco by to chcelo upgrade je ze vtedy sme kupili iba 16gb verziu, samozrejme apple nejaky slot na sd karty do svojho zariadenia neda, lebo ved 16gb za 100 eur je uplne v pohode, a teraz ked mame deti trochu starsie a chcu sa na tablete hrat tak neni kam hry stahovat.