Vsetko okolo YouTube

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vsetko okolo YouTube

Príspevok od používateľa heker »

Kolko to stoji? Mozno kamarat s iPhonom by sa pridal.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nemá niekto voľné miesto v YouTube premium family? Pripadne môžeme vytvoriť novú rodinu. Stojí to 14,49 a v rodine môže byť tuším až 6 ľudí. Premium vie nahradiť aj Spotify, takže niekomu to môže prísť vhod.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

heker napísal: 11 jan 2021, 9:59 Lenze Vanced je pre Android, nie je pre iPhony ani AndroidTV.
Na androidTV je appka SmartYoutube

https://smartyoutubetv.github.io/
heker
Redeemer
Redeemer

Diky, nevedel som o tom. Kedysi som aj hladal a nic nenasiel. Vyskusam a dam vediet, ze ci funguje.
jukel
Professional
Professional

funguje :) použivam denne
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Si aj lognutý na svoj účet? Funguje v pohode?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na väčšine zariadení to už nefugnuje, mne aspoň nie. Ale dlho to fungovalo dobre. Ale je zase iné niečo, dá sa aj prihlásiť, aj s viacerými účtami naraz, generuje tak isto youtube tv službu, už sa dá aj spárovať s telefónom, je to rýchle a reklamy žiadne:

Kód: Vybrať všetko

https://github.com/yuliskov/SmartTubeNext
A ešte sa tam dajú blokovať veci ako intro, kde sa len rozpráva, pri hudobných videách, funguje to veľmi veľmi dobre. Je to na televízory nie na mobily a tablety, na tie sú iné dobré aplikácie. Oproti pôvodnej aplikácii to vyzerá dosť slabo ale sa to stále vylepšuje a hlavne funguje!

Na mobily je naj asi youtube vanced alebo newpipe.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Ak máte F-Droid, tak existuje aj NewPipe alebo SkyTube. Inklinujem k týmto, keďže sú open-source.

A Android potrebuje celkovo blokovač, okrem iného kvôli reklamám v appkách celkovo, existuje napríklad Blokada alebo Adaway (na nerootovanom zariadení funguje štýlom VPN). Prípadne nemusí byť ani soft, stačí si spraviť vlastný list na NextDNS a to použiť formou DNS over HTTPS alebo DNS over TLS priamo v Androide.

A samozrejme taký Firefox pre Android podporuje rozšírenia, vrátane uBlock Origin.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja som skúšal Blokada ale možno som niečo nenastavil dobre ale youtube reklamy mi idú cez oficiálnu aplikáciu youtube na androide. Už dávnejšie som to skúšal s tým istým výsledkom, nefungovalo to.

Zatiaľ na telefónoch asi najlepšie vanced alebo newpipe. Firefox s ublock tiež ok, možno je to pomalšie ale zase blokuje všade všetky reklamy, aj na youtube.

A DNS blokácia pri youtube reklamách nefunguje.
jukel
Professional
Professional

Na mobile aj na PC použivam Brave browser. Ten ma adblock priamo v sebe, youtube v pohode bez reklam. Na androidTV použivam vacsinou ten SmartYoutubeApp, uplne vsetko bez problemov

Na PC mam v prehliadači ešte aj doplnok SocialFixer a ten na FB funguje skvelo, viete vyfiltroat reklamy, navrhy atd. Dokonca skryva aj prispevky o COVIDe
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Mam 3 miesta volne, ak by dakto chcel. 24e rocne.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Cauko, nema niekto nahodou volne miesto v rodine? Uz mam plne zuby byt v rodine s ludmi z celeho sveta, kde hlava rodiny zapina a vypina premium ako sa mu zachce 😅
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Ja mam, napis.
heker
Redeemer
Redeemer

Rad by som dal info do eteru pre tych, ktori pouzuvaju YouTube Vanced, teda Android aplikaciu na YT bez reklam. Kedze YT spravil aktualizaciu 2 dni dozadu a znefunkcnil aplikaciu, tak je tu nova verzia. Mne je cez Vanced Manager nenaslo, ale rucne je vsetko ok.

Teda ak mate staru verziu, tak treba dat odstranit data+udaje v nastaveni aplikacie (androidacke nastavenia - aplikacie - odstranit data & odstranit udaje), odinstalovat Vanced MicroG, Vanced Manager aj Vanced YouTube. A potom nainstalovat novu verziu z webu MicroG a YouTube Vanced, pripadne kto chce, tak aj Vanced Music (YouTube Music). Vsetko funguje ako ma, aj prihlasovanie a personalizovane navrhy/videa.

Link - https://vancedyoutube.org/

Tu je verzia pre iOS - https://vancedyoutube.org/vanced-youtube-for-ios/
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Díky moc, už som myslel, že je to mŕtve
heker
Redeemer
Redeemer

Uz to blokli opat. Teraz vysla verzia 18.16.37, ale neslo mi ju nahodit. Aj na XDA fore ci kde to sa stazovali. Tak uvidime. Bez prihlasenia to funguje, ale to je mi na nic, kedze nebudem mat svoje personalizovane playlisty a ine.
tyler91
King
King

Mne to zatiaľ funguje aj s prihláseným účtom
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja sa čudujem, že Vanced ešte stále funguje v takej miere, keď YT Premium stojí pomaly menej ako jedna káva (ja platím ak sa nemýlim 1,80 €). Teraz nerýpem, len sa úprimne čudujem - lebo aj minule som sa zamýšľal, že sa aj skostnatelé slovensko celkom posunulo, čo sa týka platieb za soft, služby, filmy a hry. Pirátstvo so streamovacími platformami, predplatnými a pod. kleslo o tisíce percent. Stále sme pozadu oproti svetu, ale je tam veľký progress oproti 10 rokom späť a pod.
tyler91
King
King

Jediné čo si platím je Spotify, Youtube Premium nahrádza Vanced v mobile a Smart Tube v Android TV a Netflix, Disney, HBO, Voyo, nahrádza Stream Cinema
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hensym napísal: 29 apr 2023, 0:51keď YT Premium stojí pomaly menej ako jedna káva (ja platím ak sa nemýlim 1,80 €)
Ako to vlastne funguje s family? Tiez to nekontroluju ako Netflix a Spotify? Lebo platim si par mesiacov premium a nepohrdol by som usetrit par eur.
Napísať odpoveď