Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
7 odpovedí na najčastejšie otázky o vakcíne proti COVID-19:
https://aprilmagazin.curaprox.com/7-odp ... -covid-19/
https://aprilmagazin.curaprox.com/7-odp ... -covid-19/
beardie - si to privolal 
Toto si tu len tak necham
https://dennikn.sk/2271463/ako-vyzera-o ... o/?ref=mpm
a to si zelal, aby rozdavanie respiratorov bolo bezproblemove a ja by som bol len prehnane pesimisticky.
https://dennikn.sk/2271463/ako-vyzera-o ... o/?ref=mpm
a to si zelal, aby rozdavanie respiratorov bolo bezproblemove a ja by som bol len prehnane pesimisticky.
akoze neboli hned v prvy den, ale budu az v piatok?
podla mna mali byt vsade kde ich v pondelok rano potrebovali uz v nedelu vecer. takze akykolvek cas po otvoreni skolskych budov je mission failed. ohrozeni sice mozu ostat doma sediet o pat dni dlhsie, no toto sa stat nemalo a nepridava to doveru v ochranu tych, ktori ju potrebuju najviac.
Tento graf môže byť pravdivý?
https://www.worldometers.info/coronavir ... /slovakia/
Keby áno, tak je situácia nie je až taká katastrofálna, aspoň čo sa týka aktívnych prípadov, tá krivka išla prudko dole ale možno že sú tam zadané nejaké ireálne čísla? Beriem to s rezervou, niečo bolo v správach, že niektoré čísla neviem kde boli mylné alebo zle rátané.
Počet úmrtí, no to zase dosť stúpa, to je samozrejme zlé.
https://www.worldometers.info/coronavir ... /slovakia/
Keby áno, tak je situácia nie je až taká katastrofálna, aspoň čo sa týka aktívnych prípadov, tá krivka išla prudko dole ale možno že sú tam zadané nejaké ireálne čísla? Beriem to s rezervou, niečo bolo v správach, že niektoré čísla neviem kde boli mylné alebo zle rátané.
Počet úmrtí, no to zase dosť stúpa, to je samozrejme zlé.
dovod je jasny, nebol po respiratoroch spolocensky dopytjackb napísal: 15 feb 2021, 22:36 podla mna mali byt vsade kde ich v pondelok rano potrebovali uz v nedelu vecer. takze akykolvek cas po otvoreni skolskych budov je mission failed. ohrozeni sice mozu ostat doma sediet o pat dni dlhsie, no toto sa stat nemalo a nepridava to doveru v ochranu tych, ktori ju potrebuju najviac.
ked je stat schopny vytvorit behom tyzdna a pol 6000 testovacich miest a zasobit ich tovarom, tak nie je problem na stovky skol doviezt respiratory
ak by to Matovic chcel, tak by poziadal armadu a dalsie zlozky statu o sucinnost
on ale sleduje iny ciel, ktory vyhovuje jemu, nie spolocnosti
Toto čo tu máme dnes je len taký o ničom lockdown, potraviny plné, parkoviská pred nimi tiež, cesty skoro tak isto plné ako keď sme o víruse ani nepočuli. Toto nevyzerá ako uzavretie, len čiastočne.
Buď by toto bolo treba kontrolovať, čo sa veľmi nedeje, takže ľudia kašlú na zákazy alebo potom môžeme otvoriť všetko alebo väčšinu prevádzok.
Skoro vôbec sa nekontroluje zákaz vychádzania, preto toto nemá žiaden efekt, každý si robí čo len chce veď nikto nikde nikoho nekontroluje. Tu je zákaz vychádzania len na papieri.
Buď by toto bolo treba kontrolovať, čo sa veľmi nedeje, takže ľudia kašlú na zákazy alebo potom môžeme otvoriť všetko alebo väčšinu prevádzok.
Skoro vôbec sa nekontroluje zákaz vychádzania, preto toto nemá žiaden efekt, každý si robí čo len chce veď nikto nikde nikoho nekontroluje. Tu je zákaz vychádzania len na papieri.
Cesar.. presne na tento graf bola tá vlna kritiky všade na internete aj v správach. Podľa všetkého sa medzi pozitívnych rátali iba PCR pozitívne prípady, ale medzi vyliečených PCR+Ag prípady. Posledné dni nereportujú žiadne vyliečené prípady, čiže buď prišli na nejakú metodiku a idú to vyrovnať alebo toto hlásenie úplne vypustia.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas to vyzeralo minuly tyzden takto.
Detiska sa v skole stretavat nemozu, ale na kopceku medzi panelakmi uz ano, samozrejme bez rusok a bez odstupov. Obdalec debatujuci rodicia. Potom nech sa necuduju, odkial to asi tak mohli chytit.
Detiska sa v skole stretavat nemozu, ale na kopceku medzi panelakmi uz ano, samozrejme bez rusok a bez odstupov. Obdalec debatujuci rodicia. Potom nech sa necuduju, odkial to asi tak mohli chytit.
Veď toto, všetko by sa mohlo aj otvoriť, takto len zbytočne krachnú kaderníctva, železiarstva a ostatní čo nemôžu mať otvorené.
Alebo treba prísne dodržať zákazy, čo sa ale nedeje, tak načo toto celé divadlo? Nikto nič nedodržiava.
A v televízii minister zdravotníctva nevie prečo toto nefunguje. Lebo to nikto nedodržiava alebo len malé percento ľudí.
Alebo treba prísne dodržať zákazy, čo sa ale nedeje, tak načo toto celé divadlo? Nikto nič nedodržiava.
A v televízii minister zdravotníctva nevie prečo toto nefunguje. Lebo to nikto nedodržiava alebo len malé percento ľudí.
-
hojko
Site Admin
Mek: K tomu co vidim na fotke netreba lockdown, tam staci jeden bager a za hodinku ten kopcek zarovnat so zemou 
no ale to nikto nevie co by sa dialo keby vsetko otvorili... je dost mozne ze kadernictva a zeleziarstva by krachovali uplne rovnako, lebo po 3 tyzdnoch co by boli otvorene by tam nemal kto obsluhovat lebo vsetci by boli doma chori... nemocnice ktore uz teraz su dost preplnene tak by skolabovali uplne a tie kriticke pripady co musia byt na umelom dychani by rovno vozili do marnice.Cesar napísal: 16 feb 2021, 12:40 Veď toto, všetko by sa mohlo aj otvoriť, takto len zbytočne krachnú kaderníctva, železiarstva a ostatní čo nemôžu mať otvorené.
to ze sa teraz mame zle neznamena ze sa nemozeme mat este horsie. a to ze vsetky tie opatrenia a obmedzenia nas covidu nezbavili neznamena ze vdaka nim na tom nie sme ovela horsie ako sme mohli byt.
-
harrison314
Hardcore addict
Na to je dobry priklad Polsko, uvolnilo opatrenia a https://svet.sme.sk/c/22596459/party-v- ... tatry.html.
hej, pretoze predavacky z lidlu teraz kapu po tisicochaacid napísal: 16 feb 2021, 13:33po 3 tyzdnoch co by boli otvorene by tam nemal kto obsluhovat lebo vsetci by boli doma chori...
kapat nekapu ale chore su. tebe sa to este nestalo? mne naposledy v sobotu ze som stal v rade v bille, jedna pokladna otvorena hromada ludi tam, samozrejme niekto mal potrebu sa postazovat pokladicke a ta mu len velmi apaticky oznamila ze s tym nema co robit lebo dvaja kolegovia co mali prist neprisli kvoli chorobe tak su na celej pobocke dvaja ludia.
Zajtra mám u zubára dentálnu hygiénu..vystačím si i bez testu ?
ak si ju planujes robit sam tak urcite.
ak ides k niekomu kto ti ju bude robit, tak dost pochybujem. ja by som urcite na seba nenechal pol hodinu z blizka dychat mozno nakazeneho cloveka...
ak ides k niekomu kto ti ju bude robit, tak dost pochybujem. ja by som urcite na seba nenechal pol hodinu z blizka dychat mozno nakazeneho cloveka...
uprimne, nestalo, v mojom lidli su 2, max 3, pokladne vzdy, nic viac od nich necakamaacid napísal: 16 feb 2021, 14:19 kapat nekapu ale chore su. tebe sa to este nestalo? mne naposledy v sobotu ze som stal v rade v bille, jedna pokladna otvorena hromada ludi tam, samozrejme niekto mal potrebu sa postazovat pokladicke a ta mu len velmi apaticky oznamila ze s tym nema co robit lebo dvaja kolegovia co mali prist neprisli kvoli chorobe tak su na celej pobocke dvaja ludia.
v tescu len samoobsluzna
ale tak nejak globalne si myslim, ze ak to prezivaju obchody, obcas s problemami, ale prezivaju, tak v zeleziarstve, kam chodi menej ludi, to nebude vaznejsie
Co je podla vas za celosvetovym poklesom novych covid pripadov? Podla https://www.worldometers.info/coronavirus/ pocet novych pripadov sa za cca posledny mesiac znizil 2,5 krat. Premorenie? Ine pandemie tiez netrvali vecne a to neboli ani vakciny. Pritom Covid tu mame uz vyse roka. Fakt si pozrite ten graf na worldmeters. Ten pokles je dost prudky.