Áno mierim na tie pripoistenia, živel, zver a čelné sklo potrebujem. Preto sa pýtam, či niekto nemá skúsenosť práve s týmto...hodil som to do tejto témy lebo sa to viaže na PZP.hojko napísal: 24 feb 2021, 21:19 Tebe je v principe uplne jedno aku mas PZP, pretoze z tej skody sa uplatnuje skoda ineho vozidla na ktorom sposobis skodu. Neviem ake prispoistenie myslis, ze ci zivel, stret so zverou, celne sklo alebo co, no mozes si to porovnat aj s inymi poistovnami na trhu, napr. Axa, Kooperativa, Komunalna ci Allianz.
PZP
Re: PZP
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa na to vyprdol..popozeraj online kalkulacky presne na tvoje auto, vek...takto vseobecne ti nikto nepovie ktora je lacnejsia. s krytim ma skusenosti malokto
Pozrel som si online kalkulačky vyhrala allianz nad ČSOB, posledná vec ktorú sa chcem spýtať tiež súvisí len s osobnou skúsenosťou... má cenu ísť osobne k pani poisťovačke do kanclu ? dajú sa vykecať lepšie podmienky alebo to nemá cenu a mám to podpísať cez net? mám 1 poistnú udalosť za posledné tri roky.
-
guess.whoo
Redeemer
urcite nedostanes lepsiu cenu
Teraz pred mesiacom ci dva kamaratka riesila poistku. Tu povodnu mala cez internetz tusim 107 eur ci kolko. Na pobocke v tej istej poistovni, so vsetkymi moznymi zlavami, tak 120 eur. Sam znamy z poistovne povedal, ze sa na cenu tych co to poistovali online nikdy nedostane (Komunalna poistovna).
Ahojte, chcem sa opytat, ocovi sa podarilo svojim autom narazit do mojho a odniesol to naraznik a cast karoserie az ,,do ziveho,,
Myslite ze PZP to preplati ak je on vinnik ? Konkretne moja otazka znie ci s tym robia problemy ze sme rodina pretoze vraj takto neuznaju pretoze to automaticky beru ako podvod, ako keby sa to nemohlo stat omg
Myslite ze PZP to preplati ak je on vinnik ? Konkretne moja otazka znie ci s tym robia problemy ze sme rodina pretoze vraj takto neuznaju pretoze to automaticky beru ako podvod, ako keby sa to nemohlo stat omg
-
guess.whoo
Redeemer
hmm to neviem ale urcite napis ako to dopadlo 
To som tiež zvedavý. Na druhú stranu, ak má aj otec poškodené auto zodpovedajúce nárazu do tvojho auta, snáď by škodu mali uznať. Možno by sa to dalo poistiť aj spísaním záznamu políciou, len možno by automaticky dali otcovi pokutu ako vinníkovi nehody - neviem. 
Nafotit obe auta, zavolat likvidatora a on si dokaze pomerat, ci poskodenia na oboch autach zodpovedaju. Mame tu predsa prezumpciu neviny, oni ti musia vyvratit, ze sa to "nemohlo" stat, ci je to otec alebo bratrancovho kona syn.
-
guess.whoo
Redeemer
ta prezumpcia funguje dokonale vo svete poistovni
ale tak na sude by zrejme vyhrali ak maju obe auta poskodenie...len komu sa to chce az tam tahat
Ked mam poistku zaplatenu na dalsi rok a teraz som predal motorku, tak mozem ziadat peniaze za to nevyuzite obdobie spat?
Pani, ako velmi ma zmysel riesit u koho uzavriem PZP ? Nemam s tym ziadne skusenosti, takze netusim, ci ma zmysel si priplacat, ale ist do najlacnejsej. Priplatit par eur ak to ma zmysel mi nevadi, ale posudit to neviem.
Tiez zvazujem, ze by som si ako extra zobral aj havarijne.
Tiez zvazujem, ze by som si ako extra zobral aj havarijne.
PZP sluzi aby vyplatilo poskodeneho ked ty sposobis nehodu. Z toho logicky vypliva ze ty necitis vyhody/nevyhody pri plneni poistnej udalosti. Preto nevidim zmysel si priplacat.
superpoistenie.sk a mas usetrene
sorry za reklamu ale za mna dobra skusenost
superpoistenie.sk a mas usetrene
sorry za reklamu ale za mna dobra skusenost
Vdaka
Ja to tak aj chapem, ale ako vravim, nemam s tym skusenost a nechcem sa riadit pocitom.
Ak by som chcel aj tu havarijnu ... proste si ju najdem inde, alebo mozem nejak benefitovat z toho ze si to zaplatim ako jeden balicek v jednej poistovni. Chapem, ze to zase asi zalezi od konkretnej ponuky a inych faktorov, ale mate nejake tip ? Nejde mi nutne o najnizsiu cenu, skor pokojny spanok.
Ja to tak aj chapem, ale ako vravim, nemam s tym skusenost a nechcem sa riadit pocitom.
Ak by som chcel aj tu havarijnu ... proste si ju najdem inde, alebo mozem nejak benefitovat z toho ze si to zaplatim ako jeden balicek v jednej poistovni. Chapem, ze to zase asi zalezi od konkretnej ponuky a inych faktorov, ale mate nejake tip ? Nejde mi nutne o najnizsiu cenu, skor pokojny spanok.
-
masterdead
SysAdmin
Riesim momentalne tiez situaciu pzp+kasko. Tip na poistovnu nemam, ale akakolvek z vacsich poistovni aka: allianz, csob, union, generali, kooperativa nie je podla mna zla volba. Cena sa odvija od krytia, doplnkovych produktov, spoluucasti a podobne.
Ja som momentalne so svojim autom v allianz-e. Zistujem akurat ci sa mi oplati prechadzat niekam inam, kedze mi uz skoncilo GAP. Chcem ist nejakou strednou cestou. Najnizsie ponuky maju nizke kritia, vysoke spoluucasti, chybajuce pripoistenia batoziny, celneho skla a pod. Najdrahsie maju zase veci ktore nepotrebujem. Vychadza mi dobre generali a allianz.
Mas strach, ze by ti nieco poistovna nepreplatila na co mas narok? Ak na to zmluvne mas narok, tak to dostanes. Ak sa ti zda ze poistovna sa vykruca, je tu regulator (NBS) ktoreho sa poistovne tak trochu aj boja.
Ja som momentalne so svojim autom v allianz-e. Zistujem akurat ci sa mi oplati prechadzat niekam inam, kedze mi uz skoncilo GAP. Chcem ist nejakou strednou cestou. Najnizsie ponuky maju nizke kritia, vysoke spoluucasti, chybajuce pripoistenia batoziny, celneho skla a pod. Najdrahsie maju zase veci ktore nepotrebujem. Vychadza mi dobre generali a allianz.
Mas strach, ze by ti nieco poistovna nepreplatila na co mas narok? Ak na to zmluvne mas narok, tak to dostanes. Ak sa ti zda ze poistovna sa vykruca, je tu regulator (NBS) ktoreho sa poistovne tak trochu aj boja.
Aktualne mi najlepsie vychadza Uniqua, pokial teda ide o PZP. Aspon teda som vyklikal to superpoistenie. A dajme tomu, ze to PZP je fakt jedno ...
Pokial ide o havarijne, tak ano ... toto je jedna z obav ktore mam, nakolko nechcem pri kazdej udalosti (dufam samozrejme, ze nebudu) domahat sa niecoho a riesit nieco. Ak si spominam spravne, v minulosti kolega hovoril, ze Allianz je v tomto dost v pohode a s autom jeho zeny tam chodil ako an klavir a nikdy tam nemal problem. Ale to je jeden nazor ...
Pokial ide o havarijne, tak ano ... toto je jedna z obav ktore mam, nakolko nechcem pri kazdej udalosti (dufam samozrejme, ze nebudu) domahat sa niecoho a riesit nieco. Ak si spominam spravne, v minulosti kolega hovoril, ze Allianz je v tomto dost v pohode a s autom jeho zeny tam chodil ako an klavir a nikdy tam nemal problem. Ale to je jeden nazor ...