Ja som po prvej dávke pfizeru cítil takú slabu ruku cca 5 min. po očkovaní. Po 15 min ma už bolela ruka, večer ma z toho bolelo celé rameno až lopatka (nemohol som veľmi spať kvôli tomu ani na chrbte) na druhý deň teplota 37,6, bolesť svalov, únava, celkovo som sa cítil taký slabý a mal som pocit, že na mňa "niečo lezie" presne takéto stavy mám pred tým ako u mňa ochorenie prepukne naplno. Nejako som ten deň prežil a večer išiel spať. Pred zaspaním keď som ležal na postely som cítil také "tlaky" a bolesť hrudníka, toto bolo také nepríjemné a mal som aj obavy... Ráno som vstal a úplne nič, len mierna bolesť na dotyk v mieste vpichu.retkvic napísal: 05 júl 2021, 22:33 Ja som dnes po druhej davke pfizer, neviem dufam, ze ma do zajtra rana nevystrie, no cakal som horsi priebeh, otazne je vsak ci mi to dobre pychli, prvy raz som to ani necitil, ale hned som citil, ze sa v tom svale nieco deje, teraz nic, akurat trochu ako keby som mal znecitlivene rameno a nizky dolny tlak okolo 60, teraz trochu zacinam citit rameno, ale pri prvej davke som ho citil skor.
Po druhej dávke som večer cítil bolesť ruky, na ďalší deň tiež mierná bolesť ruky a na ten ďalší už nič. Teda oproti prvej vakcíne úplne easy. Bál som sa napr. toho zápalu srdca, pretože po prvej dávke ma dosť bolel hrudník (v tom čase sa o zápale srdca ešte nehovorilo a nevedel som o tom