Terepin napísal: 13 júl 2021, 10:14Mimochodom, toto odporúčam vám:
OMG - video som si nepozrel ale ich podcast poznam. Ak sa na nich pozries trosku kritickejsim okom tak zistis:
1. Tvrdia, ze musis byt uspesny aby bol o teba zaujem a ze musis zarabat 100k rocne. Zvysnych ~90 Americanov asi nema vztahy lebo proste tolko nezaraba.
2. Cherry picking faktov a celoplosna aplikacia na vsetky zeny - ked si ich vypocujes tak zistis, ze vlastne vsetky zeny po 30tke su zufale, bezdetne, neschopne najst partnera lebo si proste uzivali s hocikym a topiace sa v dloch a zaroven su to prilis dobre zarabajuce karieristky a slobodne mamicky. Nedava ti ta veta zmysel? Ani mne - ale ked budes zmyslat ako oni - tzn. vezmes si patologicke vzorce spravania a aplikujes ich vsetky naraz a univerzalne tak prides k rovnako nezmyselnemu zaveru.
3. Udajne vsetky zeny hladaju validaciu na instagrame. Predstav si, ze existuje dost zien ktore nie su aktivne na socialnych mediach. Ale k nim sa oni nemaju ako dostat.
a mohol by som pokracovat. Vacsina red-pill contentu je proste prehnane generalizujuci a absolutizujuci odpad. Ano - zeny su ludske stvorenia a teda sa budu spravat ako ludia - tzn. egoisticky a nebudu udrziavat vztahy ktore im viac beru ako davaju. Ale tak sa spravaju ludia vseobecne.
Terepin napísal: 13 júl 2021, 13:35Ale ja fakt neklamem. Bežím s častými prestávkami a pomaly.
Odporucam nasledovnu appku - prve dva tyzdne mas zadarmo potom ma tusim stala 5 libier alebo nieco co si mozes dovolit aj ty. Alebo ked pohladas, udajne existuju appky ktore robia presne to iste a zadara.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
zacinaju velmi zlahka, to da snad kazdy. Dostalo ma to na 10k.