Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Tak v tom prípade máš pravdu, áno maju. Terepin nemá ženu, lebo ich nerieši osobne, vzťah/sex začína osobne, nie cez písanie na čete.
Mal by to opakovať ako otčenáš - nahodiť sa do najlepšieho oblečenia čo má,vonavka, upraviť si vlasy, strnisko/oholiť sa, ísť v dobrej nálade niekde von takmer hocikde. A to najhlavnejšie, žena/ženy sa musia onho zaujimať viac ako on o ne.
To dosiahne svojim vyžarovaním = reč tela,chôdza,gestikulácia,mimika, tým si k sebe pritiahne nejakú tú ženu.
Mal by to opakovať ako otčenáš - nahodiť sa do najlepšieho oblečenia čo má,vonavka, upraviť si vlasy, strnisko/oholiť sa, ísť v dobrej nálade niekde von takmer hocikde. A to najhlavnejšie, žena/ženy sa musia onho zaujimať viac ako on o ne.
To dosiahne svojim vyžarovaním = reč tela,chôdza,gestikulácia,mimika, tým si k sebe pritiahne nejakú tú ženu.
Súhlasím s mato236 všetkými desiatimi.
Skúsim inak: Keď budeš mať nádherné auto, plnú výbavu, vytepované, umyté, tak sa s ním aj tak nikam nedostaneš, ak odmietneš naštartovať a vyraziť na cesty. Naopak, so starým vrakom sa dostaneš niekedy dosť ďaleko, len je to celkom je*ačka.
To je analógia na vysekané telo a silnú nadváhu.
Skúsim inak: Keď budeš mať nádherné auto, plnú výbavu, vytepované, umyté, tak sa s ním aj tak nikam nedostaneš, ak odmietneš naštartovať a vyraziť na cesty. Naopak, so starým vrakom sa dostaneš niekedy dosť ďaleko, len je to celkom je*ačka.
To je analógia na vysekané telo a silnú nadváhu.
Počujte, ktorá náhradu bielej múky aj chutí ako biela múka? Ani jeden z článkov, ktoré som čítal, sa o chuti nezmienili.
pochopitelne ze ako biela muka chuti iba biela muka a ine druhy muk chutia inac 
Ani brezový cukor nie je biely cukor, a predsa chutí ako biely cukor. Preto sa pýtam, či existuje náhrada za bielu múka, ktorá má ak nie rovnakú, tak aspoň podobnú chuť.
brezovy cukor-xylitol, chuti inac ako cukor z cukrovej repy, aspon ja ten rozdiel citim na 100percent 
Ja takmer vôbec. Ale to môže byť tým, že predtým som jedol trstinový cukor.
Pouzivam xylitol aj trstinovy a rozdiel tam je citelny.
Vseobecne sa to asi neda povedat. Zalezi kde. Napr v palacinky so spaldovej su skoro rovnake.
Vseobecne sa to asi neda povedat. Zalezi kde. Napr v palacinky so spaldovej su skoro rovnake.
No ja som jedol parené buchty zo špaldovej a boli nechutné.
Ale zase na druhej strane celozrnný kváskový chlieb od Vamexu mi chutí.
Ale zase na druhej strane celozrnný kváskový chlieb od Vamexu mi chutí.
Asi preto ti chuti ze je z bielej muky 
biela muka je najchutnejsia, pretoze je najmenej zdrava /neobsahuje skoro nič ako sacharidy/. Tie ostatne zdravsie typy muk, maju napr uz vyssi obsah napr vlakniny, ci mineralov, nizsi stupen vymletia a pod. a tym padom nam chutia o nieco menej ako biela muka.
Ja napr nejedevam ziadne pecivo ani chleba, miesto toho si davam rozne variácie s ovsenými vločkami. Napr jednoducha vyzivna posledna vecera: ovsene vločky, mlieko, 250g tvarohu, protein/napr srvatkovy/, drobne ovocie, moze byt aj susene, osladit podla chuti a potreby.
Ja napr nejedevam ziadne pecivo ani chleba, miesto toho si davam rozne variácie s ovsenými vločkami. Napr jednoducha vyzivna posledna vecera: ovsene vločky, mlieko, 250g tvarohu, protein/napr srvatkovy/, drobne ovocie, moze byt aj susene, osladit podla chuti a potreby.
Špaldová múka má trošku citeľnú chuť. Skús ražnú múku.
Toto Gogo, čo si uviedol, pre mňa osobne je to skôr asi ako maškrta. Ono, napr. moja sestra si tak dá na raňajky, vločky, jogurt, semienka, hrozienka... ja by som sa z toho asi nenajedla. Ale ako desiata fajn.
Toto Gogo, čo si uviedol, pre mňa osobne je to skôr asi ako maškrta. Ono, napr. moja sestra si tak dá na raňajky, vločky, jogurt, semienka, hrozienka... ja by som sa z toho asi nenajedla. Ale ako desiata fajn.
zuzanuska
preto som pisal, ze je to u mn posledna vecera, tj, ze predtym uz si nieco zjedla. Apropo, ked skonzumujes 250g tvarohu,100g vlociek, k tomu ovocie, mandle,mlieko, zvyknem si do toho rozpustit niekedy cokoladu na varenie, tak ver tomu ze sa z toho celkom slusne nasytis-niekedy vyskusaj a daj vediet.
Z hladiska objemu to celkovo zabera plnu velku 3/4 litrovu misu, vyhodou je ze to obsahuje malo tuku, takze nezatazuje organizmus na noc. Dalsia vec je,kto co mysli pod oznacenim "vlocky". Pokial su to rozne tie upravovane "akože musli" alebo kukuricne lupienky tak to ja som nemyslel.
preto som pisal, ze je to u mn posledna vecera, tj, ze predtym uz si nieco zjedla. Apropo, ked skonzumujes 250g tvarohu,100g vlociek, k tomu ovocie, mandle,mlieko, zvyknem si do toho rozpustit niekedy cokoladu na varenie, tak ver tomu ze sa z toho celkom slusne nasytis-niekedy vyskusaj a daj vediet.
Nie, veď ja chápem, že normálne vločky, ovsené, špaldové atd... Skôr ak som napr. hladná, tak sladké jedlo mi ťažšie sadne. Ale zase keby nie som ešte až tak veľmi hladná, tak v pohode.
Tak zadok máš isto fajny Zuzka pochvál sa
isto dosť drepuješ. Inak Terepin nezabudni drepovať babám sa chlapské zadky tiež páčia a hlavne nech máš silné nohy.
8 minut casu stracat nebudem, navyse nie s Tinderom. Radsej prezrad ako si ty pokrocil vo svojej snahe, hm?
nahodou to bolo celkom vtipne video, hodi sa skor do temy videovtipy, nic relevantne k Terepinovi samozrejme
K téme:
V iných správach: voda je vlhká.
V iných správach: voda je vlhká.
To nie je k teme, je to akurat tak dalsie zbytocne video v teme.
Radsej prezrad co mas nove, ako ti to ide so zenami, v robote, doma?
Radsej prezrad co mas nove, ako ti to ide so zenami, v robote, doma?