Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa starysomar »

Ešte nájsť toho..., čo by to sledoval :D
Zalman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zalman »

Páni, prosím vás nesledujem už všetky tie informácie a potreboval by som poradiť s tým kovid pasom. Už mám dve dávky.

K veci, všade píšu že potebujem aplikáciu s covid pasom kde bude QR kód a ten budú kontrolovať.
Ale na štátnom webe je nejaká možnosť si stiahnuť PDF, to mi nestačí to PDF mať uložené v mobile a budú kontrolovať QR kód odtiaľ?
To ozaj musím mať ešte aplikáciu na takú somarinu ako obyčajný QR kód? Je to iný QR kód v aplikacii ako v tom PDFku?

Z princípu chcem mať čo najmenej balastu v mobile, hlavne keď polovica aplikácii poskytuje to čo mobilné zobrazenie stránok... tak pre istotu sa pýtam. Ďakujem moc
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Je úplne jedno, či máš QR kód z PDF alebo z aplikácie... alebo máš QR kód vytlačený na papieri.
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Ja tiez nemam ich appku a myslim ze pdf by malo stacit. Predpokladam, ze QR kod je rovnaky. Takze teoreticky by nemali mat problem nasnimat ho z obrazovky. Ked som siel do CR tak som si preistotu ten papier aj vytlacil kedze som tlacil aj potvrdenie o vypleneni prijazdoveho formulara.

overene to ale a na hraniciach nas nezastavovali.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Tak ta relacia je cisty odpad, to mohol fakt asi len matovic vymysliet.

Autoeditácia príspevku po 29 min 41 sek:
Kokos tak to je totalna fraska traja to nezdvihli vobec a teraz posledna mohla vyhrat 400 tisic, ale tym ze mala opozdenu TV tak smola. Proste tam sa na obrazovke zobrazi heslo a mas 20 sekund na to aby si ho povedal ale ked mas delay co mam aj ja mam napr. bezne 30 sekund tak proste smola...

Okem toho plytvat takto ludskym casom je maximalne nedostojne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Akurát že sa idem vyjadriť tiež k tej očkovacej loterii. Ludia bezne pracuju v nedelu na poobednych smenách alebo su bohvie kde.
Zrazu ti niekto zavolá ze ideš hrať ale rýchlo máš 20 sekund a do 20 sekund heslo a presne to co si opísal. Ludia budú ešte velmi nasraný.
Teraz kazdu nedelu aby tých viac než 600 tisic ludí kazdu nedelu sedelo od 20:30 za TV a kukalo RTVS ktorá sa predlžuje hraním na city.
No čistý biznis, moderatori uplne na hovno za mesiac 10 tisic eur dostane každý jeden z nich len zato že dristaju ch*joviny za obrazovkou.
Radšej nech tých 20 milionov rozdelia medzi zaočkovaných to by bolo rozumnejsie.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Este take dve relacie a muchy budu vychytane.
Ale faska to bola riadna, vyhrali ste ale vlastne ani nie.
To ako nemozu dat to heslo na tu obrazovku hned na zaciatku relacie, aby povedzme ty co su mim tv mohli zavolat niekomu aby im to heslo povedal, ved aj na exprese bezi rovnaky format a heslo vedia dopredu.
Ak to pojde bud tyzden podobne, tak tym skor ludi odradia.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V dnešnej dobe aj bežná IPTV cez STB má lag. Keď pozerám MS v hokeji a naši strelia gól, najskôr zaburáca celé sídlisko a až o nejakú dobu ho vidím v TV. Čiže budem mať veľmi podobný problém ako Zuzana...... a asi aj plno ďalších ľudí.

To heslo som si teda predstavoval úplne inak.. že to povedia na začiatku relácie.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Hruza a des, nervy jak hrom, povedali moje meno, tlak 400/200, ale mesto bolo ine :D to nech uz radsej nerobia...
To s tym navysovanim vyhry je dobra chobotina, radsej mali losovat znova a urobit radost viacerym ludom po 100 tisic, nez jednemu dat taku horibilnu sumu.
Delay mame aj my na magio telke, a cez internet je este horsi, ako mala aj ta posledna sutaziaca. Znamena to, ze kto nepozera cez terestrial, je z hry von?
No snad to este doladia. Urcite, pokial za to zmatkovica na fejsbuciku zhejtuju :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin je z Košíc možno jemu volali ale nezdvihol to lebo zrovna vtedy naberal do odmerky gramáž múky aby jedol zdravo, tak nemal čas zdvihnuť :D
Mek to si viem predstaviť tú situáciu u teba :D našťastie ja som sa na tu loteriu neregistroval ani s niečim takým nesuhlasím v princípe.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

A este k tomu ta ockovacia propaganda, ktora sa snazi hrat na city ale tak zle ze to vyzera ako teleshopping... Ale tak dopadne asi vsetko coho sa chyti iniciativny blbec testovic. To heslo bolo stopro jeho napad, spomenul to hned na 1. tlacovke o loterii...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Nemal si sa tam prihlásiť, ak sa ti nepáčia pravidlá.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To je ten problem cim viac vsugeruju ludom očkovanie ako takeho otravneho komára k uchu tým viac to ludí bude nasierať a na truc sa nebudu očkovať. 980 tisic ludí ci tak nejak este na 1-2x očkovať aby sa dosiahla kolektivna imunita. Uz pred 5 mesiacmi som písal a predvídal ze do leta ledva 30% na 2 x budeme mať očkovaných lebo štýlom akým sa to robí tu tak to je na hlavu. Cize očkovanie pokračujeme aj buduci rok.
Nedomyslené pravidlá pri loterii, ale zase hej chyba aj ludí čo sa tam registrovali a vedia ze v nedelu o 20:30 začina relacia a treba sedieť za TV tak tam majú sedieť, ja som sedel tú hodinu aj ked niesom registrovaný.Oni tam nesedeli teda najmä tí chlapi a teraz si tí ludia možu buchat hlavu o stenu prísť o tolké prachy.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Paťko napísal: 15 aug 2021, 21:57 Nemal si sa tam prihlásiť, ak sa ti nepáčia pravidlá.
Ide to z mojich penazi.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Veru ide to penazí danových poplatníkov nie z Matovičoveho učtu alebo z učtu niekoho ineho.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Mek napísal: 15 aug 2021, 21:39 Hruza a des, nervy jak hrom, povedali moje meno, tlak 400/200, ale mesto bolo ine :D to nech uz radsej nerobia...
No to mi hovor, ak chceli aby zaockovani prezivali take soky, tak nezaockovani vyhrali uz teraz. Plus teraz mam nahradny mobil a blbo sa mi stlaca prijatie hovoru, tak som iba trpol aby mi nezavolali, lebo to do tych 20 sekund nezdvihnem. To ani nechcem pomysliet co zazivaju taky dochodci.
Ale ten asi druhy chalan... tiez to bolo dost neprofesionalne od nich, cudzi ludia nanho hovoria a on ani mozno nevedel o co sa jedna, cosi naho blabotali,ani nevedel kto mu vola a potom polozil, pripadne sa zlakol, kto vie.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nuž, je pravda že niekto v nedeľu napr. robí. Mali by to vychytať.

Chápem že chcú tlačiť na to, aby ľudia akože sedeli pri telke a pozerali to. Len je to trošku kontraproduktívne. Načo majú zaočkovaní sedieť pri TV a počúvať o výhodách očkovania a rizikách covidu? Veď ku*va tí, čo sú v žrebovaní už zaočkovaní sú, takže asi ten mindset majú trošku iní, ako tí, čo neveria.

Nezaočkovaní to pozerať logicky nebudú, veď načo by to aj robili.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiež som si vravel, že sa asi zlakol, možno nemal čas bohvie co ked pracuje do 22:00 a zrazu mu ktosi volá a on si povie že možno nejaké obťažujuce hovory. Hm formát suťaže o ničom, moderatori uplne o ničom. Veru očkovaních netreba o ničom už presvedčiť, nezaočkovaných treba a oni to maju u prdele taku relaciu. Celé zle uvidíme 3 vlna bude možno o trochu slabšia od druhej vlny ale tie opatrenia hlavne nelogické a casto sa meniace + rozhádaná vláda a rozhádaný národ urobí viac škody ako ten covid sám o sebe.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Ale nie ved nezaockovani to budu pozerat kvoli skvelej hudobnej skupine a osobnostiam ako peter marcin :D

No kedze ja mam delay urcite viac ako 20 sekund, tak nemam sancu vyhrat cize ked mi zavolaju, tak poviem heslo ,,matovic je k*k*t".

Nieco ako tu teta
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Do týždňa očakávam tlačovku ministra financii, že RTVS má obrovskú sledovanosť, tak idú zvyšovať koncesionárske poplatky, aby ľuďom aj naďalej mohli prinášať také kvalitné programy. :D
Napísať odpoveď