Ockovanie Covid-19
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ockovanie Covid-19
Uz niekomu prisiel ten "unikatny kod ockovaneho", ktory je potrebny ked si chcete uplatnit narok na odporucaci bonus? U mna akosi stale nic, a media sa tiez nepytaju...
-
cORP.
Addict
mne neprislo nic, len tie zreby, unikatny kod nikde, registroval som sa 1.8.2021, cize niesi sam
Už mám druhú dávku v sebe ale asi 6 pekných 18-20 tničiek z toho 3 predomnou a potom 3 za mnou co šli do radu no krása bol som ako v siedmom nebi. Tie 20 tničky fakt krásne pružné telá majú takýto pekný zážitok dneska som nečakal 
Cize vedlajsie ucinky zvyseny tlak. To ale kazis statistiky lebo v tomto pripade to je nepriamy dosledok. 
Takze dnes sa podla vsetkeho losovalo prvy krat tych 10tisic vyhercov po 100€, uz to maju zverejnene na tej ich stranke, tak sa pozrite ci ste nahodou nevyhrali.
Inac, to aj pride niekde nejake potvrdenie, ze clovek vyhral, ci to bude zverejene iba na tej ich stranke?
Inac, to aj pride niekde nejake potvrdenie, ze clovek vyhral, ci to bude zverejene iba na tej ich stranke?
Heh... je tam moje meno/obec, ale bohužiaľ nesedí číslo žrebu. No čo, na mňa asi čaká tých 500k! 
Predpokladám, že automaticky budú zasielať výhry na účet, keďže pri registrácii pýtali jeho číslo.
Predpokladám, že automaticky budú zasielať výhry na účet, keďže pri registrácii pýtali jeho číslo.
Ano na učet, moja segra vyhrala 100 eur, kod pasoval.
Výhra bude výhercovi vyplatená vo forme pripísania finančných prostriedkov v mene euro na bankový účet uvedený pri registrácii a to v lehote do 30 dní od vyhodnotenia vyžrebovania. V prípade prémiových výhier budú peňažné prostriedky pripísané na účet do 60 dní.
Dneska teda losovali 5 ludí ktorý dostali 10 tisic eur a 20 ludí zoznam dostali 1000 eur. Ale Barborka co nosí papieriky s menami k notárke je šikovná babenka 
Na zmazanie.
Spomenúť obdobie od 1.1. je také, zavádzajúce...
-
starysomar
Hardcore addict
Veľmi slušne napísané...
Zmena pravidiel očkovacej loterie, čím dalej ma táto fraška presviedča o tom, že mali všetkých zaočkovaným poslať na učty aspon po 50 eur a nerobiť aj medzi zaočkovanými ludí kategorie. Drvivá väčšina nedostane nič a niekto pár stoviek alebo tisícok eur, alebo rovno niekolko sto tisíc eur.
Mal by som k tomu losovaniu par pripomienok. Videl som par tych dennych losovani, nikdy nie je vidno ci sa tie zreby pred zlosovanim premiesavaju, ani som nezachytil informaciu ci to robia, ak uz to nerobia na kameru.
Za dalsie, ten losovaci bubon ma v strede taku os, takze by sa dalo predpokladat, ze je otocny, teda losuje ten moderator zakazdym z ineho miesta, alebo je to stale to iste miesto? Esteze na ziadnu z tychto otazok nedaju divakovi odpoved, aby to bolo vsetko take transparentne a podla fair play.
Za dalsie, ten losovaci bubon ma v strede taku os, takze by sa dalo predpokladat, ze je otocny, teda losuje ten moderator zakazdym z ineho miesta, alebo je to stale to iste miesto? Esteze na ziadnu z tychto otazok nedaju divakovi odpoved, aby to bolo vsetko take transparentne a podla fair play.
Pozri toto a možno dostaneš odpovede na otázky, najnovší archív. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/17789
Autoeditácia príspevku po 1 deň 21 hod 13 min 15 sek:
Uvidíme aký pruser sa v dnešnej nedelnej loterii urobí. Hlásia búrky možno nejaké výpadky siete budú, neni to až tak vylúčené si myslím.
Vyherca 500 tisic eur možno padne možno nie, výhra zato že si pichol vakcinu a drvivá väčšina nedostane nič, good job.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 21 hod 13 min 15 sek:
Uvidíme aký pruser sa v dnešnej nedelnej loterii urobí. Hlásia búrky možno nejaké výpadky siete budú, neni to až tak vylúčené si myslím.
Vyherca 500 tisic eur možno padne možno nie, výhra zato že si pichol vakcinu a drvivá väčšina nedostane nič, good job.
To bola pointa od zaciatku. Deal with it.
Vola sa to “loteria” a vyhru dostane len zlomok ludi? Sokujuce. Deal with it.
Manuela z BA si dnesny datum bude dlho pamatat

Manuela z BA si dnesny datum bude dlho pamatat
-
starysomar
Hardcore addict
"drvivá väčšina nedostane nič"
Bude fajn hlavne ak nedostanú covid
Tá lotéria je podľa mňa veľká sprostosť.
Bude fajn hlavne ak nedostanú covid
Tá lotéria je podľa mňa veľká sprostosť.
Zatial vyhravaju prevažne zo západneho slovenska, mohli rozdať po 50 eur vsetkým zaočkovaným radšej.
-
Mek
Addict
Bolo trochu zvlastne, ze najprv cloveka natahuju na linke, povedia mu ze budu po nom chciet heslo, a potom az odstartuju odpocitavanie a spytaju sa ho "naostro" na heslo 
A posledny telefonat uz niekto zmrsil so spustanim odpocitavania, slo to kadejako, uz asi boli v rezii dost mimo
A posledny telefonat uz niekto zmrsil so spustanim odpocitavania, slo to kadejako, uz asi boli v rezii dost mimo