Zakázané ovocie ako píše aacid, alebo proste ak niekomu nestačí tesnosť pri klasike, beriem. Ale vravím, nič pre mňa. Zatiaľ.
Banálne/triviálne otázky
Re: Banálne/triviálne otázky
gogo956: veď na to narážam, predok sa maže od prírody, prečo si to komplikovať a mazať to ručne. 
Zakázané ovocie ako píše aacid, alebo proste ak niekomu nestačí tesnosť pri klasike, beriem. Ale vravím, nič pre mňa. Zatiaľ.
Co znamená slovo pingnutie?
Je to test odozvy v technickej terminológií. Napr. ak "pingneš" počítač v sieti, tak testuješ či vráti odpoveď (a teda medzi nimi funguje spojenie). Ak nevráti nič, niekde je problém.
Z toho dôvodu sa tento výraz používa aj hovorovo: "pingnúť" niekoho sa použije, ak proste niekomu chceš niečo pripomenúť, vyžiadať stav niečoho, alebo rýchlu info od nejakého človeka, a podobne. Napr. ak niekde pracuje tím ľudí na nejakom projekte, Jožo má na starosti nejakú vec, a Jano čaká kým to Jožo dokončí, tak Jano môže Joža pingnúť že v akom je to stave.
Dosť sa tento termín rozšíril na slovensku v posledných 2 rokoch, keď väčšina IT firiem, agentúr a podobných podnikov žila na home office.
Z toho dôvodu sa tento výraz používa aj hovorovo: "pingnúť" niekoho sa použije, ak proste niekomu chceš niečo pripomenúť, vyžiadať stav niečoho, alebo rýchlu info od nejakého človeka, a podobne. Napr. ak niekde pracuje tím ľudí na nejakom projekte, Jožo má na starosti nejakú vec, a Jano čaká kým to Jožo dokončí, tak Jano môže Joža pingnúť že v akom je to stave.
Dosť sa tento termín rozšíril na slovensku v posledných 2 rokoch, keď väčšina IT firiem, agentúr a podobných podnikov žila na home office.
Díky za vysvetlenie a dá sa to chápať aj tak, že napr nejakú osobu pingnuť? nesúvisí to s hekovaním?
Nie, pokiaľ viem "pingnúť osobu" doslova znamená ten kontext, ktorý som spomenul. Celkovo ping aj v technickej terminológií prakticky nijako nesúvisí s hackovaním.
Veď skús dať celú vetu v kontexte, ak sa pýtaš na konkrétnu vetu a uvidíme.
Veď skús dať celú vetu v kontexte, ak sa pýtaš na konkrétnu vetu a uvidíme.
Konverzácia s jedným chalanom " keby som mal čas aj si ťa pingnem."
tak to fakť netuším čo týmto chcel básnik povedať
No nevadí dám inú banálnu otázku máte Blastbita za retarda alebo niečo pribuzenské? Ohladom nazorov v roznych temach.
ja to poznam vo vyzname napisat, kontaktovat, oboznamit
"ked budes tu, pingni ma, pojdem dole"
Retard je nevkusna urazka. Skor mas nazory ako zo stredoveku
Tiež som si tak nejak myslel.beardie napísal: 20 aug 2021, 23:27 ja to poznam vo vyzname napisat, kontaktovat, oboznamit
wladas - ja som konzervatívny v niečom trochu liberálny.
-
starysomar
Hardcore addict
Pingnúť - kontaktovať, pripomenúť sa, upozorniť, ohlásiť. Možno kopu iného, kto si ako vymyslí a dohodne.
S dcérou máme iný výraz - "echo". NApríklad ak idem na balkón fajčiť - aby zavrela okná (býva nad nami). Keď zaleziem dnu - nech vetrá ďalej.
Názoy - všetci sme "ohraničení vlastnou realitou", teda výchovou, vplyvom okolia, skúsenosťami, poznaním. Spravidla sa v čase menia. Ak nie - sú to dogmy. Často na škodu toho, kto sa svojich drží zubami-nechtami.
Môžu byť prejavom nevyzretej osobnosti, ktorá si tak buduje určitý svoj "ostrovček stability" v tomto chaotickom svete. Nič proti, no svet mimo bubliny je zaujímavejší
Stačí si v obrázku posledné slová zameniť napríklad za "náš svet":
https://postimg.cc/hXk50Xpz
S dcérou máme iný výraz - "echo". NApríklad ak idem na balkón fajčiť - aby zavrela okná (býva nad nami). Keď zaleziem dnu - nech vetrá ďalej.
Názoy - všetci sme "ohraničení vlastnou realitou", teda výchovou, vplyvom okolia, skúsenosťami, poznaním. Spravidla sa v čase menia. Ak nie - sú to dogmy. Často na škodu toho, kto sa svojich drží zubami-nechtami.
Môžu byť prejavom nevyzretej osobnosti, ktorá si tak buduje určitý svoj "ostrovček stability" v tomto chaotickom svete. Nič proti, no svet mimo bubliny je zaujímavejší
Stačí si v obrázku posledné slová zameniť napríklad za "náš svet":
https://postimg.cc/hXk50Xpz
ja ho vnimam v pohode, len mi Blastbit pripada že je asi velmi mladý, povedzme 20rokov a mnohymi vecami sa viacej do hlbky este nezaoberal/mozno ho dovtedy prilis nezaujimali/. Ale v tom veku som aj ja mal mnohé nevyzreté názory. Clovek sa rokmi casto velmi meni,lebo ma viacej skusenosti a informacii. Ale mojim cielom nie je Blastbita alebo kohokolvek presviedcat o nejakej jednej pravde, skor ukazat ze na kazdu vec existuje mnoho pohladov a vsetko je relativne, zamyslat sa nad vecami roznymi sposobmi.Blastbit napísal: 20 aug 2021, 23:16 No nevadí dám inú banálnu otázku máte Blastbita za retarda alebo niečo pribuzenské? Ohladom nazorov v roznych temach.
Moja chyba je aj tá, že sa snažim viac do detailu vysvetlovať. Ano je viacero pohladov na situáciu. 20 tnik dávno nie, pár krát som spomínal, mám 30 rokov
.
Zacali by ste si niečo so susedkou zo susedneho panelaku? Lebo jedna furt behá v tangacoch,v podprde, vešať pradlo a castokrát ju tam vidím a šmirujem a nedá mi spať akosi.
Zacali by ste si niečo so susedkou zo susedneho panelaku? Lebo jedna furt behá v tangacoch,v podprde, vešať pradlo a castokrát ju tam vidím a šmirujem a nedá mi spať akosi.
-
starysomar
Hardcore addict
gogo - prípadne poukázať na vlastné omyly mladosti.
Za mladi som kdečo kritizoval, mudroval, hádal sa občas. Z niektorých ľudí som mal vietor, iným závidel. Zrejme všelikde boli radi, ak som zatvoril dvere z opačnej strany. Raz mi na také pindy jedcen človek vraví: "Vieš to zmeniť? Tak to zmeň. Nevieš - bavme sa o kurvách - ako sa má Tvoja máti?"
Hodne ma tým podráždil, nasral (zranil).
Lenže - časom mi došlo, že ak často "narazím" na nedorozumenia - nie svet je zlý - ale ja som blbý. A začal som robiť na sebe.
Svet nemožno zmeniť (no možno sa o to snažiť) - zmeniť možno seba a svoj postoj ku svetu.
Ak človek príde na to, PREČO niečo zmeniť chce. Ak nie - bude mať celý život ťažší a smutnejší... Teda neodsudzujem, nepozerám sa zvysoka ani nič také. Interpretujem vlastnú skúsenosť (...poznanie).
Žijem oveľa spokojnejšie, než kedysi, usmievam sa na svet - síce občas schytám nenávistné nepriateľské pohľady (akoto, že on má dobrú náladu, keď mne je na...), ale je mi to jedno.
Kedysi som bral veci moc osobne (je to prirodzené). Dnes ak so mnou niekto nesúhlasí alebo mi vypindá, nevnímam ho ako nepriateľa. Skôr zauvažujem, či aspoň v niečom nemá pravdu a nechcel mi vlastne pootvoriť oči.
Každý si môže vybrať, ako chce prežiť svoj život - najmä, ak je mladý.
Za mladi som kdečo kritizoval, mudroval, hádal sa občas. Z niektorých ľudí som mal vietor, iným závidel. Zrejme všelikde boli radi, ak som zatvoril dvere z opačnej strany. Raz mi na také pindy jedcen človek vraví: "Vieš to zmeniť? Tak to zmeň. Nevieš - bavme sa o kurvách - ako sa má Tvoja máti?"
Hodne ma tým podráždil, nasral (zranil).
Lenže - časom mi došlo, že ak často "narazím" na nedorozumenia - nie svet je zlý - ale ja som blbý. A začal som robiť na sebe.
Svet nemožno zmeniť (no možno sa o to snažiť) - zmeniť možno seba a svoj postoj ku svetu.
Ak človek príde na to, PREČO niečo zmeniť chce. Ak nie - bude mať celý život ťažší a smutnejší... Teda neodsudzujem, nepozerám sa zvysoka ani nič také. Interpretujem vlastnú skúsenosť (...poznanie).
Žijem oveľa spokojnejšie, než kedysi, usmievam sa na svet - síce občas schytám nenávistné nepriateľské pohľady (akoto, že on má dobrú náladu, keď mne je na...), ale je mi to jedno.
Kedysi som bral veci moc osobne (je to prirodzené). Dnes ak so mnou niekto nesúhlasí alebo mi vypindá, nevnímam ho ako nepriateľa. Skôr zauvažujem, či aspoň v niečom nemá pravdu a nechcel mi vlastne pootvoriť oči.
Každý si môže vybrať, ako chce prežiť svoj život - najmä, ak je mladý.
z tvojich príspevkov z viarecích tém mám pocit, že s tebou nie je niečo v poriadku. Buď si latentný gay/máš pochybnosti o svojej orientácii a hanbíš sa za to sám pred sebou, alebo si uchylný heterák, alebo síce píšeš, že máš 30 ale mentálne si sa zasekol niekde medzi 15-20.Blastbit napísal: 21 aug 2021, 8:56 Moja chyba je aj tá, že sa snažim viac do detailu vysvetlovať. Ano je viacero pohladov na situáciu. 20 tnik dávno nie, pár krát som spomínal, mám 30 rokov.
V téme o očkovaní spomenieš, že Barborka čo nosila lístky je fajná babenka, tu napíšeš, že šmíruješ susedku lebo chodí v tangáčoch vešať prádlo (na kúpalisku potom robíš čo? honíš v kríkoch alebo v bazéne?) , v téme o gayoch píšeš jak by si natiahol gayovi, keď by sa ťa dotkol (by som chcel vidieť, jak by si natiahol, takému namakanému gayovi). Ktorý normálny heterák má za potrebu upozorňovať svoje okolie na to, že je heterák? (resp. verejné forum) Podľa mňa len ten, ktorý heterák nie je, ale chce aby okolie ho tak vnímalo. Tie reči čo máš ty, som mal ja s kamarátmi v 16-18 rokoch keď sme chodili po nakupnom centre očumovali dievčatá a komentovali medzi sebou, ktorá je jaká.
Skús si po sebe tie posty prečítať.
Presne zhrnutie.
Blastbit ak by si mal 20r tak by ta to aspon ospravedlnovalo ale takto
Ak by si mal za potrebu nejaku obhajobu ako zvyknes pisat tak taka mala rada: kratke a vystizne je lepsie nez nudna litania ktore u teba uz z principu necitam.
Blastbit ak by si mal 20r tak by ta to aspon ospravedlnovalo ale takto
Ak by si mal za potrebu nejaku obhajobu ako zvyknes pisat tak taka mala rada: kratke a vystizne je lepsie nez nudna litania ktore u teba uz z principu necitam.
mLuks - pochvaliť vizáž baby a napísať to sem, ti príde ako heterák uchyl, ale to je tvoj svet. Tvoj mozog je latentný zadubenec z východu.
Na kupalisku som nebol 15 rokov nerád chodím plávať kde je vela ludí, kúpele su premna lepšie.
Namakanemu gayovi ktorý by sa ma snazil silou mocou obchytkavat by som natiahol ako hocikomu inemu, ksich nemá namakaný takze svalnatá postava by mu bola k ničomu a tak akurát svalnatu postavu mam aj ja.
Na kupalisku som nebol 15 rokov nerád chodím plávať kde je vela ludí, kúpele su premna lepšie.
Namakanemu gayovi ktorý by sa ma snazil silou mocou obchytkavat by som natiahol ako hocikomu inemu, ksich nemá namakaný takze svalnatá postava by mu bola k ničomu a tak akurát svalnatu postavu mam aj ja.
-
starysomar
Hardcore addict
mLuks nemá problém, ten máš Ty.
Nechci vedieť, ako iní vidia zadubenosť - a u koho...
Nechci vedieť, ako iní vidia zadubenosť - a u koho...
Na tomto fore asi každý na kazdeho ale to nevadí, nakoniec v reálnom svete by boli dve možnosti bud si natrieskat po ksichte alebo ist do krčmy
Tak dajte teda niekto nejakú inú banálnu otázku.