Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa beardie »

rozumiem ti a odsudzujem ich

ja sa na to pozeram z mojho pohladu, ze nemozem normalne zit bez toho, aby som bol plne zaockovany, napriek tomu, ze nie som rizikova skupina, i ked veda hovori, ze zaockovani roznasaju rovnako ako nezaockovani

kto sa chce dat zaockovat, nech sa da, slobodne, nie nepriamymi obmedzeniami
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal: 20 sep 2021, 16:26 pripisal by som to skor nizkemu veku a ziadnym vaznym zdravotnym problemom
prve je relativne. kto mu druhemu, ludia mali celkom zly priebeh aj ked v minulosti prekonali zapal pluc. mne sa to podarilo viackrat. takze by po jednou strechou s covidakmi mohlo u mna skoncit nedobre.
moznosti je viacero:
ad 1) dostatocnu imunitnu pamat nemusi vytvorit ani prekonanie
ad 2) to veda hovori aj po prekonani
umele zvysovanie poctov bez dopadu na testovaneho cloveka
lebo vsetko sa robi na ochranu rizikovych. alebo nie? lebo ak ma byt na predoperacnom niekto s covidom, ini sa uz nemusia z nemocnice vratit
siri sa len v pripade, ak je aspon niekto nakazeny
to sa do jari nevedelo ani tu. testovali sa len a len priznakovi, alebo ich kontakty.
hej, zacneme niektore skupiny obmedzovat najskor malo, potom trosku viac a potom sa vlastne mozeme tvarit, ze to ani ludia nie su a su to nasi nepriatelia :)
ku tomuto zaveru si prisiel na zaklade existujucej moznosti, ze obyvatel UK moze byt poziadany nascanovat kod? aky sirup si davas do toho sojoveho bezkofeinoveho latte?
ja osobne proti ockovaniu nemam nic, ak su ockovane rizikove skupiny
z nazvu nerizikova skupina je jasne, preco je ich ockovanie prinosne vyrazne menej ako ockovanie rizikovych skupin
ked k tomu pripocitam socialne, ekonomicke, legislativne, technicke, ekologicke a politicke faktory a vyskumy, podla ktorych je ziskana imunita trvacnejsia ako umelo prijata, vychadza mi, ze ockovanie nerizikovych skupiny by malo byt dobrovolne
tu je problem v definovani rizkovych a IFR v marci 2020. dnes sa ten vek posunul nizsie, IFR bude ine. takze nemozme povedat, kto je nerizkovy. nemam nic proti dobrovolnosti v ockovani.
hodnoty prvej vlny
ake konkretne hodnoty prvej vlny?
zabudol si na prvu vlnu v aprili 2020, tie mesiace sa uz nedaju nahradit
to nemali lockdown aj Svedi po tom com im zomrelo 14k dochodcov? okrem toho, ku premoreniu malo az do augusta 2020 prisievat nenosenie rusok v interieroch. len rozostupy v obchode.
ten priebeh je taky u vacsiny populacie a ten zbytok sa moze naockovat
nevidim problem
long covid je detekovany aj u ludi s asymptomatickym a miernym priebehom, vratane ockovanych (logicky), mas smolu
presne. ak sa zaockuje dost ludi, tak ten lahky priebeh bude garantovany.
mas na to posledne zdroj?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dakujem vam za odpoved. Preto ma prekvapuju beardie tvoje reakcie a postuje k ockovaniu, aj opatreniam.

P.S.: Mam 2x Pfizer.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 20 sep 2021, 17:34 prve je relativne. kto mu druhemu, ludia mali celkom zly priebeh aj ked v minulosti prekonali zapal pluc. mne sa to podarilo viackrat. takze by po jednou strechou s covidakmi mohlo u mna skoncit nedobre.
pozri, ked je 60+ % ludi bezpriznakovych a stupa to so znizujucim sa vekom, tak je mozne, ze si bol medzi nimi, mozno nie, ale statistiky hovoria jasne
ad 1) dostatocnu imunitnu pamat nemusi vytvorit ani prekonanie
ad 2) to veda hovori aj po prekonani
z principu je prekonanie (samozrejme to uspesne) lepsie, lebo sa vytvori imunita voci celemu virusu, nie len 1 ci 2 spike proteinom, takze aj v pripade mutacii bude imunita dostatocna
lebo vsetko sa robi na ochranu rizikovych. alebo nie? lebo ak ma byt na predoperacnom niekto s covidom, ini sa uz nemusia z nemocnice vratit
pozitivne testovany nie je chory, tridsiatypiatykrat jak u debilov to iste
hlavne v nemocniciach, kde lieta snad vsetko
ku tomuto zaveru si prisiel na zaklade existujucej moznosti, ze obyvatel UK moze byt poziadany nascanovat kod?
ze ty nevidis utahovanie este neznamena, ze neexistuje
tu je problem v definovani rizkovych a IFR v marci 2020. dnes sa ten vek posunul nizsie, IFR bude ine. takze nemozme povedat, kto je nerizkovy.
IFR bude nizsie, logicky
nemam nic proti dobrovolnosti v ockovani.
to by platilo, keby si netlacil na masivne ockovanie takmer vsetkych vekovych skupin, tvoja veta je v aktualnom kontexte uplna blbost nekorenspondujuca s realitou
ake konkretne hodnoty prvej vlny?
tie dookola opakovane
to nemali lockdown aj Svedi po tom com im zomrelo 14k dochodcov? okrem toho, ku premoreniu malo az do augusta 2020 prisievat nenosenie rusok v interieroch. len rozostupy v obchode.
mali vyrazne menej obmedzujuce opatrenia, ktore vychadzali z doporuceni WHO, x-krat sme si to uz vysvetlili
presne. ak sa zaockuje dost ludi, tak ten lahky priebeh bude garantovany.
u nerizikovej skupiny by bol rovnaky
mas na to posledne zdroj?
asi 3x v tejto teme, ja fakt nemozem za to, ze mas pamat akvariovej rybicky
heker napísal: 20 sep 2021, 17:39 Dakujem vam za odpoved. Preto ma prekvapuju beardie tvoje reakcie a postuje k ockovaniu, aj opatreniam.
huh? vyjadroval som sa ja na tomto fore niekedy v minulosti iracionalne?
mozem za to, ze som tu jediny, kto je verejne ochotny reagovat na vsetky klamstva a bullshity dookola opakovane ludmi, ktori nevedia pochopit jednoduchu vetu a ich analyza zlozitejsieho textu, zakladna matematika a vseobecny rozhlad su na urovni siedmaka?

kopirujem cast minuleho postu, nech sa v tych srackach nemusis machat
ja osobne proti ockovaniu nemam nic, ak su ockovane rizikove skupiny
z nazvu nerizikova skupina je jasne, preco je ich ockovanie prinosne vyrazne menej ako ockovanie rizikovych skupin
ked k tomu pripocitam socialne, ekonomicke, legislativne, technicke, ekologicke a politicke faktory a vyskumy, podla ktorych je ziskana imunita trvacnejsia ako umelo prijata, vychadza mi, ze ockovanie nerizikovych skupiny by malo byt dobrovolne

mne teda celkom vadi, ze su porusovane ludske prava kvoli nejakemu nedefinovanemu vyssiemu cielu, ktory je nemozne dosiahnut, hlavne ked vidime v inych krajinach, ktore zvolili rokmi prevereny pristup, ze maju menej mrtvych a vyrazne vacsiu slobodu?
czskseuk.jpg

ja sa prave divim, ze som jediny, kto na tie nepravosti reaguje, obcas sa wladas a Andi pripoja

a typek vyssie este zadrie, "ved to je len naskenovanie qr kodu", nonsens
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 20 sep 2021, 17:54 pozri, ked je 60+ % ludi bezpriznakovych a stupa to so znizujucim sa vekom, tak je mozne, ze si bol medzi nimi, mozno nie, ale statistiky hovoria jasne
zase sa lieci a diagnostikuje tabulkou. to je mile.
z principu je prekonanie (samozrejme to uspesne) lepsie, lebo sa vytvori imunita voci celemu virusu, nie len 1 ci 2 spike proteinom, takze aj v pripade mutacii bude imunita dostatocna
nie, nie je. ak by to tak bolo, tvrdili by to relevatni odbornici. a kedze to netvrdia, tak to pravda nie je. naopak, je ovela bezpecnejsie, ak nemusi nastat rapidna imunitna reakcia a protilatky sa vytvoria podla "receptu" dodaneho vakcinou.
pozitivne testovany nie je chory, tridsiatypiatykrat jak u debilov to iste
hlavne v nemocniciach, kde lieta snad vsetko
he? aky pozitivne testovany. este minule bol bezpriznakovy a covid mu zistili az v nemocnici. teraz je test zlyyyy. ale s koncom prvej vety suhlasim.
ze ty nevidis utahovanie este neznamena, ze neexistuje
Oppression Olympics. Su porusovane ustavne prava, lebo anonymnou appkou mas scanovat obrazok. Ja si myslim, ze ten ctitel vulgarne nadaval tebe a nie na mna.
IFR bude nizsie, logicky
hej, lebo je viac rizikovych a viac ich zomrie.
to by platilo, keby si netlacil na masivne ockovanie takmer vsetkych vekovych skupin, tvoja veta je v aktualnom kontexte uplna blbost nekorenspondujuca s realitou
a napisal som, ze neockovani maju byt testani, ked tu hnusno klames, ze ja som za povinne ockovanie?
tie dookola opakovane
takze ziadne. dakujem za odpoved.
mali vyrazne menej obmedzujuce opatrenia, ktore vychadzali z doporuceni WHO, x-krat sme si to uz vysvetlili
to by jeden aj veril, ak by necital ake prisne opatrenie v porovnani s UK maju tesne pred ich koncom. je fajn, ze klames sam sebe, no nam nemusis.
u nerizikovej skupiny by bol rovnaky
"ani nie", ako sme mohli vidiet v juli v Anglicku a mozme porozorovat v mnohych statoch US
asi 3x v tejto teme, ja fakt nemozem za to, ze mas pamat akvariovej rybicky
takze na tvrdenie zdroj nemas. dakujem za odpoved.
mne teda celkom vadi, ze su porusovane ludske prava kvoli nejakemu nedefinovanemu vyssiemu cielu, ktory je nemozne dosiahnut, hlavne ked vidime v inych krajinach, ktore zvolili rokmi prevereny pristup, ze maju menej mrtvych a vyrazne vacsiu slobodu?
v akych krajinach? je znama jedina. a ma ovela prisnejsie pravidla dlhsie ako Anglicko.
vyssie ciel je kolektivna imunita. ta sa neda dosiahnut kvoli ludom ako ty, ktori vsade hladaju daku oppression. este aj v tom, ze ked sa pri dostatocnej miere ockovania moze vsetko tvorit.
ja sa prave divim, ze som jediny, kto na tie nepravosti reaguje, obcas sa wladas a Andi pripoja

a typek vyssie este zadrie, "ved to je len naskenovanie qr kodu", nonsens
a co neprevavost: izolujeme starych a chorych a my vsetci sa nakazime, nebudeme sa pytat na nazor.
to zrovnava s tym, ze ho obcas niekto moze poziadat nascanovat papier.
to prve je diskriminacne a protiustavne.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 20 sep 2021, 18:30 zase sa lieci a diagnostikuje tabulkou. to je mile.
facepalm
nie, nie je. ak by to tak bolo, tvrdili by to relevatni odbornici.
jooj, lenze oni to tvrdia
he? aky pozitivne testovany. este minule bol bezpriznakovy a covid mu zistili az v nemocnici. teraz je test zlyyyy.
a ako inak by zistili, ze je pozitivny na covid, ak nie testom? cucanim si vysledku z prsta?
Oppression Olympics. Su porusovane ustavne prava, lebo anonymnou appkou mas scanovat obrazok. Ja si myslim, ze ten ctitel vulgarne nadaval tebe a nie na mna.
ty by si tlieskal aj socialnemu kreditu podla vzoru Ciny
hej, lebo je viac rizikovych a viac ich zomrie.
alebo tym, ze sa virus snazi rychlejsie sirit, menej zabijat a miliony ludi su zaockovane, ale ano, urcite ich viac zomrie
demo si mozeme pozriet tuto zimu, aj bych sa s tebou stavil, ale prisiel by si aj o gate
a napisal som, ze neockovani maju byt testani, ked tu hnusno klames, ze ja som za povinne ockovanie?
precitaj si to znova a potom sa ospravedln
takze ziadne. dakujem za odpoved.
rado sa stalo, aj nabuduce
ked sa naucis pouzit vyhladavanie, skus sa spytat znova
to by jeden aj veril, ak by necital ake prisne opatrenie v porovnani s UK maju tesne pred ich koncom. je fajn, ze klames sam sebe, no nam nemusis.
8 ludi pri 1 stole a 300 v uzavretych priestoroch, prisnost my ass
to uz sa mi viac pacil ten drbnuty argument, ze sa Svedi odstahovali na svoje vikendove chaty
mal caro nepoznaneho, abstraktneho, surrealneho, ale zaroven tu potrebnu ironiu a vtip, uplne 5/7 (tomuto chapes?)
"ani nie", ako sme mohli vidiet v juli v Anglicku a mozme porozorovat v mnohych statoch US
ci to nahodou nebude tym, ze ludia umieraju a nie su nesmrtelni
celkom by ma zaujimalo aka je vekova struktura zomrelych v UK za poslednych par mesiacov, tipol by som vekovy priemer limitne sa bliziaci priemernemu veku dozitia v UK
ked sa budem nudit, asi si to vyguglim
takze na tvrdenie zdroj nemas. dakujem za odpoved.
bol poskytnuty, hladaj
fakt si to nepamatas?
v akych krajinach? je znama jedina. a ma ovela prisnejsie pravidla dlhsie ako Anglicko.
urcite :D
dlhsie a prisnejsie :D
vyssie ciel je kolektivna imunita. ta sa neda dosiahnut kvoli ludom ako ty, ktori vsade hladaju daku oppression. este aj v tom, ze ked sa pri dostatocnej miere ockovania moze vsetko tvorit.
ako chces dosiahnut kolektivnu imunitu, ked sa choroba siri aj od plne zaockovanych? to mi teda vysvetli
a co neprevavost:
co je kur*a neprevavost?
viackrat som ta ziadal, ze si mas ten spam po sebe aspon raz precitat

bud pis normalne, alebo sa neobtazuj
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Odporcovia vakcín stopli na Orave ďalší výjazd očkovacej jednotky" - čo robí polícia ???
beardie
Redeemer
Redeemer

jemne konspirativne, ale stale ciastocne realne a pre cast nasej diskusie viac ako relevantne
image_2021-09-20_211422.png
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 20 sep 2021, 18:43 jooj, lenze oni to tvrdia
relevantni. nie ortopedi a ini.
a ako inak by zistili, ze je pozitivny na covid, ak nie testom? cucanim si vysledku z prsta?
e? ved do teraz pises, ze testy su zle. zle ukazuju. a tera test na covid. facepalm
ty by si tlieskal aj socialnemu kreditu podla vzoru Ciny
na to si prisiel ako?
alebo tym, ze sa virus snazi rychlejsie sirit, menej zabijat a miliony ludi su zaockovane, ale ano, urcite ich viac zomrie
demo si mozeme pozriet tuto zimu, aj bych sa s tebou stavil, ale prisiel by si aj o gate
tak preco stupa umrtnost v UK a preco je v USA, to co je v USA? lebo to nevyzera, ze bude menej zabijat, if you ask me.
precitaj si to znova a potom sa ospravedln
za to, ze ja nechcem sankcie proti neockovanych a ty z toho, ze ludia sa maju dat ockovat dobrovolne, lebo o.i. len tak sa nebude musiet zatvarat? lebo zatvarat sa bude, ked neockovani zaplavia nemocnicne.
rado sa stalo, aj nabuduce
ked sa naucis pouzit vyhladavanie, skus sa spytat znova
a budem tam hladat "minulorocne data"
8 ludi pri 1 stole a 300 v uzavretych priestoroch, prisnost my ass
to uz sa mi viac pacil ten drbnuty argument, ze sa Svedi odstahovali na svoje vikendove chaty
mal caro nepoznaneho, abstraktneho, surrealneho, ale zaroven tu potrebnu ironiu a vtip, uplne 5/7 (tomuto chapes?)
hej. 8 ludi pri stole, 300 indoors, na pohrebe skoro nikto, pomaly ani nebostik
v UK bod 3:
https://www.gov.uk/government/publicati ... 21-summary
takze stale ovela viac prisne ako UK. a v jednej krajine aj napriek tomu zomiera dvakrat tolko ludi v priemere za tyzden
ci to nahodou nebude tym, ze ludia umieraju a nie su nesmrtelni
celkom by ma zaujimalo aka je vekova struktura zomrelych v UK za poslednych par mesiacov, tipol by som vekovy priemer limitne sa bliziaci priemernemu veku dozitia v UK
ked sa budem nudit, asi si to vyguglim
potom sa pochval zistenim
bol poskytnuty, hladaj
fakt si to nepamatas?
idnes ani nic ine som neotvaral. takze nie, nepamatam
urcite :D
dlhsie a prisnejsie :D
UK otvorila 19.7.. Svedsko otvori 27.9., pravidla si vies porovnat.
ako chces dosiahnut kolektivnu imunitu, ked sa choroba siri aj od plne zaockovanych? to mi teda vysvetli
preco sme sa, do psej matere, ockovali? preco je preockovanost novy dolezity ukazovatel vzhladom na opatrenia?
co je kur*a neprevavost?
viackrat som ta ziadal, ze si mas ten spam po sebe aspon raz precitat
dobre vies, ze neprávosť.
tou je tebou navrhovane izlovanie starych a chorych, lebo je diskrimancia a je protiustavna.
toto ma nasledovat nakazenie zvysku co je tiez protiustavne, lebo kazdy ma pravo na ochranu zdravia.

obraztek pekny, len skoda teda, ze z politickeho spektra, kde chcu diskriminuju podla uplne vsetkeho a doradu. a aplikacia je cesta do pekla. sikanovanie ludi pre etnicky povod ci orientaciu u americkych rednecks je spravna cesta. ved kazdy moze sikanovat ako len chce.

\\
tak mas pravdu. excel sa da stiahnut na konkretne cisla. hospitalizovane su aj deti, no stale idu najstarsi. co ale zmysel nedava, ked niektore vekove skupiny mali zaockovanost nad 95%
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... ths-by-age
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 20 sep 2021, 21:50 relevantni. nie ortopedi a ini.
aj epidemiologovia, hladaj
e? ved do teraz pises, ze testy su zle. zle ukazuju. a tera test na covid. facepalm
hej, ved prave
pozitivne testovaneho cloveka, co je zdravy, ale nahodou ma na sliznici RNA virusu, povazuju za choreho a je na covidovom oddeleni, lebo...
na to si prisiel ako?
pozorovanim tvojho pritakavania pri appke, lockdownoch, atd
o chvilu budes aj Fica volit, ved ludia si predsa zasluzia istoty, jak ovca...
tak preco stupa umrtnost v UK a preco je v USA, to co je v USA? lebo to nevyzera, ze bude menej zabijat, if you ask me.
sprav si derivaciu rovnice umrti v case, ehm, pozri sa ako stupa krivka celkovych umrti
hej. 8 ludi pri stole, 300 indoors
hej, prisne opatrenia :D
potom sa pochval zistenim
mozno sa k tomu dostanem
UK otvorila 19.7.. Svedsko otvori 27.9., pravidla si vies porovnat.
ved prave
preco sme sa, do psej matere, ockovali?
preco dodrziavas opatrenia bez rozmyslu?
preco je preockovanost novy dolezity ukazovatel vzhladom na opatrenia?
aby neumierali rizikove skupiny
dobre vies, ze neprávosť.
to som tam teda fakt nenasiel
tou je tebou navrhovane izlovanie starych a chorych, lebo je diskrimancia a je protiustavna.
hej, povedz to kazdemu domovu dochodcov
izolujeme starych a chorych a my vsetci sa nakazime, nebudeme sa pytat na nazor.
teraz si za "izolovanie" dosad "ockovanie", otvor okno, pozri sa na ulicu a co vidis?
tvoje vymyslene protiustavne a diskriminacne opatrenia, a to ockovanie ma este nizsiu efektivitu ako odborne spravena izolacia
uz sa preber

keby si aspon minutu rozmyslal predtym ako odpises, tak by sme si mohli usetrit 9/10 tych tvojich sraciek

Autoeditácia príspevku po 10 min 2 sek:
jackb napísal: 20 sep 2021, 21:50 tak mas pravdu. excel sa da stiahnut na konkretne cisla. hospitalizovane su aj deti, no stale idu najstarsi. co ale zmysel nedava, ked niektore vekove skupiny mali zaockovanost nad 95%
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... ths-by-age
mierne zjednodusene, ale priemerny vek umrtia je wait for it 75,4 roka
od 5.2.2021 zomrelo 9 deti pod 15 rokov, slovom DEVAT
image_2021-09-20_221508.png
image_2021-09-20_221508.png (11.84 KiB) 698 zobrazení
Priemerná dĺžka života
81,26 rokov (2018)
tipol by som vekovy priemer limitne sa bliziaci priemernemu veku dozitia v UK
nie je to presne, ale viem s tym zit
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 20 sep 2021, 22:14 aj epidemiologovia, hladaj
preco mam ja podkladat tvoje tvrdenia?
hej, ved prave
pozitivne testovaneho cloveka, co je zdravy, ale nahodou ma na sliznici RNA virusu, povazuju za choreho a je na covidovom oddeleni, lebo...
takze v nemocniciach maju riskovat, ze sa u neho prejavia priznaky a cele oddelenie pojde do krateny?
pozorovanim tvojho pritakavania pri appke, lockdownoch, atd
o chvilu budes aj Fica volit, ved ludia si predsa zasluzia istoty, jak ovca...
samozrejme, uz mam aj plagat Blahu. naozaj tie vuglarnosti mali ist na tvoju adresu
scannovanie kodu a dodrziavanie opatreni, ktore odporucaju odbornici ako najucinejsiu formu je volenie Fica. tlieskam.
sprav si derivaciu rovnice umrti v case, ehm, pozri sa ako stupa krivka celkovych umrti
2021-09-20 21_42_52-United States_ the latest coronavirus counts, charts and maps.png
2021-09-20 21_42_52-United States_ the latest coronavirus counts, charts and maps.png (12.72 KiB) 684 zobrazení
pozeram
hej, prisne opatrenia :D
ak by to bolo v Anglicku, pises o koronafasizme
ved prave
a vidis, ze su prisnejsie ako boli v Anglicku pred uvolenim?
preco dodrziavas opatrenia bez rozmyslu?
ockavanie, tak isto ako nezhromazdovat sa v zime odporucili vedci. mam pocuvat neodbornika, lebo on citi co je lepsie?
aby neumierali rizikove skupiny
tak preco sa ludia neockuju a stale ohrozuju rizikovych? aj prekrytie dychacich ciest bolo na ochranu rizikovych.
hej, povedz to kazdemu domovu dochodcov
takze umiestnit cloveka, ktory sa o seba nedokaze starat do domova, je to iste ako povinne izolovat ludi len kvoli veku?
teraz si za "izolovanie" dosad "ockovanie", otvor okno, pozri sa na ulicu a co vidis?
tvoje vymyslene protiustavne a diskriminacne opatrenia, a to ockovanie ma este nizsiu efektivitu ako odborne spravena izolacia
uz sa preber
ano, nakazit ludi, neposkytnut im ockovanie, izolovat ludi podla veku... a ty pistis proti scanovaniu papiera :D
keby si aspon minutu rozmyslal predtym ako odpises, tak by sme si mohli usetrit 9/10 tych tvojich sraciek
presne tak. bolo by tu ovela menej postov, keby neobhajoval svoje halucinacie o premoreni ci opatovne vyclenenie ludi podla veku zo spolocnosti pod zamienkou "vyssieho dobra".
od 5.2.2021 zomrelo 9 deti pod 15 rokov, slovom DEVAT
a kolko zomrelo deti po ockovani?
lebo ak by bolo tych devat deti ockovanych, mohlo zomriet NULA
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 20 sep 2021, 22:53 preco mam ja podkladat tvoje tvrdenia?
lebo si neschopny najst ich?
takze v nemocniciach maju riskovat, ze sa u neho prejavia priznaky a cele oddelenie pojde do krateny?
nie, mozu ich po par dnoch presunut mimo a nevylepsovat statistiky
pozeram
Florida vyzera zle, ale to prejde
ak by to bolo v Anglicku, pises o koronafasizme
ak by si rozmyslal nad tym, co pisem, tak by sme si ten spam mohli odpustit
a vidis, ze su prisnejsie ako boli v Anglicku pred uvolenim?
samozrejme, 2 mesiace ci kolko?
ockavanie, tak isto ako nezhromazdovat sa v zime odporucili vedci. mam pocuvat neodbornika, lebo on citi co je lepsie?
nie, mas pocuvat ozajstnych odbornikov, nie pseudoodbornikov ako Brazinova, ktora dostava medialny priestor napriek svojim diskvalifikaciam
tak preco sa ludia neockuju a stale ohrozuju rizikovych? aj prekrytie dychacich ciest bolo na ochranu rizikovych.
ako mozu ohrozovat rizikovych? ti sa maju zaockovat
taka strasna choroba, ze ani po vakcinacii nie su chraneni? no tak to ta vakcina az taka uzasna nebude, ci?
takze umiestnit cloveka, ktory sa o seba nedokaze starat do domova, je to iste ako povinne izolovat ludi len kvoli veku?
o povinnej izolacii splietas zase len a len ty, to su tie tvoje nulove schopnosti chapat pisany text a klamstva
prizemne argumentacne fauly, na viac sa nezmozes :)
ano, nakazit ludi, neposkytnut im ockovanie, izolovat ludi podla veku...
preco neposkytnut ockovanie? zase tvoje tretotriedne klamstva? si ubohy :)
presne tak. bolo by tu ovela menej postov, keby neobhajoval svoje halucinacie o premoreni ci opatovne vyclenenie ludi podla veku zo spolocnosti pod zamienkou "vyssieho dobra".
dobrovolna izolacia pre ochranu ohrozenych skupin, manipulujuci chudacik :)
na viac nemas? :smt006
a kolko zomrelo deti po ockovani?
najdi, bude ich ale malicko, ak vobec nejake
lebo ak by bolo tych devat deti ockovanych, mohlo zomriet NULA
nemohlo, tak to nefunguje :)

nezabudni sa vyplakat, ze ti je vulgarne nadavane, trapko
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 20 sep 2021, 23:36 lebo si neschopny najst ich?
ked som studoval, ja som mal dokladat svoje zdroje odkazmi a nie napisat: ty krava/ty tupec vygoogli si to, nie?!
takze nemame relevantnu studiu ci vedecky konsenzus na to, ze imunita po ockovani je zla. super, to bolo treba dokazat.
nie je konsenzus, potom je to len medialna hysteria
nie, mozu ich po par dnoch presunut mimo a nevylepsovat statistiky
skvele! a co ak ma niekto RNA mrtveho virusu v nose a ostal by par dni doma a potom by sa vratil ku beznemu zivotu? aky je tam rozdiel?
Florida vyzera zle, ale to prejde
mnohe ine staty maju graf podobny. co znamena, ze tvrdenie z Velkej noci: Florida ma menej mrtvych, lebo nema opatrenia uz neplati.
samozrejme, 2 mesiace ci kolko?
podla mna bolo 17.5. skor, ale ty si tu cez cisla :)
nie, mas pocuvat ozajstnych odbornikov, nie pseudoodbornikov ako Brazinova, ktora dostava medialny priestor napriek svojim diskvalifikaciam
vies menovat koho mam pocuvat? lebo ty si tu zdrojoval ortopedov, onkologov a karidochirugov.
ti rozporovali Lancet a najnovsie data z US sa im smeju do tvary
ako mozu ohrozovat rizikovych? ti sa maju zaockovat
taka strasna choroba, ze ani po vakcinacii nie su chraneni? no tak to ta vakcina az taka uzasna nebude, ci?
o povinnej izolacii splietas zase len a len ty, to su tie tvoje nulove schopnosti chapat pisany text a klamstva
prizemne argumentacne fauly, na viac sa nezmozes :)
o tejto:
post2367448.html#p2367448
okrem toho, tam autor tusim pise nieco o umyvani ruk, z ktoreho sa teraz vysmieva.
plus este predtym navrhoval testovat desatisice denne a dohladavat kontakty.
ale tak vsetci robime chyby. dnes su testy zle a appka, ktora to dohladava sama je totalitarizmus.
preco neposkytnut ockovanie? zase tvoje tretotriedne klamstva? si ubohy :)
ano si, nemozem suhlasit viac. si proti ockovaniu pod 65. chces vakciny pre mladsich poslat inam, odhovaras od ockovania roznymi bludmi. ty sa vystavujes ako obet vakcinacnej kampane.
dobrovolna izolacia pre ochranu ohrozenych skupin, manipulujuci chudacik :)
na viac nemas? :smt006
ako je to uvedene vyssie, nic o dobrovolnosti tam nie je :smt006
to spisalo po prvej vlne par epidemiologov a moze sa pod to podpisat kazdy.
maju tam: to ma platit do preockovania. takze preco neockovat a odhovarat od neho antivax bludmi ci hrou na city? ved to odbornici ziadaju
ale dakujem, ze uz si urazky na seba pises sam. nemusim vymyslat ja.
najdi, bude ich ale malicko, ak vobec nejake
nemohlo, tak to nefunguje :)
skvele. bez ocokvania zomrelo 9, s nim by zomrelo 0.
nezabudni sa vyplakat, ze ti je vulgarne nadavane, trapko
pokojne si poplac, mas to dovolene
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 21 sep 2021, 9:12 ked som studoval, ja som mal dokladat svoje zdroje odkazmi a nie napisat: ty krava/ty tupec vygoogli si to, nie?!
takze nemame relevantnu studiu ci vedecky konsenzus na to, ze imunita po ockovani je zla. super, to bolo treba dokazat.
nie je konsenzus, potom je to len medialna hysteria
zase klames
diskusia nebola o tom, ze je imunita po ockovani zla, diskusia bola o tom, ze imunita po prekonani je lepsia ako imunita po ockovani
ze nevies sledovat tok diskusie je len tvoj problem
skvele! a co ak ma niekto RNA mrtveho virusu v nose a ostal by par dni doma a potom by sa vratil ku beznemu zivotu? aky je tam rozdiel?
ekonomicke, socialne straty, vyplakavania pred prezdnymi regalmi, atd
mnohe ine staty maju graf podobny. co znamena, ze tvrdenie z Velkej noci: Florida ma menej mrtvych, lebo nema opatrenia uz neplati.
Florida vyzera zle a neviem dovod, preco, ale prejde to
vies menovat koho mam pocuvat? lebo ty si tu zdrojoval ortopedov, onkologov a karidochirugov.
naposledy si odignoroval aj Prymulu, lebo ti nevyhovuje
o tejto:
samozrejme to bolo viackrat vysvetlene
okrem toho, tam autor tusim pise nieco o umyvani ruk, z ktoreho sa teraz vysmieva.
autor sa vysmieva z toho, ze ked si budu iba ludia umyvat ruky, tak sa respiracny virus prestane pohybovat v populacii
ten zoznam opatreni je relevantny, ked sa pouzivaju vhodne, nie, ze si nejaky magor vyberie jedno konkretne, vsetko tomu podriadi a ked to nefunguje, tak sa tvari prekvapene
ale tak vsetci robime chyby.
tak sa ich vyvaruj
dnes su testy zle
ano su, v objektivnych dovodov
a appka, ktora to dohladava sama je totalitarizmus.
ano, z objektivnych dovodov
ano si, nemozem suhlasit viac. si proti ockovaniu pod 65.
klamstvo :)
chces vakciny pre mladsich poslat inam
samozrejme
ak mame 100 000 dochodcov a 100 000 mladych ludi a nezaockujeme nikoho z nich, tak z prvej skupiny neprezije 1000 dochodcov a z druhej skupiny 10 mladych
to je tak neuveritelny nepomer, ze len bezcitny tyran by nechcel, aby boli prednostne zaockovane najstarsie rocniky, bez ohladu na krajinu povodu
odhovaras od ockovania roznymi bludmi.
zase klamstvo
ty sa vystavujes ako obet vakcinacnej kampane.
zase klamstvo
ako je to uvedene vyssie, nic o dobrovolnosti tam nie je :smt006
ale je, viackrat vysvetlene
ale dakujem, ze uz si urazky na seba pises sam. nemusim vymyslat ja.
nesklamal si, vyplakavas :)
skvele. bez ocokvania zomrelo 9, s nim by zomrelo 0.
:D:D:D
hej, urcite by tie 2 deti pod 1 rok, ktore nemozu byt ockovane, prezilli :lol:

v jednom kratkom poste 4 ocividne klamstva, k tomu nepochopenie pisaneho textu, klasika

co presne sledujes tym, ze klames vo veciach, ktore su dokazatelne behom par minut? si myslis, ze to nikto nevidi?
pokracuj, bavis ma :smt006
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 21 sep 2021, 9:51 zase klames
diskusia nebola o tom, ze je imunita po ockovani zla, diskusia bola o tom, ze imunita po prekonani je lepsia ako imunita po ockovani
ze nevies sledovat tok diskusie je len tvoj problem
nie je lepsia, lebo Lancet pise, ze hladina protilatok je polroka po prekonani nedostatocna. zaroven sa vie, ze slaby ale aj tazky priebeh neutvaraju imunitnu pamat a tak imunita nevytvori dost protilatok ked sa telo s virusom opat stretne.
vedecky konseznus, tak sa veda robi. nie tak, ze jedno pracovisko ma vysledky, ani to nie je v printe, ani peer reviewed a uz to maju vsetky media, ze prevratny objav. certa stareho.
ekonomicke, socialne straty, vyplakavania pred prezdnymi regalmi, atd
aha, tak cloveka v nemocnici bez priznakov mozno vratit medzi zdravych po kratkej izolacii, no cloveka mimo nemocnice nie je vhodne izolovat vobec.
Florida vyzera zle a neviem dovod, preco, ale prejde to
a nie len Florida. ale blahozelam, ze sa si naucil pouzivat slovo "neviem". je to velky pokrok.
naposledy si odignoroval aj Prymulu, lebo ti nevyhovuje
bol to clanok na idnes. a ako je to uvedene vyssie: konsenzus. aj konsenzus v CR je: premorenie je hlupost. ale to nesedi do narativu, tak tych vedcov pocuvat nemam. okrem toho, nie je pan Prymula ten, ktory vo svojej nemocnici zriadil pracovisko cinskeho samanzmu? to uz je takmer ako prof. Kahuda na ČVUT.
samozrejme to bolo viackrat vysvetlene
ten update na dobrovolnost je snad tri mesiace stary, ak vobec.
povodne to bolo povinne izolovanie, aby nerizkovi nemuseli nic nosit na tvarach a mohli popijat sojove bezkofeinove latté na namestiach.
autor sa vysmieva z toho, ze ked si budu iba ludia umyvat ruky, tak sa respiracny virus prestane pohybovat v populacii
ten zoznam opatreni je relevantny, ked sa pouzivaju vhodne, nie, ze si nejaky magor vyberie jedno konkretne, vsetko tomu podriadi a ked to nefunguje, tak sa tvari prekvapene
podla mna autor uvadza umyvanie ruk ako jedno z opatrenie proti sireniu respiracneho virusu, tak ako to robia hygienici ci WHO pri prevencii sirenia prachobycajnej chripky.
ano su, v objektivnych dovodov
ja len nerozumiem, ze ked je to totalita na konci septembra 2021, preco to nebola totalita v marci 2020 :)

toto uvedime takto, iste dovolis:
jackb napísal: 21 sep 2021, 9:12 si proti ockovaniu pod 65. chces vakciny pre mladsich poslat inam, odhovaras od ockovania roznymi bludmi
klamstvo :)

samozrejme
ak mame 100 000 dochodcov a 100 000 mladych ludi a nezaockujeme nikoho z nich, tak z prvej skupiny neprezije 1000 dochodcov a z druhej skupiny 10 mladych
to je tak neuveritelny nepomer, ze len bezcitny tyran by nechcel, aby boli prednostne zaockovane najstarsie rocniky, bez ohladu na krajinu povodu
takze tvrdis, ze ja klamem o tom, ze ty si proti ockovaniu pod 65 rokov, aby si potom uviedol, preco a ako proti nemu si. si skvely.
rovnako ako odhovaranie od ockovania, ktore v tej citacii tiez je.
tu este beardie ako obet spolocnosti:
beardie napísal: 20 sep 2021, 16:32 4. som, lebo ma spolocnost donutila obmedzeniami, tretiu davku by som si dal, len ak by mi to znemoznilo cestovat a pokracovat v beznom zivote, cize rovnako ako v pripade prvych 2 davok
ale je, viackrat vysvetlene
je v poste z decembra napisane, ze sa stari samoizoluju dobrovolne?
lebo tusim bola kedysi v minulosti, ktora sa tiez mala izolovat a budovat si lepsie zajtrajsky a pre aspon 6M z nich to nedopadlo najlepsie.
to len tak trosku na okraj ku tomu, ze scannovanie papiera je cesta ku gulagom, ale izolovanie rizikovych je to najlepsie :smt006
hej, urcite by tie 2 deti pod 1 rok, ktore nemozu byt ockovane, prezilli :lol:
ak by nemali SARS2, tak ano.
v jednom kratkom poste 4 ocividne klamstva, k tomu nepochopenie pisaneho textu, klasika
pokracuj, bavis ma :smt006
aj ty mna. uz klames sebe aj medzi citaciami a stale sa citis na koni. aj ked teda obcas je to take smutno-smiesne.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 21 sep 2021, 10:19zaroven sa vie, ze slaby ale aj tazky priebeh neutvaraju imunitnu pamat
:D
nie? neutvaraju? :lol:
aha, tak cloveka v nemocnici bez priznakov mozno vratit medzi zdravych po kratkej izolacii, no cloveka mimo nemocnice nie je vhodne izolovat vobec.
zdravi ludia sa nemaju izolovat vobec :)
aj konsenzus v CR je: premorenie je hlupost.
keby si videl, co sa deje v svete mimo tvojej nepriehladnej bubliny, asi by si sa zhrozil
dokonca aj v UK, ktora by ti mala byt lokalizacne najblizsie, momentalne prebieha masivne premorenie populacie a su z toho stovky mrtvych denne
stale nic? si myslis, ze ked sa nepouzije slovo "premorenie", ze k nemu nebude dochadzat? :lol:
ten update na dobrovolnost je snad tri mesiace stary, ak vobec.
presne, vobec
podla mna autor uvadza umyvanie ruk ako jedno z opatrenie proti sireniu respiracneho virusu
ale nie jedine, kedze samo o sebe velmi nepomoze
preto opatrenie vo svedskych skolach, ze ved si maju predsa umyvat ruky a to ich zachranuje, je nepochopenie reality
samozrejme, este 8 ludi pri jednom stole a 300 ludi v jednej uzavretej miestnosti
nic ine nema na sirenie vplyv, len tieto 3 opatrenia
jaaaj, zabudol som, 20 ludi na pohrebe, presne toto opatrenie sposobuje, ze je v UK o 1/3 mrtvych viac ako v SE
pekna sprostost, ze?
ja len nerozumiem, ze ked je to totalita na konci septembra 2021, preco to nebola totalita v marci 2020 :)
v marci 2020 sme mali trackovanie ludi appkou?
takze tvrdis, ze ja klamem o tom, ze ty si proti ockovaniu pod 65 rokov, aby si potom uviedol, preco a ako proti nemu si.
opat opakujem, ze nie som proti ockovaniu ludi pod 65, od zaciatku tvrdim, ze sa maju ockovat rizikove skupiny, ktorych clenovia mozu mat aj menej ako 65 rokov
lenze spojenie tychto 2 informacii do tvojho mozgu nie a nie preniknut a o mesiac to na mna vytiahnes zase
tu este beardie ako obet spolocnosti:
nepovazujem sa za obet
je v poste z decembra napisane, ze sa stari samoizoluju dobrovolne?
je tam napisane, ze sa samoizoluju nedobrovolne? ze nechapes kontext sme si uz ukazali viackrat :)
nerozumiem, kde alebo z coho si mohol pochopit, ze chcem niekoho nutit do cohokolvek, mna liberala, nonsens
to len tak trosku na okraj ku tomu, ze scannovanie papiera je cesta ku gulagom
po hyperbolizacii ano
ale izolovanie rizikovych je to najlepsie :smt006
samozrejme, pre ich zdravie to bolo to najlepsie, co bolo mozne spravit
ak by nemali SARS2, tak ano.
ale mali, takze zomreli, velmi si plakal?
uz klames sebe aj medzi citaciami
nie, to len ty nechapes pisanemu textu, klames, domyslas si a stracas sa vo svojich manipulaciach :)
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 21 sep 2021, 10:47 :D
nie? neutvaraju? :lol:
podla doktora matematiky ano, podla skotskych vedcov a Britskej imunologickej spolocnosti je to iny pribeh
https://www.immunology.org/coronavirus/ ... oronavirus
(najma video c. 3) komu len v pripade imunologie verit?

ale bude odpoved aj na otazku, ktorym odbornikom mam verit? lebo Brazinova je zlaaa, Krcmery je zlyyyy. tak kto je ten dobry?
zdravi ludia sa nemaju izolovat vobec :)
nemozem suhlasit viac. ak neukazu priznaky, su zdravi.
keby si videl, co sa deje v svete mimo tvojej nepriehladnej bubliny, asi by si sa zhrozil
dokonca aj v UK, ktora by ti mala byt lokalizacne najblizsie, momentalne prebieha masivne premorenie populacie a su z toho stovky mrtvych denne
stale nic? si myslis, ze ked sa nepouzije slovo "premorenie", ze k nemu nebude dochadzat? :lol:
a sme doma: "90% je ockovanych alebo sa ehm premorilo" a zomieraju stovky. takze to premorenie je dost na nic, ked nesplna slubene - znizenie umrtnosti
ale nie jedine, kedze samo o sebe velmi nepomoze
preto opatrenie vo svedskych skolach, ze ved si maju predsa umyvat ruky a to ich zachranuje, je nepochopenie reality
samozrejme, este 8 ludi pri jednom stole a 300 ludi v jednej uzavretej miestnosti
nic ine nema na sirenie vplyv, len tieto 3 opatrenia
jaaaj, zabudol som, 20 ludi na pohrebe, presne toto opatrenie sposobuje, ze je v UK o 1/3 mrtvych viac ako v SE
pekna sprostost, ze?
ja som tvrdil, ze len umyvanie ruk je cesta?
nepisal som, ze neide ani o to, ci su opatrenia dane prikazom, alebo su len odporucane, ale ide o to ako ich ludia dodrziavaju uz asi rok?
v marci 2020 sme mali trackovanie ludi appkou?
bola raketova veda napisat ju? niekedy na jar 2016 som bol na prednaske pana, ktory hovoril o internet of things. britska appka nie je nic ine. a ked bola vakcina hotova do hodin po sekvenovani DNA SARS2, tak appka na principe IoT nemohla byt problem tiez.
opat opakujem, ze nie som proti ockovaniu ludi pod 65, od zaciatku tvrdim, ze sa maju ockovat rizikove skupiny, ktorych clenovia mozu mat aj menej ako 65 rokov
lenze spojenie tychto 2 informacii do tvojho mozgu nie a nie preniknut a o mesiac to na mna vytiahnes zase
ved preto sa primarne pozyvali na ockovanie ti najstarsi a potom dostali priestor ti mladsi. nic zle.
nepovazujem sa za obet
tvoje odpovede na otazku "Preco si sa dal ockovat?" hovoria opak.
je tam napisane, ze sa samoizoluju nedobrovolne? ze nechapes kontext sme si uz ukazali viackrat :)
nerozumiem, kde alebo z coho si mohol pochopit, ze chcem niekoho nutit do cohokolvek, mna liberala, nonsens
v odrazkach toho kontextu teda vela nemas. je tam napisane dobrovolne? Y/N
ty a liberal? geez, ja som myslel, ze liberalov vidis ako nositelov komunizmu.
samozrejme, pre ich zdravie to bolo to najlepsie, co bolo mozne spravit
takze vyclenit zo zivota ludi je pre ich dobro. vytvorit kolektivnu imunitu, aby sa ani oni nemuseli obmedzovat je zle.
ale mali, takze zomreli, velmi si plakal?
ano, aj sviecku som zapalil
nie, to len ty nechapes pisanemu textu, klames, domyslas si a stracas sa vo svojich manipulaciach :)
zase tie zamena. :nono:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podnik Hollywood Trnava pusta vsetkych ludi a zaroven vola, aby sa pridali aj dalsi v Trnave - https://www.instagram.com/tv/CUDJWltAiW ... =copy_link
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tymto sa im zvysila pravdepodobnost kontroly z 1 promile na 99% :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Už je konečne načase odruškovať Slovensko!!! Vyše tisíc novych pozitívných prípadov a tie vaše psychohandry ktoré fungujú možno ako talizman nefungujú inak by nebolo tolko prípadov! Začnime už konečne žiť normálne a prestanme sa riadiť vyhláškami od psychopatov!!! Ludia maju strach vytrčajúcich nosov a to nosia respirator a to su dva krat ZAOČKOVANI!!!!
Napísať odpoveď