Banálne/triviálne otázky
Re: Banálne/triviálne otázky
Prenášajú vinné mušky nejaké ochorenia ked si sadnú na uterák?
Nemáte podobnú skusenost? V poslednych tyzdnoch mame doma pocit, ze kupovane papierove vreckovky aj toaletny papier akoby vyrabali z tensieho papiera ako doteraz..?
gogo956 - ake pouzivas znacky? Napr. papierove vreckovky maju velmi roznu kvalitu, niektore vazne prisernu.
Odporucam Florays (Lidl), vreckovky aj toaletny papier, velmi dobra kvalita a tiez cena.
Odporucam Florays (Lidl), vreckovky aj toaletny papier, velmi dobra kvalita a tiez cena.
Ja napr. kupujem len ten väčší recyklovaný toaleťák v Tescu. Dlho vydrží, aj napriek tomu ako vyzerá a že je tenký tak je dosť mäkký. Tie X vrstvové hrubé biele voňavé toaleťáky nemusím. Rýchlo sa minú, slabšie hajzle s nimi majú problém (a niekedy sa čudujem, ako často sa stretávam so zlými splachovačmi v hajzloch, aj u ľudí doma).
-
starysomar
Hardcore addict
Aký hajzel má problém spláchnuť JEDEN štvorček toaleťáku?
tebe stačí jeden štvorček na utretie zadku? závidím!
Ty sereš cukrovú vatu a máš 365 dní v roku ukážkovo pevnú stolicu? 
Ja teda nie, a to mám približne polovicu rokov, čo ty.
Ja teda nie, a to mám približne polovicu rokov, čo ty.
papier je Harmasan a vreckovky nejake z Kauflandu, teraz mame pre zmenu 4vrstvove a tie su ok. Ale tie 3vrstvove isli kvalitou dolu..Urcite je tensi alebo je nejaka ina struktura papiera.
-
starysomar
Hardcore addict
brm, Hensym atd. Kedysi dávno som (sa) sral so zlatou žilou (kua, nevynášala) a hemeroidmi.
Vláknina (Psyllium) a umytie prdele po každej stolici, spisovne vysraní sa
Kolega mi raz dávno vraví - veď to má takmer každý. Moja odpoveď - Ak si sprostý, maj si...
Vláknina (Psyllium) a umytie prdele po každej stolici, spisovne vysraní sa
Kolega mi raz dávno vraví - veď to má takmer každý. Moja odpoveď - Ak si sprostý, maj si...
Psyllium je pre črevá velmi dobré, tiež si to občas davam preventivne.
Kedysi sa zadky utierali novinami alebo velmi tvrdým papierom aké ste mali z toho pocity tí čo to zažili?
Tiež idem po každom sraní automaticky do sprchy, ale aj tak by som si s jedným štvorčekom určite nevystačil.
-
starysomar
Hardcore addict
"velmi tvrdým papierom"
Stálo to za hovno
Stálo to za hovno
Nevie niekto na akom principe funguje podcastovy portal podbean.com?
Najst sa tam daju skoro vsetky podcasty (aj slovenske) ale myslim len u jedneho podkastera som zatial zaregistroval ze jeho podcasty sa daju najst aj na podbeane. Ostatni to proste nemaju uvedene a predsa to tam je.
Najst sa tam daju skoro vsetky podcasty (aj slovenske) ale myslim len u jedneho podkastera som zatial zaregistroval ze jeho podcasty sa daju najst aj na podbeane. Ostatni to proste nemaju uvedene a predsa to tam je.
podla mna to tam musi byt uploadnute autorom.
VLC berie linky napriklad prave z podbean a niektore tam boli skor ako v Apple Podcastoch, ked mali daku internu chybu. mozno to uploaduju cez tool, ktory to dava vsade, ale ine platformy maju pre nich vacsi zmysel a tak to neinzeruju.
ale to je moj odhad ako pouzivatela. pravda moze byt inde.
VLC berie linky napriklad prave z podbean a niektore tam boli skor ako v Apple Podcastoch, ked mali daku internu chybu. mozno to uploaduju cez tool, ktory to dava vsade, ale ine platformy maju pre nich vacsi zmysel a tak to neinzeruju.
ale to je moj odhad ako pouzivatela. pravda moze byt inde.
Podbean vela ludi pouziva preto je integrovany so zvysnymi sluzbami, ked to teda uploadnes na podbean, rovno sa ti to vie nahodit na Spotify, Apple, Google, atd. Ak teda zacinas s podcastovanim a nechce sa ti to nahravat do kazdej tej sluzby zvlast, mozes vyuzit prave toto. Podcasteri to ale moc nepropaguju, lebo priamo na ich stranke to pocuva pomerne malo ludi.
To ma logiku co pisete.
Podbean ma ale aj appku a dlhsie som ju aj pouzival. Presiel som ale na googlacky.
Podbean ma ale aj appku a dlhsie som ju aj pouzival. Presiel som ale na googlacky.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
davaju sa tringelty donasacom jedla aj pri platbe do predu kartou?
Ja občas dám ak mám nejakú mincu po ruke, prídu rýchlo a pod.
Ale často to nerobím a aj oni často vyzerajú že len dajú jedlo a už sa točia na päte. Plus ľudia ani nemajú záujem, keď si po prvom lockdowne kuriéri (nie len s jedlom) zvykli čakať pri prvých dverách a neprídu k bytu.
Ale často to nerobím a aj oni často vyzerajú že len dajú jedlo a už sa točia na päte. Plus ľudia ani nemajú záujem, keď si po prvom lockdowne kuriéri (nie len s jedlom) zvykli čakať pri prvých dverách a neprídu k bytu.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja si chodim po pizzu dole na parkovisko, a ked objednavame vo firme, tiez tak. Nemusi ani vystupit, ani len vypnut motor 
Davat tringelt by mi nenapadlo. Ved tiez ziadne tringelty za svoju pracu nedostavam.
Davat tringelt by mi nenapadlo. Ved tiez ziadne tringelty za svoju pracu nedostavam.