V zákonníku práce sa o tom nič nehovorí. Za nosenie svetra namiesto košele nie je možné dať výpoveď zamestnancovi. Iné by bolo, ak by si chodil do práce takto a vzbudzoval pohoršenie.Muffi napísal: 11 jan 2022, 14:05 Stretol sa niekto s tým, že kdesi existuje právna definícia pojmu "slušne oblečený"?
Pracujem v štátnej správe, po 5 rokoch mám nového vedúceho a prvá vec, čo sa ma spýtal bolo, prečo mám sveter a že mám začať chodiť v košeliach.
Nemám vôbec chuť meniť šatník ani sa prispôsobovať človeku, ktorý je na úrade 3 dni, obzvlášť keď väčšina zamestnancov a to aj na vyšších pozíciách chodia oblečení rovnako neformálne, ako ja.
V služobnom poriadku máme uvedené, že pri výkone služby je zamestnanec povinný "byť slušne oblečený, dbať o úpravu svojho zovňajšku".
Ak dôjde ku konfrontácii so šéfom chcem sa oprieť o to, že tento pojem je subjektívny a podľa môjho názoru som slušne oblečený, ale zaujímalo by ma, či niekto čosi také riešil.
V zákonníku práce sú len 2 záležitosti: bezpečnosť - pracovný odev a ochránné prostriedky, ak ich práca vyžaduje, musíš ich mať a hradí ich zamestnávateľ. Alebo ak zamestnávateľ vyžaduje dresscode, napr. robíš ochrankára alebo robíš v banke, v oboch prípadoch by ťa na to mali jasne upozorniť na pohovore, väčšinou to je aj v pracovnej zmluve a zároveň je v pracovnej zmluve aj dohodnuté, ako často a koľko presne ti zamestnávateľ bude platiť ako príspevok na oblečenie.
Takže ak s tým vedúci bude zase otravovať, povedz mu, že môžete podpísať dodatok k pracovnej zmluve a dohodnúť sa koľko ti zamestnávateľ bude prispievať na košele, keď to vyžaduje. Inak môže ísť do prdele. Pod 200€ ročne by som nešiel.
Ale ako bolo vyššie spomenuté a aj podľa mojej opakovanej skúsenosti, sa jedná o začiatok mobbingu. Čím neschopnejší manažér, tým lepší šikanátor. Stretol som sa už aj s tým, že riaditeľ chodil za zamestnancami na wcko a robil si záznam, koľko komu trvá potreba. A nie, nejednalo sa o fabriku, kde neustále beží linka a zamestnanci majú na obed/potrebu jasne vymedzený čas.