Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa aacid »

je to tak, posobi to osobnejsie. predsa nechces komunikovat s nejakou korporaciou o ktorej vies iba cisla a logo, ovela radsej budes komunikovat s niekym kto ma tvar, meno a neboji sa ukazat sa na verejnosti.
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spixy »

Ako introvert a clovek co ma rad cisla, kludne mi vyhovuje aj ta korporacia :D neznie to az tak osobne

btw. to iste robia aj niektori IT headhunteri ked pri konkretnych poziciah poslu aj svoju fotku/video na socialne siete
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Hodím do pľacu otázku:

Nemáte v rodine - okolí skúsenosti s operáciou sivého zákalu aj zákalov vo vnútri sklovca?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

V rodine, ale to este v minulom storoci, takze to asi relevatne nebude.

Ku tym fotkam: vsimol som si, ze ludia si na CVka obcas daju aj fotku, ale v oblasti, ktora je takmer IT je jeden celkom rad, ze na ten jediny list papiera napcha relevatne info a nie si uberat z priestoru tym najmenej podstatnym. Teda ak, ako bolo napisane, jeho pracovna napln nezahrna priamo hovorit s klientami, subkontraktormi a pod..
Co som sledoval so smiechom cez slzy bola cestovka, ktora ma len FB a vacsinu fotiek tvoria selfiecka asi majitela ci managera na roznych miestach. Ako by jeho vzhlad mal rozhodnut ci s nim pojdem na ten alebo ten zajazd.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Spixy napísal: 15 jan 2022, 15:52 btw. to iste robia aj niektori IT headhunteri ked pri konkretnych poziciah poslu aj svoju fotku/video na socialne siete
Ach kiezby namiesto svojej fotky davali nejake relevatne informacie o praci a firme, ktoru clovek bude robit. Pretoze inzeraty na programatorske pozicie su take ze "Ak sa u nas zamestnane, tak budete chodit do prace a vasou naplnou bude pracovat".
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

starysomar napísal: 15 jan 2022, 18:45 Nemáte v rodine - okolí skúsenosti s operáciou sivého zákalu aj zákalov vo vnútri sklovca?
Ci to bolo vo vnutri sklovca to netusim, ale mamina teta bola na to operovana asi pred rokom dvoma v Martine na sukromnej klinike.
Potom este jeden znamy, ale to uz bolo davno.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Spokojná?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tak nakoniec to bolo trochu inak, nie mamina teta ale jej muz, a asi to nedopadlo dobre, lebo to uz bolo v pokrocilom stadiu.
Dr_Buritos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dr_Buritos »

Nerozumiem prečo niekomu záleží na tom ako vyzerá realitný maklér. Veď ideš kupovať nejakú nehnuteľnosť a nie makléra. Mňa zaujímalo iba čo ponúka a za akú hodnotu. Jedine čo od neho potrebujem sú relevantné informácie o nehnutelnosti. S tým človekom sa stretneš pár krát v živote kým neprebehne celý transfer a už ho v živote nebudeš potrebovať.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale PREDAJCU zaujíma, ako vyzerá človek, ktorý bude ten predaj zastupovať. Ja tomuto rozumiem (pôvodne som sa pýtal tú otázku), určite by som si nevybral niekoho nereprezentatívneho na predaj bytu. Len sa mi to v tých reklamách zdalo až prehnané, a skoro až politické, to je celé. :)
Dr_Buritos
Amateur
Amateur

Ale aj ako predajcu by ma skôr zaujímalo aká úspešná je ta spoločnosť, aké sú šance ze tu moju nehnuteľnosť predá. Veď pri predaji skôr rozhodujú tvoje schopnosti ako vzhľad nie? Kebyže viem ze majú schopných maklérov tak neriešim ako vyzerajú.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Áno, veď v princípe preto som to písal. :D Pravda a kompromis je asi niekde uprostred no.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Dr_Buritos napísal: 17 jan 2022, 22:58 Nerozumiem prečo niekomu záleží na tom ako vyzerá realitný maklér. Veď ideš kupovať nejakú nehnuteľnosť a nie makléra. Mňa zaujímalo iba čo ponúka a za akú hodnotu. Jedine čo od neho potrebujem sú relevantné informácie o nehnutelnosti. S tým človekom sa stretneš pár krát v živote kým neprebehne celý transfer a už ho v živote nebudeš potrebovať.
Čiže ty keď si dohodneš stretko s maklérom a prišiel by tam niekto, kto vyzerá ako tí, čo si pýtajú drobné na čúčo na stanici, tak by si toho človeka bral vážne a zveril mu nie pár centov ale dajme tomu 250,000€? Ale no tak...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dnes je nedoststok bytov a dopyt je velky. Cize ak predaj bytu zveris velkej realitke, tak to urcite predaju. Nemusis sa trapit kto je tam realitak.

Co sa tyka webov, tak je akysi standard, ze financny poradcovia ci realitaci maju na webe svoju fotku, pretoze ide o ich webovu vizitku a portfolio. Je to uz proste zauzivane.
Dr_Buritos
Amateur
Amateur

ephramko napísal: 17 jan 2022, 23:20 Čiže ty keď si dohodneš stretko s maklérom a prišiel by tam niekto, kto vyzerá ako tí, čo si pýtajú drobné na čúčo na stanici, tak by si toho človeka bral vážne a zveril mu nie pár centov ale dajme tomu 250,000€? Ale no tak...
To je dosť extrémny príklad a myslím si ze nereálny. Ti ľudia tak vyzerajú kvôli podmienkam v akých žijú (väčšinou nonstop v liehu a na ulici). Myslím si ze takých ľudí by realitka nezamestnala.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Dr_Buritos napísal: 17 jan 2022, 23:16 Ale aj ako predajcu by ma skôr zaujímalo aká úspešná je ta spoločnosť, aké sú šance ze tu moju nehnuteľnosť predá. Veď pri predaji skôr rozhodujú tvoje schopnosti ako vzhľad nie? Kebyže viem ze majú schopných maklérov tak neriešim ako vyzerajú.
tak si si mozno extremne prakticky a pragmaticky clovek, ale ver ze vacsina ludi zmysla emocionalne. a vzhlad moze spravit vela.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kazdy z nas v podvedome uprednostuje nejaky typ vyzoru u druheho cloveka. Takto delime ludi na nam sympatickych viacej a menej. Niektorí ludia su racionalnejsi, ale to neznamena ze voci tomuto podvedomemu tlaku su uplne imunni. Ide v prvom rade o výzor a az potom nasleduje to ako dany clovek vystupuje, aj ked samozrejme aj to ma svoj vyznam a hodnotu. Ta fotografia ma hlavne vytvorit prvy stupen pre buduci obchodny vztah, vytvorit dojem, ze ked sa prvykrat osobne stretnu, tak ze nie su si az tak uplne cudzi /myslene zo strany klienta/
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Aký zmysel majú v televízii reklamy na spôsob "sponzorom programu je.." alebo "tento program vám prináša.."?
Chápal by som to pri reláciách, ktoré naozaj majú sponzora, typu o varení, o záhradách a podobne. No všimol som si to aj pri filmoch, kde na začiatku a konci každého reklamného bloku idú tak 2-3 takýto "sponzori".
Je to spôsob ako obísť časový limit množstva reklám?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Skôr to je spôsob ako zarobiť ďalšie prachy na reklame, keďže toto sa robí v primetime programe, kedy má stanica najvyššiu sledovanosť. Keď ide doobeda 250 repríza 20 rokov starého Uragánu, tak tam nie je sponzor programu. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

94jakub

vyroba video reklamy je draha vec a samotny vysielaci cas reklamy este drahsi. Ovela lacnejsie je byt na par sekund "sponzorom programu".
Napísať odpoveď