Ockovanie Covid-19
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ockovanie Covid-19
Po 100 rokoch pôjdem vlakom. Mám len 2 dávky. Bude mať s tým niekto nejaký problém?
Počas trvania pandémie mi vo vlaku nikdy nikto nekontroloval očkovanie a to ani v IC ani v bežných rýchlikoch (v SR).
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Spusta sa registracia na stvrtu davku vakciny pre ludi s oslabenou imunitou.
https://www.teraz.sk/najnovsie/nczi-spu ... lanok.html
https://www.teraz.sk/najnovsie/nczi-spu ... lanok.html
Rakusko upúšta od povinneho očkovania
ku komu budu koronamagori vakcínacni fanatici a hysterkovia teraz vzhliadať 
-
starysomar
Hardcore addict
O čom budeš teraz písať?
O queer komunistoch
Mam Union, som treti krat zaockovany (30.12.2021) a stale sa mi ta tretia davka nezobrazila v GreenPass-e. Poradte pls ako ju tam dostat.
-
starysomar
Hardcore addict
V samotnej apke GreenPass to trvalo niekoľko dní a v apke Unionu hádam aj vyše mesiaca-dvoch.
4 sú moc - v ktorej presne to nemáš?
Ja by som sa obratil na Union a opytal sa ich na to, pripadne im poslal doklad o ockovani z NCZI. Ale dako by ma netrapilo, ze ci to tam mam ci nie, ved si staci na NCZI stiahnut doklad a pouzivat to PDFko.
Myslíš tú GreenPass appku od Slovensko IT? Alebo sa jedná o niečo špeciálne od Unionu? Nemám Union, čiže nemám prehľad.
Ak sa jedná o klasickú appku od Slovensko IT, musíš sa cez korona.gov.sk prihlásiť a stiahnuť certifikát a ten si potom vieš cez QR kód natiahnuť do appky GreenPass. Certifikát tam je do niekoľkých hodín od zaočkovania. Až tam budeš prihlásený, zaškrtni si automatické zasielanie certifikátov na email alebo niečo podobné. Nikomu v mojom okolí nenatiahlo očkovací certifikát automaticky, u každého som to musel robiť takto ručne. Jedine výsledky testov sa naťahujú automaticky..
Ak sa jedná o klasickú appku od Slovensko IT, musíš sa cez korona.gov.sk prihlásiť a stiahnuť certifikát a ten si potom vieš cez QR kód natiahnuť do appky GreenPass. Certifikát tam je do niekoľkých hodín od zaočkovania. Až tam budeš prihlásený, zaškrtni si automatické zasielanie certifikátov na email alebo niečo podobné. Nikomu v mojom okolí nenatiahlo očkovací certifikát automaticky, u každého som to musel robiť takto ručne. Jedine výsledky testov sa naťahujú automaticky..
Nie, myslim PDF subor z NCZI v ktorom su udaje + QR kod.
Kde to ešte reálne aj chcú? Kamoška mi vravela, že ani na ceste do Mexika to od nej nikto nikde nevyžadoval.
Ani na letisku?
V GreenPass appke to nemam. V Union appke to mam.starysomar napísal: 15 apr 2022, 14:50 V samotnej apke GreenPass to trvalo niekoľko dní a v apke Unionu hádam aj vyše mesiaca-dvoch.
Autoeditácia príspevku po 52 sek:
Ano, tu GreenPass appku myslium. Ok skusim to tak spravit, diky.brm napísal: 16 apr 2022, 10:55 Myslíš tú GreenPass appku od Slovensko IT? Alebo sa jedná o niečo špeciálne od Unionu? Nemám Union, čiže nemám prehľad.
Autoeditácia príspevku po 32 min 19 sek:
Tak ono to je irelevantne, ze teraz to niekde nechcu, neskor kludne mozu.Muffi napísal: 16 apr 2022, 19:33 Kde to ešte reálne aj chcú? Kamoška mi vravela, že ani na ceste do Mexika to od nej nikto nikde nevyžadoval.
Ja som sa ani raz nezaockoval... A pozrite sa= zijeem
som zivy a zdravy a ani raz som za posledne tri roky nebol CHORY! 
Gratulujem ti. Mozni by si si aj Nobelovu cenu zasluzil za statocnost 
Ja by som mu za tie prispevky na fore dal radsej Darwinovu.
Však ten blbeček ešte minulý rok, sa niekde tu na fóre sťažoval, že je zaočkovaný a aj napriek tomu musí nosiť rúško a dodržiavať opatrenia. Akosi pochybujem o tom, že je psychicky v poriadku.
Tak napokon áno, na letisku to pozreli vraj. To som si poplietol, nechceli od nej vôbec PCR test, hoci si kvôli tomu robila.
A pozri jak dopadol, nedavno sa v pod lampou postažoval, že už rok nebol v kauflande lebo mu ludia nadavaju. Podla mna spravil dve chyby. Prvá, mal radšej robiť očkovaciu kampaň v Island ako tu. Slovaci neveria rečiam druhým, ktorí im chcú "dobre". Zaočkuj sa, ochraniš seba aj svoju babku alebo zaočkujte sa a dajme bodku za pandemiou a podobné slogany. Druhá, hovoril že má rad vedu a zdravý rozum, lenže čekan a jemu podobní nerobili žiadnu interakciu na odborníkov, vedcov z druhého tábora ako je lakota, turanek, beran, matematik Fürst. Sabaka sa prišiel do mainstreamu porozpravať s novinárom ktorý vyštudoval žurnalistiku. A tak aj dopadli, ja mu neprajem nič zlé ale veda sa robí inak.