*aacid napísal: 28 mar 2022, 19:40 airpody same o sebe nie su nicim vynimocne ale v com su super je to prepinanie medzi zariadeniami. samozrejme to nie je zaujimave pre kazdeho ale ja napriklad bezne skacem medzi telefonom, tabletom a notebookom. neustale rucne parovanie je otrava, aktualne to mam radsej tak ze mam jedny sluchadla k telefonu, druhe k tabletu a tretie k notebooku. keby som namoceny v apple ekosysteme tak mi staci jednoduche prilozenie sluchadiel k zariadeniu a automaticky sa prepnu.
to ze neriesia aktualizacie neznamena ze to neni padny argument. ked mas 2 ludi co neriesia aktualizacie a jeden ma iphone a druhy android tak po 4 rokoch ten s androidom uz celkom pekne riskuje ak sa cez telefon prihlasuje do internet bankingu alebo prakticky kdekolvek. ten co ma iphone je stale v pohode.
Pripojené k dvom zariadeniam vedia byť aj moje XIAOMI REDMI BUDS 3 PRO za 50€, takisto majú ANC, pauznu hudbu po vytiahnutí z uší, pohodlie a zvuk bude porovnateľné
ak je niekto hlúpy a skočí na nejaký phishing tak mu nepomôže ani najnovší iOS, ale chápem čo tým chcete povedať, aktualizácie sú fajn, sám si ich sledujem, či mám všetko aktuálne, ale proste človek ktorý vojde do elektra pre nový mobil toto vôbec nerieši a takých je väčšina