Aky zaujem zo strany zeny to je?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky zaujem zo strany zeny to je?

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Skooty, ty si ako ja. Moc analyzujes veci. Ked mi pride sprava od zeny, tak si ju 5x precitam, potom spravim analyzu vetu po vete a napokon slovo po slove. Potom si pozriem este smajlikov akych dala, ako to myslela. Kamaratka mi castokrat povedala, ze preco to tolko analyzujem, ze to nemam robit a uvidit co bude.

Viem sa preto vzit do tvojej koze. Ked som zacinal s mojou poslednou, tak sme si pisali asi dva tyzdne. Vela sme si pisali, bolo to take volne, prirodzene, take prijemne pisanie. Potom som rozmyslal ako ju zavolam von, ze ako by som to skusil. Mozno dva dni som rozmyslal, analyzoval, bal som sa odmietnutia. Raz mi poslala odfoteny kolac, ktory orave jedla ja som sa pytal aky je to (nevedel som ten divny cheesecake identifikovat). Odpisala, ze je to cheesecake, ze ma rada take kolace. Mne v tom okamihu napadlo, ze po dvoch tyzdnoch to skusim a zavolam ju na kolac, na daky cheesecake, ze toto je idealna prilezitost.

Tak som jej na to napisal, ze teda ked ma rada tie cheesecaky, tak by som ju tym padom mal pozvat na daky a ze by som bol rad, ak by isla. Bez vahania odpisala, ze rada pojde. Tusim sme isli na dalsi den alebo o dva dni, uz si presne nepamatam.

Problem bol v tom, ze bol akurat lockdown a tak sa nedalo ist nikde sadnut. Lenze pozvanie na kolac mala (dnes viem, ze by suhlasila aj s pozvanim na mineralku na benzinku), len co teraz? Musim ten cheesecake zohnat. Volam kamaratovi, ze kde to kupim a poslala ma do Kauflandu. Jasne, nemali. Billa to iste. Potom mi vola, ze urcite McDonald, tak som isiel tam, kupil a hodil do auta. Doma som vzal lyzicky ci vidlicky a isli sme.

Ked som dosiel po nu, bola krasne nahodena, skutocne si dala zalezat. Nevedela kam ideme, povedala, ze jej to je jedno a ja som vodic, ona sa prisposobi. Vzal som ju za mesto, vybral kolace, sadli sme si v dost velkej zime na lavicku. Teda sme stali, na lavicke boli kolace a napoje. Bola ohurena, ze som dosiel s kolacmi. Rozpravali sme sa hodinu az kym nam nebola strasna zima. Odviezol som ju domov a tam nastala divna situacia. Pri vystupovani z auta sa chytila klucky, otocila ku mne a nastalo ticho. Ja som nevedel co teraz, ci caka bozk, ci len pozdrav. Pozerali sme sa mozno 3 sekundy a vravim, ze tak teda ahoj, ze mozno nabuduce.

Kym som dosiel domov, tak uz mi pisala, ze sa velmi zabavila, ze to bolo mile ako som vytiahol kolace z kufra, ze som ju prekvapil, ze mi dakuje za vecer. Na to som odpisal, ze si to mozme zopakovat ked bude mat cas. Odpisala, ze velmi rada a ze kludne zajtra.

Na dalsi den to bolo bez kolacov, ale mal som pohare a take male vino. Zase bola prekvapena, ja som vypil mozno deci a pol, ona necele dva deci (tusim to bola 0,375 ml flaska). Isli sme sa prejst. Lenze bola aj v tento den zima, bol lad, smykalo sa, neboli tam svetla. Kedze bol sneh, tak bolo ako tak vidiet. Prechadzali sme sa mozno 45 az 60 minut, obcas sa niekto z nas smykol. Cestou ku autu, mozno na tych poslednych 5 az 10min sa ma spytala, ze ci ju mozem chytit, aby nespadla. Tak som jej dal laket, ona sa ho chytila a drzala. Bol to taky maly impul, vyslovene mi pomohla nadviazat ten fyzicky kontakt. Hovorim si, ze sa ma neboji a zrejme je rada, ze sa mohla chytit. Dosli sme ku autu a ona sa postavila kusok od dveri vodica. Pustila ma. A otocila sa na mna. Ticho stala, usmievala sa. Nieco mi povedala, len si to uz nepamatam, tusim nieco v style podakovania za prechadzku. Pozerala sa na mna a ja na nu. Usmievala sa. Vari som sa opytal, ze ci sa nieco deje, ze co tak pozera. Ona odpovedala, ze sa citi prijemne a ze sa chce na mna pozerat. A ja som povedal legendarnu hlasku: Tak potom ta musim pobozkat. No a bolo. Islo to uplne jednoducho, nenutene. Mal som pocit, ze som prvykrat v tom momente neanalyzoval, islo to prirodzene same.

Za seba si teda dovolim napisat, ze ak ti zena pise alebo povie, ze sa bavila, ze sa citila prijemne a pripadne skusi fyzicky kontakt (hoci len akoze nahodny dotyk), tak je to silne znamenie pre teba a lepsie bude neanalyzovat, ale konat. Ako tu uz niekto spominal, ved co najhorsie sa moze stat? Bud ti povie nie, sorry, prepac, si moc rychly, ostanme kamarati. Nic horsie sa nestane, ibaze ti mozno da facku.

Neanalyzuj, bud uvolneny a prirodzeny, nic si neplanuj co budes hovorit alebo skusat. Nechaj to na nahodu, na volny priebeh. Ak sa budes citit v dobrej nalade a budes mat pocit, ze aj zena je podobne dobre naladena, tak to na nu skus.

Drzim ti palce.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

fildinko napísal: 29 mar 2022, 7:14 Ženy sú krásne do 25. roku a potom to s nimi ide dolu vodou ... a to sú fakty.
ono to suvisi s tym, ze ženy maju vyrazne tensiu pokozku,trochu inak je strukturovana,obsahuje menej kolagenu a pod., takze jej starnutie je vidiet rychlejsie ako u muzov. Ludski predchodcovia sa malokedy dozivali vyssieho veku, takze evolucia nemala ako reagovat na fakt ze napr v 30-35uz maju zeny bezne vyrazne vrasky a pokozka uz straca formu./za prirodzenych okolnosti, tj bez modernej kozmetiky a roznych zakrokov/. Ale pokial je clovek s niekym kvoli nejakym inym dovodom ako je fyzicka krasa, tak sa nic nemeni.
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

cmuk55 napísal: 29 mar 2022, 23:39 Za seba si teda dovolim napisat, ze ak ti zena pise alebo povie, ze sa bavila, ze sa citila prijemne a pripadne skusi fyzicky kontakt (hoci len akoze nahodny dotyk), tak je to silne znamenie pre teba a lepsie bude neanalyzovat, ale konat. Ako tu uz niekto spominal, ved co najhorsie sa moze stat? Bud ti povie nie, sorry, prepac, si moc rychly, ostanme kamarati. Nic horsie sa nestane, ibaze ti mozno da facku.

Neanalyzuj, bud uvolneny a prirodzeny, nic si neplanuj co budes hovorit alebo skusat. Nechaj to na nahodu, na volny priebeh. Ak sa budes citit v dobrej nalade a budes mat pocit, ze aj zena je podobne dobre naladena, tak to na nu skus.
Hej no spatne po tom co som si viackrat v hlave presiel sled vsetkych udalosti, tak si hovorim ze som blb, ale nvmd, snad to nebola jedina sanca :D
Ukazuje sa ze asi na tom nieco bude ze clovek lutuje skor veci ktore neurobil, nez tie ktore urobil.
Teraz len ukludnit hormony (lebo mi to dost domrdava pracovnu moralku) a pockat na dalsie stretko :D

Kazdopadne dik kazdemu za postrehy/ rady :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Všeobecne co sa týka toho analyzovania slova po slove a smajlikov pri písaní zo strany ženy, nie je to až tak odveci analyzovať.
Ked chlap žene neodpisuje hned po pár sekundách ako ona odoslala svoju správu, ona rozmyšla čo asi tak chlap robí ked jej hned neodpíše.
Mne to velakrát zachránilo konverzáciu ak by som tiež neanalyzoval jej slová bolo by daleko viac nedorozumení a aj ochladnuté četovanie.
Aj tak, všetko podstatné so ženou sa odohráva v reálnom živote a nie četovaním na sociálnej sieti, kto nič nemá a zariskuje može len ziskať.
A ak nezíska, tak prinajhoršom ostane len dobrá kamarátka, a ak ani to nie, tak aj tak by prípadný vztah s nou nemal perspektívu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skooty napísal: 28 mar 2022, 21:36Na to sa nedá povedať nič iné než že máš pravdu, spojiť však teoriu s praxov býva častokrát obtiažnejšie.
Obzvlášť neviem prečo to vždy tak riešim keď zatiaľ som ešte košom nedostal...
ved si si sam odpovedal ze preco :D

kazdy sa boji toho co nepozna. pokial si nezazil odmietnutie tak z neho budes mat strach.
tam ale nepomoze nic ine ako skusenosti.
Blastbit napísal: 30 mar 2022, 9:48 Všeobecne co sa týka toho analyzovania slova po slove a smajlikov pri písaní zo strany ženy, nie je to až tak odveci analyzovať.
Ked chlap žene neodpisuje hned po pár sekundách ako ona odoslala svoju správu, ona rozmyšla čo asi tak chlap robí ked jej hned neodpíše.
Mne to velakrát zachránilo konverzáciu ak by som tiež neanalyzoval jej slová bolo by daleko viac nedorozumení a aj ochladnuté četovanie.
Aj tak, všetko podstatné so ženou sa odohráva v reálnom živote a nie četovaním na sociálnej sieti, kto nič nemá a zariskuje može len ziskať.
A ak nezíska, tak prinajhoršom ostane len dobrá kamarátka, a ak ani to nie, tak aj tak by prípadný vztah s nou nemal perspektívu.
mas pravdu ze niekedy sa zamysliet nad tym co pises nie je odveci, na druhu stranu spontannost a prirodzenost ma svoje caro.
ved hadam kazda romanticka komedia ma pointu v tom ze je lepsie byt sam sebou a nie hrat sa na nieco co nie si.
z vlastnej skusenosti mozem povedat ze cim menej namahy vlozim do "zvadzania" tym vacsia sanca na uspech. zase sa na to treba pozriet z pohladu zeny, pokial jej odpisujes do 30 sekund od jej spravy, vzdy jej napises to co chce pocut a so vsetkym s nou suhlasis, tak budes pre tu taky psik, sice zlaty psik s ktorym sa vie aj zabavit, ale stale budes psik o ktorom vie ze tu pre nu budes nech sa deje co sa deje.
naopak pokial jej raz odpises hned, raz na druhy den, pokial jej obcas napises nieco co sa jej nebude pacit tak ju to mozno nahneva ale zaroven sa na teba bude pozerat ako na niekoho kto ma vlastny zivot, vlastne zaujmy. a pravdepodobne by si prezil aj bez nej ale to ze sa rozhodujes byt s nou znamena ze ti za to asi stoji. zaroven oproti psikovi pocituje neistotu ci o nu mas ozaj zaujem a ci ten zaujem nestratis.

aspon teda ja som v mladosti mal tento problem, ze som mal pocit ze musim ziskat lasku tej ktora sa mi paci a potom bude vsetko ok, potom sa mi bude zit dobre. az casom som zistil ze v skutocnosti sa mi najprv musi zit dobre a az potom mam do svojho zivota pridat zenu s ktorou to budem zdielat.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

cmuk55 napísal: 29 mar 2022, 23:39A ja som povedal legendarnu hlasku: Tak potom ta musim pobozkat. No a bolo. Islo to uplne jednoducho, nenutene. Mal som pocit, ze som prvykrat v tom momente neanalyzoval, islo to prirodzene same.
:smt048 veľmi pekne napísané
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - jj tak tak a hlavne tí starší co uz maju po 40 tke maju viac skúseností, ja mám 30 tak ešte sa mám čo učiť pri ženách.
skooty - písal si že sa nebojiš riskovať v iných situaciach, neboj sa ani pri žene, ber to ako druh adrenalinu.
Ak by žena bola neprijemna,útočná,vulgárne by na teba utočila kebyže sa ju snažíš dotykať, tak vies ze vztah alebo kamarátsvo snou je nemožné, inak pri žene pochodíš viacmenej dobre prinajhoršom to skončí len kamarátstvom.A kto vie,a možno si ona niečo uvedomí a začne sa ona prvá snažiť. Sú ženy ktoré sa rady nechaju dobýjať a sú ženy ktoré rady prvé robia kroky pri chlapovi ktorý sa im páči, lebo nechcú aby chlap začal prvý robiť chyby a nakoniec by to pre nu z toho nič nebolo (hoci velmi chce niečo s dotyčným mať)
skooty
Light Star
Light Star

Blastbit napísal: 30 mar 2022, 12:41 skooty - písal si že sa nebojiš riskovať v iných situaciach, neboj sa ani pri žene, ber to ako druh adrenalinu.
Určite, na vysvetlenie, ono to proste súvisí s tým že proste človek ide akokeby s "kožou na trh" a zároveň sa to dotýka jeho osobnej zóny a to sú veci s kotrými som ja nikdy nebol komfortný (proste to prekročenie s kamarátskej náklonnosti na nejakú vyššiu), pričom dostať sa na tú kamarátsku mi nerobí žiaden problém a dám sa do reči v kľude aj s bezďákom na stanici :D

Tak minimálne som si to ako tak ujasnil v hlave, čo chcem čo sú ďaľšie kroky atď.
Reálne to môže dopadnúť že budem nýmand, budeme si dopisovať ďaľší rok a nejako to zakape úplne, alebo sa toho chopím naplno a buď z toho niečo bude, alebo to zakape skôr :D

Takže taktika je asi jasná.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ziadne dievca si s tebou nebude rok vypisovat a cakat ze ju pozves von... akonahle si dlhsie len pisete tak ste kamarati. nic viac. mala sanca ze to z kamaratstva potom prehupnes do vztahu.

sam sebe robis zle... rovnako aj tomu dievcatu. bud jej daj najavo ze mas zaujem o nieco viac alebo sa na nu vykasli. pre nu to nebude nic prijemne ked si bude rok dopisovat s niekym a povazovat ho za kamarata aby sa potom na nu vykaslal lebo sa mu ona sama neponukla...
skooty
Light Star
Light Star

aacid napísal: 30 mar 2022, 13:25 ziadne dievca si s tebou nebude rok vypisovat a cakat ze ju pozves von... akonahle si dlhsie len pisete tak ste kamarati. nic viac. mala sanca ze to z kamaratstva potom prehupnes do vztahu.

sam sebe robis zle... rovnako aj tomu dievcatu. bud jej daj najavo ze mas zaujem o nieco viac alebo sa na nu vykasli. pre nu to nebude nic prijemne ked si bude rok dopisovat s niekym a povazovat ho za kamarata aby sa potom na nu vykaslal lebo sa mu ona sama neponukla...
Ale veď trochu čítania s porozumením poprosím :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

inac mne to pripada take divne, ked si niekto s dievcatom stale iba vypisuje a nic viacej. Ked som bol mlady tak som sa aj komunikoval s nimi cez net, ale iba uplne zaciatku, par hodin, maximalne par dni a ak ani potom nechcela sa stretnut tak koniec. Aby clovek hned oddelil tie co si chcu iba vypisovat od tych ktore hladaju nieco viacej. A na stretku uz hned skusat "čo to dá".
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 30 mar 2022, 13:29 inac mne to pripada take divne, ked si niekto s dievcatom stale iba vypisuje a nic viacej. Ked som bol mlady tak som sa aj komunikoval s nimi cez net, ale iba uplne zaciatku, par hodin, maximalne par dni a ak ani potom nechcela sa stretnut tak koniec. Aby clovek hned oddelil tie co si chcu iba vypisovat od tych ktore hladaju nieco viacej.
A ako čo je na tom zlé ? Tak sú ľudia s ktorými sa dá vypisovať do nekonečna a sú ľudia s ktorými si po jednom dni nemáš čo povedať.
Udržovať kontakt nie je nikdy na škodu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty

hladas frajerku na vztah, alebo niekoho iba na sex. Je tak? Tak aky ma zmysel minat cas a energiu na zenu ktora nechce byt ani tvoja frajerka ani mat sex? To si treba hned na zaciatku objasnit, lebo inac hrozi ze sa chytis do pasce zien ktore ta budu vecne udrzovat v stave "ze nieco by aj mohlo byt" ale v skutocnosti si chcu iba donekonecna pisat a hrat sa na kamaratstvo.
Zivot je kratsi ako si myslime. Ked budes stary, potom ti uz zostane len ta moznost vypisovania.. :)
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 30 mar 2022, 13:38 skooty

hladas frajerku na vztah, alebo niekoho iba na sex. Je tak? Tak aky ma zmysel minat cas a energiu na zenu ktora nechce byt ani tvoja frajerka ani mat sex? To si treba hned na zaciatku objasnit, lebo inac hrozi ze sa chytis do pasce zien ktore ta budu vecne udrzovat v stave "ze nieco by aj mohlo byt" ale v skutocnosti si chcu iba donekonecna pisat a hrat sa na kamaratstvo.
Zivot je kratsi ako si myslime. Ked budes stary, potom ti uz zostane len ta moznost vypisovania.. :)
Reálne som nehľadal nič z toho, aby som bol presný z prvoti som hľadal parťáka na jednu akciu. To že mám pocit že sa to môže prehupnúť na ten vzťah je vec neplánovaná.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

skooty - z mojej strany už som vyčerpal nejaké rady a aby to nesklzlo do hypotetických situácii.
Ak sa podarí s nou dohodnut dalšie stretko, najlepší bude " útok "= dotýkanie sa jej nech aj ona vie co z toho moze očakavať.
A čo z toho bude do budúcna to bude, zatial sa maj pekne daj vedieť potom :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Zivot je o fyzickych stretnutiach. Casto sa stava ze ludia ktori si vedia krasne pisat, v realite zistia ze medzi nimi nie je ziadna fyzicka iskra.
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 30 mar 2022, 13:46 Zivot je o fyzickych stretnutiach. Casto sa stava ze ludia ktori si vedia krasne pisat, v realite zistia ze medzi nimi nie je ziadna fyzicka iskra.
Ja si myslím že sme v tom za jedno. Ved aj toto vzniklo zo stretnutia.
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty napísal: 30 mar 2022, 14:57 Ja si myslím že sme v tom za jedno. Ved aj toto vzniklo zo stretnutia.
tak fajn, tak uz len ist do toho :smt008
skooty
Light Star
Light Star

Ahoj.

Tak update k tomuto. Píšem z mobilu tak snáď to nebude vyzerať ako po blbovi.
S dotyčnou som sa ešte párkrat odvtedy stretol vždy to bolo veľmi milé neskôr som skúsil aj objatie atď... a celkom to šlo.

Pred troma týždňami sme boli na západe slnka, kde som už bol odhodlaný k niečomu ale keďže bol neskorý večer a mňa čakali ešte dve hodiny šoférovania tak som to oželel, s tým že sme mali ešte naplánovanú akciu o týždeň kde som už chcel prejsť k veci.
Túto akciu nakoniec dievča zrušila skrz rodinné záležitosti a keďže mňa čakala dovolenka, tak som sa rozhodol jej zavolať a povedal som jej ako to cca vnímam. Bola trochu v šoku a teda dokopy nič nepovedala iba že sa o tom pobavime osobne.
V deň môjho odchodu na dovolenku (som v Alpách a robíme tu nejaké vrcholy) sme sa teda ešte stretli a bavili sme sa o tom ešte osobne. Viacmenej z nej vyšlo že ona to nejako úplne tak z počiatku nevnímala ale že po tom čo som jej to povedal, tak že si myslí že z toho môže niečo byť.
Super krása došlo aj k nejakému chyteniu za ruky ale všetko to má svoje ale. Do toho povedala že nejaky jej nový kamoš jej povedal viacmenej to isté v ten týždeň a že úplne nevie čo má teraz robiť a že to nie je úplne isté ako to dopadne.
Pýtala sa ma ďalej že či mi to nebude vadiť ak sa s ním bude naďalej stretávať a že si to musí ujasniť. Na čo som jej povedal že v pohode a že nech si akokoľvek vyberie ja s tým budem v pohode,len že ak by to malo vyzerať že ma má vodiť za nos nech to ukončí čo najskor. Ma to pre mňa znacnu nevýhodu že daný borec je z jej relatívneho okolia a ja za ňou musím jazdievat 100km teda to nie je úplne vyrovnaná partia.
Teraz som ešte stále v Alpách a dosť ma zožiera keď vidím že ma s tým borcom každý druhý deň nejakú športovú aktivitu. Zároveň mi povedala že jej prídem sympatickejší atd ? a ja už naozaj prestávam vediet čo si mám o tom myslieť.

Čo si o tom myslíte ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty
klasika. Vstup ineho supera na ihrisko aby sa zvysila ziarlivost. Jemu povie o tebe a tebe o nom. Zavisi od toho ako vazne to s nou myslis. Ak ano, tak by som o nu zabojoval, to sa zenam páči. Ale je to na tebe, msusi sa rozhodnut sam co je najlepsie. Ona chce poznat hlbku tvojho zaujmu.
Napísať odpoveď