Radosť | mobilný operátor
Re: Radosť | mobilný operátor
Zdravim chcel by som Radost pre jednu starsiu osobu ktora ma ale taky mobil ze sa appka neda nainstalovat ako inac by vedel poziadat o prenos cisla a novu simku? Dakujem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
cez svoj mobil
noja som to skusal, preniest cislo tej osoby cez svoju aplikaciu, ale prisla sms v zmysle ze rč na ktore je vedene to cislo ktore chcem preniest nie je vedene na rč drzitela toho cisla z ktoreho je to riesene, resp tak som to pochopil/?/ a ze to bolo zamietnute alebo treba nieco urobit inac?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
stará aj nová sim musí byť na jednu osobu
no ved ale o to ide, ze jemu to nainstalovat nejde/stary mobil/. Preto som to skusal zo svojho mobilu. Da sa to niekde urobit aj osobne na nejakej pobocke?
-
daniel.daniel
Medium Star
a kebyze prehodis jeho kartu do svojho mobilu a spravis prenos? ked pride karta tak ju aktivujes nastavis pausal, a potom uz je apka zbytocna.
napad dobry, no len neviem, ked to vsetko aktivujem na svojom mobile a potom tu simku prenesiem do jeho mobilu bude to ok aj ked appka v jeho mobile nie je?za pokus to stoji,to by asi naozaj mohlo fungovat, dakujemdaniel.daniel napísal: 22 máj 2022, 20:16 a kebyze prehodis jeho kartu do svojho mobilu a spravis prenos? ked pride karta tak ju aktivujes nastavis pausal, a potom uz je apka zbytocna.
samozrejme ze to bude fungovat
Minule som v nejakom elektre videl že pri kúpe tej veci dostane človek sim radosť za 1 cent. Ako sa to potom rieši keď má človek len hlúpy telefón a nemá možnosť aplikácií?
nijak, povedia ti, ze mas smolu.
no ako by to riesil pozicia si na tu chvilu telefon od niekoho ineho ked ma simku uz v ruke moze riesit rovno prenos cisla....fildinko napísal: 23 máj 2022, 8:35 Minule som v nejakom elektre videl že pri kúpe tej veci dostane človek sim radosť za 1 cent. Ako sa to potom rieši keď má človek len hlúpy telefón a nemá možnosť aplikácií?
Riešenie ako lusk 
takze bez problemov dokaze ta simka fungovat v mobile aj ked tam ta appka nainstalovana nie je?/ked uz bolo vsetko aktivovane/, pytam sa, lebo v mobiloch a simkach sa moc nevyznam, dakujem
Keď už je karta aktivovaná tak musí fungovať hoci aj v starom tlačítkovom telefóne.
telefon toho dotycneho je starsi windows mobile system, preto sa tam neda nainstalovat ta appka. Cez vikend to vyskusam tak ak oste radili.Cesar napísal: 26 máj 2022, 17:41 Keď už je karta aktivovaná tak musí fungovať hoci aj v starom tlačítkovom telefóne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Super správa
... inak hentie komentáre v tých diskusiách na zive ma vždy pobavia.
Konkrétne: "Radosť je nezmysel s tým rýchlostným obmedzením."
Mne sa teda ešte osobne nestalo že by som mal problém niečo prehrať. Samozrejme download/upload by vždy mohol byť rýchlejší. Ale za 20€ mesačne si kľudne počkám. Prípadne downloadnem/uploadnem keď sa napojím doma na wi-fi.
... inak hentie komentáre v tých diskusiách na zive ma vždy pobavia.
Konkrétne: "Radosť je nezmysel s tým rýchlostným obmedzením."
Mne sa teda ešte osobne nestalo že by som mal problém niečo prehrať. Samozrejme download/upload by vždy mohol byť rýchlejší. Ale za 20€ mesačne si kľudne počkám. Prípadne downloadnem/uploadnem keď sa napojím doma na wi-fi.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja som tiež nikdy nepocítil obmedzenie
10 Mbit/s mi staci, lebo ked nahodou aj pozeram nejake videa na youtube, tak uplne dostacuje aj nizsie rozlisenie.
90pecent casu aj tak iba citam nejake texty a pod nenarocne cinnosti na prenos dat, pripadne hudbu
90pecent casu aj tak iba citam nejake texty a pod nenarocne cinnosti na prenos dat, pripadne hudbu
-
starysomar
Hardcore addict
Zhodne.