Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa jackb »

Zlatý Bludný balvan v kategorii družstev za rok 2021 dostalo "Zdrave forum", kde su zoskupeni prakticky vsetci ceski "odbornici", ktori nam sem boli podhadzovani ako jedini spravni. Podla stranky ich zdruzenia je aj tak najvacsia kvalifikacia pocet deti si urobili.
Jan Hnízdil v rozhovoru pro Parlamentní listy naznačuje, jak ambiciózní ONI jsou: „...je to koordinovaný, organizovaný a plánovaný civilizační kolaps. Covid je vlastně náhradním řešením neřešitelných problémů naší civilizace: přelidnění, migrace, vyčerpání energetických zdrojů, nedostatku pitné vody a základních potravin, devastace životního prostředí, astronomických státních dluhů. Cílem je lidi udusit, utestovat, uočkovat, zmanipulovat, ovládnout. Cílem je nový globální společenský řád.“
Strategie Zdravého fóra vychází z předem daných jistot: COVID není až na specifické výjimky vážné onemocnění, proto je nejlépe ho prodělat; očkování má jen omezenou účinnost a četná rizika a protiepidemická opatření jsou při nejlepším zbytečná. Epidemiologický mainstream toto dosti intenzivně sabotuje. Dovolil si postavit proti tvrzením Jiřího Berana o tom, že není možné se nakazit opakovaně, že není možné se nakazit souběžně dvěma viry nebo že má nákaza novou variantou viru prakticky zanedbatelnou smrtnost, zlovolně nesouhlasící data. Ještě hůře dopadl Martin Balík, kterého nechal epidemiologický mainstream prohlásit něco o vrcholu vlny na jejím úpatí.
a.i. perlorodky
https://www.sisyfos.cz/clanek/1555-zlat ... rum-a-spol

Pochybujem, ze uzivatel, ktory nam splechy tychto ludi podhadzoval nebol schopny urcit, ako velmi klamu. On nam tu systematicky klamal a zavadzal nas.

Ku "svedskemu triumfu":
Pred rokom v Anglicku na SARS2 nezomrel nikto. "0,0000 nic", akoby povedal pan z memu. To este zvysky opatreni platili, ludia stali v radoch na ockovanie. Tento rok, ta umrtnost nie je nulova. Takze povinnost ludi sa nakazit nesposobuje menej umrti, prave naopak.
https://coronavirus.data.gov.uk/details ... me=England
2022-06-01 09_55_42-Deaths in England _ Coronavirus in the UK.png
Vo Svedsku ani po "dvoch rokoch bez opatreni", umrtnost nie je nulova.
2022-06-01 10_00_03-Folkhälsomyndigheten.png
https://experience.arcgis.com/experienc ... 87457ed9aa

Takze aky zmysel ma nutit ludi nechranit sa pred virusom a nakazit sa? Ano, ziadny. Nechrani pred reinfekciou, nechrani pred hospitalizaciou. Nechrani uz vobec pred umrtim a vedie ku post- a longcovidu. Na to stacia uplne suche cisla. Ziadne emocie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ty este stale zijes v covide? Mamka fpoho alebo ju este stale drzia v totalnej izolacii?

lebo uz ho opustili aj Taliani a Rakusaci (okrem Viedne...), kuk do kalendara, je takmer leto, ta cast roka, ktora ma podla teba zanedbatelny vplyv na covid (alebo nejaky taky podobny bullshit, nechce sa mi to hladat), vylez von medzi ludi a nacerpaj vitamin D, nech ti astma aj strach povolia
do konca septembra mas cas, neboj mojko, bude dobre

este niekto z citatelov sa boji okoliteho sveta? alebo je tuto miestny nevulgarne osloveny jackb jediny?
pytam sa len tak informativne, lebo ja uz mam za sebou tento rok uz 9 letov (okrem ineho zdravim Ryanair s jeho 5 eurovkami, skvela moznost na predlzene vikendy), tak ci som vadny len ja a moja socialna bublina :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Dakujem za reakciu uplne mimo temu. Poziadal som Ta uz minule, aby si si nebral do ust moju rodinu. Aj teraz dakujem za kladne vybavenie.
To, ze v leto ma daky dopad na Covid si vymyslel len Ty sam. Cisla ukazuju, ze jemu to je jedno. Okrem toho dalsia loz je, ze ja by som mal nieco spolocne s astmou. Tiez "strach z okoliteho sveta" je dalsia zo serie lzi. Ci uz o mne alebo o teme vseobecne. Sam si mi minule vycital, ze som vyuzil moznost vystupu na kopec v Maroku.
Tazke len mimo temu, urazky rodiny a lzi o mojej osobe. Ako hlboko dokaze niekto padnut?
beardie
Redeemer
Redeemer

Takže ju už pustili?

A veľmi si plakal?
jackb
Redeemer
Redeemer

Pride mi z cesty riesit moju rodinu, ale kedze Ti moja matka zjavne neda spavat, tak: uz 32 rokov lezi s vyhladom na Krivan. Dakujem za opytanie. Poskytnem Ti este dalsie odpovede ohladom mojej rodiny, do ktorej Ta nic nie je?

Ohladom "strachu z okoliteho sveta", Ty ako project manager by si mal rozumiet zodpovednosti. Ked jeden team manager a bezny kolega dostali nedavno covid, vratili sme sa na par dni ku praci z domu na 100%. Na predosle roky mali niektori kolegovia HW, ktori by im dovoloval plnohodnotne pracovat z domu, pozicany z prace. S navratom do kancelarii ho vratili. Project Managers museli prezivat nekonecnu radost z toho, ze musia od klientov ziadat dalsie posunutie deadlines. Akoby nestacilo, ze lietat v malych vyskach a pri nizkych rychlostiach pocas dobreho pocasia sa v Britanii jednoducho neda. Takze skor "spravat sa zodpovedne" a nezaniest na pracovisko chorobu, ktora moze mat v konecnom dosledku ekonomicky dopad na celu firmu.
beardie
Redeemer
Redeemer

pokojne si to nahrad za babky a dedkov, princip zostava rovnaky
aj astmu si nahrad za nejake problemy s dychanim, alebo o com si to blabotal, tvoj zdravotny stav dopodrobna nesledujem a ani ma nezaujima

respiracny virus sa siri vsade a dostane sa ku kazdemu, ak nie je totalne izolovany
preto labzovat po Maroku ako "zdravy" a potom sa vyhovarat, ze rodinu nemozes navstivit, lebo by si ich mohol nakazit len ty a nikto iny, je teda pekna sprostost, to je opat k tomu tvojmu citaniu s porozumenim a kontextualnemu mysleniu

zrazu ti klamstva vadia?
ked som ta x-krat upozornil na tvoje klamstva a dokazal ich presnymi citaciami, tak si zaliezol ale ocividne musis pokracovat aj nadalej
neber si ma do huby, nespominaj ma, bude to pre teba lepsie :smt006
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Two mens show. Ako keby sa dvaja tvrdohlavci bavili na témy v ktorých má každý odlišný nazor,nemožná zhoda, ako oheň a voda :)
Potom v septembri ked začne nová covidová vlna uvidíme kam budeme znovu spieť, či príde nejaké ponaučenie.
jackb
Redeemer
Redeemer

To by museli zit cez 100 rokov a to na v byvalej Federacii nie je az tak bezne. Ti maju tiez pekne vyhlady na slovenske kopce tiez uz cele dekady.
Ziadne pretrvavajuce problemy s dychanim nemam, dakujem za opytanie. Len som prechodil niekolko zapalov pluc. Takze ak by aj bolo lepsie pocasie, je to podla vsetkeho jedno.

Do Maroka som potreboval negativny PCR test a ako som pisal davno pred cestou: testovat sa, potom cestovat na letisko, zdrziavat sa tam, letiet a potom este cestovat do destiacie znamena velku sancu, ze clovek nie je covid negativny uz ked vojde do letiskovej haly pred odletom. Vzhladom na to som sa zariadil ta, aby som do lietadla nastupil negativny a tak aj zostal, ak by som bol ja ten nahodne vybrany na pretestovanie na marockej pode. Tam asi nebudu nemocnice ani take ako Slovensku, ak by nastal dovod ma izolovat.
Pri sportovej aktivite vo vyskach nad 1800m n.m. sa da celkom dobre spoliehat na vacsiu expoziciu UV ziareniam a ich dopadu na mikroorganizmi, vratane virusov. A teda taka prechadza do 4200m moze znamenat, ze tie zapaly pluc, hoc na pocutie dost skarede, nemali velky dopad. Nie som pneumolog, neviem popisovat rtg snimok pluc do lekarskej spravy, neviem co a ako.
Zopakujem, ze pri ceste do byvalej Federacie, by som letel s prestupom, alebo pri ak by som cielil usetrit za letenku, ale nie cas a trasfery do tretej krajiny, potom by som sa tralagal cele desiatky hodin busmi ci vlakmi a tak zbytocne zvysoval sancu, ze nakazim clenov rodiny, ktori su v Tebe presne urcenej rizikovej skupine. Nie len kvoli veku, ale aj kvoli obsahu ich zdravotnej dokumentacie.

Vidis, ani astma, ani matka, ani strach.

Ja cely cas upozornujem na Tvoje klamstva. Tak ako som ja nikdy nepisal, ze trpim astmou, strachom o seba, ci svoju matku a Ty si to stale beries huby, je fer ak ja pisem o Tvojich postojoch ku ockovaniu ci opatreniam, ako ich citam ja. Upozornil som Ta ked s tym prekrucanim co pisem zacal, ze ako si to pozicias, tak ja Ti to rovnake, no v medziach pravidiel budem vracat.

Dnes sme videli, ze si zdielal vedecke lzi, obhajoval luharov a ani len oficialne cisla Ti nedovoluju napisat, ze si nemal pravdu. To budem pripominat az kym nepriznas, ze si pravdu nikdy nemal. To, ze napriek skutocnosti, ze mi zablokoval citas co prispievam je len Tvoj problem.
beardie
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 27 apr 2022, 22:12 Beardie, to urazanie (alebo narazky na mentalny stav) su od teba dost trapne. Nemas 15 rokov, aby si sa takto spraval.
jeeej, teba som si nevsimol, takze aspon takto dodatocne

totiz, ked ja napisem, ze je niekto blbecek, tak to jackb reportne
lenze ked on pise o tupcoch (1,2)a idiotoch(vela), tak to nikto nereportuje, lebo tie blaboly nikto necita, takze sa mu to nemaze

myslim, ze som s nim na tom narovnako, pocet "vulgarizmov" bude podobny, ale ja kvoli tomu nevyplakavam :)

Autoeditácia príspevku po 2 min 55 sek:
zvysoval sancu, ze nakazim clenov rodiny, ktori su v Tebe presne urcenej rizikovej skupine. Nie len kvoli veku, ale aj kvoli obsahu ich zdravotnej dokumentacie.
rozumiem
takze tato cast rodiny je v permanentnej izolacii a nikam nechodia? vsetko im len podavaju cez dvojite dvierka? chapes uz, ze argumentacia nakazenim tym, ze cestujes, je hlupa?

COVID není až na specifické výjimky vážné onemocnění => pravda, IFR pozname az velmi dobre
proto je nejlépe ho prodělat => pre nerizikovych pravda
očkování má jen omezenou účinnost => pravda
četná rizika a protiepidemická opatření jsou při nejlepším zbytečná => v dlhsej dobe sa virusu kazdy vystavi, cize pravda
není možné se nakazit opakovaně => samozrejme, ze je, rozlicny je dopad; nakazit sa a byt chory su 2 rozlicne pojmy
nákaza novou variantou viru prakticky zanedbatelnou smrtnost => pre omikron plati, takze pravda

Pred rokom v Anglicku na SARS2 nezomrel nikto => vyberanie si hrozienok z kolaca ako pri poukazovani na 28 mrtvych v prvej slovenskej vlne, kedy bol takmer uplny lockdown a nizke mnozstva pripadov
dlhodobe vysledky aj pri pocte mrtvych aj pri excess mortalite hovoria, ze svedsky triumf ma logicky zaklad a je podporeny datami, ignoruj ich nadalej
https://ourworldindata.org/explorers/co ... ry=GBR~SWE
https://ourworldindata.org/explorers/co ... ry=GBR~SWE

Takze aky zmysel ma nutit ludi nechranit sa pred virusom a nakazit sa? => kto koho nuti? si v tom svojom mozocku schopny pochopit, ze virus sa postupom casu dostane ku kazdemu? bez ohladu na mieru izolace okrem totalneho odrezania sa od sveta?
Nechrani pred reinfekciou => ale chrani pre tazkym priebehom reinfekcie
nechrani pred hospitalizaciou => chrani, viz ceske data
Nechrani uz vobec pred umrtim => ale chrani, zase data
vedie ku post- a longcovidu => lol, tazka epidemia longcovidu vsade okolo nas, vsetci mru
Na to stacia uplne suche cisla. Ziadne emocie. => presne, bolo by vhodne neignorovat ich :)
Ja cely cas upozornujem na Tvoje klamstva.
ano :)
To, ze napriek skutocnosti, ze mi zablokoval citas co prispievam je len Tvoj problem.
ano, rad sa z casu na cas pobavim, priznavam, je to moj udel

mas pravdu, v covide som sa kompletne mylil, vsetko, co si napisal, bolo vzdy pravdive :smt006

Autoeditácia príspevku po 16 min 47 sek:
Blastbit napísal: 01 jún 2022, 16:14 Two mens show. Ako keby sa dvaja tvrdohlavci bavili na témy v ktorých má každý odlišný nazor,nemožná zhoda, ako oheň a voda :)
Potom v septembri ked začne nová covidová vlna uvidíme kam budeme znovu spieť, či príde nejaké ponaučenie.
necham na publiku, aby rozhodlo, kto argumentoval lepsie
spravime anketu?
ten, kto prehra, tak sa povinne stiahne z tejto temy
jackb suhlasis?
jackb
Redeemer
Redeemer

jeeej, teba som si nevsimol, takze aspon takto dodatocne

totiz, ked ja napisem, ze je niekto blbecek, tak to jackb reportne
lenze ked on pise o tupcoch (1,2)a idiotoch(vela), tak to nikto nereportuje, lebo tie blaboly nikto necita, takze sa mu to nemaze

myslim, ze som s nim na tom narovnako, pocet "vulgarizmov" bude podobny, ale ja kvoli tomu nevyplakavam :)
:lol:
Len upozornim, ze cteny uzivatel mna napominal, ze necitam s porouzmenim.
Ak niekto otvori ten search s tym co by malo byt reportovane, niektore su moje citacie jeho postov :smt006
Bro, ved sa aspon snaz. Z tych dokazov, je utok na kokretnu osobu jeden jediny. Aj to v teme o vladach po 29.2. 2020 a nie o SARS2.

Nikto nikomu nic cez dvojite dvierka nepodava. Len stari clenovia rodiny, ktori mali podlomene zdravie uz pred rokom 2020, nechodia na miesta velkej koncentracie osob. Takze ak by som ja stravil cely den prostriedkoch hromadnej prepravy osob, tak im celu ich snahu ostat zdravi mozem zmarit.

Ale no tak! IFR je vyssie ako zbozne zelalo na jesen 2020. Na Slovensku malo zomriet 16k ludi. Uz je mrtvych o 4k viac.
Nema zmysel virus prekonavat, kedze to len prinasa sancu na long/post covid. Ockovanie zmysel ma. Mozeme vidiet ako pekne klesa umrtnost v preockovanej Britanii. Ale zaroven na statistikach vidime, ze protipandemicke opatrenia zmysel maju neskutocny. Graf umrtnosti. Vo Svedsku vidime, ze ku premoreniu napriek mytom nedoslo a stale maju vo vlnach vysoke denne cisla, vratane omikronu. Ak je pravda, ze Svedi boli premoreni uz na jar 2021 a na jesen 2021 aj Britania, tak prekonanie nemalo ziadny kladny dopad. Lebo ludia boli hospitalizovani a zomierali vo velkom. Este aj vymyslene cisla toho ceskeho influencera hned den po Tvojom poste ukazali, ze premorenie nechrani pred pobytom na JIS ci smrtou.

Pozri si modry graf na casovej ose z pred roka a teraz. Kazdy jeden den je tento rok viac mrtvych ako od zaciatku uvolnovania opatreni v marci 2021. Data ignorujes len Ty sam. Zeleny graf je od Svedov zo Svedska a po svedsky. Mas tam aj link, aby nastalo podozrenie, ze som ten graf urobil ja, ak by ukazavoval, ze mam pravdu aj ked ju nemam.

Kto koho nuti? Neviem kto chce uz jesene 2020, aby sa ludia, ktori su dovoluju byt mladsi ako 65 nenosili ziadne ochranne prostriekdy a nedodrziavali opaterenia a neskor, aby sa vobec ockovani. Ja to nie som. Opat, podla ceskeho bajkara na twiteri nechrani ani pred tazkym priebehom ci umrtim na COVID. To len Ty si si vybral hrozienko z kolaca, ked tam mal 0 a dalej si to uz nesledoval. Nebolo by zle, ak by si to urobil. Na longcovid sa mozno nezomiera primarne, no taka chronicka unava, ktora cloveka pripravi o pracu co vedie ku depresii a ta konci aj ukoncenim zivota... Vraj 10% prekonanych v US ma longcovid aj ked mali len mierne priebehy. Co je "o kusok viac" ako "zlomok promile". Preto Ta pekne prosim, uz tie data neignoruj a nevymyslaj si svoje.

Ja netvrdim, ze som mal stale pravdu. Ak sa ukazalo, ze som ju nemal, tak som to priznal a ospravedlnil som sa. Ty to ale nerobis. Len sa utvrdzujes v tom, ze tu pravdu mas, aj ked oficialne data su ine. Dokonca si sa zaviazal zdielat prace na temu "opatrenia su zbytocne", aj ked "studia", ktora to vtrdila sa opakovane ukazala ako fail publikacnej autority univerzity, lebo nic v nej nebolo pravdive. Tvoja reakcia? Ani ospravedlnenie, ani priznanie si chyby.

Necitim sa byt v televiznej diskusnej relacii, ani v reality show, kde o pravde rozhoduju divacke hlasy. Su oficialne statistiky. Svedske, anglicke, alebo slovenske. Ale ak to prinesie pokoj, tak nech je anketa, aj ked samo o sebe bude OT.
beardie
Redeemer
Redeemer

vidim vela klamstiev a videl som tam strach, ale potom si si to editol ;-)
klamstva zostali

takze suhlasis, ze kto prehra, tak sa vzda moznosti diskutovat v tejto teme?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie - ja uz som dávnejšie písal, že každý z vás dvoch má svojim sposobom pravdu, len na tieto situácie nahliada z ineho uhla pohladu.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie, co Ti tam pride ako klamstvo?
Ad strach/klamstvo. Asi to bola jesen 2020, ked Dennik N zdielal instagram vedkyne, ktora "kresli vedu". Tam mala na obrazku o.i. aj smrt na SARS2 pri vtedajsich mutaciach a zasah blesku. Do diskusia pridal aj Andi. Ti si napisal nieco ako "aha ako novinari hnusne klamu", pritom to bol obrazok od vedkyne/ilustratorky. Andi sa vtedy vypytoval na moj strach, ci a kedy nosim prilbu. Tak zopakujem: nemam strach o seba. Aj ked som mal sancu prezit wuhan, anglicku aj indicku mutaciu a mam velmi vysoku sancu prezit omikron, nemam strach, ze zomriem ja ak sa zjavi mutacia cielena na demografiu, do ktorej zapadam. Moja smrt by ale narobila komplikacie vela ludom. A pri respiracnom viruse by som ho este pred svojou smrtou mohol "darovat" inymi. Bojim sa toho, ze mozem nakazit inych a oni mozu zomriet.

Mne to hlasovanie pride ako ked sa hlasuje pod novinovym clankom: nema vypovednu hodnotu, nemeni nic na pravde. O cokovani hlasovalo 101 uzivatelov. Vacsina bola za povinnost sa ockovat. Stalo sa povinnym? Ak vyhras Ty mozne hlasovanie, tak 4000 Slovakov vstane z hrobu? Pre Anglicko sa z grafu nadumrti stane po juli 2021 horizontalna ciara? Tak isto ako ak vyhram ja, tak Ty neprestanes verit, ze aj napriek datam premorenie funguje. A ono fungovat nezacne po datume ukoncenia ankety.
beardie
Redeemer
Redeemer

nejde len o obsah, ale aj o formu
napriklad, zoberiem si poslednych par postov
Na Slovensku malo zomriet 16k ludi. Uz je mrtvych o 4k viac.
nepochopenie suvislosti
Aj to o otvorenych skolach je celkom seriozna nepravda, nic ine sa od Dennika S ani necaka, lebo na Reuters si mozme pekne pozriet ci skoly museli byt zatvorene alebo nie.
klamstvo
hned ako party-Boris zrusil opatrenia, tak sli hospitalizacie a umrtia do zavratnych vysok. kym opatrenia boli, vsetko bolo v norme.
zavadzanie
ebo prekonanie SARS2 nechrani maximalne pred reinfekciou rovnakou mutaciou. Pri kazdej dalsej je to tabula rasa.
klamstvo
"Nikto neriesi covid, Putin ho zrusil". "Musime sa vsetci nakazit, lebo len tak sa potom nenakazime. Nesmieme mat ziadne opartrenia. Nikde." "Je to len nadcha".
zavadzanie a klamstvo v jednom
zmena pocasia teraz ano, ale ked si z zime vypisoval o JAR a Malawi, kde mali leto, tak to uz neplatilo?
nepochopenie suvislosti

vsetko z toho bolo viackrat vysvetlene, bez dopadu na pochopenie ci intelekt :)

takze k ankete, ano alebo nie? uz druhy post o vahani, bud chlap, aspon raz
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie. Ak by bola umrtnost 0,3%, tak malo zomriet maximalne 16000 ludi. Zomrelo o stvrtinu viac.
Ak sa pozries na peknu infografiku od Reuters a precitas rozhovor so slovenskou imigrantkou vo Svedsku, vies, ze niektore druhy skol tam boli zatvorene. Preto vyrok "skoly nechali otvorene" je rovnako nepravdivy, ako ked v novembri Dennik S pisal o "chirurgicky presnych opatreniach v Anglicku". V tom case neboli opatrenia ziadne.
Ved si precitaj tie anglicke grafy, ffs. Po tom, co premier zrusil opatrenia, aby ostal chrumkavy, aj ked sa pravalili jeho skadaly, hospitalizacie a umrtia vyskocili. Oproti predoslemu roku enormne.
Je to holy fakt, ci chces ci nechces: Ty si sa nakazil omikronom. Mas proti nemu protilatky. Ak SARS2 zmutuje na novy variant, ktory si najde iny sposob na prekonanie imunity, nakazis sa opat a ak bude horsi ako omikron, pokojne mozes skoncit na kysliku. Pre imunitny system to bude novy virus. Preto premorenie nefunguje tak ako si zelas. Ak sa pred dvoma rokmi myslelo, ze virus mutovat nebude, tak by to pravdou zostalo. Vidime, ze to tak nie je. Ako inak vysvetlis renifikovanych, ktori v CR zaplnili JISky a marnice? Citane na temu mutacii unikajucich imunite https://www.thelancet.com/journals/lanp ... 0/fulltext
Co z uvedeneho od rusenia Putinom po to, ze je to len nadcha si nenapisal Ty sam? :)
Par tyzdnom pred postom o Malawi si zdielal graf hladiny vitaminu D. Predtym si nadaval na Pandemicku komisiu (ak by som to interpretoval, pridal by som tam par diagnoz do Tvojho searchu), ze nechavaju opatrenia pocas leta, lebo "vtedy je imunita najlepsie, preto je najlepsi cas nakazit sa". No tak v Malawi nemali opaternia a mali leto. V JAR mali omikron takmer ako dobry vtip. Nastalo to, co si predpokladal. Super. Na severnej pologuli ale bola zima.

Co tou anketou dosiahnes? Americky veteran z Desert Strom nastupi do stroja casu a necha vo Wuhane vyrobit virus? Alebo bude mat Svedsko 500 dni travajuci tvrdy lockdown? Komu takou anketou prospejeme? Nech dopadne ako chce, ani jeden z nas pravdu neohne, lebo ta je len jedna.
beardie
Redeemer
Redeemer

tretie zahovaranie, jasne som vysvetlil preco a zase si to odignoroval, aj ta cast o lete a sireni bola vysvetlena x-krat, hladaj slovo susceptibilny, opat a znova tvoja neschopnost davat si do suvislosti poznatky z roznych oblasti napriek viacerym vysvetleniam, tupota na urovni "len 28 mrtvych"

pre podobnych ludi pouzivam oznacenie whiney little bitch, ale 100% to nesmerujem na teba, takze nic? mas strach? ego nepusti?
jackb
Redeemer
Redeemer

Nic si nevysvetlil. Rucal si ako divy tur, ze v lete opatrenia nesmu byt vobec, lebo imunita. Ked je Afrike leto a opatrenia nie su, tak je zase nieco zle a este to zvalujes na mna.
Presne. Tvoje ego, ktore Ti nedovoli priznat sa ku svojim vyrokom o ockovani, premoreni, imunite v lete. Nic. Preco nepriznas chybu? Preco sa neospravedlnis za zavadzanie? Co tou anketou ziskas? Zrazu si za schvalenie cenzury? Nema Ti ist o dodanie faktov, ktore potvrdia Tvoje tvrdenia? "Znic ma datami". Mam data zo Svedska aj z Anglicka a tie ukazuju negativne dopady ziadnych opatreni a systematickeho nuteneho nakazovania ludi.
beardie
Redeemer
Redeemer

stvrte zahovaranie
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dajte si rande niekde vo Frankfurte pri pivku hm? Dve mulice tvrdohlavé alebo barany,býky neviem čo presne ale treba vám si niekde sadnúť.
Ešte by ste nakoniec skončili ako najlepší kamoši a zasmiali sa na tom, že na 350 stranách ste rozoberali malichernosti.
Porovnávanie dát v USA-Florida,SWE,Manaus,VB,SR,Cina atd to je sakramenský rozdiel zrejme.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie nepije alkohol, ani kavu :) Ak by existovala ochota stretnut sa, tak mozno pri limonade.
Anyways, stale neviem aky zmysel by mal vysledok hlasovania. Jeden z nas by stratil pravo sem postovat, no aky druh vyhry by to bol? Nema vacsi zmysel najst studiu ci zdroj statistickych informacii, ktore skalopevne ukazu kto cely cas hovori pravdu a kto nie?
Napísať odpoveď