Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TK1991
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa TK1991 »

Zdravim. Viete mi niekto vysvetlit co sa odohrava v hlavach podobnych ludi?
Ako sa moze niekto takto zblaznit z niekoho len preto ze bol v telke?
Pride mi to ze tí ľudia by snad preňho aj zomreli.
Viete aj vy takto prist o rozum pre niekoho slavneho?

https://youtube.com/clip/UgkxO_-ufsA4nz ... PuRRbTcT
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

TK1991

ludia mavaju chvílky, keď reaguju viacej emocionalne ako racionalne. A niektorí ludia su k takemuto spravaniu nachylnejsi. Ale tí čo sa z toho videa smeju, by sa mohli zamysliet aj nad svojim spravanim a mozno budu prekvapení že nie su na tom podstatne lepšie /aj ked v inom smere/
TK1991
Star
Star

Skús to rozviesť :)
gogo956 napísal: 05 jún 2022, 19:02 Ale tí čo sa z toho videa smeju, by sa mohli zamysliet aj nad svojim spravanim a mozno budu prekvapení že nie su na tom podstatne lepšie /aj ked v inom smere/
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

"len pre to ze bol v telke" znie trochu ako zavist :) ja by som si s nim tiez rad placol.
TK1991
Star
Star

*****HERO***** napísal: 05 jún 2022, 20:14 "len pre to ze bol v telke" znie trochu ako zavist :) ja by som si s nim tiez rad placol.
Zavist urcite nie. Skor nepochopenie. Ja osobne nieco podobne vo svojom okoli nevidim a ani som nikdy nevidel.
gogo956
Redeemer
Redeemer

TK1991
kazdy z nas moze robit veci ktore mozu byt pre druheho malo pochpitelne :)
TK1991
Star
Star

gogo956 napísal: 05 jún 2022, 20:28 TK1991
kazdy z nas moze robit veci ktore mozu byt pre druheho malo pochpitelne :)
Pochopitelne. Ale to neste neznamena ze sa nemozme snazit spravanie toho druheho pochopit :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

dost tam asi spravila aj davova psychoza .. keby presiel okolo kazdeho jedneho cloveka zvlast, kolko myslis, ze by sa ich za Johnym rozbehlo?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

TK1991 napísal: 05 jún 2022, 20:22 Zavist urcite nie. Skor nepochopenie. Ja osobne nieco podobne vo svojom okoli nevidim a ani som nikdy nevidel.
A kedy sa naposledy v tvojom okoli prehnala osobnost podobneho rangu (sste aj v kontexte, ktory sa teraz deje)?

Lebo u nas take celebrity ani nemame. S mnohymi top A-ckovymi rapermi ci kapelami si vies vypit na bare po koncerte, hercov stretnes na nakupe v obchodaku...

Reakcie zien vo videu su samozrejme psycho, len vravim, ze sa s tym u nas ani velmi nemas kde stretnut.

Inak, pozri sa ake davy boli okolo geissenovcov par tyzdnov dozadu, ked prisli na slovensko. A ti su naozaj nikto v porovnani a deppm (teda ak som dobre videl a vo videu je Depp).

Alebo si pozri videa z Jacksonovych koncertov ked bol v najvacsom svungu. Tucty zien tam odnasali na nositkach lebo omdleli, tisice k tomu nemali daleko. Tiez nechapem ale ludsky mozog je prazvlastna vec a zensky obzvlast. :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hensym napísal: 05 jún 2022, 23:56 A kedy sa naposledy v tvojom okoli prehnala osobnost podobneho rangu (sste aj v kontexte, ktory sa teraz deje)?
Minulý týždeň v MHD v uličke v buse stála podľa oblečenia nejaká stará fuchtla, ktorá sa tam upravovala a blokovala ľuďom prechod akoby nevedela ako MHD funguje. A keď ju nejaký pán slušne odtlačil, aby mohol vystúpiť a ona sa nasrane naňho pozrela, tak som videl, že je to Mojsejová. :D :D

Ľudia takto hysterčia a odpadávajú aj na náboženských udalostiach a to Boh ani neexistuje. Údajne niektoré ženy dostávali orgazmus, keď rečnil Hitler. Takže všetko je možné. Aj keď mne osobne to tiež pripadá zvláštne, no ja som ten typ človeka, čo sa na verejnosti nevie na 100% uvoľniť a aj na koncerte Rammsteinu by som v prvej rade pod pódiom asi len sedel na stoličke a pozeral sa. :D Nejaké mediálne známe idoly a vzory som nikdy nemal, mám len celebrity, ktoré mi sú sympatické a ktoré mi nie sú sympatické. Na reddite som kedysi čítal tému o stretnutiach nás bežných ľudí s celebritami, kde väčšinou bežní zamestnanci pri práci stretli niekoho slávneho a tak veľmi sa snažili byť v pohode, až povedali niečo fakt trápne alebo divné. Sranda bola ako pohotovo a vtipne na to vedeli niektoré celebrity reagovať. :D Moja celebrita pri mojom trápnom momente reagovala len kyslým úsmevom.

Ale možno ste boli niekedy v živote platonicky zamilovaní, mali "crush" a vtedy sa človek tiež zvykne správať dosť divne. Ja som mal v puberte v škole takého jedného staršieho chalanka, ktorý bol môj idol. A tiež som robil divné veci. Len som sa vždy tváril, že som vzduch. Možno by som tiež hysterčil a odpadol, keby na mňa niekedy prehovoril alebo mi zamával. Ktovie. :D Iróniou osudu som s tým chalanom niečo mal o 15 rokov po strednej škole. :D :D A asi na 3 rande som mu povedal, že sa vlastne poznáme a na strednej bol môj idol. A on mi povedal, že nie je možné, aby sme chodili na tú istú školu, lebo si ma vôbec nepamätá. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

M4jk1:-) napísal: 30 máj 2022, 10:01 Ak idem spať bez budíka stačí mi 7hod, ale ak idem spať o 00:00 a nastavím si budík na 7:00, v podvedomi si stále odrátavam čas ktorý mi zostáva. Prebudím sa už len 5 hodín, už len 2 hodiny. Nemám tvrdý spánok a nevyspím sa tak dobre.
- Vo vojne kde je neprijemné prostredie na spánok, kde sa vojaci museli vyspať aj počas dňa na pár hodín. Tak im bolo povedané, aby si ľahli do takej polohy kde majú uvoľnené končatiny, aby si predstavili že ležia na loďke v mori, a aby si v hlave hovorili mantru "nemysli na nič, nemysli na nič, nemysli na nič".
- Máte niejaký brain hacking, keď vieš že o "x" hodín musíš vstávať.
1. V ziadnom pripade nemysli na t, ze musis vstavat.
2. Skus nejaku apku, ktora vydva upokojujci zvuk, je ich plno, od zvukov bieleho sumu, cez dazd,... kazdemu zabera daco ine... ja najlepsie spim pri zvuku klimatizacie.
3. Ked mas vecer pocit, ze sa ti neda spat, tak vstan s postele a nieco rob a vrat sa do nej, az ked budes unaveny a je jedno, kolko je hodin.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Zdravím, má niekto skusenosti s app Ubian? https://www.ubian.sk/
Doteraz som o tom nepocul. Potreboval by som pomocou nej v Liptovskom Mikulasi si zaplatit Mhd na par dní.
Ja len ci neviete ci to funguje v pohode. Ked mam uz zaplateny predplatny listok, potom sa preukazujem len tou obrazovkou kde je uvedene ze to je predplatene?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Neviem ci banalna otazka, ale... poznate show Radka Bakalara? Je to iluzionista z CR, vcera som narazil napriklad na jeho diely s Kazmom a s Jarom Slavikom. Vacsinou nie som ten hnidooich co potrebuje vediet ako to dany iluzionista urobil, ale nemam rad ked je toto remeslo zalozene na strihoch a dohode s druhou osobou, a konkretne triky z tychto dvoch videi mi pridu nevysvetlitelne. Je to fakt az taky borec, alebo je to dohodnute? (Napr. trik s rubikovou kockou s Kazmom, alebo ta "mentalistika" s cislami a pismenami a pod.)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hensym
su tam kamerove prestrihy, medzitym mohli urobit cokolvek. Keby to bolo "real" tak to budu celu dobu snimat tak aby to nikto nemohol pre autenticnost napadnut kvoli tym prestrihom. Takto je z kuzelnickeho hladiska bezcenne a iba show.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Gogo - Ano, Ubian ma moznost aj virtualnej karty na autobus, v aplikacii je k tomu aj navod. Navyse vies platit aj cez Google Pay (ale asi zalezi od terminalu v autobuse), nepodporuje vsak Apple Pay (aspon nepodporoval).
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 12 jún 2022, 12:03 Gogo - Ano, Ubian ma moznost aj virtualnej karty na autobus, v aplikacii je k tomu aj navod. Navyse vies platit aj cez Google Pay (ale asi zalezi od terminalu v autobuse), nepodporuje vsak Apple Pay (aspon nepodporoval).
ďakujem, uz to mam predplatene. Takze ked nastupim do autobusu tak to len vodicovi ukazem na displeji ze to je predplatene? Alebo sa to prilozi k nejakemu zaradeniu na overenie? nemam s tymto vobec skusenost :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale tú virtuálnu kartu v Ubiane podporujú asi iba niektoré spoločnosti, nie? Podľa appky je tam len 12 vybraných dopravcov. Neviem, či niektorý z nich jazdí po LM.

Ubian používam už pár rokov, ale zatiaľ iba v rámci košickej MHD.... za mňa skvelá appka, len som ešte nemal šťastie pri svojich príležitostných jazdách na revízora, aby som mu mohol v Ubiane ukázať lístok alebo mesačník.. aby mi potvrdil, že to naozaj funguje!

Potom daj vedieť, ako to tam funguje v LM! :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

brm napísal: 12 jún 2022, 21:34 Ale tú virtuálnu kartu v Ubiane podporujú asi iba niektoré spoločnosti, nie? Podľa appky je tam len 12 vybraných dopravcov. Neviem, či niektorý z nich jazdí po LM.

Ubian používam už pár rokov, ale zatiaľ iba v rámci košickej MHD.... za mňa skvelá appka, len som ešte nemal šťastie pri svojich príležitostných jazdách na revízora, aby som mu mohol v Ubiane ukázať lístok alebo mesačník.. aby mi potvrdil, že to naozaj funguje!

Potom daj vedieť, ako to tam funguje v LM! :D
áno appka LM podporuje :) dam potom vediet ako to prebieha v praxi /Arriva Liorbus/
TK1991
Star
Star

Zdravim.
Potrebujem v telefone este ten Greenpass kvoli covidu atp. alebo to mozem vsetko pomazat?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Potrebuješ.
Napísať odpoveď