preco by mali?
neexistuje na to jediny relevantny dovod
uz som ju predsa pisalNo a anketa, ked je na Slovensku opat tema: ako by znela ta anketova otazka?
preco by mali?
uz som ju predsa pisalNo a anketa, ked je na Slovensku opat tema: ako by znela ta anketova otazka?
lebo realitajackb napísal: 13 jún 2022, 21:54 Ked sa idealny stav podarilo dosiahnut raz, preco sa neda dosiahnut opat a udrzat?
nie, cielom je zlepsit naladu v spolocnosti"Kto argumentoval lepsie?" A nie je to malo?
na OWID sú 2 (slovom dva) dni, kedy bolo v UK presne nula úmrtí na covid alebo s covidom
ja som napisal, ze mne vadi, ze sa uz rok nezavadzaju opatrenia? kde som toto takto napisal?Mierne zakrivenie vobec nedokazuje ze premorenie neexistuje, je to pomaly proces, ktory sa nestane z mesiaca na mesiac. Tak neviem ty sa stazujes ze sa rok nezavadzaju opatrenia a stale nie si spokojny so situacou s covidom tak ja neviem, nestaci ti ockovanie, tak potom uz asi len izolacia alebo skafander.
nie je Ti zo seba aspon trapne ak nie na vracanie? spatne doplnene data do dakej zbierky oproti britskym vladnym strankam a BBC. a kedy to v lete 2020 mala byt nula vyvolana "nedoplnenim dat" a "bolo ich vyrazne viac"? plus, preco v lete bolo vyrazne viac? ved leto - virus ma dovolenku, presne tak ako to tvrdis. tak ja neviem uz.na OWID sú 2 (slovom dva) dni, kedy bolo v UK presne nula úmrtí na covid alebo s covidom
Jeden taky deň je v lete 2020, jeden v lete 2021
Dáta boli doplnené spätne, lebo v čase ich zverejnenia bolo tých dní s nulou viac, výrazne viac
tato otazka to opat pripominakolko ludi bude musiet este zomriet pocas experimentu, ktory preukazatelne nedosahuje predpokladane vysledky?
Tym experimentom myslis co? Premorovanie? Alebo to co zavadzaju v Cine? Nulova tolerancia. Lebo obe strategie su experiment.jackb napísal: 14 jún 2022, 8:15 takze ostava otazka: kolko ludi bude musiet este zomriet pocas experimentu, ktory preukazatelne nedosahuje predpokladane vysledky?
ja?jackb napísal: 14 jún 2022, 17:58Ty zjednodusi dopad klimatickych podmienok na sirenie virusus na ...
susceptibilitano a co tie juhoafricke leta, pocas ktorych sice chces kazdeho nakazit, ale zaroven vtedy su vrcholy hospitalizacii a umrti?
2 obmedzenia tvojho rozmyslania:vzhladom na to, ze clovek nemoze byt premoreny a nepremoreny zaroven, nic medzi tym jednoducho nie je.
toto je tvoj najvacsi problemumrti ma byt 0.
lenze ty stale robis z covidu rozsudok smrtiTy si pisal, ze reinfekcii bude tak malo, ze o nich nebude mat zmysel pisat. nove omikrony vedia unikat vytvorenej imunite tak dobre, ze sa reinfikovat moze kazdy.
pocet umrti je adekvatny velkosti hrozbytakze Tvoje PR pre premorenie je od jesene 2020: nakazime sa raz a uz sa nikdy nenakazime. no a nic z toho.
kde su data o pocte umrti podla veku?pri pohlade na vekovu pyramidu z JAR sa neda povedat, ze by zomierali len prestarnuti.
ked dostanes rozbor toho, preco je zemepisna sirka relevatna len minimalne, tak sa na to vykasles. a si Köppena veselo ignoroval uz pri porovnani Floridy a Kalifornie.rychly pohlad na mapu hovori, ze najjuznejsia zemepisna sirka JAR je -34°, to je porovnatelne na severnej pologuli s juhom Krety
preco toto tvrdenie neplati v Juznej Afrike? co tam maju take, ze zomieraju najma v lete a nie v zime, aj ked tam kde aj realne ziju nastava chladnejsie pocasie? co ich robi susceptibilnymi?ano, chcem ludi nakazit v lete, pretoze vtedy maju z celeho roka najvyssiu sancu nakazu preckat bez uhony
konecne. tolko opakujem, ze relevatni vedci pozorovali, ze imunitna pamat po prekonani je relativne kratka (v primere polroka, ak sa vobec vyvori) a Ty tomu das konecne za pravdu.premorenie nemusi byt trvale, ak sa clovek virusu nevystavi, po nejakej dobe strati jeho telo schopnost s virusom bojovat, u kazdej choroby a zaroven kazdeho cloveka je ta doba ina
tak preco zovseobecnujes: Svedsko je premorene, Anglicko by malo byt premorene. pride vlna virusu a nic neukazuje, ze by sa nakazila len ta nepremorena mensina.hovoris o cloveku, ale my sledujeme celu populaciu obsahujucu skupiny jednotlivcov
opat je tu taky zazrany ostrov, na ktorom sa ludia zabudli premorit a po tom co sa skoncili statne samotesty zadarmo, tak stale chodia na JIS, stale zomieraju. stale to nie je chripka.keby nikto covid netestoval
kto na covid vo vysokej miere umiera - rizikovi (stari, chori a tlsti)
okrem brmovej tabulky mam aj interne zdroje a viem, ze zomierali aj ludia, ktorych by nikto nezaradil do jednej z troch skupin. mimochodom, z verejnych zdrojov: ceska spevacka, snad nemala ani 60 a zobrala ju delta. ani tlsta ani fyzicky chora nebola. pri postojoch ku ockovaniu a epidemii by som rozporoval jej psychicke zdravie.lenze ty stale robis z covidu rozsudok smrti
nie, ja som ti vysvetlil, ze je viacero vplyvov, ty tu tocis o JAR ako o svatom grale bez pochopenia suvislosti, opat aj v tejto odpovedi, 2xjackb napísal: 14 jún 2022, 19:37ked dostanes rozbor toho, preco je zemepisna sirka relevatna len minimalne, tak sa na to vykasles. a si Köppena veselo ignoroval uz pri porovnani Floridy a Kalifornie.
po pol roku najvyssi cas zistit si, co to slovo znamena, ci?preco toto tvrdenie neplati v Juznej Afrike? co tam maju take, ze zomieraju najma v lete a nie v zime, aj ked tam kde aj realne ziju nastava chladnejsie pocasie? co ich robi susceptibilnymi?
taka kratka ako po ockovani?konecne. tolko opakujem, ze relevatni vedci pozorovali, ze imunitna pamat po prekonani je relativne kratka (v primere polroka, ak sa vobec vyvori) a Ty tomu das konecne za pravdu.
zase nepochopenie realitytak preco zovseobecnujes: Svedsko je premorene, Anglicko by malo byt premorene. pride vlna virusu a nic neukazuje, ze by sa nakazila len ta nepremorena mensina.
v mojom okoli nezomrel na covid nikto, najblizsie az nejaky 80-rocny stryco z tretieho kolenakolko ludi z Tvojho sirokeho okolia, z vchodu, sidliska zomrelo na nadchu, alebo prachobycajnu chripku? 0,000 nic. a co SARS2? kolko ludi, ktori tu uz nie su vies vymenovat?
ako tak kukam na posledne data, ludi zomiera stale menej a menej, konkretne momentalne je to historicky najmenejopat je tu taky zazrany ostrov, na ktorom sa ludia zabudli premorit a po tom co sa skoncili statne samotesty zadarmo, tak stale chodia na JIS, stale zomieraju. stale to nie je chripka.![]()
som rad, ze ich mas, realita hovori, ze drviva vacsina je stara, chora a tlstaokrem brmovej tabulky mam aj interne zdroje a viem, ze zomierali aj ludia, ktorych by nikto nezaradil do jednej z troch skupin.
prvy odkaz v gugli: https://camit.sk/sk/novinky/19165_matov ... 00-sviecokokrem toho: par tisic by zomrelo a nikto by si to nevsimol? v krajine kde bol statny smutok za jednotky ludi, s ktorym vybuchol panelak? to by sa vsetky bludweby trhali, ze virus kosi ludi a zapredane media mlcia.
nie, nikdy som nic take netvrdil, len ty si taky hlupy, ze si to myslis, lebo si si to vymyslelvytrvalo opakujes, ze virusu mozu podlahnut len ludia nad 65 rokov.
dopad v nizsich vekovych kategoriach je vyrazne nizsi, anoostatnych nema zmysel ani ockovat, lebo si to prejdu ako prechladnutie.
ahano a v tej vekovej pyramide vidis, ze vela ludi vo veku nad 65 v tej JAR nemali a tak tam asi zomieraju aj mladsi.
susceptibilitaale preco a preco v lete? preco si potom myslime, ze je spravne nakazit vsetkych v lete?
odpovedal, dokonca si ju aj citovalved si neodpovedal co ma by anketova otazka
https://www.theguardian.com/news/audio/ ... id-podcast- post/long covid (zlomky promile)
huh? to myslis vazne?jackb napísal: 16 jún 2022, 8:21 ano, vety:
Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet.
Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
maju identicky obsah.
nie doteraz, ale 3 % ludi mali nejake problemy 4+ tyzdne celkovo od pociatku pandemie, co sa ani neda oznacit za postcovid, lebo pre ten treba problemy aspon 12 tyzdnov2M people in the UK, which is ruffly 3 % of the population, who reported that they were experiencing covid symptoms for more than 4 week after they got covid
Teda, stvrtina ludi, ktori zomreli v Q4 2021 na SARS2 boli mladsi ako 67 rokov. Plati tvrdenie o drvivej vacsine? Nie.Tri štvrtiny ľudí, ktorí v poslednom kvartáli 2021 zomreli na covid, boli vo veku nad 67 rokov.
Tym PCR, ktory je tak neobjektivny, ze "vacsina PCR pozitivnych su uplne zdravi".Testovanie: PCR metóda by mala ostať zlatým štandardom.