Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 13 jún 2022, 21:33Umrtia nie a nie klesnut na 0,000 nic z konca maja minuleho roka.
preco by mali?
neexistuje na to jediny relevantny dovod
No a anketa, ked je na Slovensku opat tema: ako by znela ta anketova otazka?
uz som ju predsa pisal
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ked sa idealny stav podarilo dosiahnut raz, preco sa neda dosiahnut opat a udrzat?

"Kto argumentoval lepsie?" A nie je to malo?
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

A to mierne zakrivenie dohora povazujes za katastroficku situaciu? :D... Tak potom dobre ty budes potrebovat skafander a opatrenia asi na dalsich 100 rokov. A umrtia 0.000 nikdy nebudu vzdy nejake budu, ale taketo zanedbatelne mikro ciselka mozes riesit len ty. No ludia zomeiraju stale menej ak to nevidis na tom grafe covid world deaths tak uz neviem.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 jún 2022, 21:54 Ked sa idealny stav podarilo dosiahnut raz, preco sa neda dosiahnut opat a udrzat?
lebo realita
btw, kedy presne to bolo 0? tych par dni v UK, co "zabudli" postovat umrtia, aby umelo ovplyvnili verejnu mienku?
"Kto argumentoval lepsie?" A nie je to malo?
nie, cielom je zlepsit naladu v spolocnosti
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie, ja "mierne zakrivenie dohora" povazujem za dokaz, ze premorenie sa opat niekde zabudlo.
Pre kieho certa by som zase ja mal nosit skafander? Preco mi niekto nieco nanucuje?

V UK zabudli postovat umrtia, aby umelo ovplyvnili verejnu mienku? :D
Ak by si pil alkohol, poziadam Ta, aby si to nerobil pred tym ako napises post. V case, ked zrusenie aj zvysku opatreni zalezalo od percenta preockovanosti prvou davkou odmietli zaznamenavat mrtvych, aby ludia, ktori sa tesili na dovolenku v teple nestali na vakcinu 2 hodiny, ale aspon styri. Ty si naozaj mne vulgarne nadaval? Za tento vypotok si precitaj tu zbierku vulgarizmov, ktoru si adresoval mne pred zrkadlom.
Dalsia Tvoja loz do zbierky. Dakujem.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Mierne zakrivenie vobec nedokazuje ze premorenie neexistuje, je to pomaly proces, ktory sa nestane z mesiaca na mesiac. Tak neviem ty sa stazujes ze sa rok nezavadzaju opatrenia a stale nie si spokojny so situacou s covidom tak ja neviem, nestaci ti ockovanie, tak potom uz asi len izolacia alebo skafander.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 jún 2022, 22:12V UK zabudli postovat umrtia, aby umelo ovplyvnili verejnu mienku?
na OWID sú 2 (slovom dva) dni, kedy bolo v UK presne nula úmrtí na covid alebo s covidom
Jeden taky deň je v lete 2020, jeden v lete 2021

Dáta boli doplnené spätne, lebo v čase ich zverejnenia bolo tých dní s nulou viac, výrazne viac
jackb
Redeemer
Redeemer

Mierne zakrivenie vobec nedokazuje ze premorenie neexistuje, je to pomaly proces, ktory sa nestane z mesiaca na mesiac. Tak neviem ty sa stazujes ze sa rok nezavadzaju opatrenia a stale nie si spokojny so situacou s covidom tak ja neviem, nestaci ti ockovanie, tak potom uz asi len izolacia alebo skafander.
ja som napisal, ze mne vadi, ze sa uz rok nezavadzaju opatrenia? kde som toto takto napisal?
ak na jar 2021 mienili zastupy kardiologov, onkologov, ortopedov a predajcov orechov, ze sa Svedsko ci Florida premorili za polroka. Manaus a cela calucicka India za este kratsiu dobu, tak ma zaujima, preco sa, do psej matere, Velka Britania nepremorila ani za 11 mesiacov. ani do vtedy neexistovali opatrenia porovnatelne so Slovenskom ci CR, takze sa ludia mohli veselo premorovat aj predtym. no a stale nic. takze ostava otazka: kolko ludi bude musiet este zomriet pocas experimentu, ktory preukazatelne nedosahuje predpokladane vysledky?
na OWID sú 2 (slovom dva) dni, kedy bolo v UK presne nula úmrtí na covid alebo s covidom
Jeden taky deň je v lete 2020, jeden v lete 2021

Dáta boli doplnené spätne, lebo v čase ich zverejnenia bolo tých dní s nulou viac, výrazne viac
nie je Ti zo seba aspon trapne ak nie na vracanie? spatne doplnene data do dakej zbierky oproti britskym vladnym strankam a BBC. a kedy to v lete 2020 mala byt nula vyvolana "nedoplnenim dat" a "bolo ich vyrazne viac"? plus, preco v lete bolo vyrazne viac? ved leto - virus ma dovolenku, presne tak ako to tvrdis. tak ja neviem uz.
beardie
Redeemer
Redeemer

opat tvoje binarne vnimanie sveta:
- bud su vsetci premoreni, alebo su vsetci nepremoreni, nic medzi
- rovnako aj umrtia, bud ich ma byt vela alebo 0, nic medzi

znova sa x-ty-krat musim opakovat, napriek tomu, ze to bolo autorovi desiatkykrat vysvetlene, zjednodusit komplexny svet na 1 velicinu je nepochopenie reality a jeho obmedzenost
kolko ludi bude musiet este zomriet pocas experimentu, ktory preukazatelne nedosahuje predpokladane vysledky?
tato otazka to opat pripomina

pytam sa teda znova, preco si myslis, ze by malo byt 0 umrti na covid?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

jackb napísal: 14 jún 2022, 8:15 takze ostava otazka: kolko ludi bude musiet este zomriet pocas experimentu, ktory preukazatelne nedosahuje predpokladane vysledky?
Tym experimentom myslis co? Premorovanie? Alebo to co zavadzaju v Cine? Nulova tolerancia. Lebo obe strategie su experiment.

V com je teda problem? Ide o virusove ochorenie, ktore sa neda zastavit a nezabrani sa ani umrtiam, kedze drviva vecsina je v starej populacii a zomieraju aj zaockovani 4 davkami, len v zasadne mensom pocte, v zavislosti od predispozicie a zdravotneho stavu.
V nasich koncinach ide zrejme o sezonny virus, s nastupom chladnejsieho pocasia sa zvysi jeho vyskyt, ake to bude nasledujucu zimu sa mozeme iba domnievat, kedze nevieme aky bude jeho dalsi vyskyt, ci zabralo ockovanie 3 davkou, ci este je podobne nebezpecny ako bol pred rokom dvoma, alebo zmutoval do neskodnejsej podoby, kedze aj omirkon bol uz v zasade ovela neskodnejsi ako jeho povodna varianta, a tak by to malo hadam pokracovat. Uplne sa ho uz nezbavime asi nikdy, to je hadam jasne.
jackb
Redeemer
Redeemer

zase tie zamena. Ty zjednodusi dopad klimatickych podmienok na sirenie virusus na: je to na takej zempisnej sirke ako miesto X, preto tam nemozeme ocakvat striedanie rocnych obdobi. dostanes podrobne vysvetlene, ze mozme, ze nemas spravdu a Ty sa ani neunuvas priznat, ze si nemal pravdu. take velke ego mas a tak strasne obmedzeny si.

no a co tie juhoafricke leta, pocas ktorych sice chces kazdeho nakazit, ale zaroven vtedy su vrcholy hospitalizacii a umrti?

vzhladom na to, ze clovek nemoze byt premoreny a nepremoreny zaroven, nic medzi tym jednoducho nie je.
umrti ma byt 0.
Ty si pisal, ze reinfekcii bude tak malo, ze o nich nebude mat zmysel pisat. nove omikrony vedia unikat vytvorenej imunite tak dobre, ze sa reinfikovat moze kazdy. takze Tvoje PR pre premorenie je od jesene 2020: nakazime sa raz a uz sa nikdy nenakazime. no a nic z toho.

co "vyskum Denniku S", ktory v tesne pred omikronom pisal, ze "v Anglicku uz maju protilatky prakticky vsetci". tie si so sebou zobral Father Christmas na dovolenku, ked su vysledky zo zimy take, ake su?

retkvic, experimentom myslim samozrejme premorenie.
pri pohlade na vekovu pyramidu z JAR sa neda povedat, ze by zomierali len prestarnuti.
prave kvoli predpokladu sezonnosti sa pytam, z akeho dovodu bolo ohnisko v Prahe v auguste 2020, preco minuly rok zacali umrtia v Anglicku prudo rast pocast najteplejsieho tyzdna a preco ma JAR to najhorsie vzdy pocas leta.
kym nebude antivirotikum dostupne tak ako paralen, tak sa virusu nezbavime, to je pravda. preco ale negujeme to co je pre cloveka prirodzene - byt zdravy, a nutime ludi nakazit sa aj ked to moze mat len negativne dosledky?
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 14 jún 2022, 17:58Ty zjednodusi dopad klimatickych podmienok na sirenie virusus na ...
ja? :D
ved ty tu argumentujes JAR uz neviem ako dlho, ze je to krajina, kde sa virus siri aj v lete a to ma popierat sezonnost virusu
nie ja, ty
no a co tie juhoafricke leta, pocas ktorych sice chces kazdeho nakazit, ale zaroven vtedy su vrcholy hospitalizacii a umrti?
susceptibilita
vzhladom na to, ze clovek nemoze byt premoreny a nepremoreny zaroven, nic medzi tym jednoducho nie je.
2 obmedzenia tvojho rozmyslania:
1. hovoris o cloveku, ale my sledujeme celu populaciu obsahujucu skupiny jednotlivcov
2. premorenie nemusi byt trvale, ak sa clovek virusu nevystavi, po nejakej dobe strati jeho telo schopnost s virusom bojovat, u kazdej choroby a zaroven kazdeho cloveka je ta doba ina
umrti ma byt 0.
toto je tvoj najvacsi problem
ty si nieco vysnivas a nenechas svoje tuzby ovplyvnit realitou

nie, nikdy nebude na covid 0 umrti, rovnako ako nebude nikdy 0 umrti na chripku ci banalnu nadchu, presne tak isto ako nikdy nebude 0 umrti v Cine i napriek zero-covid strategii

hovorim ti to uz 2 roky, ludia nie su nesmrtelni
presne vieme ake skupiny su ohrozene a kto na covid vo vysokej miere umiera - rizikovi (stari, chori a tlsti)
Ty si pisal, ze reinfekcii bude tak malo, ze o nich nebude mat zmysel pisat. nove omikrony vedia unikat vytvorenej imunite tak dobre, ze sa reinfikovat moze kazdy.
lenze ty stale robis z covidu rozsudok smrti
keby nikto covid netestoval, tak by to uz davno bola bezna respiracna choroba, na ktoru by sice par stoviek ci tisicov ludi (pre slovenske realie) zomrelo, ale nikoho by to nezaujimalo, lebo je to uplne bezne, len medialna hysteria to stale pretlaca
Spoiler
ludia su smrtelni
snad ta tato informacia nezlozi
takze Tvoje PR pre premorenie je od jesene 2020: nakazime sa raz a uz sa nikdy nenakazime. no a nic z toho.
pocet umrti je adekvatny velkosti hrozby
len na Slovensku umiera rocne 5000 ludi na odvratitelne umrtia, za dekadu ich je dvojnasobok ako vsetkych umrti na covid dokopy, ale nikoho nezaujimaju, lebo to nie je tak medialne pretlacane
pri pohlade na vekovu pyramidu z JAR sa neda povedat, ze by zomierali len prestarnuti.
kde su data o pocte umrti podla veku?
lebo vekova pyramida ich neobsahuje

P.S.: zamena su bezny slovny druh vkladany do viet kazdym, kto slovencinu pouziva, aj tebou, neviem, co ti na nich pripada take nestandardne

P.P.S.: co anketa? ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

e?
rychly pohlad na mapu hovori, ze najjuznejsia zemepisna sirka JAR je -34°, to je porovnatelne na severnej pologuli s juhom Krety
ked dostanes rozbor toho, preco je zemepisna sirka relevatna len minimalne, tak sa na to vykasles. a si Köppena veselo ignoroval uz pri porovnani Floridy a Kalifornie.
ano, chcem ludi nakazit v lete, pretoze vtedy maju z celeho roka najvyssiu sancu nakazu preckat bez uhony
preco toto tvrdenie neplati v Juznej Afrike? co tam maju take, ze zomieraju najma v lete a nie v zime, aj ked tam kde aj realne ziju nastava chladnejsie pocasie? co ich robi susceptibilnymi?
premorenie nemusi byt trvale, ak sa clovek virusu nevystavi, po nejakej dobe strati jeho telo schopnost s virusom bojovat, u kazdej choroby a zaroven kazdeho cloveka je ta doba ina
konecne. tolko opakujem, ze relevatni vedci pozorovali, ze imunitna pamat po prekonani je relativne kratka (v primere polroka, ak sa vobec vyvori) a Ty tomu das konecne za pravdu.
hovoris o cloveku, ale my sledujeme celu populaciu obsahujucu skupiny jednotlivcov
tak preco zovseobecnujes: Svedsko je premorene, Anglicko by malo byt premorene. pride vlna virusu a nic neukazuje, ze by sa nakazila len ta nepremorena mensina.

kolko ludi z Tvojho sirokeho okolia, z vchodu, sidliska zomrelo na nadchu, alebo prachobycajnu chripku? 0,000 nic. a co SARS2? kolko ludi, ktori tu uz nie su vies vymenovat?
keby nikto covid netestoval
opat je tu taky zazrany ostrov, na ktorom sa ludia zabudli premorit a po tom co sa skoncili statne samotesty zadarmo, tak stale chodia na JIS, stale zomieraju. stale to nie je chripka. :nono:
kto na covid vo vysokej miere umiera - rizikovi (stari, chori a tlsti)
lenze ty stale robis z covidu rozsudok smrti
okrem brmovej tabulky mam aj interne zdroje a viem, ze zomierali aj ludia, ktorych by nikto nezaradil do jednej z troch skupin. mimochodom, z verejnych zdrojov: ceska spevacka, snad nemala ani 60 a zobrala ju delta. ani tlsta ani fyzicky chora nebola. pri postojoch ku ockovaniu a epidemii by som rozporoval jej psychicke zdravie.

okrem toho: par tisic by zomrelo a nikto by si to nevsimol? v krajine kde bol statny smutok za jednotky ludi, s ktorym vybuchol panelak? to by sa vsetky bludweby trhali, ze virus kosi ludi a zapredane media mlcia.

vytrvalo opakujes, ze virusu mozu podlahnut len ludia nad 65 rokov. ostatnych nema zmysel ani ockovat, lebo si to prejdu ako prechladnutie. no a v tej vekovej pyramide vidis, ze vela ludi vo veku nad 65 v tej JAR nemali a tak tam asi zomieraju aj mladsi. ale preco a preco v lete? preco si potom myslime, ze je spravne nakazit vsetkych v lete?

zamena v zmysle: Ty zamienas za ja. obvinujes mna z toho co robis Ty sam.

ved si neodpovedal co ma by anketova otazka :)
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 14 jún 2022, 19:37ked dostanes rozbor toho, preco je zemepisna sirka relevatna len minimalne, tak sa na to vykasles. a si Köppena veselo ignoroval uz pri porovnani Floridy a Kalifornie.
nie, ja som ti vysvetlil, ze je viacero vplyvov, ty tu tocis o JAR ako o svatom grale bez pochopenia suvislosti, opat aj v tejto odpovedi, 2x
preco toto tvrdenie neplati v Juznej Afrike? co tam maju take, ze zomieraju najma v lete a nie v zime, aj ked tam kde aj realne ziju nastava chladnejsie pocasie? co ich robi susceptibilnymi?
po pol roku najvyssi cas zistit si, co to slovo znamena, ci?
konecne. tolko opakujem, ze relevatni vedci pozorovali, ze imunitna pamat po prekonani je relativne kratka (v primere polroka, ak sa vobec vyvori) a Ty tomu das konecne za pravdu.
taka kratka ako po ockovani? :)
tak preco zovseobecnujes: Svedsko je premorene, Anglicko by malo byt premorene. pride vlna virusu a nic neukazuje, ze by sa nakazila len ta nepremorena mensina.
zase nepochopenie reality
zase bluznenie o nakazeni
zase ignoracia dopadu
znova a zase dookola to iste
kolko ludi z Tvojho sirokeho okolia, z vchodu, sidliska zomrelo na nadchu, alebo prachobycajnu chripku? 0,000 nic. a co SARS2? kolko ludi, ktori tu uz nie su vies vymenovat?
v mojom okoli nezomrel na covid nikto, najblizsie az nejaky 80-rocny stryco z tretieho kolena
opat je tu taky zazrany ostrov, na ktorom sa ludia zabudli premorit a po tom co sa skoncili statne samotesty zadarmo, tak stale chodia na JIS, stale zomieraju. stale to nie je chripka. :nono:
ako tak kukam na posledne data, ludi zomiera stale menej a menej, konkretne momentalne je to historicky najmenej
viz ten obrazok na predchadzajucej strane od Koraga
okrem brmovej tabulky mam aj interne zdroje a viem, ze zomierali aj ludia, ktorych by nikto nezaradil do jednej z troch skupin.
som rad, ze ich mas, realita hovori, ze drviva vacsina je stara, chora a tlsta
par jednotlivcov nezapadajucich do tejto kategorie je nevyznamnych
okrem toho: par tisic by zomrelo a nikto by si to nevsimol? v krajine kde bol statny smutok za jednotky ludi, s ktorym vybuchol panelak? to by sa vsetky bludweby trhali, ze virus kosi ludi a zapredane media mlcia.
prvy odkaz v gugli: https://camit.sk/sk/novinky/19165_matov ... 00-sviecok
v tejto teme to bolo uz spomenute viackrat, ked som popisoval dopad, uz si to nepamatas?
vytrvalo opakujes, ze virusu mozu podlahnut len ludia nad 65 rokov.
nie, nikdy som nic take netvrdil, len ty si taky hlupy, ze si to myslis, lebo si si to vymyslel :)
ostatnych nema zmysel ani ockovat, lebo si to prejdu ako prechladnutie.
dopad v nizsich vekovych kategoriach je vyrazne nizsi, ano
ockovanie ma byt plne dobrovolne
no a v tej vekovej pyramide vidis, ze vela ludi vo veku nad 65 v tej JAR nemali a tak tam asi zomieraju aj mladsi.
aha :D
asi nema zmysel toto komentovat :lol:
je to presne na urovni, "ale ved v prvej vlne bolo len 28 umrti", rovnaka tupota
a ked ta oznacim za blbecka, tak sa urazas, sorry jako
ale preco a preco v lete? preco si potom myslime, ze je spravne nakazit vsetkych v lete?
susceptibilita ;-)
ved si neodpovedal co ma by anketova otazka :)
odpovedal, dokonca si ju aj citoval
zase komunikujem s viacerymi? sa dohodnite
jackb
Redeemer
Redeemer

no a aku suvislost si nasiel v JAR? aj ludia su tam v priemere mladsi ako v Europe, aj maju vrcholy vln pocas leta. nic co by Ti sedelo do skladacky. no stale si ako holub-sachista: zvalis figurky, vykonas potrebu na sachovnicu a chvalis sa ako si vyhral.

zistil som si a Tebe sa ten vyklad nepaci. tak ja neviem uz.

ake nepochopenie reality? twitter dakeho pana zo Svedska na jar 2021, ze uz su vlastne vsetci premoreni? tvrdenie Dennika S, ze prakticky kazdy v UK mal protilatky uz na jesen 2021? no a potom pridu grafy zo zimy 2021-22 a akoby nemal ani pan na twitteri ani Dennik S pravdu.

aj vzdialeny stryco je viac ako nikto, kto zomrel na nadchu :)

ako menej a menej, ked 20/05/2021 zomrelo 7 a 20/05/2022 87. ako tam vychadza, ze ludi zomiera menej a menej? elaboruj. a co juzna pologula, kde sa konci jesen a zacne zima?

zle. kazdy zivot je vyznamny. to, ze to Ty nechces vidiet nie je moj problem. ak tvrdis, ze pod 65 rokov sa na SARS2 neda zomriet a pritom mas ludi, ktori boli mladsi a zomreli na neho, tak Tvoje tvrdenie nie je pravdive. uz by si sa s tym po dvoch rokoch mohol zmierit.

Matovicove palenie sviecok je na urovni statneho smutku, ktory ma dopad na celu krajinu?

no nie, netvrdil. len hranicu pre moznost ockovat sa ci dostat dozivotny pobyt v horskom hoteli je prave 65 rokov. ale Ty si nikdy netvrdil, ze je to dake magicke cislo.

je nizsi, ale stale je. vid Florida. v ankete v teme o ockovani vyhralo povinne ockovanie. co Ty na to?

takze vekova pyramida z JAR je zla, alebo co? ja sa neurazam, Ty porusujes pravidla :)

prepac, ale prides mi ako male dieta, ktore sa nauci nove slovo a dookola ho opakuje.

pytal som sa, ci si myslel otazkou citovany text. odpovedal si len na druhu otazku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Tie 2 vety sú v tvojom svete totožné?

Ako sa dá diskutovať s človekom, ktorý permanentne klame a demagogicky manipuluje?!?

Toto je presne dôvod, prečo chcem anketu
Chcem vedieť, či obecenstvo bavia takéto tupé lži, alebo im tiež nevyhovujú
Už sa vykrucas hodne dlho, tak ukáž, či máš gule
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, vety:
Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet.
Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
maju identicky obsah.

Ano, ako sa da diskutovat s Tebou ked stale klames a odmietas priznat, ze nemas pravdu v nicom. Uplne v nicom.
- post/long covid (zlomky promile)
https://www.theguardian.com/news/audio/ ... id-podcast
podla doktora matematiky su 2M zo 66M ludi "zlomok promile". neospravedlni sa. neprizna chybu. klame stale dookola.
IFR, umrtnost podla veku, premorenie, dlzka prirodzenej imunity, ockovanie deti, imunita v lete. same lzi. ked mu ukazem ako odporne klame, tak zacne vulgarne utocit na mna ci vytahovat moju rodinu.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 16 jún 2022, 8:21 ano, vety:
Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet.
Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
maju identicky obsah.
huh? to myslis vazne?

P.S.:
umr.jpg
//inak, pocuval som ten podcast, resp jeho cast, najskor si zadefinuju, ze pacient ma postcovid, ak ma problemy 12+ tyzdnov a o par minut neskor pani vytiahla statistiku, podla ktorej ma 4+ tyzdne problemy 2M z populacie
2M people in the UK, which is ruffly 3 % of the population, who reported that they were experiencing covid symptoms for more than 4 week after they got covid
nie doteraz, ale 3 % ludi mali nejake problemy 4+ tyzdne celkovo od pociatku pandemie, co sa ani neda oznacit za postcovid, lebo pre ten treba problemy aspon 12 tyzdnov
mozno si vypocujem zbytok, ale nechce sa mi, potom zacala o subjektivnych skusenostiach a to mozem okaslat
jackb
Redeemer
Redeemer

Prave tie subjektivne skusenosti su klucove, lebo tie obmedzuju jednotlivcov v beznom zivote. Preto prestanu chodit do restauracii, obchodov a mozno ich pre pretrvavajuce zdravotne problemy prepustia zo zamestnania alebo im skratia uvazok.

Nko pri tom grafe:
Tri štvrtiny ľudí, ktorí v poslednom kvartáli 2021 zomreli na covid, boli vo veku nad 67 rokov.
Teda, stvrtina ludi, ktori zomreli v Q4 2021 na SARS2 boli mladsi ako 67 rokov. Plati tvrdenie o drvivej vacsine? Nie.

Ozaj pod grafom:
Testovanie: PCR metóda by mala ostať zlatým štandardom.
Tym PCR, ktory je tak neobjektivny, ze "vacsina PCR pozitivnych su uplne zdravi".
Je zdrojovanie sa v tom clanku zapadajuce do definicie "shoot yourself in the foot"?
beardie
Redeemer
Redeemer

takze klamstvo sme preskocili?
pod 60 rokov to bude okolo 5-7 %, lebo po tomto veku to stupa rapidne, viz obrazok
takze ak nad 60 rokov zomrie 93+ % ludi, tak ano, je to drviva vacsina, aspon teda v mojom svete

subjektivne skusenosti platia pre dany subjekt a nedaju sa pouzit objektivne

bolo by adekvatne, aby si prestal prekrucovat moje slova, v tomto vydani tie o PCR testoch, je to dost ubohe, podobne ako neschopnost suhlasit s anketou ;-)
Napísať odpoveď